Last news in Fakti

5 Април, 2012 11:49 696 1

Италианец крие колумбийка в колата си

  • граница-
  • малко търново
Италианец крие колумбийка в колата си - 1
Снимка: МВР

На ГКПП – Малко Търново са задържани италианец и укрита в колата му жена, съобщиха от пресцентъра на МВР. 30-годишната нелегална пътничка е колумбийска гражданка.

Снощи към 20.30 часа за влизане в страната на ГКПП – Малко Търново пристигнал лек автомобил Honda с италианска регистрация, управляван от 31-годишен италиански гражданин. Граничният полицай видял, че в паспорта на мъжа има много колумбийски печати.  Едновременно с това забелязал, че мястото зад шофьора било затрупано с дрехи. Под тях на пода между седалките граничарят открил млада жена. Тя представила документи за самоличност, от които станало ясно, че е 30-годишна колумбийска гражданка. 

Италианецът разказал, че миналото лято се запознал с жената в Колумбия. Двамата продължили да се срещат. По техни думи, жената решила да дойде в Италия, но не получила италианска виза. Успяла да се снабди обаче с турска виза. На 2 април пристигнала със самолет в Истанбул. На летището я чакал 31-годишният мъж, който пристигнал с колата с ферибот от Италия през Гърция. В колумбийския паспорт на 30-годшната жена нямало изходящ турски печат. 

Двамата са задържани за 24 часа, уведомена е районната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин!!!!

    0 0 Отговор
    ----Те па хитлеристи! Как може такова безочие от Италия ! Ей вие Българските митничари и полицай,пуснете ги да се вземат де! За любовта няма граници! :)