Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 13:50 1 705 13

Кутев: Николова е уплашена, знае, че това място не е за нея

  • антон кутев-
  • марияна николова-
  • нфсб

Той отрече БСП да стои зад протестите

На България не ѝ върви с вицепремиерите. Очевидно Марияна Николова има по-конкурентни способности за Валери Симеонов, които аз не знам. Тя не е наясно какво се изисква от нея. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея. Това каза депутатът от БСП Антон Кутев.

По думите му е безобразно това, което се прави в управлението. „Не беше тайна за никого, че този, който ще събори коалицията ще е Волен Сидеров. Това се случва винаги, когато наближат избори. Той винаги е бил по-умел в тези работи. Борисов си мисли, че ще компенсира негативите с даването на пари от бюджета, но това няма да се сработи“, обясни Кутев пред bTV.

„Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов. Недоволството в хората вече е факт, сега то търси къде да се изрази. Борисов от 10 години говори за магистралите и няма една свястна магистрала. Проблемите ще се задълбочават и това ще доведе до тежък крах на правителството“, прогнозира левият депутат.

Той отрече БСП да стои зад протестите. По думите му няма да е честно опозицията да се възползва от чуждото недоволство. „Въпреки това ще се опитаме да предвижим парламентарно всички искания на протестиращите“, увери опозиционният депутат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    12 0 Отговор
    Един АК 47 и тататататататататататататата, да крак!
  • 2 Независима

    18 3 Отговор
    Не само тя не си е мястото, отчайващо е нивото на УЖ политиците...
  • 3 АНАЛлизатор

    16 12 Отговор
    Абе Кутев, постоянно гледате в чуждата градина?!!!.....кога ще си оправите собствената?!!....та хората да има за кого да гласуват!!!!....с леля Корни начело, ще гледате власта през крив макарон.
  • 4 Русенец

    10 5 Отговор
    Кутев , кой ще компенсира страданията на българите за времето на управлението на Милиционерите от ГЕРБ ?
    Да има лустрация и да се забрани на хора работили в МВР и МНО да се кандидатират на избираеми длъжности и в Парламента !
  • 5 Наблюдател

    1 5 Отговор
    Кутев сравни БСП със СПИН, Корнелия го подгони

    24.08.2012 11:48
    https://www.24chasa.bg/Article/1518027

    Депутатът от Коалиция за България Корнелия Нинова призова съпартиеца си Антон Кутев да се оттегли от политиката заради репликата, в която той сравни БСП със СПИН.

    Бойко Борисов превърна политиката в чалга. До вчера в БСП се възмущавахме от този факт. Днес дадохме своя принос в опростачването, коментира Нинова.

    Тя излезе със специално обръщение към съпартийците си, разпространено чрез пресцентъра на партията.

    В него се казва още: „Социализмът се предавал подобно на болестта, по наследство или по полов път. Нечувано и обидно. Ако някой се е питал що е то социализъм, вече знае. Според висш представител на ръководството на БСП това е тежка болест. Който се докосне до нея е обречен... Ако не на смърт, то поне на мъчителен живот. Но ако някой все пак реши да направи саможертва да стане социалист, то трябва да отговаря на поне едно условие - или баща му и дядо му да са били такива или да си намери някой социалист за полов акт. Всички други не стават. Чувала съм много простотии, но такава за пръв път. С едно изречение слагаш кръст на вековни идеи, на стотици животи, на справедлива кауза и многогодишен труд. Подиграваш се на едни, избрали за свой път социализма. Отблъскваш други, които са решили тепърва да го разберат. За да не се случи това, за да не се червим и навеждаме глави: Антоне, извини се и се оттегли. Сергей, не мълчи. Иначе хората ще си
  • 6 Стойнев

    3 4 Отговор
    А КУТЕВ ЗА КОЕ МЯСТО СТАВА ?
  • 7 Наблюдател

    1 4 Отговор
    помислят, че ти и ръководството на БСП споделяте тези пошли мисли. А тогава - тежко ни".

    Антон Кутев: Това са думи на Корнелия Нинова. Няма да подвам оставка


    „Корнелия е говорила, че БСП е била тежка болест. Това са думи на Корнелия, не мои". Така пред агенция „Фокус" Антон Кутев отговори на съпартийката си Корнелия Нинова.

    „Говорила е, че, който се докосне до нея, е обречен, това, пак казвам, са думи на Корнелия, а не - мои. Говори, че ако не на смърт, членовете на БСП са обречени на мъчителен живот - това са думи на Корнелия, а не - мои. Моите думи бяха с достатъчно самоирония и по повод на дъщеря ми", каза депутатът.

    „Искам да припомня на Корнелия, а и на всички, за които конгресът все още не е приключил, че баща ми беше човек, за когото БСП и социализмът бяха кауза. Аз съм човек, за когото БСП и социализмът са кауза. Дъщеря ми е човек, за който БСП и социализмът са кауза. Моята дъщеря не учи в Съединените щати както прави синът на Корнелия. И не приемам именно Корнелия Нинова да бъде моралният съдник, защото бих могъл да й напомня реплики, които не мога да произнеса. Които тя е произнасяла и много добре знае, че ги има записани със СРС-та, че са говорени в съдилища и т.н. Изобщо - вътрешнопартийните проблеми не се решават по този начин. Реваншизмът в тях е вреден", заяви Антон Кутев.

    На въпрос - получихте ли реакция от хората на това изказване, Кутев каза: „Това, което виждам, е реакция на една група хора. Не смятам, че това, което каз
  • 8 Наблюдател

    1 5 Отговор
    казвам, е обидно за когото и да било. Според мен - самоиронията и опитът за чувство за хумор, да приемем, че е бил неудачен - са ясно видими в това мое интервю. Не мисля, че някой би могъл да тръгне да се обижда от това. Да, може да се спекулира с това, което съм казал, и пак казвам, че някои хора, за които конгресът очевидно не е приключил, точно това правят. Но - не виждам как някой може да се обижда, по простата причина, че аз познавам стотици социалисти, които са направили приятелките си, приятелите си, кръговете около тях - също социалисти. Убеден съм, че в моя приятелски кръг има десетки хора, които гласуват за БСП, защото познават мен или хора около мен. Убеден съм, че идеи се предават чрез личния контакт и личното общуване. И, най-вече, ако някой се съмнява в идеологическата подготвеност, ако някой има спорове за каузата - нямам нищо против да си избере която иска медия в средата на септември, преди това няма да говоря. В средата на септември съм готов във всяка медия, в която тя поиска, да обсъдим каузата на социализма и хората, които могат да я носят. Ако може - да обсъдим и банковите им сметки".

    „Няма да се оттегля от поста, който заемам, най-малкото, защото не Корнелия ме е сложила на този пост. За този пост ме е предложил Сергей Станишев и са ме гласували хора. Ако тези хора, и този човек кажат, че трябва да се оттегля, ще го направя, но не Корнелия Нинова е човекът. Конгресът за някои приключи, за други - не, но съжалявам, че това се прев
  • 9 Наблюдател

    0 5 Отговор
    превръща в общонародна тема, което не е добре за БСП", завърши Антон Кутев.
  • 10 Тръмп

    5 4 Отговор
    БСП,Нинова и Кутев никога не са били Социалисти,а нагли Комунисти алчни и безчовечни!!!!:):):)
  • 11 Пламен Стоицов

    2 1 Отговор
    Кутевче , татко ти беше насосан в борд на директорите да лапа народн пара. Я ми изиграй Ганкиното , щото за друго май не те бива. Пълен въздух.
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност ръководител катедра в академията на МВР в Симеоново . Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от "Лубянка", московската агентура е проникнала до всички нива. По тази причина трудно се намират ръководни кадри.

    Коментиран от #13

  • 13 ТОЧКАТА

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ,,...проникнала московската агентура!!!...,,...Бах ти и заспалите американци---да проспят ТОВА!!!!!!наистина ли бе хюмне?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове