Last news in Fakti

21 Март, 2019 15:35 9 034 36

Цв. Василев: Шамар за властите в България! Интерпол вече не ни издирва

  • цветан василев-
  • ктб

Централата анулира бюлетините, издадени срещу съпругата ми и дъщеря ни от българската прокуратура, коментира банкерът

Цв. Василев: Шамар за властите в България! Интерпол вече не ни издирва - 1
Снимка: БГНЕС, архив

Банкерът Цветан Василев обяви в личния си блог, че от Интерпол са анулирали бюлетините, издадени срещу съпругата и дъщеря му от българската прокуратура. Според изнесената информация, централата на криминалната полиция е установила, че международните заповеди за арест са издадени в нарушение на Правилника на организацията, тъй като няма данни за престъпление. Решението е взето на редовно заседание на Комисията за контрол на информацията към Централата на Интерпол през януари 2019 г.

Василев, който в момента живее в сръбската столица Белград, отново окачестви действията на българската прокуратура като "поръчкови", а обвиненията срещу него и "репресираното" му семейство като "нелепи".

Ето и цялото му обръщение:

Бих искал да информирам българската общественост, че след разследване, Централата на Интерпол анулира бюлетините, издадени срещу съпругата ми и дъщеря ни от българската прокуратура. Централата на Интерпол е установила, че международните заповеди за арест са издадени в нарушение на Правилника на организацията, тъй като няма данни за престъпление. Решението е взето на редовно заседание на Комисията за контрол на информацията към Централата на Интерпол през януари 2019 г.

Напомням, че през 2017 г. българската прокуратура повдигна нелепи обвинения срещу съпругата ми и дъщеря ни и им издаде бюлетини на Интерпол с единствената цел да репресира семейството ми. Централата на Интерпол обаче прецени, че съшитите с бели конци обвинения, които противоречат на основни постулати на правото, не могат да са основание за бюлетина на Интерпол.

Решението на Централата на Интерпол е тежка присъда за поръчковата прокуратура на България. Прокурорските злоупотреби с право и системни нарушения на човешките права вече не само са известни на международната общност, но и наредиха България като нарушител на Правилника на Интерпол до страни като Русия, Казахстан и Турция.

За съжаление, българската прокуратура няма да си вземе поука, нито пък ще има последствия в България за прокурорите, които са злоупотребили с право. Това явно е национална политика.

Централата на Интерпол в момента разследва и законността на бюлетината издадена срещу мен, което допълнително изнервя българската прокуратура. До нас достигнаха новини за подготовка на нови изстъпления срещу семейството ми в стил „вендета“, който е типичен за прокуратурата.

Междувременно, в опит да влияе на делото „КТБ“, статуквото стовари гнева си върху невинни хора. Свидетели по делото КТБ бяха арестувани на база на скалъпени обвинения и са в ареста заради зависимостите на прокуратурата и съда. Очевидно е, че за специализирания съд липсата на каквито и да било доказателства, както и очеизвадно изфабрикуваните и фалшифицирани от прокуратурата и тяхното мекере Лазов „документи”, са нещо съвсем нормално. Жалко е, че обществото показва отблъскваща незаинтересованост към този случай — никой не е застрахован, че няма да е следващият на мушка на властта.

Въпреки всичко, вярвам, че времето на мафията изтича — истината е като шило и си намира път, независимо в какъв чувал е задушена и колко е затегнат той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветан Василев

    134 19 Отговор
    КТБ фалира заради крадците от ГЕРБ

    Коментиран от #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ники

    15 46 Отговор
    Тая банка си беше някаква касичка на много народ ... накрая като гръмна балона .. ходи търси виновни ... сигурен съм , че жена му и дъщеря му на Василев ... са я обрали тая банка ..

    Коментиран от #17, #33

  • 4 Володя Стоянов

    31 13 Отговор
    Пирамиди...Фараони...Човека взе парите..дръжте му...
  • 5 Тъп

    27 7 Отговор
    Борат да не забравя че ОНЯ горе забавя ,но НЕ ЗАБРАВЯ !!!
  • 6 сектант

    59 2 Отговор
    а от интерпол кога ще обявят за издирване 240 човека които се събират да решават съдбата на другите "от дъжд на вятър" когато не са на малдивите с поп-фолк певици и гери-николети
  • 7 Иван

    18 45 Отговор
    Този е толкова нагъл, че вече има мярка за наглост "Василев". Накрая нищо чудно да се изпере, да се върне и да продължи да краде.
  • 8 Кико

    12 34 Отговор
    Циганин!!!

    Коментиран от #11

  • 9 Стоян

    23 1 Отговор
    Така стана с всички ортаци на ДПС
  • 10 ДДРОнег

    44 7 Отговор
    Не си спомням нещо да е свършено кадърно от герберастката сган !!!
    Нито от услужливата и платена цацаратура, пардон прокуратура !!!
    Иначе към Иванчева се отнесоха като към най-големия престъпник на света, и там ще плащаме едни обезщетения !!!
    Абе Българската държава работи за тиквата, не за нас !!!
  • 11 Синан

    10 13 Отговор

    До коментар #8 от "Кико":

    Типичен, виж му сините джуки!
  • 12 Не глупак

    9 9 Отговор
    Гат яде кифтета ни рива ся ревеш. Толкова ли си бил тъп шефе или се правиш май и ти си бил от мафията ама как да си признаиш.
  • 13 4те конника

    22 3 Отговор
    те идват...!
    И страданието боЙково започва ...
  • 14 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Цветан Василев":

    И аз искам да открадна 2 милиарда пък нека оня отгоре да не ме забрави
  • 15 Mорук

    5 0 Отговор
    Оди ги разбери който и да претррепеш няма да сгрешиш
  • 16 Трончо

    12 9 Отговор
    Цветане, недей писа глупости. Извади една хартия и напиши , къде са парите и първите сто по получени необезпечени кредити. Какво само се оплакваш от прокуратурата . Как отпусна милиарди без обезпечение? Защо на отбрани хора от политическия елит даваше високи лихви по депозити и ниски лихви по кредити без обезпечение ? Тези неща можеш да ги разкажеш и от Белград, а не да се разхождаш до София, щом те е страх от прокуратурата тука.
  • 17 Кики

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    Народа се казва шайката герб. Феса Рашидов си взе парите с лихвата, рапона награди Ц Василев като банкер на годината.Награда така не се дава.
  • 18 ДА ПИТАМ НЕЩО

    6 6 Отговор
    Цветане ми прибирай се като си чист
  • 19 Браво, прекрасно, приветствам властта

    3 4 Отговор
    Аз съм - ЗА , СВОБОДАТА ! КОЙТО МОЖЕ - ЕВАЛА ! Нема смисъл да се обръща внимание но Сульо и Пульо ! Това е ПРОГРЕСА а не като Жан Виденов - " дойде беден и си отиде БЕДЕН " ! КАУН ! ГЛУПАК , щом блееш баирите, ще им переш пешкирите ! 734
  • 20 даааааа

    1 6 Отговор
    Чак Интерпол са се облажили.
  • 21 Качиш ли се на коня

    2 1 Отговор
    Тогаз ти е времето, слезеш ли друг го яхва. Не заспивай когато по шкембе те блъска ЧЕКМЕДЖЕТО ! Не свени се, и не срами , почувствал Зов към парата , Веднъж ти пада в ръката на държавата ХАЗНАТА.
  • 22 Обичам предприемчивите !

    6 2 Отговор
    Нека има повечко такива умни, действени, видни и кадърни хора у нас. Що ве, лошо ли им е ? Завиждане им щото , като тях не можете ! Завистници !
  • 23 Гост

    4 0 Отговор
    Нищо добро, или дори живот не го чака като свободен човек в Бг. Има разни далечни острови по света, може спокойно да иде там вече
  • 24 НЯКОГА беше " Търговия на ЕДРО "

    2 1 Отговор
    Днес е същото - " Управия на ЕДРО " ! Почитна позиция, която не на всеки се дава !
  • 25 ЕС ще клекне

    6 0 Отговор
    Субсидиите след 2020 ще са спомен мил. Те тогаз ще видим как серът гладните .
  • 26 ЩЕ видим как ще секне Аграта

    5 0 Отговор
    Във всяка страна Аграрният сектор е губещ и на дъ.жавни ДОТАЦИИ. Ко ш Праим когато спорът дотациите от Брюксел. ? Кой мисли у нас за това. Дотациите ни ги даваха да се преорганизира и оживи агроиндустрията. А познай сега каква я свършихме ?
  • 27 С нетърпение чакам 2020

    2 1 Отговор
    Да видя как ще се хванем за палците на краката и каква ще е цената на земята ? Умирам от кеф да чуя и видя каква ще е РЕНТАТА. Системата " Сивушка " както нявга е било , пак тъй ще бъде - колкото сам изкараш, колкато сам пробягаш. Обичам умните хора !
  • 28 Митьо Очите от Турция - МОЖЕ !

    0 3 Отговор
    А този КТБ красавец от Сърбия - НЕМОЖЕ ? Защото не искаме да МОЖЕ . За малките магарета здрава тояга а за големите ЗОБ и ОВЕС вместо ПЛЯВА ! ЗАКОН - който изработи ще ЯДЕ ! А който неработи - И ВИНО ! ДЪРЖАТА НИ Е БАМБАШКА !
  • 29 Ако управниците ни незнаят и немогат

    2 1 Отговор
    Ние сами с два Фолксвагена момци , още утре щети го представим на " Витошка" в залата за заседания на Върховния съд . Само кажете - " момчета идете и го доведете - жив или мъртъв "! И точка !
  • 30 Защо са толкоз стеснителни

    2 0 Отговор
    Нашите Темида служители ?
  • 31 ХАРЛИК

    4 3 Отговор
    Каквото и да дрънкате Василев е умен човек. Грешката му е че се довери на Шайката и те го закопаха. Ако беше в Кочината досега щяха да го самоубият. Но ядец- работи му мозъка на този мъж. Бръкна им в здравето. Станаха както винаги резил за света нашите прости крадци. Браво на Васев. Мъж с топки!!!
  • 32 Усмивката

    4 2 Отговор
    В Интерпол вече знаят за какво иде реч.Прибере ли се главният свидетел ,приберЪт ли го принудително у дома ,бирата ,българската,е убийствена.За това и вземат най правилното решение,да не го закачат.А и навярно е свидетелствал пред чужди служби ,и това е по важното.Онова не се губи.Тук напротив ,всичко потъва като в блато.Това е логичното обияснение ,другари и другарки.Лек и спокоен сън
  • 33 Маркиз дьо Отзад

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    Като те чета стигам до извода колко мнооооого си зле! Наивник!
  • 34 257

    2 0 Отговор
    Сърбия отказа да върне Василев заради процесуални грешки на следствието.Какви са конкретно грешките кой от следствието е лично отговорен и какви са последствията за него.Едно обвинение не могат да скалъпят

    Коментиран от #35

  • 35 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "257":

    Прав сте ! Едно обвинение не могат да СКАЛЪПЯТ !!! Не винаги се оказва, че имаш сестра, ако 10 човека твърдят това !!! Лафа е, иди доказвай, че нямаш сестра !!! ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ЦАЦАРОВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ МОШЕНИК В БЪЛГАРИЯ !!!
  • 36 Лесли

    2 2 Отговор
    По-скоро изтича времето на крадеца Цветан Василев! Съд до дупка и затвор за габровското тарикатче, което докара КТБ до фалит! Отмъкна парите на вложителите и се скри в Сърбия като мишка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове