Last news in Fakti

8 Февруари, 2019 08:59 1 974 21

Каракачанов: Лицемери ме критикуват за циганите

  • цигани-
  • красимир каракачанов-
  • цигани-
  • роми

Великобритания, Норвегия и Дания водели подобна социална политика

Каракачанов: Лицемери ме критикуват за циганите - 1
Снимка: БГНЕС

Лицемери нарече вицепремиерът Красимир Каракачанов политиците, които критикуваха неговата концепция за интегриране на циганите. Основните критики към предложението му дойдоха от неговия коалиционен партньор Валери Симеонов и ДПС.

„Хората, които критикуват и твърдят, че съм преписвал дори не са я чели, а концепцията е само осем странички“, заяви пред „Здравей, България“ Красимир Каракачанов.

„По-добре е в коалицията да не се ревнуваме, а да се разбираме“, отговори специално вицепремиерът на Симеонов, който преди ден обяви, че е преписал програмата на НФСБ, но я е насочил само към циганите, а проблеми с гета и неграмотност има и сред българите.

Предвидените в документа мерки за ограничаване на раждаемостта на циганките не са расистки, а нормални, обяви още Каракачанов.

Според вицепремиера мерки като в неговата концепция имало в страни като Великобритания, Норвегия и Дания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    15 9 Отговор
    С Този СКАНДАЛ С ПАСПОРТИТЕ.
    МЕН ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВАМ
  • 2 Дбългаризация по план

    32 5 Отговор
    Циганин през1878 са били 1.3 процента от населението, сега за 16! Това е нарастване точно 12 пъти на циганския проблем. Не е едно и съшо да те бият и убиват веднъж месечно и всеки месец. Започва се от причината, ЗАКРИВА СЕ ИЗТОЧНИКА НА ЗАРАЗАТА АМЕРИКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ООБЩЕСТВО И БХК, закона се допълва, че ако нямаш 11 клас или не знаеш български или си без работа повече от 2 г, отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството.синът на сорос беше 2018г в софия за да финансира новата циганска партия. БЪЛГАРИЯ Е ПРДАДЕНА ОТ ГЕРБ, дпс дост и циганите с помощта на козяк ще ни вземат държават
  • 3 Петко Войвода

    18 4 Отговор
    Сети се че в България има цигани точно преди евро изборите фалш на патриот е този!

    Коментиран от #7

  • 4 СоцБоц

    25 2 Отговор
    Е, по старите знаят колко послушни бяха циганите по времето на Бай Тошо! Само въвеждането на Китайския модел може да решат проблемите ни, като ни гарантират просперитет, а не джендърски либерален модел който ни такава такованката на нормалните хора които искаме правила и законност!
  • 5 мазния воевода

    8 10 Отговор
    Този е тотален некадърник и лъжец, точно пък да дава за пример страните с най-мощната социална политика е комично, Великобритания, Норвегия, Дания са номер едно по либерлана политика и отделяни средства за социални помощи.
    "Концепцията" на Шкембе войвода е изключително малоумна и тъпа, по начина, по който е поднесена и като мерки, така не се прави!
    В Норвегия и може би в Дания, накрая на годината се връщат огромни данъчни облекчения за семейства, чиито членове работят, там са на принципа на поощрението и стимула, не на ограничаването.
    Лошо няма да иска да ограничи циганите, но това е популизъм, защото е неприложимо в този си формат, по който е поднесено. Има си други начини, но за това се иска акъл и опит, койото воеводата очвеидно няма, няма и да има.
  • 6 мазния воевода

    8 9 Отговор
    Работил съм в социалната система на Англия чел съм им и законодателството и мога да кажа , че Шкембка приказва изключителни простотии, които граничат с психични отклонения. Да, кажеш, такова нещо за Великобритания, означава, че не разбираш нищо и нищо не си чел, по голяма простащина и идиотизъм никога не съм, нито чувал, нито виждал.

    Коментиран от #20

  • 7 Коментар📝

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Петко Войвода":

    Естествено тези От ВОЙВОДИНО СЕ ОКАЗАХА,ЧЕ СА ЕЛЕКТОРАТ ИМЕННО НА ВМРО И КАКВО СТАНА БУТНАХА 3 КУРНИКА А НЕЗАКОННИТЕ КЪЩИ ГИ ОСТАВИХА.
  • 8 и ТЕ ТАКА

    10 1 Отговор
    Пък не малко хора ще му повярват на тоя.
  • 9 Иванчо

    12 0 Отговор
    Лицемерие е всеки път преди избори да тоя да я повдига тая тема (ама всеки път!) и след като влезе във властта, да забравя какво е казал и да не изпълнява нищо от това.
  • 10 мхъ

    6 2 Отговор
    Не ме занимавайте с боклук!Най-обикновен лъжльо,че и крадец !
  • 11 снимка

    5 0 Отговор
    Този прилича малко на Доналт Трънчо.
  • 12 777

    9 5 Отговор
    Четох концепцията, гледах го в сутрешния блок. Ако е все толкова категоричен и с действия мерките да станат факт, ще гласувам за него. Категорично!

    Коментиран от #17

  • 13 1234

    5 1 Отговор
    За да разберат лицемерите от герб и дпс нещата, предлагам да направим на 12 годишните им дъщери по едно дете след употреба на наркотици и алкохол. Ще кажем че така е модерно и е част от ню уейв вълната откъм Козяк. Тогава ще разберат, като не по още едно ще им направим
  • 14 патриот

    3 4 Отговор
    Каракачанов - президент!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 чичо

    2 3 Отговор
    Каракачанов съгласен съм,че трябва нещо да се направи,но така както тръгна да буташ къщи, съществували повече от 30год., е повече от опасно,защото,след време и не родените днес циганчета ще мислят за нас както ние,макар и не живели през турското робство,мислим за него,а това значи само едно-ОМРАЗА-това ли искаме?!Както казват военните,тактически може да е правилно,но стратегически е самоубийство,за това,макар и да дотягам на хората,пак ще кажа,че трябва да правим не само каквото трябва,но и когато трябва-това е правилния начин.За това трябваше първо да накажеш ВСИЧКИ от които е зависило тези къщи да не бъдат построени,защото те са истинските виновници,а не Хасан,че яде баницата.А, че има проблем има и то много голям,но той не е трудно решим,ако се действа по правилния начин.Друг е въпроса,че за това трябват много здрави топки,ако правилно ме разбираш.
  • 17 аааа

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "777":

    Ами ,то това е целта!Пак преди избори ,тези обещаха 500/1000 та се намърдаха в управлението на д-вата,и.... само кражби корупция и между коалициони скандали!Свършена работа ---на геврека дупката!Ясно е,че не са за парламента дори,но пък от друга страна ,трябва да признаем ,че политиците ни стават по-добри и по-добри.....в лъжата!Ама, пък като има кой да им вярва ,лошо няма ,само лошо ще живеем !

    Коментиран от #18

  • 18 чичо

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "аааа":

    То,че е така,така е,ама тогава на кого да вярваме?
  • 19 Гост

    2 0 Отговор
    Продаваи си паспортите на воля првстапник
  • 20 Хайл

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "мазния воевода":

    Работил си в социалната система на Англия,като какъв? Чакаш на помощи с български паспорт защото си български циганин,а когато крадеш си циганин без работа,а когато те хванат си българин-така ли е...ето защо трябва да се пише в паспорта в нова графа "ЦИГАНИН" защото в европа ме питат защо казвам че съм българин а съм бял...много правилно е казал Каракачанов
  • 21 Аве Адолф от сапунената фабрика

    3 1 Отговор
    Осапуняването винаги е било най-доброто лекарство ......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове