27 Март, 2012 15:11 1 092 2

Цветанов: Трябвало е да искат постоянен арест за Кирил Кирилов - Шкафа

  • шкафа-
  • цветанов-
  • наглите
Цветанов: Трябвало е да искат постоянен арест за Кирил Кирилов - Шкафа - 1
Снимка: БГНЕС

Трябвало е поне да бъде направен опит, за да бъде поискана промяна на мярката за неотклонение на Кирил Кирилов и тя да бъде върната в предишната т.е. „задържане под стража”.

Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти по повод убийството на Кирил Кирилов - Шкафа.

"В случая изменението на тази мярка е вследствие на факти, свързани с излежаване на присъда във врачанския затвор. Тук няма как да не се съобразим с това обстоятелство и мярката справедливо е била променена към този момент. Но, когато лицето е излязло от затвора, след като е излежало присъдата си, аз смятам - и от това, което съм провел като разговори с определени представители от съдебната система, всеки излага своите аргументи различно, поне е трябвало да бъде направен опит, за да бъде поискана промяна на мярката", каза Цветанов, който присъства на представяне на дейността на центъра  за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет, станал известен като БОРКОР.

Нямаме информация, че Кирил Кирилов е знаел кой стои зад „Наглите”, посочи още Цветанов. По думите му Кирилов не е имал никакво желание да съдейства на разследващите.

Има версии, по които се работи, но в момента ще е некоректно да изведем която и да било, добави вътрешният министър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веска

    0 1 Отговор
    Трябва и постоянен арест за теб за пране на пари.

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Веска":

    @1 Veske usaznai se i nepishi gluposti