Last news in Fakti

14 Септември, 2018 20:48 13 549 31

Ужас в метрото! Един час нямало кой да изключи тока, а жената дишала (ВИДЕО)

  • метро-
  • хора-
  • авария-
  • жена

Пожарникарите били на мястото на инцидента след минути

Жената, която по-рано днес падна под влак в софийското метро, е починала. Тя е била на 43 години. Сигнал за инцидента е подаден към Спешна помощ в 14,06 ч, като линейката е пристигнала на място за 3 минути, съобщи Катя Сунгарска, говорител на Спешна помощ.

Лекарят, пристигнал на мястото, е д-р Владимир Кръстев, който участва в спасяването на пострадалите в катастрофата край Своге.

„Канал 3“ обаче научи шокиращи подробности за трагедията. Жената не е правила опит за самоубийство, а е паднала на релсите. Преди това е гледала мобилния си телефон. Вероятно й е прилошало. На мястото веднага се е озовал екип на Спешна помощ и пожарната. Жената е била затисната между бетона и мотрисата, като в продължение на един час е нямало, кой да изключи електрическото захранване, за да могат пожарникарите да я измъкнат. По разкази на очевидци дълго време се е чувало, че тя диша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роги

    76 1 Отговор
    Ако така е било наистина,прост нямам думи.

    Коментиран от #21

  • 2 Не знам дали е тана

    6 90 Отговор
    Какво общо има захранването ? То не е ли отгоре по жица ?

    Коментиран от #3, #4, #5, #15

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тупой McCoy

    66 2 Отговор

    До коментар #2 от "Не знам дали е тана":

    Смях :-) Нова ТВ и всички по веригата добре са си свършили работа: направиха едно цяло поколение ПЪЛНИ ИДИОТИ!
  • 6 Мизирабъл

    49 3 Отговор
    ТОВА Е РЕАЛНОСТА БЪЛГАРИЯ 2018 НА ВСИЧКИ НИВА, ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ И ДА МИСЛИ ПРЕДИ ДА СИ ДАДЕ ГЛАСА!
  • 7 бат мишо

    13 21 Отговор
    КАК МОЖЕ ВЕ
    РАЗСТРЕЛ ЗА СТОЛИЧЕН ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТ КАФА ОТ ПЛУЖЕЦИТЕ ТАМ
    ватмани карат УМЕШЛЕНО ОТГОРЕ НИ да докопат отпуск 7 дена да се оправят от шока и дебелака с синия форд кът доде вика КАРАЙ ПРЕЗ ТЯХ ко праят на релсите на младия ватман дет ма надрънди озаде на червен светофар на М Луйза ЩОТ ПРОДАВА БИЛЕТ И КАРА за процента - ко паднел 1 в трамвая да си счупи ръката ко праел МАЛЕИИИИИИИ
    хубу че 2 те чентета ма озаптиха преди да го убия
    как са минава по мария луйза БЕЗ ДА ИЗЛЯЗА ВА РЕЛСИТЕ ВЕЕЕЕЕЕЕ
    Ся жена умира те тока не спират ДА ИМ СЕ ВРЪЩА НА ДЕЦАТА на ЦЕЛИЯ столичен ел транспорт

    Коментиран от #12

  • 8 бат мишо

    2 13 Отговор
    ПС
    СЕКИ АМА СЕКИ надрънден УМИШЛЕНО от ватман А НАЙ ЧЕСТО Е ТОЧНО ТАКА - заради отпуската зап стрес от ПТП 7 дни
    ТА СЕКИ РЕШИЛ ДА начеше крастата и да изнесе лекция на ватмана ДА МА ТЪРСИ ДА ДОДА И АЗ......само да запише номера на трамвая и ще участвам в превъзпитанието на селяка
    щот в СЕТ бачкат само селячета

    Коментиран от #13, #27

  • 9 Жалко за жената,моя връстница е била.Зат

    20 2 Отговор
    Затова трябва да се гледа,внимава и да не се ходи напосоки..!!!
  • 10 От метрото

    9 2 Отговор
    Оня от колоните не прави забележки на тоя дето духа...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Док

    20 0 Отговор

    До коментар #7 от "бат мишо":

    Човек, ти си с диагноза и си директно за Психиатрията! 😱 Имаш нужда от продължително и сериозно лечение, което може и да не даде желания резултат, за съжаление! 😔 Явно дълго време си пропускал да си вземаш антидепресантите! 😰
  • 13 Док

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "бат мишо":

    Да не говорим, че правописа ти е под всякаква критика! Няма точки, нито запетайки! Някакви измислени думи! Ти не си редовен! Да се чуди и мае всеки, който се помъчи да прочете, какво си искал да напишеш! Няма никакъв смисъл, нито логика! Пълен батак и хаос! 😰 Ако така ти е и в главата, си го закършил отвсякъде! 😱
  • 14 Пешо

    18 0 Отговор
    Брей, то и в метрото пълно с некадърници - калинки. Сега Цацаратурата ще установи, че няма виновни.
  • 15 928

    2 10 Отговор

    До коментар #2 от "Не знам дали е тана":

    Плюса (фазата) тече по жицата отгоре. Минуса (нулата) е на релсите. Тока тече между жицата отгоре и релсите отдолу.

    Коментиран от #16, #30

  • 16 Димитров

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "928":

    Когато не знаеш, не давай акъл. Плюсът е на третата релса.

    Коментиран от #19

  • 17 Ерген

    2 6 Отговор
    Търсила ли си е ерген за фелацио по Тиндър.
  • 18 боико

    3 3 Отговор
    само аз пускам и спирам тока
  • 19 Иво

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Димитров":

    Токът е спрян веднага, но жената е била паднала до рана до контактната релса по която при включено напрежение тече 825в ток
    Поради това не мотгло да се подаде ток и пожарникари и лекари са досигали до нея под влака.
  • 20 истината

    3 1 Отговор
    БЪЛГАРСКА РАБОТА !!!
  • 21 Малоумна бена

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Роги":

    Гледала си е телефона и е ходила, след което се спъва в пъпките за слепи губи равновесие и пада , това е истината, могат да осъдят телефона и:-)
  • 22 АРЕС

    5 2 Отговор
    Аман от тъпи заглавия .Какъв е шока и каква мистерия има в всичко това.Ако няма какво да драскате по добре си мълчете че ставате смешни.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Анонимен

    7 0 Отговор
    Жените са същите и на улицата. Зяпат в телефона и бутат детската количка понякога и направо пред колите. С една дума много са разсеяни.
  • 25 Иво

    10 0 Отговор
    Информацията не е точна. Токът е изключен веднага, но преместването на влака не е било възможно защото жената е била допряна да контактната релса по която при включено напрежение тече ток над 800волта. Поради това до нея лекарите и пожарникарите са достигна като са влезли под влака. След като са констатирали, че тя е починала и след разрешение от следователите са подали напрежение и влакът е преместен.
  • 26 за пореден път

    9 0 Отговор
    Свикнахме да търсим вина там, където я няма. Жакло за така нелепо загиналата жена. Все си мисля, че има хора, прекаляващи с ползването на телефоните си. В превозни средства, навсякъде се наблюдава това явление, као увлечението е предимно в разни игри и тем подобни. Как точно е станало, това само тя си знае, но близо до релсите да отклоняваш вниманието си е огромна грешка. Предполагам, че захранването е централно и няма как да спре метрото навсякъде. И още веднъж, жалко за загиналата жена, но хора, бъдете внимателни, стига с тези телефони.
  • 27 Непознат

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "бат мишо":

    ОДИ НА ЛЕКАР бе човек,селянин един какви глупости пишеш.
  • 28 Jmmm

    3 0 Отговор
    Една подобна кукувица едва не ме уби в магазина Метро като не натресе в гръб с пълна догоре количка. Един съвет: или вървете накъдето гледате или гледайте накъде вървите.
  • 29 Левски

    2 1 Отговор
    Левски от телефоните идва проблема ходят почти всички като обладани не знаят на кои хора са
  • 30 Чичо Сашо

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "928":

    Това е при трамвайте, в метрото е или трета релса или страничен токопроводник. Софийското не знам на какъв принцип е, така не се и качих на него.
  • 31 Elisa

    0 0 Отговор
    ЖИВОТА МИ:

    Добър ден Всички тук на тази група, името ми е Елиза, аз съм от Верона, искам да споделя моята истинска житейска история тук в интернет, за да могат хората да разберат как съм получил помощ от д-р Огундели, който ми е донесъл голяма магия. бивш съпруг за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми ме остави за друга жена повече от 8 години и аз го обичам толкова много, търся помощ от цял ​​свят, но други хора ме изневеряват и никой не ми помага, но миналата седмица видях друга жена да говори за д-р Огунделе в интернет. така че бързо се свързах с него, за да помоля за неговата помощ, първата дума, която ми каза, е, че ще ти помогна с проблемите ти. Бях толкова щастлив в рамките на 24 часа, съпругът ми ме повика по телефона и ме помоли да му простя за цялата болка, която ми причинява, бях толкова щастлив и днес отново заедно. Казах на д-р Ogundele, че ще споделя неговото име и данни за контакт в интернет, за да могат хората да научат повече за него, затова правя това сега, за тези от вас, които имат същия проблем или някакъв друг проблем, свържете се с д-р Огунделе днес и той ще донесе 100% решение за него. тук са неговите данни за контакт Email: [email protected] и WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове