Last news in Fakti

25 Септември, 2018 16:59 5 668 24

Бареков срещу Борисов за снимката му с Тръмп

  • оон

Евродепутатът Николай Бареков скочи срещу снимката на Бойко Борисов и президента на САЩ Доналд Тръмп. Той споделя, че е бил пет пъти в Белия дом за последните две години и за съжаление...

Ето и коментара на Бареков във „Фейсбук“:

"С риск пак да ви кажа истината в очите, па ме бийте. Имам поне три снимки с Тереза Мей, Дейвид Камерън и поне 10 с Юнкер и различни, но важни президенти и премиери - в гръб. От моя гръб само очите им се виждат. Просто не съм ги публикувал и съм ги запазил за децата. Често дори протокола на тези хора въобще не си дава сметка как другите ще излязат на снимката. Какъв е проблемът, че Бойко Борисов отишъл да стисне ръката на американския президент...И аз бих направил така. Двама мъже стиснали ръце. Къде е тук компроматът? А Корнелия Нинова би прехвърлила президиума като същинска Стефка Костадинова, за да гушне Доналд Тръмп и да разправя после колко е близка със САЩ. За Марешки и Каракачанов даже ме е срам да си помисля, ще го олигавят. Бил съм пет пъти в Белия дом последните две години и за съжаление....САЩ си харесват Борисов и ГЕРБ. Това ли е кусурът, който намерихме. Конференцията за наркотиците е важна. Още по-интересно беше изказването в ООН. Премиерът се похвали със стартирането на преговорите по ново споразумение между ЕС и държавите от Африка, Пасифика и Карибите. Иронията е, че съм единственият български евродепутат, който е работил за това в най-бедните държави на света като Хаити, Тимор Лесте и Гамбия, в Европарламента като член на тази престижна комисия. Тоест Борисов се похвали само с моя труд в цяла реч пред ООН, макар, че съм низвергнат и охулен в родината. Лошото е, че народът май не се вълнува от реалните проблеми на нацията и Европа, а следи пиар тактиките. Нека от “противниковия” лагер не злобеят, защото кавгите между нашите политици на международната сцена ни излагат пред света. Казвам ви го от скромния си опит като представител на Европа в близо 80 държави по цялото земно кълбо. С едно изречение моята оценка дотук “Отличен” за Конференцията в Ню Йорк, гледах я на живо по sky news, “Много добър” за речта пред ООН и “Слаб 2” за пиарите и ехидните опоненти, които чакат САЩ да им свърши работата. А преводачката на Борисов е гениален преводач (познавам я лично) и очевидно слаб фотограф."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язе

    43 7 Отговор
    Тоя Додука още ли се подвизава в новините?
  • 2 СссереМ

    9 25 Отговор
    Айде сега плъшоците да млъкнат,или от позитано им спуснаха нова опорка с която искат да клатят държавата?

    Коментиран от #3

  • 3 кеф

    50 11 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Селяците от герб да се засрамят,щото Тръмп обърна точно три секунди на любимия ви шопар,срам голям.

    Коментиран от #5, #8

  • 4 я надуй дядо кавала

    32 2 Отговор
    Тоя знае, как се правят дудуци, така чеможе да го послушат в това начинание е майсторка !
  • 5 СссереМ

    10 27 Отговор

    До коментар #3 от "кеф":

    Абе серсем това са поздравления със всички участници във форума,ако трябва със всички да прави лакърдии тия поздравления отидоха 3 дена,колкото внимание е обърнал на Борисов същото е с Мей,Макрон и Чавушоглу,ама нали трябва да плюете.Я ми кажи фърчатия като отиде при Путин и чака 1 час да го приеме за 5 минути и то за да го пита за Борисов,изяде ли макарите от яд?
  • 6 Гайдов

    33 2 Отговор
    Браво, Ники. Сега гълтай.
  • 7 Мъка,мъка....

    23 0 Отговор
    Добре, че снимките са в гръб,а не на гол задник!!
  • 8 onq s konq

    3 23 Отговор

    До коментар #3 от "кеф":

    Оооо неразумнии,поради что се срамиш да се наречеш ЛУМПЕН?!Аре пак аз се налага да ви обяснявам нешата:Не Тръмп на Борисов,А БОРИСОВ НА ТРЪМП можеше да отдели "само" въпросните 3 секунди/които явно много те вълнуват/,ЗАЩОТО Е В САЩ ОСНОВНО ЗА ДЕТАЙЛНИ И ИЗРЕРПАТЕЛНИ РАЗГОВОРИ С ПОМПЕО И ВИСШИ СЪВЕТНИЦИ НА ТРЪМП относно РОЛЯТА НА БЪЛГАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ КАТО ВАЖЕН И ЛОЯЛЕН СЪЮЗНИК НА САЩ!Както и НУЖДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ АМЕРИКАНСКА ПРАКТИЧЕСКА ПОМОЩ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАТОВСКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И МАКСИМАЛНО ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА СТРАТЕГИЧНАТА СИ ГЕОГРАФСКА ДАДЕНОСТ.Пък ти пак си гледай снимки...щото явно "другите неща" не са за твойта глава...папурче такова:)

    Коментиран от #10

  • 9 Сорос

    19 1 Отговор
    Дудука е пълен каун
  • 10 гост

    28 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Оня с коня,пак голям "умник" се изкара,не се усеща,че става жалък с напъните си да величае Бойко Борисов.Тръмп не счете за нужно дори малко да се надигне при ръкуването с Борисов,смятайки го за незначителен слуга.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 onq s konq

    4 11 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    След "Демокрацията" ВСИЧКИ ВИЕ получихте право на "лично мнение".Само с едно условие обаче-НЕ ГО НАТРАПВАЙТЕ...НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО:)
  • 12 onq s konq

    5 16 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Тва да се ръкуваш с Тръмп е най-великото нещо което е станало тука за последните 300 години!Се пак Тръмп е владетел на света тва да се докоснеш до него е историческо и требе да се изучава от децата щото доса дечицата ут за разни ботеф смирненски и други текиви къда крак не им е стъпил у америка а па камо ли да стиснат ръка на текъф велик човек като тръмп

    Коментиран от #13, #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 onq s konq

    4 9 Отговор

    До коментар #13 от "на коня комшията":

    Тооочно така-пиши си с моя ник,отговаряй си и НЕ МИ СЕ МОТАЙ В КРАКАТА!:)
  • 15 onq s konq

    6 2 Отговор
    Май пак съм объркал хапчетата ! Доктора каза че имам некво раздвоение ама тека и не го разбрах макар че съм учен човек!Та на шкафа бех сложил едни зелени и едни сини ама дали не ги обърках нещо?Ше питам доктора дали не може да са по контрасни некак си та да не ги бъркам щото нещо много на философя ме избива напоследък а тея къде миги дава доктора и за туширане но тва !
  • 16 Вуте

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Спешно звънни на 112 ! Не отлагай !
  • 17 Дървен инструмент

    6 3 Отговор
    КОЙ плаща на медиите за да го споменават този изобщо?
  • 18 Ахаха

    12 0 Отговор
    Ако не си прост (празни приказки) и крадлив (до безобразие) не можеш да си политик!!! СЪЩ харесват ГРОБ, защото без война рушат държавата и я поднасят на поднос при колонизаторите
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Усмивката

    4 1 Отговор
    Народът казва тежката си дума ....келфайда.От това че некакъв си ,палячо ,е ходил некъде ,и бил казал нещо,с какво ще се промени орисията му.
  • 21 Ушанков

    3 1 Отговор
    От външно министерство обявиха, че България е "съ-домакин на срещата за наркотиците заедно със САЩ". Тогава редно ли е срещата между САЩ и България да продължи 3 секунди? Поне да бяха 5. Явно Захариева го насади на пачи яйца. Големият успех на Бойко е, че се е срещнал с Ципрас и Ердоган.
  • 22 до Бареков

    3 1 Отговор
    Дудук, на тази снимка трябваше да си с гръб. Сега това е на мода. Да си покажеш колко ти е дебел врата.
  • 23 Фори Светулката

    4 0 Отговор
    Спомняте ли си ,как го гледаше онова индийче ,кугату Бърекътъ се изказваше на подобие на някакъв английски. Викаше си ; Брей тоя говори и други чужди езици ,трябва да питам на къв го говори в момента. Браво бе Дудук .
  • 24 Боко Мазника от БРЕГ

    3 1 Отговор
    Сбъркана ценностна система и сбъркано разбиране за избора на Смешника Бойко Борисов. Затова и цялата държава е сбъркана. Но от нас зависи, да си я подредим. Поне все още не са ни отнели изборите. Мъдро е, в тази ситуация да се запитаме:
    Къде е опозицията, дявол да го вземе???
    Защо опозицията само мрънка по форуми и пред микрофоните???
    Защо опозицията не напуска парламента???
    Защо опозицията не извежда хората си на улицата???
    Какво още трябва да се случи, за да се събуди опозицията???
    А къде е опозицията извън парламента???
    Има ли я опозицията или е само в фейсбук творение???
    Защо недоволни има, а протестиращите са-малко???
    Или опозицията се уплаши, от репресиите на полицията от ГЕРБ и ОП???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове