Last news in Fakti

3 Март, 2012 20:52 1 967 1

Барут имало по белезниците на Чочо

  • мирослава николова-
  • стойчо стоев-
  • чочо

Барутни частици има не по ръцете на Стойчо Стоев - Чочо, а по белезниците му, информира пернишкият сайт “Мироглед”, позовавайки се на информирани източници. Освен това по пистолета, с който соченият за един от убийците на Мирослава Николова се самоуби, е открита негова ДНК. Биологичен материал има и по дулото на оръжието.

Преди дни лидерът на ДСБ Иван Костов, който е председател на алтернативната комисия разследваща случая „Мирослава", заяви, че по ръцете на Чочо няма барутни частици. По думите му, този факт не доказва, че Стоев не се е самоубил, а само показва, че управляващите не казват истината за случая.

Според разследващите, на които се позовава “Мироглед”, къде ще попаднат барутните частици зависи от начина на захват. Оръжието можело да бъде държано по няколко начина и тогава уликите попадали на различни места.

Чочо се простреля със законно притежават „Глог" на 12 януари, когато бе открито и тялото на отвлечената и удушена Мирослава Николова. Самоубийството стана в присъствието на служители от ГДБОП. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Силвина Димитрова

    0 0 Отговор
    Всичкото полицай в БГ краде повече от сичкото сиган!Гориво, пазят наркодилърите, изнудват, отвличат.Всичото бивши барета, гдбоп, данс, и т.н. прави частен бизнес и граби от държавата