Last news in Fakti

20 Март, 2012 14:44 1 492 2

„Подкрепа”: Валентин Захариев е виновен

  • горубсо - мадан-
  • миньори-
  • тренчев-
  • подкрепа
„Подкрепа”: Валентин Захариев е виновен - 1
Снимка: БГНЕС

Валентин Захариев е виновен за драмата в "Горубсо - Мадан" и ОЦК "Кърджали". Това е мнението на КТ "Подкрепа". От синдиката съобщиха, че още през 2009 година са предоставили документи на държавата – на премиера, на Главния прокурор и на министъра на вътрешните работи. В тях е било записано, че Захариев дължи на държавата над 200 млн. лева.

"Той има сметки за уреждане с държавата и ние питаме тя ще си ги търси ли?", заяви по време на специална пресконференция лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев.

Според КТ "Подкрепа" съществуват няколко варианта за справяне с проблема и най-важният от тях е намесата на държавата. Те предложиха Захариев да бъде принуден сам да се откаже от концесията, а друг вариант е кредиторите и банките да поискат несъстоятелност от него.

От КТ "Подкрепа" смятат, че Захариев е покровителствен, при това още от времето на Иван Костов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    0 0 Отговор
    държавата ни е толкова слаба, че не може (или не иска ) да се справи с един измамник...конфискувайте му ВСИЧКИ имущества и платете на хората с лихвите...а тоя убавец ни го дайте на площада да го линчуваме
  • 2 Люси

    0 0 Отговор
    политиците го пазеха когато гладуваха от Кремиковци и политици го пазят и сега ДАЛИ ИМА ДРУГА ТАКАВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ААААААА