Last news in Fakti

9 Март, 2019 15:10 9 868 22

Нона Йотова за Явор Бахаров: Пълен боклук е

  • явор бахаров

Много популярни личности не издържаха и открито изразиха мнение за не особено красивия екшън

Явор Бахаров, който навръх 3 март сгази лука и беше арестуван за побой, и то над приятелката си, посъбуди заспалите си "фенове". Във Facebook се разрази буря от коментари по повод постъпката му, освобождаването му от ареста, мекото му наказание и въобще цялостното му поведение - не само в злополучната нощ, пише trafficnews.bg.

Много популярни личности не издържаха и открито изразиха мнение за не особено красивия екшън, в който главната роля изигра Явор Бахаров. Една от най-активните беше тв водещата Ева Кикерезова, която изрази искреното си учудване в личния си профил в социалната мрежа:

„За побой над девойка, младеж и униформен служител Явор Бахаров е осъден само на пробация... Не знам, не знам...”.

Веднага под поста ѝ се нароиха множество коментари, някои от които актьорът едва ли би искал да прочете:

- Жалко, но у нас определени хора се ползват с някаква защита и снизхождение към грешки, простъпки... за да се съхрани "нежната им чувствителност".

- Една лопата и да сади дръвчета една година без да спре!

- Тоя да не е Конън Макгрегър

- Къффф актьор е този Яворчо тцтцхаха... ако не е Захари, ще рови по кофите...

- Мдаа... И печката да включиш все некой Бахаров ще се покаже... Аз лично имам идиосинкразия и към двамата, но...
..Големи мъжкари... Аман от ПСЕВДО... В България е така... NO COMMENT...

- Не знам, аз може би живея в други среди и никога не съм познавал хора, които бият жени, затова всеки път ми става много странно, като прочета някъде за такива случаи и оставам в недоумение какъв мъж може да бъде човек, който посяга на жена или дете, и каква е тази майка, която го е възпитала. Та това си е чист престъпник. За мен, следващата логична стъпка, която може да направи човек, който бие жена или дете, е убийство. Затова законите трябва да са изключително сурови към тези хора. Това са психари, които са способни на всичко.

- Не разбирам защо и докога този бездарник и наглец ще бъде толериран от медиите и режисьорите. Поне визия да имаше. Съжалявам за този коментар.. но ми идва отвътре, написа бизнесдамата Меги Савова.

Направо като изстрел от упор обаче е коментарът по адрес на Бахаров на колежката му Нона Йотова: „Пълен боклук е!”

Очевидно никой от имащите някакъв досег до актьора не вярва на последващата версия, лансирана от гаджето на Явор и самия него, че всъщност побой не е имало. И не защото подобни неприятности със закона Бахаров е имал и друг път. Просто хората си го познават...


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    69 4 Отговор
    Боклука си остава боклук
  • 2 Правилно

    60 3 Отговор
    Ех ако знаете колко е права!
  • 3 феликс дж

    9 27 Отговор
    Кой точно е боклука - той или тази която се е опитал да превъзпита в точните православни ценности.
  • 4 Йотов

    37 23 Отговор
    Тя пък нона йотова една "АКТРИСА", добре, че е онзи Бонев, генералчето..... иначе и тя ще рови в кофите.
  • 5 Toko

    82 0 Отговор
    Този рЪб не искам да го коментирам ! Веднъж на един светофар лично щях да му извадя предните зъби , бях със детето и се спрях ! Не спря на пешеходната пътека , мина демонстративно пред две дечица , на около 10 годишни ми изглеждаха . Една жена се развика а той спря след след 10 метра, слезе от автомобила - показа двата си средни пръста и и каза нещо което детето ме попита по късно какво означава... Бях на ръба на възможностите си но се сдържах, заради детето с мен . Но не това е важното ! По важното е как така със действаща условна присъда взима пробация ? ? ? Как точно става ? ? ? Иска ми се следващият път да пребие детето на същият магистрат със който е направил съдебното споразумение....
  • 6 Яна

    14 39 Отговор
    Интересно е как всички съдят и колят без да знаят какво е станало. Първосигнално реагират кат животни.

