Last news in Fakti

20 Февруари, 2019 11:52 1 111 12

Сидеров: БСП си получават 1/3 от заплатите и извън зала

  • бсп-
  • кворум-
  • волен сидеров

Не сме говорили с Бареков за коалиция на евроизборите, каза той

Сидеров: БСП си получават 1/3 от заплатите и извън зала - 1
Снимка: БГНЕС

БСП се отказа от парламентаризма, няма как да защитават позицията си извън зала. Кворумът ще бъде осигурен. Спираме пътуванията на депутатите до международни организации, за да осигурим кворум. Може би сега парламентът ще заработи по-делово, тъй като опозицията протакаше заседанията. С или без опозицията ще се вземат важни решения. Това каза в студиото на сутрешния блок на БНТ лидерът на "Атака" и председател на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров.

"От БСП си получават 1/3 от заплатите и извън зала. Вчера при Караянчева имахме събиране и аз предложих да не се получават никакви пари, когато не присъстваш в парламента", каза още той.

"Каквото и да стане на евроизборите, трябва да удържим мандатът. Борисов трябва да си изкара поне един пълен мандат", допълни Сидеров.

"В парламента са всички камери и медии, в Министерски съвет е тихо като в храм. Където е истинската власт няма показ. Трябва да има мониторинг на свършеното от министерствата. Къса се връзката между изпълнителна и законодателна власт", коментира лидерът на "Атака".

"Вдига се голям шум около преференциите, а това е технически процес. БСП го истеризираха и създадоха едно напрежение. Политиката не е състезание, както смятат от опозицията. Всъщност политиката е за вършене на реални неща", заяви Сидеров.

"Не сме говорили с Бареков за коалиция на евроизборите. В една съществуваща коалиция не е коректно да гледаш на други страни. Първо трябва да решим въпроса как ще се явим", завърши Волен Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rukaisho

    11 13 Отговор
    Сидеров е прав

    Коментиран от #4

  • 2 партгрупорг

    10 4 Отговор
    Спомнили са си добрите стари времена (от преди 10 Ноември 89 г.) ,когато НС се събираше един път годишно за по два дена и всички предложения (на Политбюро на БКП) се гласуваха с пълно мнозинство ! Сега не е така и им е кофти на червенитв - за това са толкова "сърдити".
  • 3 Бачо Киро

    7 4 Отговор
    Никой от вас в парламента не може да издържа алчния си задник с депутатска заплата, камоли с 1/3 от нея. Вие въобще не чакате на тези пари...
    А да не говорим, че повечето време липсвате така или иначе и наистина не трябва да ви се плаща. Колко часа на месец работите по последни статистики? Има ли 10? И без това нищо не става от вас, некадърни сте и не смеете дори да пръднете без разрешение. След като е така, да остава Тиквуний с екип от 5 човека - и без това правите каквото ви нареди, а другите кой откъде е, поне да се спестят малко пари на народа... Че то ме сте само вие 240те, то са екипи около вас, шуробаджанаци, не са само заплати....
  • 4 натовец

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Rukaisho":

    Абе прав е, но той взима 100% не извън залата, а извън страната.
  • 5 Кирил

    9 2 Отговор
    Не е почтено да взимат по 1000 лева без да ходят на работа.за тях може да са джобни пари,за много българи обаче се налага с усилен труд да ги изработват.

    Коментиран от #7

  • 6 Панов

    8 3 Отговор
    Защо от нашите данъци да се плаща на хора които отказват да ходят на работа
  • 7 Начо

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Кирил":

    Едната трета е повече от 1000 лева
  • 8 чичо

    3 6 Отговор
    Браво на Нинова,ейтъй се живее,ние и без това и плащаме,защо да работи.Помните ли какъв ден беше вчера-НАРОДЕ????.Петата въпросителна не е Нинова,а онези които гласуват за БСП,Нинова,Радев и такива като Йончева.ПОМНИ народе!
  • 9 ОТКАЧАЛНИК

    5 1 Отговор
    ВЗЕМИ СЕ ГРЬМНИ ЩОМ ТАКИВА КАТО ТЕБ НИ УПРАВЛЯВАТ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 FOW

    4 1 Отговор
    НИНОВА И РАДЕВ СА ПРАВИ господинчо-къде беше тиквата и цвъки когато обявяваха името СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ-няма ги -никакъв коментар, камоли реакция ОТ България-че това са стари наши земи. Да не би през този преход да са загинали по малко хора от времето на бай Тошо-вкл и днес има обесени. А ти видя ли нахилената физиономия за селфи на вожда ти пред паметника на Апостола.
    А за ширещата се циганска престъпност сигурно ЙОНЧЕВА е виновна. ЗА това че полниците станаха частни фирми и НАПУСНАЛИТЕ ЛЕКАРИ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА СИГУРНО ЙОНЧЕВА е виновна- и т.н
  • 12 възмутен

    1 0 Отговор
    Ех лопато, лопато, колко хора излъга, радвам се, че не съм от тях и не съм гласувал затебе.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове