12 Април, 2012 16:32 708 1

Цветанов се срещна с директора на Интерпол

  • цветанов-
  • директора на интерпол-
  • вашингтон тим уилямс-
  • среща

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се срещна с директора на Интерпол – Вашингтон Тим Уилямс, съобщиха от МВР.

Двамата разговаряха за доброто сътрудничество между правоохранителните органи на България и САЩ. Министър Цветанов подчерта активния обмен на информация, който нашите служби  поддържат с Интерпол. „Надявам се, че с работата ни сме успели да помогнем за разкриването на много престъпления, както в България, така и в САЩ“ - каза министър Цветанов. Той заяви, че българските  власти работят безупречно с американската правоохранителна система и доказателство за това са посещенията у нас на ръководителите на всички важни служби в САЩ .
„Напълно подкрепям казаното за сътрудничеството ни. Американските служби изпитват огромно уважение към работата на колегите си от българските агенции. Заслугите за това в голяма степен са и лично Ваши“ – посочи от своя страна Тим Уилямс.
Реалното ни партньорство е най-добрата възможност да се борим с трансграничната престъпност – каза министър Цветанов и допълни, че информацията, която се обменя с Интерпол е изключително важна в това отношение.
В срещата участваха главният секретар на МВР Калин Георгиев и директорът на Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“  Илия Пулов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ..!..

    0 0 Отговор
    ...Реалното ни партньорство е най-добрата възможност да се борим с трансграничната престъпност...
    ! Или по-скоро да си разпределяте пазата и да контролирате трансграничната престъпност?!?