Last news in Fakti

17 Февруари, 2019 12:21 4 395 78

Нинова: БСП да напусне парламента! ГЕРБ се провали

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • избори

Лидерът на опозицията се похвали пред депутатите си, че отхвърлила пазарлък с ГЕРБ за изборните правила

Парламентарната група на БСП да напусне парламента – това предложи лидерът на БСП Корнелия Нинова в началото на заседанието на Националния изпълнителен съвет на партията. Тя поставя и условия към управляващите като избор на нов състав на Централната избирателна комисия, отмяна на всички решения, приети на среднощното парламентарно заседание с промените в Изборния кодекс; връщане на преференцията; машинното гласуване и правата на гражданите за касационна жалба. Нинова заяви пред делегатите на Националния съвет, че социалистите не са в изолация.

"Защото моментът в България е изключително важен. Виждате какво недоволство има от тези решения, които не касаят една или друга партия", отбеляза Корнелия Нинова.

БСП обсъжда на пленум коалиционната си политика преди изборите за Европарламент. През седмицата партия АБВ обяви, че предлага на БСП подготовка на широка лява коалиция.

Лидерът на партията на европейските социалисти Сергей Станишев е на мнение, че трябва да се подхожда внимателно към подобни предложения:

"Те отцепиха гласове от БСП, демотивираха много хора и три месеца по-късно влезнаха в управление с ГЕРБ, правете си изводите".

Георги Божинов от Националния съвет на БСП обяви, че партията се нуждае от коалиционна стратегия.

"Трябва да започне работа със субекти, които съществуват политически, такива, в които се формират центрове на обществено мнение, и да се прави широка политическа алтернатива на днешното статукво", поиска Георги Божинов.

Депутатът от БСП Филип Попов поясни, че евентуално на днешното заседание на националния съвет въпросът с коалицията ще бъде изчистен.

"Хубаво, че има такива желания, но не само от АБВ, от редица други извънпарламентарно представени партии, коалиции, движения. Има желание да влязат в коалиция с БСП, което показва, че сме на правилния път", посочи Филип Попов.

Лидерът на опозицията се похвали пред депутатите си, че отхвърлила пазарлък с ГЕРБ за изборните правила.

Според лидера на БСП управляващите имат интерес от мъртвите души и затова не искат да изчистят избирателните списъци.

Нощта в гласуването на Изборния кодекс била ярко доказателство за пазарлък. Такъв пазарлък бил предложен на левицата и Нинова отказала. Тя настоя за чисти разговори.

"В онази нощ беше "ти на мене-аз на тебе", обясни червеният водач. Наяве излязла договорката с ДПС. Затова и социалистката вижда новата коалиция ГЕРБ-ДПС-ОП.

Тя подчерта, че е изумена от мълчанието на Борисов, отбелязва news.bg.

По думите ѝ корупцията вече е заложена в законите на Борисов. Диктатурата се превръщала в държавна политика. Соцводачът акцентира на орязаните права в Изборния кодекс. Герберите се страхували от машинното гласуване затова и го отложили. Преференциите пък станали на практика невъзможни.

Тя направи и анализ на актуалната политическа ситуация в страната.

"Всички показатели в държавата се влошават." Това изтъкна лидерът на БСП Корнелия Нинова пред пленума. Тя настоя за дебат за бъдещето на България и на всеки български гражданин.

"Отвсякъде сме заливани от скандали", подчерта червеният водач. Тя акцентира върху проблемите на малкия и среден бизнес, а именно новата система за отчитане.

Държавна наредба инквизира българския бизнес, според мнението на БСК.

Нинова подчерта, че кражбите продължават на всички нива. Тя припомни скандала "Ало, Банов съм" и далаверите със строителството.

Червеният лидер посочи и проблемите в здравеопазването като прогнозира, че те ще се задълбочат. "Няма да се постигне икономическата растеж, който е заложен", опасява се социалистката. Тя е категорична, че правителството смачква икономиката. Нямало и адекватна социална политика.

Корнелия Нинова припомни и скандала с евентуалното отравяне на Емилиян Гебрев и крупните парични потоци от Венецуела към страната ни. "Ако службите са знаели и са премълчали, те са съучастници", според лидера на БСП. Ако не са знаели, то те не били способни да защитят националната ни сигурност, по думите ѝ. В резултат едва ли скоро щели да ни приемат в Шенген.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    97 37 Отговор
    герб не са спирали да се провалят откакто ги измислиха сикаджиите но това не им пречи да продължават да ни унищожават!!!

    Коментиран от #10

  • 2 Оставка

    80 34 Отговор
    За Тиквата и крадливата шайка!

    Коментиран от #8

  • 3 Tervel bitcoin

    71 21 Отговор
    Неизбежното бъдеще идва
  • 4 Мизирабъл

    84 31 Отговор
    Нема по гнусно от наяли се бивши и настоящи мутри, Ей не се наядоха гнусни Герберасти
  • 5 СоцБоц

    79 29 Отговор
    Народен съд за Боко, Цоко и Сопола, да нахлузват раираните пижами и в Белене.
  • 6 Гост

    76 28 Отговор
    Време беше! Напускане до ОСТАВКА на Борисов!
  • 7 Нострадамус

    68 26 Отговор
    Нинова!!!, отдавна трябваше да напуснете тази Герберска кочина, наричана парламентЕ .
  • 8 ГЕРБ

    45 21 Отговор

    До коментар #2 от "Оставка":

    ДОВИЖДАНЕ ОТИВАТЕ СИ И ВИЕ СТРАХ

    Коментиран от #39

  • 9 гост

    56 20 Отговор
    Изборите идват. Дали ще изкарат мандата обаче? Народа е много гладен и ще освирепее по некое време.

    Коментиран от #20, #34

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 арджентата

    47 4 Отговор
    На този етап най-важното е създаването на условия за провеждането на честни, неманипулирани избори. Дано да успее стратегията...

    Коментиран от #24, #55

  • 13 извод

    71 1 Отговор
    ЗА ГЛАСУВАНЕТО ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОБРАЗОВАТЕЛНО НИВО. ДА ГЛАСУВА САМО ТОЗИ, КОЙТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ. НАЛИ ГЛАСУВАНЕТО Е ТАЙНО. ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ, ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ??????????????
  • 14 Kasapina

    49 19 Отговор
    Браво само тека по далече от шаиката краци ГЕРБ .
  • 15 Българин

    28 20 Отговор
    А вие напуснете страната ми, и ако може контитента!!!
  • 16 БръмммммБамБуммм

    22 12 Отговор
    По 100 години строг тъмничен затвор за всички 30-години в политиката с конфискация на цялото имущество до 3-то коляно и публично порицание всеки ден!
  • 17 Димитър

    37 53 Отговор
    ГЕРБ ще пребъде,пак ще сме ние колкото и 7а ревете червени боклуци,жалката ви партийка вече е на ръба на съществуването,освен шепата платени тролове и циганите други избиратели не ви оснанаха.

    Коментиран от #49

  • 18 Гост

    42 34 Отговор
    А, другари, за Москва ли заминавате?! Най-после!!!
  • 19 Сливенския пандиз

    38 39 Отговор
    Другарките Лъжа Импексова и Милиончева ги чака затвор
  • 20 Гост

    37 45 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Колега къде го видя тоз гладен народ??? През седмицата ходих на почивка в един 5звезден хотел ,знаеш ли че беше пълен всяка вечер!! 5 дена постоянно!!! И това през седмицата! Ами почивните дни? И така е из целия град! Като дойдат няколко почивни дни и като се започнат едни задръствания по пътищата,това да не са хората дето умират от глад?? Ами по хипермаркетите като погледнеш само,празен паркинг видял ли си? И те ли са от тези където умират от глад??? Айде стига с едни и същи глупости да ги повтаряте постоянно! Че нещо не ви се връзват нещата!

    Коментиран от #40, #57, #58

  • 21 ХА ХА ХА

    42 25 Отговор
    НАПУСНЕТЕ И БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ЦИГАНСКИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ И МУТРИТЕ КОИТО СЪЗДАДЕ БСП!
  • 22 Гост

    36 3 Отговор
    Крайно време беше! Ама те са нагли само гледат да излъжат! Ама накрая хората сами ще ги изпъдят!
  • 23 Танас

    26 33 Отговор
    Само заради тая ще гласувам за другите.

    Коментиран от #26

  • 24 отвратен

    14 3 Отговор

    До коментар #12 от "арджентата":

    Смяташ ли че ПЪПЕША ще го допусне ?????????

    Коментиран от #36

  • 25 Георги

    32 30 Отговор
    Хаха намери се кой да каже кой се проваля и кой не. Защото БКП и нейният дериват БСП постигнаха огромни успехи като се започне със "Света неделя", после се премине през терора от есента на 1944 г., Тодор Живков човека на народа, Луканов на Москва, Виденов и Орешарски.
    Да ни е честита Нинова.

    Коментиран от #59

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Някой

    29 24 Отговор
    Да говори глупости и лъжи е характерно за нинова. Да я подкрепят някои цървули и лузери по коментарите е ясно - тралове. Чудя се на хората в бсп не виждат ли че половината от тях ще са аут в следващ парламент на я търпят тая жокейка? Кой каквото си направи важното е да сме живи и здрави.
  • 28 123

    24 26 Отговор
    Супер! Ама си вземете и билети за Северна Корея - ще Ви ги платя! Сао да не вземете да се върнете ей!
  • 29 qwerty

    25 26 Отговор
    Ако тези дегенерати не саботираха всичко хубаво, което се случва в държавата, България щеше да е доста по-добро място за движение! Жалко, че има толкова безмозъчни носталгици по "светлия" комунизъм.
  • 30 Толи

    21 7 Отговор
    Наистина какво правят та.Борисов си играе и със свои и с чужди както си иска.В никоя друга държава предсрочните избори не са никакъв проблем.Само в България умуват като овце.Искаме да гласувамеееее

    Коментиран от #32

  • 31 Червената шайка-терористи,

    26 15 Отговор
    да бъде обявена извън закона, също така . Те са вредна за родината ни престъпна групировка и заради тях Бълагрия е 200 гпдини назад.
  • 32 Някой

    19 22 Отговор

    До коментар #30 от "Толи":

    Що бе? Щото импексова иска или щото ТИ искаш? МИ ходи гласуваха. Аз неща. Щото няма смисъл но това до мозъчето ти не стига. Айде да харчим някои 20-30 млн. Ей така. И пак същото. Шофьора на самолет да изрече поредната тъпотия или импексовата да продължи да реве. Ай сектор бе! Избори като се пенсионира бат Бойко
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 онзи

    23 8 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Всяка година се изхвърлят над 630 000 тона храна от''гладните българи"

    Коментиран от #42

  • 35 0123

    20 11 Отговор
    С мафиотската си политика ГРОБ ще докарат БСП на власт. Добре гледайте листите за ЕС депутати. Ако в тях има повече от партийната върхушка на управляващите то явно са решили да напускат потъващия кораб и да ходят да папкат в БРЮКСЕЛ. А БГ от трън та на глок , че по висок.

    Коментиран от #38

  • 36 арджентата

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "отвратен":

    Не, но това не означава, че не трябва да се опита...
  • 37 смях

    22 8 Отговор
    И къде е госпожа Цачева да запее "Цъфнал ГЕРБ". Идва пролет все пак :)
  • 38 Пешо

    14 8 Отговор

    До коментар #35 от "0123":

    Като Станишев ли да бягат в Брюксел?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 арджентата

    9 20 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    90% това е електоратът на ГЕРБ! Ти не си народа!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 арджентата

    23 13 Отговор

    До коментар #34 от "онзи":

    " ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ" НЕ ИЗХВЪРЛЯТ ХРАНА, защото няма какво да изхвърлят. Изхвърлят ресторантите и тези които я имат в изобилие, но те са малък процент.Народът казва: " СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА!"...
  • 43 Бай Пешо

    15 14 Отговор
    Пътувайте и не се връщайте, че народа ще ви изгони със спи..
  • 44 Оох котьо

    19 20 Отговор
    Комунистите са в поза партер и бат Бойко им е отворил бузките зверски и очакват Мощния удар Герберски
  • 45 Centurion

    17 6 Отговор
    Да,това е истината,пълно делигитимиране на управлението!
    Вие или ГЕРБ,не ви ли е срам от откровеният простак който е начело на партийната ви!!!И пожелавам сте шайка вас от това не ви пука,важно е да сте сътрапезници,кой колкото може.Откраднайте повече от 100 милиарда от хората,и ще оставите след себе си руини,и изкормени пътища,блокове и всичко до което сте се допряли.Това е вашата философия и цел,да крадете през дейност,ачноста и парите са вашата идеология.И с това ще останете в историята.Жалки отрепки!!!
  • 46 някой

    22 19 Отговор
    Голяма скандалджийка, голямо нещо! Настройва хората един срещу друг, говори злобни глупости, единствената надежда е, че който има очи и уши, вижда и чува. Противно същество, като такова ще остане в историята на България. Как можеш да кажеш, ГЕРБ ще фалшифицират изборите?! Това е скандално! Все едно да кажеш за някого, той ще убие поне 10 души. Грозно и подсъдно е говоренето на Нинова. Вилнее като вещица, но накрая ще счупи метлата си.
  • 47 Димитър

    13 16 Отговор
    Страната! Страната напуснете и микога повече не се връщайте, изедници проклети! И вземете със себе си и братята си от герб, дпс, псевдодемократите и псевдопатриотите!!! Махайте се вече!!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Болен

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "Г-н. Ебачев":

    Тъпоъгълник дървар.
  • 51 Ботев

    12 0 Отговор
    Кажи ми кажи бедни ми народе, кой те в таз робска люлка люлее?
  • 52 Леле6677

    17 11 Отговор
    Нинова отново ще оплеска изборите... Някой в критическата иска през 1-2 месеца избори? Тя да не си мисли че е по-убава от сегашните?
  • 53 Гост

    19 11 Отговор
    А дано БСП хич да не ги видим повече в парламента.ДАЙ БОЖЕ.
  • 54 Morgoth

    16 11 Отговор
    Да го напусне и изобщо да не се връща, нито да се кандидатира! Но не това я на акъла на кака Кури - тя се готви за лаенето и лъжите след като загуби поредните избори. От сега си подготвя оправданията "защото си направиха кодекса като за тях" и "защото подмениха вота". Няма я сега Мая за да открие теле и бюлетини под вола, но пък нейна достойна заместничка е Елена. Предстоят простотии ... искам да кажа избори.
  • 55 Morgoth

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "арджентата":

    Честни неманипулирани избори у нас? Хм ... ако си за някоя от големите - ГЕРБ, БСП, ДПС, а вече и ПФ може цинично да погледнеш на нещата и да кажеш, че всички купуват гласове горе-долу пропорционално на размера си. Като сложиш това на страни изборите стават направо честни и неманипулирани ;)
  • 56 АНАЛлизатор 😂

    23 7 Отговор
    Ако Нинова е алтернатива на Борисов?!!....по хубаво да закрием държавата. Проблема на Нинова е че ако изгуби евроизборите си заминава заедно с шайката "червени боклуци" около нея.
  • 57 Morgoth

    15 8 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    На някои хора им е необходимо управление на БСП, за да си припомнят какво е глад. Само дето всички ще го ядем заради тях. Пък те може и да се отърват, че повечето са на преклонна възраст.
  • 58 Morgoth

    11 8 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    На някои хора им е необходимо управление на БСП, за да си припомнят какво е глад.
  • 59 Morgoth

    12 8 Отговор

    До коментар #25 от "Георги":

    Като те гледам, че си пропуснал Станишев в списъка и се замислих - тия от БСП дали не искат да го изритат, защото е единствения от тях, който успя управлява без да доведе страната до катастрофа? :)
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ТтТ

    14 8 Отговор
    Духайте супата, комунисти нагли!
  • 62 Работодател

    16 7 Отговор
    Гладни чакали от Позитано те повече от 20 човек не са били на работа в Парламента, та се тая с тях и без тях.
  • 63 Валери

    10 6 Отговор
    Супер умрете някъде и не се обаждайте повече скапани комунисти
  • 64 пенко

    5 5 Отговор
    ДЕЦАТА НА БИВШАТА НОМЕНКЛАТУРА СИ НАПРАВИЛИ СЪБОР !!! СЛЕД СЪБОРА РЕШИЛИ ,ЧЕ ПАРИТЕ И БИЗНЕСА СА ТАХНОТО БЪДЕЩЕ !!! ИЗВЕДНАЖ, ОСЪЗНАЛИ ,ЧЕ ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ ЩЕ ... !?!?!? СПИ МЪНИЧЕ , ЗАСПИВАЙ...УТРЕ ЩЕ ТИ ДОЧЕТА ПРИКАЗКАТА !!!!
  • 65 ТЪП ЕЛЕКТОРАТ

    14 6 Отговор
    Лидерката на БСП другарката Импексова започна като Седесарка при Иван Костов Направи си приватизацийката и стана комунистка при милионерите и олигарсите Като заклет Болшевик си прати синчето да учи при лошите Американци бизнесмен да стане
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 чакал

    6 9 Отговор
    Нали все врещяха от Нинова? Нали не можело да се работи от скандали?
    Хайде да ви видя сега. Герберо-депесарското блато какви ще ги реди.
  • 68 Драйвър

    7 7 Отговор
    За първи път от както е в политиката Курнела взема правилно решение!Във този си състав и под това ръководство малоумниците който се представят за БСП и без това не вършат нищо полезно,само интриги,истерии и долни и нагли лъжи генерират в парламемнта и срамни болести извън него най вероятно!Управляващите имат кворум,да си бачкат без Курнела,Елена и другите кретени!
  • 69 Margo

    10 4 Отговор
    Ако и със закон се забранят комунистическите /социалистическите/ партии ,поне ще си отдъхне народа, че теглото от тях беше по-голямо
  • 70 газ53

    14 5 Отговор
    И какво ще стори Корни Техноимпексова ако прилапа власта?? БСП-глутницата се превърна в партия на милионерите!Това е руска партия която не се интересува от нуждите на народа.Колко пъти гогато червената крадлива шайка беше на власт Б-я стигна до банкрут?И все за власт ламтят.
  • 71 социалист

    2 3 Отговор
    Браво, само така !!! Поздравления за този ход.
    Време е самозабравилите се управленци да се стреснат.
    Вече 10 години от тези 30 на преход, управляват и продължават да мрънкат, че тези или онези им пречели да просперирала България под тяхно управление. Цели 10 години, това си е ДИКТАТУРА.

    Коментиран от #76, #77

  • 72 модерният ляв

    2 1 Отговор
    Вярно, 10 години.
    Ами иначе, само гледат другите държави кой колко дълго бил управлял и след като не се сменят често, значи били диктатори. Е тогава и у нас е диктатура, след като само един човек и една партия управлява цяло десетилетие и се гласи за още, и още …
    А после Тодор Живков им бил кусура, че дълго управлявал.
    Ха ха ха ха ...
    А къде са сега, любезните и отзивчиви към всеки режим американци за да ревнат, че герб са се забравили вече на власт.
    Да , ама не нали те ги държат на власт, нищо не казват.
    Мълчат като партизани.
  • 73 Националист

    3 2 Отговор
    Всяка нова и стара власт да се ангажира с безплатно слагане на спирли на всички циганки!
    Шайката ГЕРБ с циганите заедно са опасност за съществуването на България.
  • 74 димо

    1 0 Отговор
    Тази вие като линейка за всичко, но явно не разбира че народа не ги припознава като алтернатива. И вие сте същите бандити, и точно БСП създаде този модел на управление!
  • 75 боби

    2 0 Отговор
    А заплати ще взимат ли? Щото аз когато не ходя на работа нямам заплата!??
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Хайде бе

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "социалист":

    Останахте няколко кухи тиквички като теб, слава на Боговете! ПЪРДЕНЕ.О. ПРЕЗ. УСТАТА. Е. ЗАПАЗЕНАТА. ви. МАРКА ! ЩЕ ХОДЯТ ПО СЕЛАТА ДА АГИТИРАТ. "БЕДНИЯ". НАРОД или ОСТАНАЛИТЕ СТАРЧОЦИ. ОТ. БКП, КОИТО СИ. МЕЧТАЯТ ЗА. ОНОВА. ВРЕМЕ. КОГАТО. МОЖЕХА. ДА. ПРАВЯТ. ДЕЦА ! Никой не го интересува, че тези лайн........гачки. нямат нищо общо с човеколюбието ! Основната мисъл е АЗ: АМ АМ АМ АМ И. НАЗДАРОВЕ ! А "бедните" трябва да излязат от кръчмите, моловете и да се върнат от УИКЕНДи зад граница за да чуят приказката - колко са бедни горките и. Като гласуват за бясната Курнелка ще разберат кооооолко са бедни ? Ние да не сме .хахо....!!!!!! Ле лееее колко тъп народ !? Интерено, защо преди избори почват убииства, самоубииства, всякакви злополуки, аварии, слушам радио и се чудя ?! Що ли?!
  • 78 Следовател

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. С изключение на управляващите комунисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове