Last news in Fakti

4 Април, 2012 13:18 902 2

Безработен намери 600 лева и ги предаде в полицията

  • безработен-
  • намери 600 лева

Безработен мъж намери 600 лева и ги предаде в полицията, съобщиха от МВР. Собственичката сърдечно благодари на доблестния гражданин.

Независимо от тежкото си социално положение, 48-годишният Хасан Фахри от Кърджали не се поколебал веднага да предаде намерените 6анкноти в полицията. Той забелязал тестето на тротоара на бул. „България“ в областния град вчера. Докато още бил в полицията, пристигнала разтревожена млада жена заедно с едногодишното си дете. Тя обяснила, че вадила от чантата вещи, необходими за бебето, и парите паднали, без да забележи. Проверила чантата си по-късно и установила липсата.

Жената не само получи изгубената си сума, но и възможността лично да благодари на Хасан Фахри за достойната му постъпка.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ки4ка

    1 1 Отговор
    охххххххххххххххххххх има още луди по таз земяяяяяяяяяяяяяя
  • 2 аз

    1 1 Отговор
    глупак над глупаците. Господ му е дал шанс, а той го е пропилял. А тая фуста заспалата да е внимавала- просто е била наказана за заплеса си. Сега е променил това положение и ще понесе сериозни последствия в живота си.