Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 11:42 1 923 23

Румен Петков: Защо БСП участва изобщо в избори?

  • румен петков-
  • бсп-
  • избори-
  • изборен кодекс

Когато излизаш от Народното събрание, трябва да имаш идея как ще се върнеш

Румен Петков: Защо БСП участва изобщо в избори? - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на АБВ Румен Петков се пита защо БСП изобщо участват в парламентарните избори при положение, че непрекъснато напускат парламента.

Петков разкритикува позицията на социалистите сега покрай Изборния кодекс. Позицията им "или всичко, или нищо" е напълно неадекватна.

Когато излизаш от Народното събрание, трябва да имаш идея как ще се върнеш. Защо тогава участваш в избори, попита лидерът на АБВ и поиска да се припомни как червените депутати са се върнали последния път - "доста конфузно", припомни пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ лидерът на АБВ.

В момента, според Петков, едно поведение имат "Кире либерала, Йоло Денев и БСП". Румен Петков припомни, че е бил член на БСП, включително е бил част от управлението на тази партия, но в момента представители на тази партия са обхванати от чувство за самодостатъчност, което е дълбоко грешна позиция, защото води до самота.

Петков припомни и последното излизане на червени представители - от Националното сдружение на общините, което се е случило точно, когато са се разпределяли парите за управление на общинските болници. При положение, че БСП нямат областен кмет, разкритикува още лидерът на АБВ.

Румен Петков увери, че партията му отдавна е заявила позицията си, че този модел на управление е престъпен и дълбоко порочен и той трябва да се демонтира.

Румен Петков, който е и бивш вътрешен министър, определи като глупости твърденията, че може да се очаква хибридна атака на Русия на предстоящите избори, включително и чрез използване на партии като АБВ.

"Да излезеш и да твърдиш, че някой разхвърля новичок на Балканите, това са пълни глупости", заяви Румен Петков.

По думите му "това несъстоятелно явление Плевнелиев може да ходи и да си плещи каквото си иска. Но да правиш изказвания от името на държавата България е дълбоко несериозно". По отношение на изказвания на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, Петков заяви, че е също несъстоятелно "да си плащаш една закуска с подобни твърдения" (бел.ред. че могат да се очакват хибридни атаки). По думите на Румен Петков, когато се твърди за руска намеса и се хвърлят обвинения, трябва да изложат аргументи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КОКО

    25 4 Отговор
    БИВШИ КОМУНИСТИ СРЕЩУ КОМУНИСТИ --ТОВА ВЕЧЕ Е РАЗПАДЬК НА ПАРТИЯТА НА МАДУРО БГ .
  • 3 ПЕЕВ

    27 9 Отговор
    И БСП И АБВ ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА.

    Коментиран от #6, #8, #11, #15

  • 4 румен шадрафана

    25 1 Отговор
    хората фонтани правят той пикае в тях От такъв акъл нещем
  • 5 Kasapina

    15 0 Отговор
    Борисов е черпил пак тоя сас ракия зада почне да пикае тои Сие свикнал.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 10 Отговор
    Ето ти и аргументи:
    Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Еретика

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕЕВ":

    Да ама и комунистът агент на ДС Бойко Борисов ВЪН.ВЪН и оня възпитаник на училище на деца с ограничени умствени възможности олигофрена Цветанов,а също и на завършила та ПУЦ по време на соца а сега министър на правосъдието Цецка Цачева която се гордее че е била членка на БКП.Интересно кого е обслужвала.ВЪН и Георги Марков който е учил право при соца,а тогава само доносници и клеветниците учеха право.
  • 9 Еретика

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Да бе голяма глътка.Колко души се само запалиха с глътката на комуниста Бойко Борисов.

    Коментиран от #17

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 химлер

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕЕВ":

    ми с тиквата, цвъкаря и гербавата пасмина от ада какво ще правим
  • 12 Червената шайка-терористи,

    7 4 Отговор
    са отново в ступор. Троловете им изливат диария и лъжи, но народът не е глупав и знае, че причината за всички злини са БеСеПедерастите.
  • 13 Ежко

    8 0 Отговор
    Румен го изритаха от БСП като "токсичен" и сега дава акъл! АБВ като много ги разбира нещата -да спечели едни избори и да покаже как става .Ама с представители като лицето на снимката, няма как да стане тази работа.....
  • 14 конгречулейшънс

    6 6 Отговор
    А защо БОКО не е в затвора ?
  • 15 Димитърдд

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕЕВ":

    Не вън от държавата, а направо да си ходят в истинската родина Русия. Румен Петков е едно природно недоразумение. Той можеше да лежи доживотна присъда за делото акрам. Той дори не успя да си изкара мандата като министър, човека с най многото гафове. Този не става от него и чеп за зеле, а тръгнал акъл да дава на тези дето нямат и грам акъл. Променете правилника на парламента и отрежете от заплати всички депутати които не ходят на работа. Срам и позор са тези мързеливи бесепари за парламента. Да се махат от европейската България.
  • 16 Димитърдд

    2 2 Отговор
    Не вън от държавата, а направо да си ходят в истинската родина Русия. Румен Петков е едно природно недоразумение. Той можеше да лежи доживотна присъда за делото акрам. Той дори не успя да си изкара мандата като министър, човека с най многото гафове. Този не става от него и чеп за зеле, а тръгнал акъл да дава на тези дето нямат и грам акъл. Променете правилника на парламента и отрежете от заплати всички депутати които не ходят на работа. Срам и позор са тези мързеливи бесепари за парламента. Да се махат от европейската България.
  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Еретика":

    Нали? ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА и предсрочни избори!!! /reshetnikov/
  • 18 12345

    5 0 Отговор
    Тези тарикати от АБВ навремето взеха едни пари за да се отцепят от БСП и да й отмъкнат част от електората. Наскоро се слагаха на БСП да се явят с общи кандидати на евроизборите, но не им се вързаха. Жалки отцепници и продажници.
  • 19 ФАКТ

    6 1 Отговор
    АБВ и -БСП в ЗАТВОРА !!! Който е крал да връща парите,а не да раздавате акъли !!!
  • 20 внКЙ

    4 0 Отговор
    Румбата беше с БСП, министър, патраулките светеха със сините лампи даже, за да са спокойни бабите на село ама и тва не реши въпроса с кражбите, после отде в АБВ на Първанов , след това покрепяше ГЕРБ, сега е "аналитик" извън парламента.
  • 21 чичо

    1 1 Отговор
    Румене, може и да не си прав за Руската намеса.Мисля,че сегашното им напускане е свързано с гласуването за Македония в НАТО.Представи си какъв огромен конфус е да са в парламента и гласуват с НЕ както им нареди Руската намеса-голям резил.Другите им обяснения са само парлама,защото, дори и да се приемат исканията на ДПС,какво от това,те щяха да важат за всички партии,а не само за социалистите.
  • 22 939

    2 1 Отговор
    Колко ли трябва да му е мозъка на човек,за да вярва на този?
  • 23 Чичо

    0 1 Отговор
    Този е крайно време да млъкне! Разбирам, боли го че вече е никой и му останаха едни дребни далаверки с охранителите от ВТИ-холдинг и.... Жалка картинка е, ама такава е по принцип съдбата на всички ренегати!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове