Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 16:26 5 533 20

Алекс Сърчаджиева разказа за последните мигове на Ласкин

  • алекс сърчаджиева-
  • иван ласкин

Изведнъж, като си отиде, се появиха толкова много приятели и хора, които преди го плюеха, а сега им бил идол, коментира съпругата

Истината е, че не трябваше да се стига дотук. Случиха се неща, които много объркаха всичко. Аз искам и благодаря с цялото си сърце и душа на д-р Цонев и екипа му от Втора градска болница, както и на хората от ВМА. Пропускам благодарности към "Пирогов". Това заяви 40 дни след смъртта на артиста Иван Ласкин съпругата му Александра Сърчаджиева в интервю за Нова ТВ.

"Септември, като отидохме във Втора градска, хората много се притесниха - кракът му се поду и стана лилав. Оказа се, че няма тромбофлибит, а е загубил над 2 литра кръв в меките тъкани на крака си. Беше приет с 90% смъртност. Не знам какво направиха и как го направиха, но го измъкнаха. Имаше цироза", призна Алекс, но добави, че тя не се получава само от алкохол.

"Като отиде във ВМА хората направиха всичко възможно, за да му помогнат, но беше късно. Там беше станала някаква инфекция на здравия крак, не е по тяхна вина. Хората ми казаха, че той няма шанс. Единственият му шанс е спешна трансплантация на дроб. Той не можеше да издържи новата инфекция. Момчето си отиде. Гадна работа, не трябваше да става така - няма да правя ексхумация, само да кажа", добави тя.

"Беше му писнало всички да пишат за него, че пие най-много на света. Той реши по телевизията преди време да каже, че пие много, за да гръмне всички медии. Е, подари им го. Иван просто пиеше колкото един средностатистически българин. Не успя да се пребори със света, в който живееше. Не можа да се справи с фалша, лицемерието, злобата, той не разбра този свят и този свят не разбра Иван. След като си отиде, се оказа рицар, иначе преди това го спрягаха за лошото момче", каза актрисата.

"Изведнъж, като си отиде, се появиха толкова много приятели и хора, които преди го плюеха, а сега им бил идол. Някои хора си направиха толкова грозен пиар на фона на цялата тази трагедия, но ако се чувстват добре от това - окей, няма проблем. Аз знам с кого обаче изживях всичко", заяви Сърчаджиева.

"Бях във Фънки, като ми казаха, че Иван е починал. В 7,30 сутринта звънна непознат номер. Една жена ми се обади и ми каза "Господин Ласкин си отиде". Събудих Антония, жената на Фънки, и отидох да повръщам в тоалетната", призна актрисата.

"Не съм гневна на Иван, той не искаше да умре. На 20-и декември ми каза "Ей, Саше, ще се справя. Ще си отгледам детето. Ще отидем на едно кратко пътуване". Тогава плакахме и двамата. Той отиде на пътуване, аз обаче останах на гарата, за да го чакам. Това ми беше последният разговор с него. След това нямаше как да влизам в реанимация. Беше 30-и декември, когато лекарка каза, че нещата са критични. Тогава казах, че искам да вляза и няма сила на света, която да ме спре. Отидох - той беше в изкуствена кома. Целият беше в машини - исках да го целуна, но не можех. Само ръката му с татуировките беше свободна - там го целунах. Много ми липсва. Искам да потъна в прегръдките му - имаше големи ръце, голям мъж...", заяви Алекс.

"Ако можех да видя Иван и Пепа сега, щях да се затичам и просто да се сгуша в тях", каза тя.

"Много ми липсва Иван... той е всичко. Тази любов, която ми се случи, може би не на всеки човек би могла да се случи - тя е огромна и неистова. Била съм толкова обичана, прегръщана, милвана... Липсва ми всичко - смехът му, чувството му за хумор, бележките сутрин, кафето, което ми приготвяше", призна тя.

"Осъзнах, че трябва да се боря абсолютно сама. Искам болката да излезе от мен. Тя няма да мине никога, но искам да я изрева и изкрещя. В нашия живот всичко е 13. Разликата между мен и Иван е 13 години. Между мен и голямата му дъщеря Люба е 13 години, между нея и София разликата е 13 години. Майка ми почина преди 13 години, а сега... 13 години след това, почина Иван. Ще мина и през този урок", сподели тя.

"Неистово искам да изплувам и да видя лъча светлина. Искам да се катеря нагоре, да изляза на зелена поляна с бели маргаритки, това искам и да чуя птичка. Кога ще стане? Не знам... Научих се на търпение и да не си правя планове, а да живея ден за ден", заяви Сърчаджиева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крадец

    10 33 Отговор
    Последните му мигове са ясни !Ударил за последно една ракия и туй то !
  • 2 1234

    4 44 Отговор
    Некадърните бг лекари са го уморили, това е ясно, те и настинка не могат да лекуват!
    Да вървят в чужбина на майната си !

    Коментиран от #13

  • 3 Факти,

    27 5 Отговор
    Оставете хората на мира!
  • 4 Лошо много лошо

    24 5 Отговор
    АЛКОХОЛЪТ не ПРОЩАВА !!!!
  • 5 шуренайко

    15 13 Отговор
    Нека се съйсредоточи върху наследството на пиянката щото има и друга наследничка
  • 6 Бай Шиле

    16 6 Отговор
    Може ли да пропуснете поне един ден без преживяванеята на тази жена?
  • 7 Аве Адолф

    10 6 Отговор
    Колко "интелигентни" изказвания на "всезнаещи" хора има тук .....
  • 8 Batushka

    11 7 Отговор
    Тая докога ще се излага по медиите...
  • 9 незнайко

    7 2 Отговор
    СТРАШНИ СЪВПАДЕНИЯ С ЧИСЛОТО 13 ! Колкото по бързо го избие от главата си толкова по добре ще бъде за нея. СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ИНТЕРВЮТА А ДА СИ ГЛЕДА ЖИВОТА !!! В противен случай ще рухне. Живот ден за ден е само за пенсионерите !!!
  • 10 Гост

    4 0 Отговор
    Алекс да внимава през 2031 година.
  • 11 Второ мнение

    15 0 Отговор
    Госпожата не може да осъзнае, че всъщност агонията и свърши и може да се посвети на себе си и детето.
  • 12 Загрижен

    10 3 Отговор
    Махнете се за известно време от натоварения град.Идете в някое пусто,но красиво място,яж ,моли се,моли се и обичай себе си и останалата част от живота си.Отдай цялата си любов и живот на детето си.Млада жена си,след големи изпитания и страдания идват много добри и щастливи дни.По-доброто предстои.Вярвай и се надявай!Ще дойде нова и по-голяма любов.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 С....Я

    3 3 Отговор
    ХАЙДЕ ПРЕСТАНИ С ТВОЙТЕ ПИСАНИЯ ДОСАЖДАШ ВЕЧЕ
  • 15 гост

    3 2 Отговор
    Тази нали викаше да я оставели на мира, а какво прави при журналистите и защо дава интервю? Лицемерна работа.
  • 16 Интересно

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В нашия живот всичко е 13. Разликата между мен и Иван е 13 години. Между мен и голямата му дъщеря Люба е 13 години. Значи ако правилно разбирам на 0 годинки му се е родила голямата дъщеря.
  • 17 111

    4 0 Отговор
    Ако Алекс наистина вярва, че Иван пиеше колкото всеки средностатистически българин, за мен тя е съучастник в самоубийството му.
  • 18 Вещ по въпроса

    2 0 Отговор
    Нали щяха да заминават да живеят в чужбина. Май нещо пак се обърка. И престанете да пишете "съпругата му". Единствената му съпруга е майката на първата му дъщеря. Иван й беше партньор.
  • 19 Надежда

    1 0 Отговор
    Чета коментарите и не мога да повярвам.
    Що за манталитет е, затова в България никога няма да се оправим, душите ни са черни, мразим всеки и всичко, даже себе си не уважаваме, пълни със злоба и завист.
    Спрете се бе хора, смирете се, ако не ви харесва Алекс или не сте харесвали Ласкин, просто отминете, не четете, не коментирайте, просто си запазете душите чисти. Лошотията ще ви унищожи.
  • 20 ОМЕРЗЕВА

    0 0 Отговор
    Ей, злобари, ще дойде времето и вие да отидете под земята, което впрочем се отнася за всички нас.
    Оставете жената да изживее страданието си, гледайте си вашите жалки животчета.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове