Last news in Fakti

24 Март, 2012 13:30 1 226 1

Преведоха пари по сметките на миньорите

  • горубсо - мадан
Преведоха пари по сметките на миньорите - 1
Снимка: БГНЕС

Миньорите от "ГОРУБСО-Мадан" вече имат пари по сметките си. Сумите, които са получили са различни - от 400 до 1000 лева. С дългоочакваните възнаграждения те започнаха да черпят хората в Мадан с бонбони и лакомства.  Около 200 бутилки шампанско ще отворят за добрата новина, предаде БНР.

Заплатите на работещите в мината бяха изплатени след като снощи бе разписано споразумение за прехвърляне на собствеността и концесията на мините от "Интертръст холдинг" на новия собственик - обединението "Върба Батанци". 
 
Банкови служители са на работа в офиса в центъра на Мадан, каза Севдалин Бендеров, мениджър "Продажби и банкиране: "Банка ДСК е създала организация да обслужва клиентите в рамките на работния ден. При необходимост можем да организираме работа и утре."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илич Рамирес

    1 0 Отговор
    Еееее,разгеле.Браво.