    - Скъпи искаш ли сладолед?
    Бам един в десетката.
    - Не искам.

    Нали един мъж за да тръгне физически да те бие трябва да му се качиш на главата буквално и дори тогава може само да се отбранява, но ние сме лесно раними и дори като се отбранява може да получим синини и айде обвиненията той ме бие.
    Във всеки случай не се е събудил сутрин и без причина да шамари половинката си за добро утро.

    Коментиран от #12, #21

  • 7 кучето

    41 2 Отговор
    Пълен боклук ! Тоя видя ли че участва някъде гася тока в целия апартамент!
  • 8 Язоооо

    34 2 Отговор
    Наркоман.....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Аз не знам

    12 6 Отговор
    Ама мисля че и двамата са боклуци. Това е. Ако Нона е толкова не боклук , тогава защо ще се захваща с боклук? Значи и тя е боклук. Готово решихме проблема. И двамата са боклуци. Ако искате трети боклук елате и ме вземете. Чакам ви на магистралата София , Плевен. Ще ме видите как бъркам по гюмовете търсейки истински ценни боклуци да продам за сметището да си изкарам пари.
  • 11 Манаф

    16 2 Отговор
    Този ще му пълня бахура докато му се изправи косата .
  • 12 no name no face no number

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Яна":

    Ей една свестна жена да,се роди и в ЕС
  • 13 Кичка

    6 1 Отговор
    Вижте кой го каза!!!
  • 14 Варна

    22 2 Отговор
    Миналата година го засякох във Варна. Беше надрусан от сутринта и се чудеше какво да прави с колята си, която бе някаква стара Тойота за около 2000лв. Беше с неговата пача, а ма и "тя беше на черешата" Изглежда на пълно леке.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ФакДаПолийс

    5 17 Отговор
    Весело момче е Явор. Тотален пънк! - няма ги вече тези хора, а са важен цвят за обществото, колкото и скандално да звучи това на кротичките лицемери. Кефи ме защото онези, дълбоките душевни боклуци си показват рога.
    Жив и здрав да си Явка!
  • 17 Дебора

    13 1 Отговор
    Голям мъж, няма що! Лигльо!
  • 18 Актьор

    4 6 Отговор
    Може и така да е,но точно тази нонито е в пъти по-голям боклук и по-некадърна от него и не може да му стъпи на половината от ролите,така,че да си седи при боги да се крият в Гърция и да е доволна от това,че е "депутатка".
  • 19 Политолог

    4 6 Отговор
    Нона Йотова е по-голям боклук. Ако не беше дъщеря на генерал от социалистическа България и не се беше омъжила за онзи съмнителен генерал от новата ни история, щеше да си остане световно неизв
    естна
  • 20 МАЛИН

    4 0 Отговор
    Аве тоя да не оня където рече да чек аутне Биг Брадър и да гушне парата без да си изпълнява договора.Ако е той мога да кажа ,че е голям наглец/даже е по-нагъл и от самодоволно ухиления си брат/
  • 21 Кмвайд

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Яна":

    Тъпотията ти ми напомни за лафа "заподозреният е намерен с шест предупредителни изстрела в гърба". Но, дори да пренебрегнем факта, че е бил както нея, така и случаен минувач, който се е опитал да помогне, Бахаров е нападнал полицай по време на служба, което означава най-малко 2 години затвор, без значение дали е успял да нанесе някакви щети на униформения. А като се вземе предвид, че това не му е първо провинение, присъдата се увеличава драстично, но, за жалост, в България човек може да очаква толкова правосъдие, колкото демокрация в Северна Корея.
  • 22 Така е

    0 0 Отговор
    Може би е искал пресъздаде сцена от негов стар филм?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове