Last news in Fakti

1 Април, 2019 13:50 13 033 27

Отново рекордьор по скорост на пътя

  • скорост-
  • 191 км/час-
  • търговищко

Нарушението е констатирано на 27 март, а лекият автомобил "Мерцедес" се движел по главния път София-Варна

Отново рекордьор по скорост на пътя - 1
Снимка: shutterstock

В Търговищко е засечен водач, шофирал със скорост 191 км/час. Това е и най-голямото превишение на максимално допустимата скорост, установено в областта за периода 25-31 март, съобщиха от сектор "Пътна полиция" към ОД на МВР.

Нарушението е констатирано на 27 март, а лекият автомобил "Мерцедес" се движел по главния път София-Варна в района на местността "Фисека". Допустимата скорост извън населено място е 90 км/час, припомнят от полицията.

За периода по пътищата в областта са издадени 450 електронни фиша за нарушения на водачи. С преносим уред /лазерна тринога/ са констатирани 345 нарушения на скоростните режими от водачи на моторни превозни средства, а след допълнителна проверка е установено, че два от тези автомобили се управляват без "Гражданска отговорност".

С други технически средства за контрол на скоростта са установени още 59 нарушения на скоростните режими, допълват от ОД на МВР в Търговище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    40 9 Отговор
    Не му пожелавам да утрепе себе си , още повече някой друг. Сега да го сложат да поработи 30 дни и да му отнемат книжката за 5 години.
  • 2 Рокер

    18 4 Отговор
    Тия камери фащат ли скорости над 250?

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Теди

    24 5 Отговор

    До коментар #2 от "Рокер":

    Хващат, ама стика ли ти :)
    В чужбина за такава скорос ти взимат и колата.
  • 4 Шаран БГ

    12 2 Отговор
    Малко са му 30 дена - щом е подхвръквал с 53 м/с поне 53 дена трябва да работи за полза на обществото, с камшик по гърба. Ама понеже сме странна държава, със странни закони / някой от тях противни на Конституцията/, със съдии с още по странни отсъждания, ще наблегнем на два-три факта, а именно: подопечен ли е на Хелзинския, на кого е син, колко "криви краставици" може да хързулне под масата и т.н. , и т.н. Много е важно_/ дори да беше извършил убийство/ да му се пази честното и почтено име. Такъв добър, съвестен и разумен човек.......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Цанко

    25 16 Отговор
    Аз не виждам къв е проблема да си караш с 200 по магистралата...дали е по опасно от тея дето карат с 80?

    Коментиран от #8, #27

  • 7 Хаха

    21 0 Отговор
    А когато карат с 200 по булеварда между два светофара в малките часове на нощта няма хващане, няма глоби! Нищо, че виси една табела че имало 24 часово наблюдение. Бутафорна власт с палки! Получавате заплати с платени осигуровки, от хора подложени на шум и мръсотия, малко уважение към тези балъци, моля!
  • 8 Гост

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Цанко":

    ако имаше още 1 лента може би щеше да е нормално, ама камионите са ограничени и те са с 80 в дясна лента, ако лявата е 200 се пита в задачата как с малка кола ще изпревариш 4 камиона преди някой джип да те подбере? до 30-50км разлика в лентите нормално за маневри от една в друга.

    отделно в Търговище магистрали няма, човекът е карал на извънградско.
  • 9 Бат Мишо

    5 5 Отговор
    с над 260 не хващат....наще некадърници нямат радари за ниско летящи цели, гва са радари с активни фазови решетки и трябва да са НЯКОЛКО навързани в мрежа - първия те облъчва следващия хваща ..... ДОРИ АРМИЯТА няма в тая кокошкарска държава....Което значи че ако АКО ни нападнат руски изтребители или хеликоптери на височина под 50 метра ще ги засечем по звука от детонациите .ОЩЕ ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ ....КАЗАХ И ПОВТАРЯМ ---В ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА РАДАР ДА ЗАСЕЧЕ НИСКА ЦЕЛ ССКОРОСТ НАД 260 км час
  • 10 Бат Мишо

    6 6 Отговор
    Тес ефтенджоси дет насипахме един куп пари със съответните комисионни за ГРОБ не са радари а ИМИТАЦИИ за по 50 бондака ОТ ВАШИЯ ДЖОБ .....при реялна цена макс 5 бона
  • 11 Бат Мишо

    2 6 Отговор
    Питайте СОЙТО ИСКАТЕ ВОЕНЕН можем ли да засечем черна акула на бойна скорост 260 на височина под 50 метра ....Надянам се дори вие малумния герберски електорат днаете че бойните ни радари са по мощни от кукаджийските И ДОРИ ТЕ НЕ МОГАТ щото са руски подаръци от 60 те .....братята хамериканци ГРАМ НЕ ИМ ПУКА с ква сила ще гушите руски бомби у дупарлягите
  • 12 Бат Мишо

    5 6 Отговор
    Накратко кът скачате на Раша МИСЛЕТЕ ХЪРЪБИЙСКАТА дан завиете на умрело в някакъв момент кът украинците ДАЙТЕ СИ СМЕТКА ЧЕ ВСИЧКО С НАД 260 км на под 50 метра ЗА НАС Е СТЕЛТ ....А ВСЯКА БОЙНА МАШИНА ГИ ДИГА ОЩЕ ПРЕДИ ДА ОТЛЕПИ от пистата а под 50 метра за руските асове СА НИКЪФ ПРОБЛЕМ
  • 13 Бат Мишо

    1 5 Отговор
    Извинявам се -онес радари дето засичат време от точка А до точка Б- имаше по тунелите такива 1-2 - с тях МОЖЕ БИ и да сметнат колко си дигнал АМА НЕ И С РАДАР ЗА ОБЛЪЧВАНЕ
  • 14 Бат Мишо

    6 4 Отговор
    ЛИЧНО ГЛЕДАФ 1992 на полигона на Гривица кък Миг 29 на 2 маха мина над главите ни И НАД РАДАРА като ни напълни и далаците с пепеляк ДИГАЙКИ КЕРЕМИДИТЕ от къщата на пазача И РАДАРА НЕ ПОКАЗА НИЩООООООО
  • 15 Бат Мишо

    3 3 Отговор
    Трябаше да го прифанем и обстреляме с ръчни ПВО СА 7-----ГОЛЕМ СМЕХ ПАДНА щото не можехме да намерим тръбите в пепеляка кой къде я е фърлил
  • 16 Бат Мишо

    2 4 Отговор
    ако беше истински бой беше ни затрил кът хлебарки в кухня
  • 17 4х4

    3 3 Отговор
    При първоначално пускане на някои от новите камери изписва 280. Склонен съм да вярвам,че това е максимално възможната засечена скорост с тях и затова подкрепям ,,Бат Мишо,,. Често карам с такава и малко по-висока скорост, на практика превишавам над три пъти разрешената скорост, досега не са ме засекли. Иначе наскоро ме глобиха за включени халогени.
  • 18 Mpowered

    4 0 Отговор
    Не пътя ни е лош а липсата на култура.За това всеки ден има ПТП-а с жертви и ранени.
  • 19 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    евалата
  • 20 onq s konq

    2 5 Отговор
    Карам приблизително със същата скорост в Плевенския регион по определени отсечки на централния път за СФ или обратно - прави като конец,естествено когато няма трафик.Трябва обаче МНОГО ДА СЕ ВНИМАВА за насрещноидващите и ако се "съзрат" в далечината 2 МПС-та едно до друго ДА СЕ НАМАЛИ леко,защото е възможно КЮВЛИИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗПРЕВАРВАТ изобщо не мислейки че аз идвам насреща не с 90,а със 180-190!

    Коментиран от #22

  • 21 fgaga

    0 0 Отговор
    без коментар
  • 22 Николай

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    И аз изпъвам с 200 и отгоре понякога. Обаче на сухо време и на магистрала. И естествено внимавам, че колегите тръгват да изпреварват без да погледнат в огледалото и не преценят скоростта.
  • 23 ne e lesno da si typ

    2 0 Отговор
    Хората са го измислили има едно нещо нарича се ограничител на скоростта.Е така един път някаф келеш с БМВ на магистралата една колона коли изпревармваме колона тирове имаш нещо яко трафик и тоя ми мига отзаде да го пусна в продължение на 2 3 минути и вече като изпреварихме колоната го пуснах да бега напреде и тоя се изравни с мене пусна си джама и ми показа среден пръст .Викам си ебахти курника колко пък да върви . Газ след него и на 180 нещо колата му спря да лети.Явно е имал ограничител на скоростта защото колата беше нов модел .Да се сложат ограничители на колите до 180 или до 200 и проблема със самолетите по пътищата ще се реши няма да има идиоти дето летят с 300.Сигурен съм че някой ще ми пише комента от сорта "Еми те ограничителите се махат" еми махат се знам . :) за това може да се измисли и система да ги следи тея неща .Умните глави горе нали земат 1 калпак пари да си го измислят.

    Коментиран от #25

  • 24 гощо

    2 1 Отговор
    Заради такива малоумници гонят и всички останали! Ясно е,че на двупосочен път с 90км не може да се кара,просто днешните локи не могат! Ама да се правиш на мъж е малоумно!
  • 25 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "ne e lesno da si typ":

    То си има ограничител на скоростта включваш си го и повече от зададената скорост не вдига. Освен това си има круйз контрол слагаш на 140 и Бургас - София за 3 часа с почивките за кафе и тоалетна.
  • 26 буби

    0 0 Отговор
    Хаха на този малоумник ще му сцепят за...ка!
  • 27 Ники

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Цанко":

    Ти си идиот!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове