Last news in Fakti

13 Март, 2019 10:36 4 665 34

Възпитател разтървава ученички с тупаници в главата (ВИДЕО)

  • ловеч-
  • ученички-
  • възпитател-
  • педагог-
  • бой

Скандален случай на агресия в ловешкото ОУ "Св. св. Кирил и Методий"

Възпитател разтървава ученички с тупаници в главата (ВИДЕО) - 1

Видеоклип, на който се вижда как две момичета се бият в клас, смути обществото. Кадрите, разпространени в социалната мрежа Facebook, показват как педагог от училището се опитва да преустанови бой между две ученички, които са се хванали за косите. Вместо обаче да разтърве ученичките, училищният възпитател започва да удря едната от тях по главата. Побоят е станал в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Ловеч на 8 март.

Удряното от педагога момиче обясни, че е искало да пусне съученичката си, но тогава започнало да получава удари от възпитателя и вече не знаело кого държи. Нейната майка пък разказа, че първоначално не е повярвала, че детето ѝ е удряно от учител. Въпреки че родителят призна, че дъщеря ѝ понякога проявява агресия, жената се обяви категорично против възпитанието с юмруци от страна на учителите.

Началникът на Регионалното управление на образованието в Ловеч Еленко Начев е разпоредил проверка по случая. Ситуацията е била разследвана от полицията, информирана е и Детска педагогическа стая. Извършва се проверка от представители на РУО и Община Ловеч, за да се изясни случаят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо Бирата

    57 3 Отговор
    Те малко индийци ва бате !!!
  • 2 Балбоа

    46 0 Отговор
    Мачкай, Кобра!
  • 3 Анонимен

    62 1 Отговор
    Явно му е било писнало на човека.
  • 4 антрашпиц

    36 2 Отговор
    Упадък братче,упадък голям....

    Коментиран от #29

  • 5 бай Иван

    49 2 Отговор
    Даже е добре профилактично, преди всеки час да се пребива по един ученик, че да си знаят мястото
  • 6 Иван

    61 4 Отговор
    Браво на даскала,голяма работа че шамарил малоумната циганка

    Коментиран от #8

  • 7 1234

    46 0 Отговор
    Заслужено!
  • 8 Bubbles

    2 18 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Къде видя цигани на клипа?

    Коментиран от #18, #19

  • 9 ДАААА

    30 0 Отговор
    ТАКА СЕ ПОДХОЖДА КЪМ ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ, А ГИ НАРИЧАМ ТАКИВА ПОНЕЖЕ НЕ Е НОРМАЛНО ТОВА , КОЕТО ВИЖДАМЕ !
  • 10 Що за

    11 0 Отговор
    Какво става. Пусни го уе. Е ми те момичетата като го хванат не пущат. Трябва с бушници по кратуната и да и биеш за да го пусне. Иначе може да ти го изтръгне и тогава трябва да ходиш да ти шият онази работа.
  • 11 баш хои

    28 0 Отговор
    пуснете човека от затвора! вкарате там мангусти те които заслужават
  • 12 SOS

    12 7 Отговор
    Маугли, мястото му не е при нормалните деца.
  • 13 hmhmhm

    24 0 Отговор
    Много фондации за правата има, а малко за задълженията!
  • 14 Вили

    18 0 Отговор
    По времето на Сталинзма в България е имало поправителни домове за деца които били възпитавани по метода на Макаренко. Наричали са ги макаренковци. Сега макаренковците са сред нормалните деца в училищата.
  • 15 Бастетка

    32 0 Отговор
    Педагогът се опитва да ги разтърве, но едното момиче не пуска косата на другото. Юмруците са, за да не я скалпира. Да беше я пуснала преди юмруците! Гледайте внимателно и не бързайте да обвинявайте мъжа!
  • 16 Bastetka

    19 0 Отговор
    Човекът се опитва да ги разтърве, но едното момиче не пуска косата на другото. Юмруците са, за да не я скалпира. Да беше я пуснала преди юмруците! Малко са й! Гледайте внимателно и не бързайте да обвинявайте мъжа!
  • 17 266

    9 0 Отговор
    Со кротце,со благо... продължението се знае.
  • 18 Роки Роки Роки

    22 1 Отговор

    До коментар #8 от "Bubbles":

    Барбара и Франческа според теб кви са бе французойка и американка ли? Чистикръвни цигани
  • 19 БЪЛГАРИН

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Bubbles":

    Ами ква да е българка ли?Явно ти си циганин и защитаваш родата
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Зрител

    16 0 Отговор
    Ако този удари циганката с юмрук , ще я нокаутира , ударите които нанасяше са леки "шокчета".
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Браво

    14 0 Отговор
    Добре се справи човекът, но сега ще го разкатаят разни псевдозащитни организации. А на пиклата и на другото мургавото им беше малко, не за друго, а че са гаменчета.
  • 24 Браво на преподавателя

    13 1 Отговор
    Такива възпитатели трябва!!! Перфектно свършена работа БРАВО
  • 25 Шефс

    3 0 Отговор
    Трябваше и по един шпек да им даде да се укротят .
  • 26 гост

    8 0 Отговор
    Да вземе да я дърпа, та да отскубнат цели кичури ли? Какво толкова като я е тупнал, той й вика пусни, тя не пуска. Какво да направи повече от това, да седне и да им се моли ли? Вие имате ли работа с 20 малки гаменчета които всеки ден ти обследват слабостите и в удобен момент ще се възползват от това. Ако учителят бе показал слабост със сигурност ще го подиграват и ще му се присмиват. Сега останалите ще знаят, че той има характер и ще ги отупа ако спретнат същата схватка.
    Аз съм завършил там, винаги си е имало бой, даже моята класна до 4ти клас си имаше пръчка, жилава, нареждаше ни в редица и койото не е слушал получаваше удар. Ако откажеш да й се подчиниш преследваше и биеше стабилно, блъскаше главата на децата в гардероба, но това са деца, които си го просеха. Тя имаше и дете на нашата възраст, което идваше при нея ако е сгафило и тя пред всички нас го боцкаше с топлийка по ръцете за наказание. Затова повечето слушаха, нямаше гаври с учители, нямаше неуважение, пишеха се домашни и се учеше, кой колкото може. Сега в тази анархия не знам как се справят.
  • 27 Загрижен

    8 4 Отговор
    За тези,които работят в системата на образованието и за тези,които пребивават там е ясно,че българското образование е вредно за тяхното здраве.Бият се ученици помежду си като говеда,ученици бият учители,но за тях няма наказания,само ги преместват в друго училище,за да дават пример и там,а ако нападателят е ром се изтъкват хиляди причини,с които се оправдава деянието,учители бият ученици тях пък ги санкционират на момента без дори да ги питат защо.Учителите са виновни по принцип ,но с малко повечко пари,компенсираме обидите и унижението да си учител,просто бъди търпелив,ученикът винаги има право,право да те обижда,да те удря,да те псува,и т.н. има право,защото знае,че ще му се размине и му се разминава.Имало недостиг на учители,дават много пари,но даскали няма,кой нормален човек ще търпи подобни унижения.Насила можеш да вземеш,но насила не можеш да дадеш.В училище,повече от половината ученици не знаят защо са там,а останалите не знаят къде се намират изобщо,алкохола и наркотиците са им размътили мозъка.А иначе на приказки,българското образование цъфти и прецъфтява,щом и циганетата бягат да учат в Германия,всичко е шест,шест,супер седем,Бате!

    Коментиран от #30

  • 28 Един

    9 0 Отговор
    Явно не само за германците важи : трябва да биеш за да те уважават!
  • 29 Упадък

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "антрашпиц":

    Упадък беше, когато ”учениците” млатеха даскалите...сега си е възход от всякъде!
  • 30 Енолог

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Загрижен":

    А ако нападателят е КОНЯК!?!? Уж много загрижен за българското образование, а не научил какво е РОМ, и кайво - ЦИГАНИН!!!

    Коментиран от #31

  • 31 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Енолог":

    ..каКво - ЦИГАНИН!!!
  • 32 Възмутена

    7 0 Отговор
    Браво на учителя. Каква е правилната реакция в случая? Да ги остави да се пребият ли? А ако беше някоя млада учителка щяха и нея да набият. Защо наказват учителя, а на побойниците ще им оказват „обща подкрепа”? Оная като е със СОП е защитена да трепе наред? Явно не е за пръв път да бие. Да видим ще накажат ли побойниците. Защо се бият в клас, като искат след часовете да се млатят извън училище. То е по-зле от едновремешните ТВУ. И това били момичета 7клас, да се бият за момче!
  • 33 незнайко

    6 0 Отговор
    ЗАЩО СЕ АКЦЕНТИРА СЛУЧАЯ ВЪРХУ УЧИТЕЛЯ ??? Защо не се говори за ученичките които нямат КАПКА МОЗЪК в главите си ??? Сега ще почне разследване и учителя ще е ВИНОВЕН !!!
    ОТВРАТИТЕЛНО Е ТОВА !!! ЦИГАНИЯТА ПРЕВЗЕ И УЧИЛИЩАТА !!!

    Коментиран от #34

  • 34 Пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "незнайко":

    Защото за циганите в циганския квартал на град Ловеч няма правила и властта ги защитава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове