Last news in Fakti

29 Март, 2012 19:47 2 303 4

Убийството на "Шкафа" може да е инцидент

  • убийство-
  • кирил кирилов-
  • шкафа-
  • инцидент-
  • валери йорданов

Полицията в София работи по версия, че убийството на подсъдимия Кирил Кирилов с прякор Шкафа от групата за отвличания "Наглите", може да е само инцидент. Това заяви днес директорът на столичната полиция Валери Йорданов, който уточни, че всъщност имало две основни версии, съобщи "Правен свят".

"Едната е, че нападението е с цел лицето да бъде ликвидирано, но има вероятност и това да е инцидент. Не се изключва вариантът убийството на Кирил Кирилов да е инцидент, при който той да е пострадал, тъй като нараняванията, които е получил не съответстват на това, лицето да е причаквано, за да бъде конкретно убито на място. Кирилов почива от кръвозагуба, тъй като единият от куршумите засяга артерията", обясни какво има предвид под "инцидент" шефът на СДВР.

Кирил Кирилов, известен още с прякорите си Шкафа и Монтанския, бе причакан и прострелян пред блока си в столичния квартал "Младост" на 24 март вечерта. Неизвестните му нападатели са стреляли поне 7-8 пъти, но са го улучили само с три куршума и все в краката.

Възможно е целта на нападателите на Кирилов да е била само сплашване и неслучайно да е улучен единствено в краката. Последвалата смърт от кръвозагуба пък в полицията явно определят като "инцидент".

Само ден преди да бъде убит, Кирилов бе в съдебната зала, където делото "Наглите" стигна до пледоарии и прокуратурата поиска за него 18 години затвор за участието му в отвличанията. Присъдите на Софийския градски съд ще станат ясни в понеделник.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 92пм

    1 0 Отговор
    Горкия,самозастрелял се при "инцидент",и то само 3 пъти и то само в краката,ей тва да си шапкар хич не е лесно,трябва да си много празноглав!!!!
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    po niakoga se chudia fantetata imat li akal
  • 3 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Може това, може онова... Онче-бонче...
  • 4 gogo

    0 0 Отговор
    Тоя пак е пиян,те така хората си ходят по улицата,виждат някои антипатичен вадят пищова и бум-инцидент,ама журналята са виновни че се занимават с алкохолици......