Last news in Fakti

27 Март, 2012 11:06 1 006 0

Металурзите от ОЦК поставиха кмет и полиция един срещу друг

  • металурзи оцк-
  • кмет-
  • хасан азис-
  • полиция-
  • противопоставяне-
  • граждански протест-
  • кърджали
Металурзите от ОЦК поставиха кмет и полиция един срещу друг - 1
Снимка БГНЕС

Гражданското неподчинение на металурзите от ОЦК постави един срещу друг кмет и полиция. Вторият ден от блокирането на пътя Хасково – Кърджали премина с двоумение законен ли е протестът., съобщи "Нов живот"
Органите на реда откриха нередност в разрешителното за провеждането на проявата. Според тях кметът Хасан Азис не е използвал думата „разрешение“, което означава, че работниците нарушават закона. Градоначалникът е сложил своя подпис да „съдейства за нормалното протичане на проявата и за спазването на обществения ред“. Хасан Азис, който днес се включи  заедно с металурзите на блокадата, бе лаконичен, че по-важният въпрос е дали кметът е законен.
„Донесох лично заповедта, в която има мой подпис и печат“, отговори той.
Същевременно спирането на движението създаде доста неприятности на запътилите се от селата за Кърджали жители. Все пак металурзите направиха компромиси, като пуснаха автомобил, превозващ болно дете да премине.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА