Last news in Fakti

20 Март, 2019 16:37 3 474 26

Сезират Европол за апартамента на Цветанов

  • цветан цветанов-
  • боец-
  • европол

По сигнал на сдружението прокуратурата и КПКОНПИ започнаха проверка как е придобит имота

Сезират Европол за апартамента на Цветанов - 1
Снимка: БГНЕС

До няколко дни ще сезираме Европол за скандалната покупка на новия апартамент на Цветан Цветанов. Това каза пред "Фрогнюз" лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

По сигнал на сдружението прокуратурата и КПКОНПИ започнаха проверка как е придобит имота, намиращ се на ул. „Латинка“ в София.

Георгиев припомни, че Цветанов е член на Управителният съвет на Европол. Малко след избора му, БОЕЦ написали на международната полицейска организация: „Изборът на Цветанов за член на Управителният съвет на „Европол“ е скандал и политическа наглост съизмерима с избора на Пеевски за шеф на ДАНС. Разликата е, че изборът на Цветанов изнася националният ни резил на международно ниво“.

„Разбрахме, че скоро Специализиран отдел в Европол ще разгледа нашия сигнал от края на миналата година. Сега към него прикрепваме новия за покупката на апартамента“, обясни лидерът.

На въпрос какво очаква от разследването на прокуратурата за новия имот, Георгиев обясни: „Има два варианта. Първият е да изкарат Цветанов като Пеевки - чист като момина сълза. И това е добре, защото това ще е поредното доказателство, че институциите действат в съглашателство с управляващите.

По този начин държавното обвинение и КПКОНПИ сами ще се разобличат. Вторият вариант е да се образува досъдебно производство срещу Цветан Цветанов и да се иска свалянето на имунитета му“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванга 2019

    69 2 Отговор
    Оставка на Цв. Цв. :)
  • 2 Adolf

    67 2 Отговор
    ква оставка ? смърт за тоя боклук долен!
  • 3 Townboy

    59 2 Отговор
    Не само Миньо, Ветко и Баневи ами Боко и Цурко също са за затвора!
  • 4 ами да

    59 2 Отговор
    Добавете в проверката и селската лелка Цецка
  • 5 123

    43 2 Отговор
    Гарван на гарван око не вади прокуратура и всякакви служби така са се овързали с управляващите като свински черва са се оплели и крадат вкупом
  • 6 Бойко Борисов

    24 4 Отговор
    НЕ Не не никои да не го бара тои мои човек!!!
  • 7 Знам

    42 2 Отговор
    КРАДЕЦ МРЪСЕН ! ОСТАВКА ВЕДНАГА !
  • 8 БСП

    35 4 Отговор
    Оставка не на Цветанов а оставка на ГЕРБ,,,,,,,,,
  • 9 Антисоциалист

    7 39 Отговор
    Господа, невероятна наглост е искането Интерпол да разследва човек, защото е купил жилище.Жилище, а не хотели, заводи, външнотърговси организации и резиденции т.н. подобно на родите бивш президент, зам-министър и цар! Ето това е изнасянето на резил на международно ниво и не на национален резил, а на социалистически!
    "Боец", ли?! Бийци ли?! - Шайка соцслуги!
  • 10 onq s konq

    5 41 Отговор
    БОЕЦ е едно мижаво сдружение на бивши военни-ПЕНСИОНЕРИ,засвидетелствали в годините вярността си към "Партията".Нормално за тях е да имат ЯРЪК ПОЛИТИЧЕСКИ УКЛОН към БСП и Русия,а още по-нормално е и да получават от тях ДОБРИ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА за съществуването си.Естествено въпросното от "куче" се очаква да хапе яростно,което се и опитва да прави според останалите му зъби...независимо че Интерпол е несъизмеримо голям кокал за захапката му:)

    Коментиран от #12

  • 11 nnn

    30 1 Отговор
    Оная Кьовеши ако стане прокурор на ЕС ще има достатъчно работа само в България.
  • 12 Да му умре родара на това корумпе

    18 4 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    ДАНО УМРЕ ТОЯ ЦВЕТАНОВ И ВСИЧКИ ПОКРАЙ НЕГО ,АКО НЕ ДА СЧУПИМ БЛОКА И ДА ГО БУТНЕМ
  • 13 бсфн

    21 0 Отговор
    и олаф да провери как крадат евро пари с калпави строителни обекти
  • 14 митница Олтоманци

    13 4 Отговор
    Сигнализирайте за имотите на КЪНЧО СТОЙЧЕВ , ОТКЪДЕ ИЗВАДИ 103 000 000 ЕВРО , СЛАВИ ТРИФОНОВ С 5 АПАРТАМЕНТА И КЪЩИ НА СТОЙНОСТ НАД 10 000 000 ЛВ .
  • 15 митница Олтоманци

    14 2 Отговор
    РАЗСЛЕДВАЙТЕ ГОЦЕ , ОТКЪДЕ ИМА 80 000 000 ЛВ . В КТБ И ОЩЕ 35 000 000 ЛВ ЗА ХОТЕЛЧЕТО НА СИНЧЕТО ...
  • 16 Ицо

    13 1 Отговор
    НА ИЗБОРИТЕ СТЕ ЧАО, НАГЛИ КРАДЦИ. ДОБРЕ РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА. ДАНО ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА, НО ЗНАЕЙКИ КЪДЕ ЖИВЕЕМ, НЯМА ДА СТАНЕ.
  • 17 Ники

    1 15 Отговор
    Честно не съм му фен на Цветанов .. ма за един апартамент .. дето е продал 2 и е додал някакви пари .. аз не виждам къде има проблем , много жилища се продават всеки ден , факт е че опзицията сега преди изборите иска да пуска компромати .. но е абсурдно с някакво жилище да се занимава някой .. А все пак ако има избори утре Бойко и Цецо пак ще спечелят и пак ще са на власт .. не знам какви са тия глупости с оставките честно !!
  • 18 Цацаров

    5 2 Отговор
    Местя:)))))))))))))))

    Коментиран от #21

  • 19 Простак

    13 1 Отговор
    това са алчните политици в България ,,народа гладен беден , те купуват жилища за по 500 000 лева (половин милион)
  • 20 Вервайте ми

    12 0 Отговор
    Резултата от проверката ще бъде като резултата от "Делото Масларова" - кристално чист като диамант.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Patriot

    4 4 Отговор
    Много смешно!Няма ли в България право човек да си купи апартамент,та чак Европол да го гледа?Горкия човечец...
  • 23 ДА ПИТАМ НЕЩО

    1 7 Отговор
    Човека за един апартамент го разпнаха,а Ленчето светилото на БСП за откраднати пет-шест милиона няма проблем. Е това комунистите са абсолютно болни мозъци,то добре че в Европа на нашите (социалисти)никой не им обръща внимание
  • 24 ДОКО

    2 0 Отговор
    ТО ТИЯ ПАРИ ОТ ПОЛИТИКА И ОТ КОМИСИОННИ ВСЕ НЕКЪДЕ ТРЕБЕ ДА СЕ ВЛОЖАТ..НО СЪДА ЩЕ ОПРАВДАЕ ЦВИЧКО ШОТО ЦВИЧКО Е ФИГУРА И СИЛЕН НА ДЕНЯ ПЪК И ГЕНЕРАЛ БОКО МУ Е ЗАД ГЪРБА ..ЕДИН ТЕЛЕФОН И АПАРТАМЕНТА Е ИЗРЯДЕН ОПА ГАРАНТИРАНО ОТ БАБА ВАНГА
  • 25 Аграрпроект

    0 0 Отговор
    Къде е проблема ли? Ами проблема е там, че Цецо рапона видя преди теб краха на собствената си партия и го осребри. Това е нищо-да видиш Боко тиквата как го натамани!
  • 26 И Данчето има деца!

    0 0 Отговор
    Най-забавното е, че сега ще излезе наяве и подписа на Фандъкова. "Артекс"- разрешителни, визи, спонсорства, балове-светския живот на селските пръчки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове