Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 18:51 25 353 85

Днес Спасителят на ГЕРБ се появи

  • избори-
  • изборен кодекс-
  • герб-
  • дпс-
  • бсп

Така че БСП въобще не са за преференциите, камо ли за чист мажоритарен вот, какъвто поискаха над 2,5 милиона българи

Днес Спасителят на ГЕРБ се появи - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Днес Спасителят се появи и ГЕРБ веднага обявиха, че ще възстановят преференциалното гласуване „по подходящ начин“. Ще започне и процедура за избор на нов състав на Централната избирателна комисия. Така че – спете спокойно, деца!

Да, ама не. В днешната пресконференция на управляващите, в стил „Кой ми сра в гащите“, не стана ясно какво правим с останалите скандални изменения в Изборния кодекс. Става малко като с винетката едно време – „Спокойно, няма да е 200 лева, ще е 100“.

Да припомним кои са другите скандални изменения:

- Няма да има машинно гласуване във всички секции.

- Няма да има електронно гласуване.

- Без образователен ценз в секционните избирателни комисии.

- Решенията на ЦИК и другите комисии след обжалване вече ще се вземат с обикновено мнозинство, а не с две трети, както бе досега. Т.е. управляващите, които имат това обикновено мнозинство в комисиите, ще могат да вземат решения изцяло в свой интерес.

- Освен това, не всички решения на ЦИК ще могат да бъдат обжалвани пред Върховния административен съд.

- И изключително важното - отново няма да бъдат прочистени избирателните списъци от около 1 милион „мъртви души“. Управляващите от ГЕРБ и „Обединени патриоти“ отказват да го направят. А само да припомня...

Преди почти 3 години, на 21 април 2016 г. Цветан Цветанов заявява: „Трябва да заличим „мъртвите души“ от избирателните списъци“.

Доста по-рано, на 28 август 2014 г., друг от сегашните управляващи, но тогава креслив опозиционер – Валери Симеонов, заявява: „Трябва да прочистим избирателните списъци от тези около 800 000 „мъртви души“. Във всяка поредна изборна кампания, те са използвани основно от управляващите – те затова и не ги прочистват“. Край на цитата. К'во да му кажеш? Което си е така – така си е.

Нека се върна и към скандала с преференциите. Няколко неща убегнаха. Убегна например това, че тия дни нямаше отворено писмо на 30 политолози, които да напишат как е застрашена демокрацията и как с премахването на преференциите ще се ударят малките партии и в парламента ще се бетонират 2 или 3 партии, как гражданите ще са принудени да избират хора, които не харесват и т.н., и т.н.

Пак да припомня: преди последния национален рефрендум, 30 политолози скочиха как мажоритарната система в два тура застрашава демокрацията, но пък сега - при орязването на преференциите – мълчаха като риби. Явно един гологлав шоумен може да застрашава демокрацията, а политическото статукво – не може да я застрашава. Мълчанието на политолозите е още по-странно, ако си припомним и какво точно написаха преди повече от 2 години:

„Ако действително мотивът за предлаганата промяна е избор на личности и ограничаване на партийния вот, то такъв ефект се постига значително по-добре с настоящата избирателна система с преференции“.

Няколко думи и за опозицията. БСП и „Воля“ да не се правят на големи защитници на демократичния процес и на преференцията в частност.

Добре - 45 депутати от БСП гласуваха „против“ убиването на преференцията, но къде бяха останалите 34 депутати от партията? Защо отсъстваха? Така ли се защитава демократичният процес? Наполовина?!

БСП да не се правят на ударени – и те са срещу преференцията. Помним как преди изборите през 2014 г. видинският депутат от БСП Филип Попов „профилактира“ партийните другари с думите: „На 6-ти, ако нЕкой ни измести листата с преференции, изобщо да не ми се явява в Областния съвет. Казвам го най-отговорно, ще го скапя!“

Така че БСП въобще не са за преференциите, камо ли за чист мажоритарен вот, какъвто поискаха над 2,5 милиона българи. Напротив – те съвсем прозрачно гласуваха срещу мажоритарния вот в два тура. Същевременно още чакам Корнелия Нинова да изпълни обещанието си, дадено преди повече от 2 години, че ще внесе законопроект поне за смесена избирателна система – 50% пропорционален, 50% мажоритарен вот. Но няма да го внесе.

Същото се случи и с „Воля“ - 6 техни депутати гласуваха „против“ убиването на преференцията, а другите 6 отсъстваха. И те отстояват демократичния процес наполовина.

Така че, с убиването на преференциите и с поправката номерът на партиите да не съвпада с номера на кандидат за депутат, всички партии вкупом направиха своето послание към избирателите. А то беше следното: „Скъпи, избиратели, ние не просто ви нямаме доверие, ние ви презираме. Защото вие сте тъпи и прости. А ние сме нагли и хитри, защото вашият глас няма значение. И какво сте искали да кажете – решаваме ние.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TERVEL BITCOIN BILLIONER

    82 43 Отговор
    Слави Хахаха
  • 2 !!!

    245 43 Отговор
    Решението е просто не гласувайте за Граждани за Разграбване и Обсебване на България (партия ГРОБ) !

    Коментиран от #44, #85

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 няма значение

    114 51 Отговор

    До коментар #3 от "777":

    Като Слави е проститутка, ти незнайко какъв си?
    Но, да оставим Слави на страна, мисля че на всички им е ясно, че до тук управляващите са се проекти на Държавна Сигурност.Хайде да видим кой ще е следващия?
    За съжаление (държа да подчертая, че съм пацифист), ако случайно някой честен водач не се появи от някъде и да вземе с абожия помощ да оцелее от атентати и компромати на ДС, българия без кървава революция няма да се оправи.А кръвта се помни малко повече от обикновен уличен протест особено от близките му , така че в последствие малко по трудно и след по дълго време ще могат да направят опит за приватизиране на държавната власт!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ХА ХА ХА

    137 64 Отговор
    ДНЕС МИШКАТА СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗПЪЛЗЯ!
  • 7 Хей ЧАЛГАР

    101 51 Отговор
    земи се скрий и се потърси. Никой не ти иска лай-няното мнение. И вземи си закрий офшорката и плати 2 лв. на тази държава дето й даваш акъл.
  • 8 Теодор

    117 27 Отговор
    Кво го плюете Слави, в тази държава власт имащите определят всичко, кво ще гледате, слушате, вярвате, кво ще ви манипулират, кой ще плюят, дори някой да иска да направи нещо няма как, системата ще го съсипе и унищожи като паразит. Робство е тук положението, робство, с манипулацията а глупаците демокрация и свобода. Ние българите сме роби в Бг.

    Коментиран от #12

  • 9 СссереМ

    31 92 Отговор
    Много бързо наскачахте червени лумпени,явно сте огладняли за копейки.

    Коментиран от #19

  • 10 hiron

    75 16 Отговор
    Всичко се повтаря. Без масови умни протести, хвърляне и чупене нещата няма да се променят към по- добро. Пример- Февруари 1998г. Всичко друго няма значение!!!
  • 11 Баба Ванга

    24 89 Отговор
    ГЕРБ ке пребъде,комунистите ке ги хване червениьо ветър.

    Коментиран от #13

  • 12 Някой

    16 41 Отговор

    До коментар #8 от "Теодор":

    Теодоре първо ЧИД. И да те почвам - кво робство бе? Ако беше ти щеше ли да пишеш глупости? Става като "турското" робство - църкви манастири книги воеводи и т.н. и сега всеки прави говори и пише квото иска и робство. Ай сектор. Днес и утре може пак герб да е на власт ако ги изберете ПОСЛЕ пак ще роптаеха. Не дай боже да дадат бсп е те тогава д..е да ви и яко
  • 13 от Сараите

    87 7 Отговор

    До коментар #11 от "Баба Ванга":

    Кои комунисти? Тези от ГЕРБ, или тези от БСП? Едните са "А" отборът, а другите - "Б". Ти от кои си?
  • 14 отчаян от живота в бьлгария

    32 11 Отговор
    не ви ли светва на тиквоча синята лампа ,тетоя го е поканил заради изборите ,само гледаи в изборния ден какви кибер атаки ще има в цик в полза на гроб,драги ми заспали бьлгари , в изборния ден, да не си мислите щото му е много зор за тоя пор на тиквата ,виж те го само на снимката ,като бен ладен е .

    Коментиран от #60

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Немецо

    3 1 Отговор
    Абе Коке беги си легай
  • 17 Пак ли се правиш на загрижен?

    10 5 Отговор
    Няма смисъл, изчезни!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 откачен извратеняк

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    да те нахраниме и тебе ,искаш ли .

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тракториста

    5 23 Отговор
    Ма ако искаш хласувай бе само Герб

    Коментиран от #62

  • 23 Внимавайтте

    36 4 Отговор
    Който посяга на демокрацията далече няма да стигне. Българина е като бивол мълчи, търпи и тъпче на едно място, но като се ядоса и разбеснее никой и нищо не може до го спре.

    Коментиран от #33

  • 24 откачен извратеняк

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "kurtev":

    ти от кьде знаеш ,да не си пробал.

    Коментиран от #27

  • 25 Тошко

    29 6 Отговор
    -Бабо Ванге може ли човек да управлявя 4 мандата
    -може
    -бабо Ванге, а може ли 5
    -може
    -бабо Ванге, а може ли колкото бай Тошо
    -Бойко ти ли си бе вагабонтино

    Коментиран от #30

  • 26 4oko

    29 5 Отговор
    Днес гледах един филм в памет на Петко Бочаров.
    Той говореше как преди 9ти вървял по "Раковска" и слушал стенание на хилядите опечалени от смъртта на Цар Борис. Не след дълго същите тези хора посрещаха с хляб и сол по същите улици съветската армия и плачеха от щастие. Бочаров коментира: Такива сме си ние...

    Коментиран от #55

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Дайте да дадем

    12 8 Отговор
    Респект. Слави се прави шоуто и си гушка кинтите.
    Но останалите мишоци какво се вълнувате.
    Ако иска да направи нищо има силата, но само подхвърля "Дайте да дадем"
  • 29 320D

    8 1 Отговор
    Американец, ти от къде си бе, много добре ли живееш

    Коментиран от #32

  • 30 амерканец

    21 7 Отговор

    До коментар #25 от "Тошко":

    за прост народ като вашия ,и 20 мандата ще искара ,стига само да ви льже да гласувате ,и тогава все ще сте си сьщите ,напредак няма да има .

    Коментиран от #40

  • 31 320D

    0 3 Отговор
    Така ли ще проверя
  • 32 амерканец

    14 5 Отговор

    До коментар #29 от "320D":

    аз сьм от тексас ,да живея прекрасно ,но ви се чудя на вас ,защо все още не живеете и вие като мен ,а се подавате някои все да ви мачка ,ами краино време е да се вземете в рьце ,иначе не ви виждам близките години напред.

    Коментиран от #34

  • 33 Внимавам

    2 5 Отговор

    До коментар #23 от "Внимавайтте":

    Виждам, че не си Българин, но добре ги познаваш, черпи по едно и да ги почваме ... и нищо не може до го спре., но до 22ч, че после съм зает.
  • 34 320D

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "амерканец":

    Хахаха от Тексас
  • 35 хккжг

    11 7 Отговор
    Тоя с това електронно гласуване стана за посмешище. Електронно гласуване има само в Естония и там е компрометирано . Ами признай си , че си сбъркал.
  • 36 Джони

    13 10 Отговор
    Чета и новините и коментарите , и да ви кажа че няма никаква полза от хората останали в онази територия , ще бъде доста снизходително . Вече си ви представям без зъби , миришещи на орки , с обезумели погледи и промити мозъци . Просто сте трагедия . Няма причина такива същества да съществуват а и на никого не трябват . И да ви успокоя , генофонда е съхранен в западните цивилизации и то достойнно . Така ме вие сте от ненужните .
  • 37 Опа

    12 0 Отговор
    Някой грамотен ходи ли да глааува?!
  • 38 Тръмп

    11 2 Отговор
    България си има 1милион Възкръснали богове които гласуват от Отвъдното!!!:):):)България е Богоизбрана за всички,които се надяват да Възкръстнат без да носят кръста,това е Страотна оферта!!!:):):)
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Тошко

    14 1 Отговор

    До коментар #30 от "амерканец":

    Ако си индианец значи си истински американец, ако ли не не се обаждай
  • 41 gnida

    19 5 Отговор
    Слави , ти си клише , първи беше бареков ! Видяхме от него как се прави политическа проституция , но моля те , не го повтаряй ! Или пък повтори го , тъкмо ще разбереш какво мисли народът за тебе !
  • 42 енцо

    9 1 Отговор
    Не е ли по-лесно първо да се разбереш с ... Бойко
  • 43 мила томова

    7 7 Отговор
    Тоя пък Славчо, днес дадоха крачка назад. И те са наясно, че се *акаха и ВМРО им отвори очите.
  • 44 гасдгсд

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "!!!":

    Точна така ! Гласувайте за другите - те НЕ КРАДАТ.........
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Scout for funn

    15 4 Отговор
    ЩО НЕ ЗАРЕЖЕШ ПОЛИТИКАТА И НЕ СТАНЕШ КОМИК .....СЛАВИ НАЙ СЛАБИЯ КОМИК СРЕД ПОЛИТИЦИТЕ И НАЙ СЛАБИЯ ПОЛИТИК СРЕД КОМИЦИТЕ СЛАВИ ЕДНА ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ Е ПО СМЕШНА ОТ МЕН ТРИФОНОВ СЛАВИ Е ТИП ПИЧ КОЙТО КОГАТО ИСКА ДА ТЕ РАЗСМЕЕ ТИ СКАЧА НА БОЙ .
  • 47 Дългуч

    20 4 Отговор
    Абе ти си същият като тях, бе. Кво се пениш по форумите, нали ти се изредиха всичките, що не ги смачка в студиото? Щото не ти стиска. Един от всичките си.
  • 48 заката

    15 6 Отговор
    Никога повече Герб до живот
  • 49 Цик

    16 6 Отговор
    Мажоритарен вод означава 20 човека да променят конституция и да коват закони а тези 120мажоритарни депутата ще са избрани от новобогаташите след 1989г.от трън та на глог не е вариант! Не знам лучидолеца какво ви облъчва с този мажоритарен вот!
  • 50 The TRAPPER

    5 0 Отговор
    Последните 3 изречения ме разтърсиха най-много.
  • 51 Слави е комик

    10 5 Отговор
    Коя е най голямата изненада на Слави когато някой се засмее наистина на негов виц .най меката шега на Слави -АЕЦ гръмна .Слави е такъв тип пич че преди всяка смешка ти казва да внимаваш .Слави е комик ако смяташ че бунище е пеизаж .Кога Слави може да ти оправи настроението много ясно когато не си го пуснеш .чуството е уникално .Кога Слави дава думата на гостите след като се похвали ги пита харесва ли ви куку бенд .
  • 52 .....

    9 6 Отговор
    Мажоритарният вот не е за нашата политическа система в момента. Манолова подробно ви го обясни на насъсканата ред колегия още преди няколко години. А половината гласували на референдума за него си нямат реслна представа какво е. И ако не бяха БСП с решението си да нвпуснат НС нямаше да се стигне до преразглеждане. И да били са поливина, защото такива въпроси не се решават в 12 през нощта. И айде без дребнави изказвания някой си общинар какво бил казал, още повече, когато всички видяхме ти какво
    “ каза” на ББ:)
  • 53 тиооитг

    16 3 Отговор
    МИЖИТУРКА ТАКАВА,
    СЪЩИЯ ТОЗИ СПАСИТЕЛ ТЕ НАПРАВИ НА 2 СТОТИНКИ В ЕФИРА,
    ПОМНИШ ЛИ ЛИЗОГЪЗЕЦ ТАКЪВ,
    ЗАКРИВАЙ ШОУТО В КАВИЧКИ И СЕ СКРИЙ В ЮАР С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА
  • 54 ооооооо

    8 4 Отговор
    Славица, Славуша, Славка - духа лка на Бочко .
  • 55 КДС

    10 1 Отговор

    До коментар #26 от "4oko":

    Бочаров беше примерен сътрудник на ДС .
  • 56 Станчо

    5 3 Отговор
    В България изборите не отразяват волята на ЦЕЛИЯ НАРОД , а само на МАЛКА ЧАСТ от хората подложени на лъжа и измама от групирани предварително мошеници политици!!! Ето за това има винаги сташна диктатура от 30години.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Petko

    10 3 Отговор
    Слави, а ти от кои си? Май си от тези, които правят шоу за да лапат мангизи. Или се опитваш да станеш политически фактор и да влезеш в парламента през задния вход - с молитви, с клетви и с думи лъжливи. Идеите приключиха и ние простите станахме като депутатите, вярваме само на парите. Говори ми за пари и тогава ще ти повярвам, че говориш истината. Не ме заблуждавай, че си родолюбец, защото и ти си политически проект на .........
  • 59 Баси ти ли уе

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "777":

    И то социална
  • 60 Хайа

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "отчаян от живота в бьлгария":

    Този поне си показва лицето,снимай се теж да те видим къв си убавец!
  • 61 Булава

    8 4 Отговор
    Бойко приателю помагай!-да си запазим големите заплати , привилегий и далавери в парламента!Ходи и лъжи у нас и по света , а народа кучета го яли...Агент Николай
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 решетников

    7 5 Отговор
    Славчо е червена мастия и малките деца го разбраха от къде му идват парите
  • 64 КАМЕН

    6 6 Отговор
    Като си такъв радетел на справедливоста кажи нещо за другарката Импексова за другарката Елена Милиончева Офшоркова за Румен Решетников за червените Олигарси

    Коментиран от #65

  • 65 Бачо Киро

    9 4 Отговор

    До коментар #64 от "КАМЕН":

    Докато се взираш в Нинова, милиарди отлетяха... Нали от 10 години управлява герб, защо Нинова не е в затвора? Йончева дори съди и спечели... Да повтаряш едни и същи мантри, при условие, че 70те хиляди долара на Нинова са буквално капка в морето, е признак на идиотщина. Не казвам, че Нинова е цвете... Казвам, че всичките са боклуци, но последните 10 години минаха всякакви граници... Че всички са една дружина би трябвало да е очевидно за всеки - за 30 години, без значение кой управлява, осъдени няма за нищо, даже дела няма... Всички са невинни...

    Коментиран от #66, #73

  • 66 КАМЕН

    5 4 Отговор

    До коментар #65 от "Бачо Киро":

    Прав си но и така наречения Славчо и той е в схемата най малкото като трибун на дезинформации в полза на другарите-таварищи
  • 67 TтТ

    5 8 Отговор
    Голата глава пак нагнетява обстановката! С ГЕРБ може да се говори, с комунист никога!
  • 68 дядо Йоцо гледа

    2 4 Отговор
    Търси се АЛТЕРНАТИВА на сегашната партийно-олигархична система! ГЕРБ, БСП и ДПС са едно и също!
  • 69 смях

    4 3 Отговор
    България е в Европейския съюз. Там в над 90% от страните няма нито електронно гласуване , нито машинно.
    Даже в Холандия примерно е имало такова , но преди няколко години го премахнаха, защото лесно се манипулира , дори и от чужди държави.
    Толкова с опорните точки .
    Ако не искаме да сме като другите страни в Европейския съюз , а искаме да имаме машинно гласуване като във Венецуела , това е друг въпрос.
  • 70 Гладиатор

    4 2 Отговор
    Няма държава, няма и народ... Т. нар. "държава", в частност "държавниците" ни, са се превърнали в едно ЕООД, чиято единствена цел е да се нагуши и награби, пред благосклонния поглед на белите роби, мишките, населяващи територията, и коментиращи под подобни статии. Вие сте мишки, вие сте роби, вие нямате бъдеще, децата ви също растат роби и нямат никакво бъдеще !
  • 71 Dariono

    2 6 Отговор
    Като почнат да ви умират буквално ДЕЦАТА от глад, тогава ще разберете каква НАСРАНА нация винаги сте били, сега сте забравили за пореден път
  • 72 Иво

    0 8 Отговор
    Само един е бате ГОЙКО истинския МЪЖ! АЗ го подкрепям с двете си ръце! Всички други са вкиснала боза!
  • 73 ВЕК

    2 9 Отговор

    До коментар #65 от "Бачо Киро":

    Проумейте най-накрая как стават нещата тук!!! Червените олигарси (няма да ги цитирам..кои са) движат нещата и не са спирали!!! Имат си договори...имат си фирмички...офшорки и тн!!! Които и да е на власт няма значение, защото нищо не може да направи!!! Но те (Ч.О.) могат да създават смут,да правят манипулации,да вдигат изкусвено цените, и всяко последвало недоволство да го яхат" и да подължават да ви маниполират и да ви внушават кой е виновен за това!!!!! И както обикновено, крадеца вика дръжте крадеца!!! Най-добрата им защита е нападението...по това ще ги познаете!!!
  • 74 123

    3 3 Отговор
    Станислав Трифонов - циркаджията!
  • 75 Бай Благой

    4 1 Отговор
    Видя се, че ДПС дърпа конците в много от случаите.
    Е*ати цирка е това управление в Бълагрия. Не говоря само за ГЕРБ....говоря за всички управляващи до сега. Най-вече от 2000г насам.
    Всички се допитват до сараите.
  • 76 Хахаххаа

    2 1 Отговор
    Слави отново ближе з@дници.
    Явно си пада по тези неща!
  • 77 чичо

    1 1 Отговор
    Славчо ,те си имат спасител.Ти си гледай твойта кошарка,че май там няма спасител.Както се казва,всеки гьол да си знае жабата.
  • 78 Ала Бала

    3 1 Отговор
    Славчо, някак си не може да разберем твоята максима, хем ми се иска, ама хем не ми стиска и по добре само да хейтя.
  • 79 Край

    4 1 Отговор
    Бате и Нинова ви демонстрираха как могат ви разрешат 1. малко да избирате или 2. почти да не избирате или 3. никак да не избирате, като гласувате.
    С ей такива партийни игрички.
    Това се лекува с мажоритарни избори в два тура Обаче няма кой да ги наложи на върхушката. Вече има "кебапчета" от 30 ст. и трилитрови шишета "бира" по лев и нещо. Народа вече не революционира.
  • 80 Край

    6 0 Отговор
    Мажоритарните избори не ги е измислил Слави. С тях се е родила демокрацията. Обаче ние не ги заслужаваме, не ги разбрахме и не ги наложихме.
  • 81 Ангел

    6 2 Отговор
    Господин Трифонов, имахте прекрасна, създадена от самия Вас възможност да се проявите като загрижен, изискващ, търсещ отговорност гражданин ... Никой не е забравил - в организираните от Вас интервюта, включително и със Спасителя, както тук го наричате...
    За беда - тогава, когато всички очакваха от Вас да се проявите като такъв - Вие взехте, че се държахте все едно наистина Ви е спасил....
    Така, че мъжество по медийте е малко нагарчащо след всичко, дето правихте на живо...
  • 82 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор
    Късно е либе за китка....колкото и УМНО да ги редиш,хората знаят какъв голям лизик имаш в устата си/имаше наскоро оплезена снимка във ,,факти,,...гоооляма работа.
  • 83 Койчо

    2 4 Отговор
    Продажен селянин Червена жена правеща всичко за пари и рубли Разкрита си отдавна Не впечатлява вече Не се хаби
  • 84 Борис

    4 0 Отговор
    Слави, който не е от народа, а от олигархията само критикува. На какво той е направил досега нещо полезно за България - нищо. Като искаш да управляваш яви се на избори и тогава ще разберем дали хората те приемат или само ти гледат съира.
  • 85 Комбина

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "!!!":

    За кой/кои да гласувам?