3 Април, 2019 08:10 18 784 92

Засякоха шофьор да кара с 277 км/ч по АМ "Струма"

  • скорост-
  • шофьор-
  • кат

Хиляди са глобените вчера, когато полицията извади всичките си камери на пътя

Засякоха шофьор да кара с 277 км/ч по АМ "Струма" - 1

Нови скоростни рекорди по пътищата у нас. Шофьор беше засечен с 277 километра в час на магистрала "Струма". Глобата на пилота ще надхвърли 1500 лева, пресметнаха от "Пътна полиция”. И обясниха, че най- много са заснетите нарушения в София, съобщи бТВ.

Хиляди са глобените вчера, когато полицията извади всичките си камери на пътя.

Само за 10 часа са установени над 7000 нарушения за превишаване на максимално допустимата скорост за движение, сочат междинните данни, събрани по време акция "Скорост”.

"Голяма част от произшествията и загиналите, които имаме тук - са за неспазване на елементарни правила на движението. Примерно – недаване предимство на пешеходец на пешеходна пътека”, каза Ивайло Иванов, главен секретар на МВР.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 нервен

    73 5 Отговор
    Аз като ви казвам че хващат/снимат и скорости над 260км/ч вие ми говорите някви глупости...
  • 4 NikNay

    107 8 Отговор
    По тази магистрала да караш с над 160 си е чиста заявка за самоубийство. Които е карал по Струма знае какво говоря.

    Коментиран от #29, #40, #41, #73

  • 5 Мъка

    83 6 Отговор
    Защо е въпросът??????
    Отиват си невинни хора и ще продължават да ни убиват, някакви безмозъчни комплексари..
  • 6 Светлина в тунела

    94 19 Отговор
    С 157км/ч над ограничението хахахаах не ми се мисли...Поне 6 месеца без книжка и 2000-3000лв пАри..

    п.с. Не бе хора засрамете се, всеки ден умират хора, премазани, осакатени, не могат да ги индефицират кой са...……….

    Единия вариант саглобите, солени глоби не 100-200лв..Вземи на джигита 1-2 пъти по 1000-2000 ще видиш ще кара ли вече като обезумял..Ако и така не става затвор минимум 2-3 год за едни 50км/ч + и ще видите как ще станем по цивилизовани от която и дае държава...Колко народ измря по пътищата, не сте състезатели не го ли разбрахте това....

    Коментиран от #20, #27, #69, #71

  • 7 NikNay

    23 8 Отговор
    А да разбирам ли по думите на Ивайло Иванов, че по Струма някъде има пешеходни пътеки ли Марето пак е писал по инерция без да знае за какво става дума. . .
  • 8 Будалата

    39 4 Отговор
    Номера е да се събират глобите. Не я ли платиш навреме да се натрупва лихва. Немой селски брегове да са с 2 лева в джоба и да ми се правят на герои. Парите от тютюна да отиват за глоби.
  • 9 КОЮ

    14 12 Отговор
    Преди години имаше случаи при който оправдаха човек извършил изнасилване в Трабант , съдията постанови че мястото не е достатъчно за извършване на сексуален акт. Сега тоя нашия като вземат да го съдят ,качва съдията и на Струма ,ако дигне Тея 277 и съдията не се попикал в дранголника като убиец .
  • 10 ТАСС

    60 7 Отговор
    Глобата трябва да е пропорционална на цената на автомобила. Не вярвам да е карал с 277 с Голф 2. А 1500 лв. за някой който кара кола за 500 000 лв. са пари за семки !!!

    Коментиран от #12, #31, #39

  • 11 КАТ

    35 7 Отговор
    Само сваляне на номерата и то за години ще оправи нещата с комплексарите по улуците и пътищата!Да видим после какво ще правите с "бързите"бегачки

    Коментиран от #24

  • 12 куку руку ку

    30 2 Отговор

    До коментар #10 от "ТАСС":

    E, те тука си много прав! Глобите трябва да са съобразени с финансите на нарушителя. Този ако не го заболи за парите, които ще плати, поне ще го боли, че остава без книжка за няколко месеца. Ако не се окаже, че е румънец или турчин, тогава нанайси ще му направят нещо.
  • 13 гост

    50 5 Отговор
    А защо не му приберат и колата? Какви са тези 150км отгоре? Започнете да конфискувате колите при 80км/ч над разрешеното и да видите дали тези смелчаци ще са толкова отворени. Вкарайте ги в ареста и докато не си платят глобата не ги пускате, като преспи няколко нощи с утрепки и пияници, после да плати 3х.лв глоба, колкото не може да спести за година, и да го видим после колко ще е смел. Защо не му правите и данъчна проверка как така кара кола за 30х.лв като е безработен например? Няма ефективни мерки, глобите са крайно неефективни, защото се вижда, че няма ефект.

    Коментиран от #14, #32

  • 14 Темидец

    23 3 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Има юридически проблем с конфискацията на автомобилите,НО ДК НОМЕРАТА СА СОБСТВЕНОСТ НА ДЪРЖАВАТА У НАС И БЕЗ ПРОБЛЕМ СЕ ОТНЕМАТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ПЪТ!
  • 15 Batushka

    7 6 Отговор
    Бил е дрогиран сигурно...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Луд

    24 2 Отговор

    До коментар #16 от "Не само":

    С 270 И да иска не може да види знаците
  • 18 Роско

    24 1 Отговор
    Какво се случва когато пред камерите мине един румънец или турчин? Виждал съм какви ли не изпълнения с такива. КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ТИЯ ВАГАБОНТИ?
  • 19 светльо

    35 0 Отговор
    За такива, които карат с над 250, 1000 или 2000 лв. не са проблем. В Швейцария и Скандинавските страни взимат процент от доходите!

    Коментиран от #45

  • 20 522

    3 9 Отговор

    До коментар #6 от "Светлина в тунела":

    Много си неграмотен, аман и от такива.
  • 21 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    44 15 Отговор
    7000 превишения нарскоростта и нито една катастрофа и загинал значи скоростта не е причината😂😂😂😂😂

    Коментиран от #83

  • 22 Бат Мишо

    13 4 Отговор
    да ве ,те и мене ме бяха засекли с балканчето в разград с 80 км в час навремето по тошово ама ме пуснаха кът им казах - е ви го балканчето ако някой успее да дигни 80 с него ще платя двойна глоба....после на цариградско с бус бяха ма засекли с 600 и нещо
  • 23 кат

    13 2 Отговор
    Спокойно, има си гръб щом е в такава кола, нито ще го глобят, нито нищо.
  • 24 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 15 Отговор

    До коментар #11 от "КАТ":

    Глупости брат ми прави рент кар фирма регистира колите на фирмата и аз си ги карам з 400 км и нема земат нищо куките😂😂😂😂😂 а рентакара е направен параван че да си караме колите на воляяяя😂😂😂😂

    Коментиран от #47, #49

  • 25 Бат Мишо

    14 5 Отговор
    тва са глби дето падат и умират в съда щото ии студент адвокат доказва че са над възможностите на техническото средство да прихваща или на колата да дига....а боровците имат пари за адвокати и им го навират квадратен
  • 26 Як Копелдак

    21 1 Отговор
    Мдаа надрусани депутатски, кметски и подобни синчета в мощни BMW, Audi и тн.глоби и наказания няма да има, ГАРАНЦИЯ.
  • 27 Morgoth

    19 0 Отговор

    До коментар #6 от "Светлина в тунела":

    Първо не е със 157, а със 137 е над ограничението. На магистрала то е 140, а не 120. Второ - доказано е отдавна, че не големите, а неизбежните наказания вършат работа. В момента наказанията за 50-60 отгоре са непосилни за голяма част от българите, но са сравнително лесни за избягване. Да не говорим за логики далеч надминаващи елементарното първосигнално мислене, които казват, че скоростта е силно надценен фактор, основно заради некадърността на кат при съставяне на собствените им статистики.

    Коментиран от #42

  • 28 Бат Мишо

    14 1 Отговор
    най интересното е обаче че тес тюмбели ВЪОБЩЕ не мислят ...кът ми връчиха акта викам вии четете ли въобще ко пишете 600 км в час ....ам такос е засякла машината и дегат рамене и викат бори я в съда с наглост безочие и простотия ...да върви бумащината и денгубата да се хрантутят писарушките и там и в съда що да осъдят някой убиец в тва време или да го разследват кът е мн по забавно бат мишо да доказва че не е минал с 600 .мое сме били миционери ама толкос кухи не сме биле
  • 29 Morgoth

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    На магистрала Струма са двата може би най-дълги и най-прави участъка. Най-вероятно именно там са го снимали този.
  • 30 МАККЛАРАН

    7 16 Отговор
    НЕ МОЖЕ ЗАКОНИТЕ И ОГРАНИЧЕНИЯТА ДА СА ЕДНАКВИ ЗА ДЯДКА С БАЙПАСИ И ДИАБЕТ ВОЗЕЩ В СТАРА ЛАДА БАБКАТА СИ БЕЗ ЗЪБИ С ДАНЪК 10 ЛЕВА И ЗА ХОРАТА НА ЕЛИТА С КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЕВРО ВОЗЕЩИ ПЛЕЙМЕТКИ И ФОЛКПЕВИЦИ И ПЛАЩАЩИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ДАНЪК .ТЕЗИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЗАКОНИ НА УРАНИЛОВКА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СА ПЛЪЗНАЛИ И В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ И ЩЕЛТА Е ПЪЛНЕНЕ НА ХАЗНАТА С ПАРИ ОТ ГЛОБИ И ГАЛЕНЕ ПО РАМОТО И БУЗКИТЕ НА ПРОЛЕТАРИАТА ДА СЕ ПРИВЛЕЧЕ ГЛАСА МУ .
  • 31 Morgoth

    9 10 Отговор

    До коментар #10 от "ТАСС":

    Значи този който е инвестирал в хубав нов, екологичен и по-защитен автомобил от семеен клас трябва плаща повече от каращия 20 годишно БМВ, което само не се е разпаднало на пътя, но пък е значително по-мощно? По-голяма глупост трудно може да се измисли!
  • 32 Morgoth

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Хора не го разбрахте това нещо - КОЛИ НЕ СЕ КОНФИСКУВАТ!!! Те са частна неприкосновена собственост. Колата може да бъде задържана до плащане на глобата. А при отказ да бъде продадена на търг за покриване на същата тази глоба. Но не може колата да се конфискува, най-малкото защото един кара кола за хиляда лева, а друг за сто хиляди.

    Коментиран от #48, #66, #82, #84

  • 33 Бат Мишо

    5 6 Отговор
    кът зная реялно състоянието на пътя и на автопарка съм ДЪЛБОКО УБЕДЕН че скоростта е грешна . не посочват марката на МПС то щото ще блесне колко е смешна Чингеджийската новина....има къси участъци свестни където 2 -3 марки мотоциклети могат да се разгърнат до 277 .....Ако е мотоциклет ще го фанат за ДУКАТА ....леки автомобили в държавата за толкос разстояние да дигнат 277 са 1-2 на кръст

    Коментиран от #52

  • 34 Nikolay

    9 0 Отговор
    Сега ще се окаже , че е карал някой пенсионер и ще му вземат книжката , а той ще изкара някой лев
  • 35 мислещ

    21 3 Отговор
    За такива малоумници трябва затвор. 7000 ЧОВЕКА ДА ПРЕГРЕШАВАТ ЗА ДЕН ПРАВИЛАТА- АМИ СМЕНЕТЕ ПРАВИЛАТА -не е нормално да се движиш с 60 км извънградско защото през 2 км има кръстовища на главните пътища. В 2019 сме не в 1970, когато същите тези ограничения ги е имало...
    Не е нормално по "магистрала" ТРАКИЯ да се движиш с 90 заради "неравности"-реално истински убийци на пътя и с месеци никой да не взема мерки да се оправят. Държавата направи живота на хората супер стресиран и напрегнат. Те хората ей така за кеф си карат бързо.
  • 36 Бат Мишо

    21 0 Отговор
    Стана адвокатката ми в съда каза че посочената скорост е невъзможна за засичане от техническото средство- представи на съдията техническя паспорт -съдията поиска паспорта -оттам излезе че техническото средство не е минало през лаборатория къкто трябвало ежегодно , една попикана юрис консултка мълчеше тъпо от страна на КАТ и 3000 лв назад за държжавата плюс хонорар 600 лв за сулева и аре се надбегват

    Коментиран от #43

  • 37 112

    20 1 Отговор
    другари милиционери, като ни замервате с цифри и рекорди, защо нещата по пътищата се влошават? време е ръководството да си ходи поради некадърност. до началник на сектор включително.
  • 38 Mango number five

    10 4 Отговор
    Боли ма фара я съм на кон. А дана само избиратели на ГЕРБ да са засичали с камерите, и да им надрусат едни големи глаби, че да им държи влага до 26 май.:))))
  • 39 1944

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "ТАСС":

    партийно назначените бизнесмени най ги боли и десет лева да им вземеш. нищо че един лев не могат да изкарат сами.
  • 40 нервен

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    Карам доста често по въпросната магистрала и не знам изобщо за какво говориш !!!

    Коментиран от #65

  • 41 Random

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    Аз по околовръстното съм дигал 170 и то само щото колата не можеше повече

    Коментиран от #67

  • 42 1984

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Morgoth":

    Пич, ногу си прав да знайш, ма нема как да стане идните стотина години според мен. Може и да се подобри реда и управията във всички аспекти на живота когато в БГ народонаселението бъде изправено пред невъзможността да не плаща!

    Коментиран от #46

  • 43 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бат Мишо":

    поредно доказателство за нашата административна неграмотност.

    но пък можеш да пуснеш буса за продан с фиша, би трябвало да дигне цената стократно, колко буса си виждал да са засичани официално с 600 да карат? :D
  • 44 Гост

    10 4 Отговор
    за всеки +50км над ограничението да се свалят номерата на колата за 1 година, така тузарчето със скъпата кола ще си я гледа в гаража 3 години без да може да я кара и да може да я продава. Може 30-50 000 за него да не са проблем да си купи нова, но като събере 5 при себе си без номера и всяка губи по 2-4000 на година от амортизация без да я ползва, току виж му уври мозъка.
    Ако е фирмена кола същото - да си го удържат от работника.
    Ако е рентакар от застраховката.

    такива малоуминици трябва да се държат далеко от пътя, при 270 ако аз карам със 120 да изпреварвам камион, то аналога е да съм спрял в най-лява лента на магистралата.

    Коментиран от #53

  • 45 Morgoth

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "светльо":

    Скандинавците дето имат процентни глоби нямат сива икономика. Каращите S-класи с по 200-250 обикновено се водят безработни. С подобна система у нас ще накажеш хората за това, че си плащат данъците, а тарикатите пак ще са облагодетелствани.
  • 46 Morgoth

    6 3 Отговор

    До коментар #42 от "1984":

    Няма страшно - ще се оправим. Само дето оправията няма да дойде от КАТ, а от автономните коли. До 20 години на запад ще са основно такива, а малко по-късно и тук. Ще гледаш на тях като на асансьора - случйно да искаш да караш асансьора с превишена скорост? :)
  • 47 JEEP

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Не е, но горките научават само тоя член в школата....тя за това и статистиката е така изкривена.
  • 48 111111

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Morgoth":

    Ами да променят закона. Как в UK може а тук не? Липсва желание за промяна явно!
  • 49 123

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Не знам дали куките ще вземат нещо, ама може да ти събират останките някъде ако караш често с тая скорост. ;)
  • 50 да да

    9 3 Отговор
    За такива скорости ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има конфискация на мпс-то и ЗАТВОР !ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!!!
    това са УБИЙЦИ и мястото им е в затвора!
  • 51 Йосип Броз Тито

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "КАТ":

    Тези дето карат с такива високи скорости, няма да ги възпяват, директно ще ги опяват, само дано да няма други невинни хорица ранени или загинали, иначе дървета и мантинели много, все ще се намери и за тях някое фатално място...

    Коментиран от #56

  • 52 Morgoth

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Бат Мишо":

    Може и да е мотор, но не е задължително. И трите немски премиума имат модели, които не са електронно ограничени на 250 или са им махнали ограничението. Добавяме голямо количество Поршета, следват японските Лексус, Инфинити и най-вече един точно определен Нисан. И някои американски, но да речем, че те наистина са рядкост по нашите пътища. За тази скорост ти трябват към 400-450 коня. Колите с такава мощност не са много като процент, но определено не са 1-2. За тях ще трябват към 2 км прав път, а за Нисана и по-малко. На магистрала Струма има такива участъци преди Благоевград.
  • 53 Morgoth

    16 3 Отговор

    До коментар #44 от "Гост":

    Супер! Хайде сега си се представи себе си каращ с 90 на извънградско на хубав чист път и там на него знак за ремонт с 30км/ч. Ремонт няма, ама знак има, щото някой го е забравил и на никого не му пука, но пък познай къде точно се намира триногата. Следва да ти вземат книжката за 1 година, защото както сам го казваш "тузарчето със скъпата кола ще си я гледа в гаража" ;)

    Коментиран от #77

  • 54 Начко

    7 2 Отговор
    Този е за ефективна присъда
  • 55 МАТ

    8 0 Отговор
    Събраха се мангизи за великденсите почивки на депутатите .
  • 56 Morgoth

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "Йосип Броз Тито":

    Абе не знам, ама с 250 ако се претрепеш ще бъде доста зрелищно и по всички медии ще се види. Няма как да го пропуснем, а още не съм видял такъв случай. Факт е, че това е изключително опасна скорост, но явно се прави и изключително рядко и в повечето случаи при пътна обстановка, която намалява риска. Не мисля, че тези случаи, колкото и фрапиращи да са, оказват някакво влияние на 700-те живота които пътищата ни отнемат всяка година.
  • 57 onq s konq

    5 8 Отговор
    Е нали непрекъснато плачете че в БГ нямало пътища и всичко било в кратери и дупки бе русофили недни?И ви показва бат Бойко ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ ГЕРБ,и го ВИЖДАТЕ,ама накрая неизменното "долу"!И самите вие възклицавате че "Няма такава държава",затова искате да направят глобите като Западните-5-6 ПЪТИ ПО-ВИСОКИ И КОНФИСКАЦИЯ НА МПС-то,както и ЗАТВОР ЗА ШОФЬОРА?А нещете ли и ДВА ПЪТИ по "Бедна България" като Русия,видно при сравнение на МРЗ?Искате и още как...за да дойдат да ни "освобождават",тоя път ЗАВИНАГИ!Е Да,ама НЕ.И ви обяснявам че България Е РАЙ ТОЧНО ЗАЩОТО "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА",НО ТЯ НЕ Е ЗА ВАС И НЕ ВИ Е ТУКА МЯСТОТО!Всъщност почти всички се подвизавате в Русия или аргатувате на Запад, което е успокояващо че нищо не можете на промените с безплодната си злоба
  • 58 ЕВРОПЕЕЦ ОТ ГЕРМАНИЯ

    4 5 Отговор
    Само така, българинът не е европеец .
    Нещо като беден балкански обект с хайдушки инстикт и първонитен интелект.
    Слагайте ми минуси , поне съм откровен и точен.
    Това е за да влезнем в час ни трябва още много време, защото комунизмът ни деформирал трайно .
    Следващото поколение има вероятност да разсъждава правилно , за сега търпение
  • 59 666

    8 4 Отговор
    Много ми е интерестно, ако повечето от драскащите коментари тук притежават кола с 500/600 КС. С колко ще карат???

    Коментиран от #61, #80

  • 60 Грую

    12 0 Отговор
    Проблема не е в скоростта, а в рязкото спиране! Най-големия проблем всъщност са пишман шофьорите, които не знаят къде се намират! Като онази шофьорка онзи ден АМ Тракия, която не видяла ни знаци, ни маркировка, ни изкоп и айде 5 човека на оня свят! Кой им е дал книжки на такива питам аз?! Трябва да се вкарват в затвора тези дето дават книжки на пишман шофьорите!
  • 61 Morgoth

    13 3 Отговор

    До коментар #59 от "666":

    Моята е 350 коня и мога да предположа, че с 500 или 600 ще карам със същата скорост, а тя е 60 при преминаване през село, 100-120 на първокласния път и 130-150 на магистрала. Това не са големи превишения, а като цяло рядко някой ме изпреварва, така че голямата скорост по нашите пътища е силно преувеличена.
  • 62 А колко изтървахте

    2 3 Отговор
    по Ботевградско шосе, и защо така няма монтирана постоянна камера за скорост?
    От 7000 нарушения, колко глоби ще се внеса в бюджета?

    Коментиран от #64

  • 63 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    Когато се отчете скорост на убиец с автомобил от 360 км/ ч ---това ще е рекорд !! Точно 100 метра в секунда. Аз така разбирам " напъните " на "рекордьорите".Глоби, събирането им в определен срок, конфискация на МПС-то, затвор + каторжен труд с камшик на гърба, без "наш" и "ваш"!!!Никакъв толеранс по отношение на скоростта. Всеки автомобил има скоростомер. Той не е за красота Докато не влязат в сила и повсеместно приложение всичките тези изброени по-горе неща - няма управия. Един "умник" / естествено кандидат - европейски депутат / иска първо да " управи " Европа, България щяла да се управи "самоинциативно". Аз не знам, когато РБ достигне до нивото на "управията" на Европа, Европата къде ще да е по отношение на реда и възпитанието !?
  • 64 Morgoth

    7 1 Отговор

    До коментар #62 от "А колко изтървахте":

    Също толкова, колкото са изтървали на всяка една друга хранилка с малоумни ограничения подобна на Ботевградско. Един от коментиращите по-нагоре беше казал, че след като при 7000 нарушения няма нито едно ПТП, май трябва да поправим не поведението на водачите, а ограниченията.
  • 65 NikNay

    4 3 Отговор

    До коментар #40 от "нервен":

    Няма как и да ме разбереш като караш с 90 . Отсечката Стодена - Старо село и от отбивката за Кюстендил до отбивката за Кочериново са за момента най-гадни.
  • 66 464

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Morgoth":

    Неграмотен си правно. Коли могат да бъдат конфискувани в полза на държавата. Справи се с литературата.

    Коментиран от #76

  • 67 NikNay

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Random":

    Тук се пише за Струма в не за околовръстното. Не коментирай нещо което не познаваш !
  • 68 Вики

    5 3 Отговор
    Скороста за глоба е 277 км в час след приспадане на толеранса 3%!!! - тоест по километраж му е показвало на изрода-убиец 286 км в час !!!!!!

    Коментиран от #88

  • 69 Не разбирам

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Светлина в тунела":

    Пич този който са го снимали да кара със 277км нали не мислиш сериозно,че ще го уплашат със 2000лв
  • 70 Бай Шиле

    3 4 Отговор
    277 км/ч е ИЗМИСЛЕНА НОВИНА от КАТ.Ако не разбирате целта им и да я обясня пак няма да разберете.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Viki

    4 0 Отговор
    в Ауди групата вече има снимка на колата - убиец....Ауди А6 фейслифт ноември 2015 г. с най-новия 3.0 л. би турбо дизел 326 коня. Всички алуди фенчета са се превъзбудили че убиеца лети с Ауди А6 със 290 км в час по километраж в 16.28 часа в натоварения с много автомобили АМ Струма !!!!
  • 73 ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЧАСТ ОТ ЕВРЕПА

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    Абе уж ново съоръжение , ама нито една от преградите за шум са като в другата Европа . Още от сега "скъпата" маркировка е олюпена и преградните мрежи към Марикостиново ги е отвел вятъра.
    Има участъци със слегнал асфарт, които при 140 км , може да отвеян някой друг в ковчег.
    Там при Марикостиново беше поставена мрежа за селското стопанство. Сега като духне вятър всичкия трънак е на пътя.
    Вместо да ти е приятно като караш , трябва да ти е мъка, че си роден тук. И отвсякъде да ти напомня , че Държавата се управлява
    от НАЧАЛНИЦЕТЕ С НАЧАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ.
    Трябва за се промени ЗДП . За да притежаваш шофьорска книжка за управление на МПС , е необходимо да имаш завършен 12 клас.
    Сега по пътя можеш да видиш циганин с мощна кола , който дали има завършен 6 клас и циганин таксиджия, който вози евантуални пациенти на някоа МБАЛ.
  • 74 nightrunner

    1 1 Отговор
    Тоя са го снимали на магистралата, ам я сега да кажат колко от глобите са написани на табелите на населените места, където всеки все още убива инерцията си!????!?
    Страшна акция страшно нещо, от миналата седмица са започнали да се крият като шумкари по храстите да рекетират народа. Оказва се обаче и то според официално лице на КАТ, че повечето катастрофи са за неспазване на елементарно поведение по пътищата: Публикувано във факти.бг: "Голяма част от произшествията и загиналите, които имаме тук - са за неспазване на елементарни правила на движението. Примерно – недаване предимство на пешеходец на пешеходна пътека”, каза Ивайло Иванов, главен секретар на МВР.
    А СЕГА ДЕЦА КАЖЕТЕ: ЗАЩО НЕ СЕ САНКЦИОНИРАТ ОВЦЕТЕ ХОДЕЩИ ПО ПЛАТНОТО ПРИ НАЛИЧИЕ НА 4 метра ТРОТОАР на 5 см от тях. Пример от преди 10мин в Габрово под болницата.
  • 75 Nightrunner

    0 1 Отговор
    Питам аз и отговор не чакам. Ам проста работа от камерите за един ден ще изкарат от 7000 наручения по сердно 100лв глоба, ко стана 700 000лв. И нема писане нема драскане ченгелите дремят в колите кинтите текат. Ако се хванат да глобяват неправилно пресичащи самоубийци и не спрели водачи на пътеки.... Гоооолееемо писане ще падне пък кинтите..... А тооооо избори идат.
  • 76 Morgoth

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "464":

    Коли могат да бъдат конфискувани при проблеми със собствеността, незаконен внос, както и в случай, че си вече осъден за нещо, погнат те да си доказваш доходите и излезе, че са от престъпна дейност. Никъде по света за нарушения по пътищата не конфискуват коли, нищо че често по медиите излизат подобни твърдения. Това за което пишат обикновено е спиране от движение или задържане до плащане на глобата.
  • 77 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Morgoth":

    за тези неща трябва да се санкционират и институциите отговарящи за ограниченията.
    Ако спреш до патрулката и им кажеш че знака не трябва да е там - отговора е "ние не отговаряме за поставянето а за спазването" и всеки си измива ръцете.

    Един такъв наскоро са го резнали с флекса, явно преди "акция скорост".
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 kkk

    1 0 Отговор
    Две хиляди лева глоба ще го уплаши хаха тя колата сигурно е 100 хиляди лева поне.
  • 80 Чичо Ангел

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "666":

    с 40 и със свалени прозорци. Да ме гледаж и да завиждаш.
  • 81 trol

    2 0 Отговор
    чакаме санкции за полицейски коли с неизправности по документи превишена скорост неправилно паркиране ,същите нарушения и за фирма паркиране и рекетиране и за паяка и тогава може да се каже че държавата е правова
  • 82 hater

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Morgoth":

    конфискуването е кражба от властимаците в тяхна полза и няма никакво правно основание
  • 83 бай х

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    причината е властта да се угоява за наша сметка също като данък-пари дадени за никаква услуга/за бог да прости
  • 84 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "Morgoth":

    Движимо и недвижимо имущество може да се конфискува законово след осъдителна присъда, но не е прието у нас по повод нарушенията на пътя, а е крайно необходимо. Представете си, че един джигит кара ауди а8 със 200км/ч, засичат го, той не спира, издирват го, прибират го в ареста и му пробират колата, за 2 дена го съдят и той получава 10х.лв глоба и 2х.лв разходи и наказателни плащания, ако не иска или не може да ги плати, то КАТ му отнема колата. Ако колата му е връшник и не струва нищо, да кажем 2х.лв, то този седи в ареста докато си намери пари или си изежи присъдата. Колата пак се продава на търг за благото на КАТ. Толкова ли е трудно? Знаете ли колко хора ще се замислят и ще гледат скоростомера си и ограниченията, ако знаят, че нямайки нищо освен едната кола ще останат и без нея? Ако колата не е на негово име то пак се прибира и се дава възможност на собственика да си я прибере срещу заплащането, след това да се оправят по съдебен път, чси и др. те си знаят, така всеки ще се научи на кого да си дава колата, лизингодателите ще си ги покриват от застраховката и няма проблем за тях. Просто трябват сериозни мерки, инак ще слушаме всеки ден за брутални смъртни случаи при това бездействие на полицията.

    Коментиран от #87, #89

  • 85 Пенсионер

    1 1 Отговор
    Напишете колко пари от глоби са изкарани и след година колко са платени. Спиране от движение за дълго време му е майката , а не глоби.
  • 86 Васил

    2 1 Отговор
    С моя Пернишки Golf-2 дизел на втора ги вдигам тези километри
  • 87 Morgoth

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "гост":

    Както казах при отказ или невъзможност за плащане на глобата в някои страни колата се взема. У нас те дават на ЧСИ и каквото успеят да ти опишат, което си е горе-долу същото. Все пак това не е конфискация на кола като пряко наказание за нарушението. Блянът на бедния Андрешко да конфискуват нечия S-класа за това, че кара бързо няма как да се случи.
  • 88 Kirumo

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "Вики":

    Защо в България с 280 го наричаш така, а в Германия си е едно съвсем нормално нещо? Замисли се малко какъв процент от катастрофите се дължат на скорост, но тъй като вече показа, че не можеш да извършваш тази дейност ще ти кажа. По-малко от 15% от катастрофите са дължат на превишена скорост. Това че твоят автомобил е нестабилен и опасен при скорост над 140 или че нямаш уменията, знанията и реакциите да караш с висока скорост не означава, че всички са като теб. По-добре не се качвай въобще зад волана, че с това мислене спокойно може да си умреш някъде на пътя, но поне ще си карала с 90.
  • 89 Kirumo

    3 0 Отговор

    До коментар #84 от "гост":

    Какъв процент от смъртните случаи според теб са причинени от превишена скорост? Не мислиш ли, че има в пъти повече смъртни случаи причинени от непоставени колани, неспазване на предимства, неправилни изпреварвания. Почти всеки ден има катастрофи с двама невредими на предните седалки и жертви на задните, замисли се малко.
  • 90 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    е на магистрала си е кара си човека
    кво толкова
    защо не напишете марката щом вдига 300 то ще е сериозна кола
  • 91 Сас

    0 0 Отговор
    Ауди бате.
  • 92 Фред

    1 0 Отговор
    Ми то жигулката сама ги вдигна. Не бях изключил авто пилота. Между нашето и съседното село по черният път. Иначе на магистралата има много вълни и не става повече от 90
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове