Last news in Fakti

13 Септември, 2018 12:11 10 435 37

Млада жена загина при зверска катастрофа (СНИМКИ)

  • загинала-
  • катастрофа-
  • дърво

36-годишна жена е загинала в тежък пътен инцидент на пътя село Избул - село Върбяне. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Малко след 14.00 часа вчера е приет сигнал в дежурната част на областната дирекция, че на пътя от село Избул в посока към село Върбяне е възникнала катастрофа.

Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешната помощ.

След пристигане на място било установено, че 36-годишна жена с инициали А.М. от Шумен е загубила контрол над автомобил „Опел Корса“ с шуменска регистрация, излязла вляво от пътя по посока на движението, и се е блъснала в крайпътно дърво. Загинала е на място.

Екип от шуменската пожарна оказал помощ на противопожарния екип от Нови пазар. Заради теч на гориво от катастрофиралия автомобил било предприето обливане с вода и пяна. Мястото било обезопасено. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сисадмин

    107 4 Отговор
    Войната по пътищата се толерира посредством липса на контрол, корупция, безнаказаност на нарушителите, лоши пътища, маркировка, лоша подготовка на шофьорите, купени дипломи, книжки... деградация на населението посредством дрога, невежство, чалга, гмо-, медийни промивки...
    Войната по пътищата е само елемент от системата на хибриден геноцид над българите в България.

    Коментиран от #6, #16

  • 2 Тиквата

    25 8 Отговор
    Дървото е виновно - ДА СЕ ОТСЕЧЕ!

    Коментиран от #17, #35

  • 3 гост

    58 4 Отговор
    Държавата храни циганите, а за маркировка на пътя няма пари. Защо не наложат затегнати технически прегледи, многократно по-високи глоби и арест при бягство от отговорност? Защо не искат тези 240 тулупа да оцелее българското, а си траят и гледат как хората измират? Аз и да карам правилно насреща ми винаги може да излезе някой напушен младок с 10 неплатени акта и да ме размаже. Какво като съм карал правилно, плащал съм си всичко и винаги съм си поддържал колата изправна? Държавата не гарантира сигурност и не се стреми да я гарантира. А единственото, което трябва да направи е да задейства хилядите безделници персонал и да изготвят законите според крещящата нужда на хората. МВР и съд ще ги приложат, стига да има какво да приложат. Да не мислите, че МВР няма да арестува някой, ако срещу името му седи, че трябва да е в ареста заради неплатени актове и да излезе едва след като си ги плати? Ама никой не иска да мисли.

    Коментиран от #18, #21

  • 4 Дан

    17 11 Отговор
    Ако го нямаше това дърво, а да е просто нива дали нямаше да има някакъв шанс да оцелее?

    Коментиран от #5, #13

  • 5 НекъФ Пич

    31 6 Отговор

    До коментар #4 от "Дан":

    Ако го нямаше това дърво, зимата ще има преспи по 4 метра от това поле, като духне вятъра....

    Коментиран от #9

  • 6 Петър

    16 11 Отговор

    До коментар #1 от "сисадмин":

    Войната по пътищста се подкрепя и от автпроизводителите. Могат те да дадат логично обяснение, защо произвеждат мощни автомобили. Освен за собствените печалби. И за сметка на живота на милиони хора. 100 конски сили не стигат ли да си задоволиш транспортните нужди.? За другото хората са направили писти.

    Коментиран от #14

  • 7 РКО

    27 2 Отговор
    Тая патка с колко е карала, за да се увие така около дървото?

    Коментиран от #8

  • 8 Бочко

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "РКО":

    За такова леко увиване не са нужни повече от 50-60 км/ч в момента на удара...при други подобни удари автомобилите се късат на две...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 katastrofiral

    8 3 Отговор
    Кяещането като те блъснат отзад с 10км/ч. е все едно да те ударят с чук по врата.Не си мислете, че и с 50км/ч не може да загине човек при челен удар.
    Имате три удара при челен сблъсък.Първия е камшичест, когато изхвърчате от седалката напред, втория удар в таблото или летеж през него, третият е удар от летящи предмети или хора от задната седалка.Лудница става в колата.
    Още с първия може да ти се прекъсне гръбначния стълб и мортоз
  • 11 коланите

    6 2 Отговор
    По отношение на коланите, те перфорират вътрешните органи, в редки случаи еърбега може да задуши пострадалия ако е в безсъзнание и е смачкан автомобила..Чудил съм се защо не ги правят с триточково усилване на шасите и да не се смачкват така бръкмите
  • 12 ааааааааааа

    4 1 Отговор
    Смятай майна с ква скорост е била
  • 13 Тиквата

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дан":

    Дъбовете още са желъди в земята, но Гъската вече е програмирана да се нахака в един от тях някои ден
  • 14 Аналензатор

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    Колата на снимката е доста под 100 коня. И с 20 коня да е, като не е читаво задкормилното- те тва е резултата.
  • 15 Версия

    7 2 Отговор
    Няма как, при тоя тунинг - тъмни стопове, черни джанти, двоен ауспух, трябва да се настъпва, докато се цъка яко на Вайбъра...
  • 16 Пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "сисадмин":

    Браво, много точно коментирано.
  • 17 PlimP

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквата":

    кое дърво :), това в колата или това в тревата
  • 18 4321

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Много добре казано
  • 19 filo

    2 2 Отговор
    Виновен е Бойко и пътя. Давам тон на плювачите. Иначе на крива ракета космоса й пречи.
  • 20 тони

    2 0 Отговор
    Стига сте обвинявали външни фактори за "войната по пътищата". Хората масово не могат да карат, купуват си книжките, масово се плащат подкупи. Вижте колата от снимката на какво прилича. Тази е карала сигурно с поне 120 с този дърт автомобил.
  • 21 Пламен

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Чета статия, че при продажба няма да се иска документ за платен данък, ние актовете. Никакви арести, никакви зандани - тези пари са от нашият джоб. За Австралия съм чувал - глобата се утроява за седмици. Сега нашите мислят новите лични карти за длъжници да са различни, за бърза разпознаваемост - да се приложи! Българинът разбира, само когато му бръкнеш в джоба.
  • 22 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 1 Отговор
    Тва да е искала да се забие така немаше да стане хахахахха жените били по фнимателни шофери от мъжете хахах
  • 23 Жаро жаро ти си пароо

    2 2 Отговор
    Бе кви прегледи да затегали кви глоби женските не могат да карат категорично и тва е местото и е на фурната да готви а през другото време на спалнята с дигнати бажаци да е готова като доиве милото хахахах и нещо много важно да не говори за нищо по никви теми
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Черен хумор

    1 0 Отговор
    Сега, като се загледах, ма тя колата във въздуха,,,,забита, като пирон в дървото.какво повече да се коментира.

    Имаше един лаф: "Настъпи газта зад волана е джедай"
  • 26 немойша шофйорша

    0 0 Отговор
    Немам думиии тва е нещо що се дума никаква квалификация на току що паднал дъжддддду:-)
  • 27 зъл горски

    1 0 Отговор
    Що чини тоа дърер на сред нищотото .да се ецнеее
  • 28 Калев

    3 3 Отговор
    Винаги побеснявам, като видя дървета край пътя....винаги. Това са потенциаални смъртни случаи и никой не взима мерки за глупавите дървета. Ходил съм в доста държави и в повечето няма такива глупости като дървета и билбордове по пътя. А относно пича, който е написал, че дървото спира снегонавявания.....ами не го вярвам, но дори и да приемем, че е така то въпреки всичко си има специални прегради, които предпазват пътната настилка от снегонавявания. Колко много хора загинаха заради тези простащина с крйпътните дървета не е истина просто. Това е грозно !
  • 29 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Дървото си е дърво а и опелчето ще го е налазила ръждата, типично за тази марка . И ето последствията да гушне дървото.
  • 30 Гост

    2 0 Отговор
    В България липсва контрол,качествени закони,наказания,образователен ценз,инфраструктура,манталитет.....Всичко е тотално сбъркано!Как е възможно да даваш книжка на човек без образование!? Как е възможно да обучаваш хора да шофират за толкова кратък период от време!? Как е възможно да няма никакъв контрол по нарушенията и да се допускат хора без капацитет да управляват безпрепятствено!? Това е да пуснеш убийци от затвора без да ти пука от последствията! Как е възможно да няма адекватен технически преглед....който да бъде поне два пъти в годината и който да отчита адекватно състоянието на превозното средство! Ако в развития свят те спрат и ти поискат документи за сменено гърне,а ти нямаш....глобата е четирицифрена! Никой няма право да сменя едно гърне ако то не е удобрено от държавата като отговарящо на стандарта! Ние в БГ си правим каквото искаме....бедни цървули с множество комплекси! И да....не виждам защо по пътищата трябва да има дървета! Един град си замина от такива челни удари! Такава простащина никъде в развития свят не съм видял! Дори да е виновна...,което е видно и без съмнение....човешкия живот е по-ценен от едно дърво на пътя! Ако го нямаше....щеше да има някакъв шанс!

    Коментиран от #37

  • 31 Gos

    2 0 Отговор
    Бате Бойко е виновен
  • 32 1234

    1 0 Отговор
    Често съм давал за пример пътя Шумен-Силистра.Това е път по каталог.Имаме двулентов път отстрани тревна площ около 3 или 4 метра,след това храсти около 2 метра и накрая дървета.Просто и да излезеш от пътя имаш място да спреш ,в най лошия случай в храстите...НО ОСТАВАШ ЖИВ. И през зимата няма навявания от сняг.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Finland

    1 0 Отговор
    В тази страна се получава книжка след три години курсове
  • 35 СМЕШНИКА

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквата":

    Защо да се сече? Просто може да се огради с подходящи съоръжения за да не можеш да го прегръщат колите!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ГоусТ

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    Прав си с изключение на едно - пише се "одобрение" ! 😯
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове