Last news in Fakti

4 Април, 2019 20:50 6 055 59

ГЕРБ пита Нинова предлагала ли е 30 млн. лева на Миков

  • герб-
  • корнелия нинова-
  • михаил миков

От управляващата партия твърдят, че имат информация за подобни действия от страна на лидера на социалистите

На специална пресконференция днес ГЕРБ отправиха въпрос към лидера на БСП Корнелия Нинова. От управляващата партия питат предлагала ли е Нинова 30 млн. лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерския пост в социалистическата партия.

„Ние имаме доста сериозни източници на тази информация” заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков, цитиран от Нова ТВ. Той призова Нинова за бърз отговор и подчерта, че евентуалното ѝ мълчание ще се счита за съгласие.

От ГЕРБ коментираха и темата със скандалите около имотите на властта. „Ние не приемаме нищо, което казва БСП за сериозно. Според тях става въпрос за десетки милиони, а при тях става дума за 30 милиона”, заяви Биков.

В отговор на въпрос дали има връзка между отделните атаки срещу управляващите той заяви: ”Има „отечествен фронт” срещу управлението. Целта е търговия с политическо влияние в полза на криминални или полукриминални елементи".

„Корнелия Нинова е в БСП от 2003 г., а апартаментът ѝ е купен през 2004 г., когато вече е била в партията. По едно и също време с Корнелия Нинова сме били в СДС по времето, когато партията управляваше. Искам да попитам как тя като млада и синя активистка, успя да извърши приватизация на „Техноимпекс“. Как така беше толкова приближена, че успя да стигне до такава позиция на крехка възраст?", попита от своя страна депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

И продължи: "Най-важното, което искам да я попитам, е за „кражбата на века“ в Пловдив. В периода от 15 юни 2006 г. - 19 април 2007 г., през Общинския съвет, чрез заместник-министъра на икономиката и председател на Борда на Пловдивския панаир Корнелия Нинова, градът и държавата изгубиха над 1,2 млрд. лева имоти. Не е ли Нинова единственият тогава уволнен от нейното правителство като зам.-министър на икономиката със съмнения за корупционни практики?".

„Днес моралът е друг. Днес политиците от ГЕРБ подават оставки при най-малки съмнения. Корнелия Нинова обикаля страната с черната кобила и сее отрова в обществото“, каза още Гърневски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пльок

    86 6 Отговор
    Тя пък една партия че и 30 трийсет милиона чак! Хахаха разсмяхте ме!

    Коментиран от #57

  • 2 приказки изпод магнолиевия храсдт

    116 14 Отговор
    Звучи несериозно, явно за ГЕРБ това са нормални пари за подкупче, ама за изтънелите бесепари си е сериозна цифра ! Ако бяха казали 300 хил. да се вържеш, ама 30 мил. ай стига йе ха ха ! Те по- скоро, ще дадат 300 лв да го "окажат" по друг начин отколкото 30 мил. ;) Само това ли успяха да измислят "мозъците" от ГЕРБ ?

    Коментиран от #9

  • 3 БКП ТВ HD

    60 4 Отговор
    БГ политиците сами се цакат това е нещо от което може ЕС да се учи от нас хахаха :)
  • 4 Д-Р Менгеле

    100 25 Отговор
    Кървави сълзи леят герберите след започналите разкрития за дълбоката корупция в ръководните им кадри. Тепърва ще лъсне голата истина. Корупцията ги тресе със страшна сила.
  • 5 Данъкоплатец

    70 5 Отговор
    За това ли ви се плаща , да си показвате "кирливите ризи". Народа има нужда от справедливост и стабилна икономически държава, не от палячовци.
  • 6 Хахаха

    72 14 Отговор
    Тоя палячо само това ли успя да измисли. 30мил. за поста на БСП. Аха сетих се какви изводи си е направил. ГЕРБ - 60мил. значи БСП -30мол
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Давид

    21 10 Отговор
    В фейсбук страницата Антигерб сега рекламират - Радан Кънев , Слави Трифонов и прочие . Като конкуренти са им още по корумпирани от същата формация . Е какво се проповядва . Къде са новите лица . Боец и агента на Данс - Миленков . Първия бе кандидат на ГЕРБ преди години а втория агент под прикритие . Агентите на ДАНС са предимно икономисти с информатори - икономисти в частни фирми препиращи пари от наркотрафик и проституция тук и в Европа . Такива има във всички партии . И после Нинова се бори срещу Бойко . Глупости . Президента лае срещу всички корумпирани но няма осъден . Е сами преценете кой ни помага . Тръмп или Путин . Според мен са комбина . Вижте примера на Лукашенко от Беларус .
  • 9 СссереМ

    28 65 Отговор

    До коментар #2 от "приказки изпод магнолиевия храсдт":

    Ами не прибра ли орешарски 5 милиарда от КТБ,умишлено я фалираха с ортака си от ДПС.

    Коментиран от #22

  • 10 Бичи Томи

    63 11 Отговор
    Това нагледно доказва твърдението че от герб разбират само от ....големи суми свързани с гепенето !

    Коментиран от #40

  • 11 123

    53 9 Отговор
    Ех Теле Теле колко само си прост защо да му предлагат 30 милиона та той горкия за шише ракия ще свърши същата работа ама поумней малко бе Теле то е лошо да те е правил бик ама чак пък толкова
  • 12 Гост

    46 8 Отговор
    Такива пари даже и на Ангелкова татко и няма! Но някой от ГЕРБ може и да има! И Томата го знае. Ако не го каже, може да го съдят за укривателство!
  • 13 Mango number five

    52 8 Отговор
    Бичето пращи от акъл. Остана само да каже че Нинова е взела парите от Борисов
  • 14 ген

    44 2 Отговор
    Да ви е....а в урунгелите,боядисвате се като великденски яйца.От партия в партия и едно и също тъпчете джобове,но някой ден ще плащате затова,че затрихте държавата алчни изроди безродни.
  • 15 Къртев

    43 3 Отговор
    При ГЕРБ ставало въпрос за десетки милиони, а при БЯХ ставало за 30милиони!?!
    А бе хора, не ви ща милионите, не ви ща партиите, не ви ща апартаментите, не искам дори да сте без корупционни! Искам веднъж да се погрижите за целия, тоз народ към Добро! Искам утре да не ви псувам, защото работя 12часа и на края нямам алтернатива за съществен живот. Искам да не се двуума между това, да ям ли или да си платя лихвата на бързия кредит, който съм взел за да си платя сметката за ток или парно или...! Искам да сте политици, наш'те ПОЛИТИЦИ.
    Ама вие сте толкова алчни, че дори и за това не ставате!
    (dano da go prochete nqkoy politik)

    Коментиран от #24

  • 16 Batushka

    41 6 Отговор
    Тия сами се закопават с простотията си....абсолютно са загубили връзка с главния мозък....

    Коментиран от #20

  • 17 Начко

    36 8 Отговор
    Тоя идиот Биков сигурно има висока температура?!
  • 18 Ха ха

    34 7 Отговор
    Тиквите какво измислиха. Смешници.
  • 19 .....

    31 7 Отговор
    Толков сте елементарни и некомпетентни, че чак смешни. Знаете ли, че малките деца измислят по-реални фантазии от вас.
    На фона на цялата картина в страната, в която вие и сие сте главни действащи лица, да излезете и да говорите подобни неща е доста нагло. 30 млн предлагала, не знам кво направила, ама дайте факти, документи, нещо.. и забележете “ предлагала” , не дала! Не знам кой ги мъдри тия глупости, но толкова отвращавате, че даже и да приемем, че е “предлагала” и 300 млн., не може да изплувате от дъното, в което се намирате. 30 млн хаха, абе вие явно за нищо ги нямате вече.
  • 20 Къртев

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Batushka":

    Да, така е, и то не, защото са повече надарени от нас, и не защото живеят по разлилично от нас, а защото ги е страх да живеят с нас. Искат да са по богати и по важни, е да де, ама пак не са по специални! Имат голям междупартиен психически проблем, който е вече нерешм и сями играят на куче и котка. Ако изведнъж нещо стане и парите изгубят тежеста си!
    Какво ще правят?
  • 21 Цецо шлифера

    27 3 Отговор
    Защо питате Нинова, питайте Миков!
  • 22 Ханко от село Осеня

    18 20 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    Не се хаби , тук всичко е трол с ушанка , аз не мисля да си харча времето за това копи - пейст сайтче , то е развъдник на тролчета спонсорирани от компартията , най вероятно и модераторите моделират с плюсчета и минусчета , заглавията даже са така барнати че да моделират отношението към обекта на статийката. Абе платени .... щях да кажа журналя , ама то тук няма такива , всичко е копнато от други медии , само заглавието е пипнато да те вкарва в желаната насока. Нмойковци.

    Коментиран от #30, #31

  • 23 322

    22 6 Отговор
    Тия са на издъхване вече,никой не ви ще!Смешни сте с такива обвинения,никой не ви вярва вече,съсипахте хората ,по кафета ,по масите ви пращат къде не ,да знаете че не са на хубави места,и толкова много поздрави пращат на вашите майки ,че ако те чуят ,ще се отрекат от вас герберчета!!!
  • 24 НЯМА КОЙ

    20 3 Отговор

    До коментар #15 от "Къртев":

    БРАТЛЕ НЯМА КОЙ, ТОЛКОВА СА СИ ПОВЯРВАЛИ, ЧЕ СИ МИСЛЯТ САМО ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ. ГОРКО НИ.
  • 25 Хахаха

    30 5 Отговор
    Не мога да разбера, защо няма разследване на кого и за колко пари Борисов прехвърли дяловете от Ипон 1 ООД.
    Ще подскажа, казва се Цветелина Бориславова,със сменящо се четвърто име.
    Борисов е собственик в БАКБ, с мним представител Цветелинка.
    И всичкото това го има в търговски регистър.
    Що се мълчи не знам.
    Бивол ?!
  • 26 Робин от Локсли

    28 6 Отговор
    Няма такива смешници като герберастите! От България само последните 10години бяха откраднати 100 милиарда от бюджета по форната на държавни поръчки!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Горо

    30 6 Отговор
    Това продажно човече Тома Биков е толкова отблъскващ и банален, колкото и неговият брат-близнак по политическо ренегатство Антон Тодоров. Имам чувството, че този човек е сексуално неудовлетворен, защото постоянно ръмжи и се заканва все едно, че пред него е жената, която се е изсмяла над малкото му мъжко достойнство.
  • 29 Сюлейман

    9 3 Отговор
    Робите се управляват лесно не се бунтуват и не създават пречки, ФАКТ!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 СерсеМ

    11 10 Отговор

    До коментар #22 от "Ханко от село Осеня":

    Викаш тук недолюбват соросоидни джендъри, като нас брат ? Така си е ама нас платените соросни ни наритват отвсякъде, така че 'квот такова брат !
    Искаш ли по тоя повод да се погушкаме да се утешим малко ?

    Коментиран от #32, #48, #49

  • 32 Ей голям си серсем

    8 5 Отговор

    До коментар #31 от "СерсеМ":

    :))))
  • 33 Бу бу

    11 6 Отговор
    Кви 30 милиона, Кви 5 лева
  • 34 Давид

    16 4 Отговор
    Абе вие ни загробихте с милиарди . И сегА ни рекламирате проститутки от сайта Адам и Ева . Е за кой работите щом сегашната власт ви го позволява .
  • 35 Йоцце

    18 5 Отговор
    Тома Биков е една купена мъ**ша и не е добре със нервите истерик на мутрата му личи.
  • 36 Преброяване на бесните язовци

    7 9 Отговор
    Комунистическите уруди си вадят един на друг кирливите ризи - безценно.
  • 37 Толи

    18 7 Отговор
    Смешници...Защо да предлага,нали двамата се явиха и после им броиха гласовете и тя спечели.Ако беше спечелил Миков да му предлага да се откаже...Не сте го измислили добре и за режисьори не ставате..
  • 38 1944

    16 5 Отговор
    като вътрешен министър цвинокио кръщаваше показните си акции с имена, особено подходящи за опг герб - наглите, гадовете...
  • 39 Коментар📝

    10 3 Отговор
    Аз питам ГЕРБ БСП и всичките други помии докога ще ви търпим боклуци
  • 40 Пенсионера

    8 4 Отговор

    До коментар #10 от "Бичи Томи":

    Комунист не краде ВА, само взима и бяга.
    Казваха че гарван гарвано око не вади, аммма май фактите показват обратното.
    Ние знаем че всипките крадат яко но ей това ми харесва вече че се ъопят едни други
    Що ????
    Щото знаят кой де крадне и колко.
    Че няма честни комуняги е вярно, но когато си подаряват ТЕЦове , или Ц. Камък, апартаменти и милиони става напечено
  • 41 Гого

    15 7 Отговор
    Алоооо Биков. Ти от злоба взе да бъркаш нещо цифрите. Защо 30 милиона, а не 300млн, или 3 млрд? Че кой е луд, в опозиция да дава толкова пари? И защо? Смешен бе смешко. Овладейте си нервите в ГЕРБ, че както е тръгнало, ни министър не наакан, ни депутат ще остане от вашата партия.
  • 42 Misho

    12 2 Отговор
    за 30 млн. давам бесепето, седесето , депесето и Волен като бонус
  • 43 Маман

    12 4 Отговор
    Бичев, Бичев, Томчо бе, ти забрави ли за 100 лева какъв виртуоз беше бе...
  • 44 Време е

    10 1 Отговор
    Абе кво се разправяме още с вас ... Няма ли олово за вашите глави. Моля се да направи някой чистката !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Манил

    5 2 Отговор
    Ужас! Някой хора явно са с психически отклонения!
  • 47 Булшитс

    7 4 Отговор
    Вади доказателства бе каун, несей сами приказва, че бая се оляхте да не казвам о*рахте с тия апартаментчета на тънкана сган гробарска
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Луд

    5 4 Отговор
    Ако замълчи ще приемем отговора за ДА! Абе тоя малоумник какво се опитва да манипулира по тъпата част от населението които по голямата част са техните избиратели и хора които все още вярват на тази продухана и корумпирана партийка
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 джи пи

    4 2 Отговор
    Аз мога ли да попитам дали сестрати е к а А ти ми доказваи че нямаш сестра Няма ли кои да ви измете всичките
  • 53 Фнцйцйц

    1 2 Отговор
    На мен защо никой никога ме ми в давал 30млн
  • 54 Каракуд

    7 4 Отговор
    Биков, имаме информация от сериозни източници че си много тъпо парче. Мълчанието ти ще се смята за съгласие.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 А,де ...

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пльок":

    Партията е столетница и може да си го позволи. А, и 30-те мил. са на вноски, за срок от 20г.:-)
  • 58 Драго чая

    3 1 Отговор
    Как може да се пада толкова ниско? Просто, не е истина!
  • 59 И замириса на море

    1 0 Отговор
    Айде започнаха да си ги мерят))))
    Лошо е , че и двете партии са свързани с майката партия))), но управляващата е от неуспелите в крилото на БКП и сега се реализират с пълна сила.
    С ПРОБА ГРЕШКА ПРИ ЦЯЛОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ.
    Както е тръгнало ще рием по кофите, но ще се $возгаме$ на F16.
    Ако с 1 м плат се ушива костюм, то при сегашните управници с 1 м се ушива половин костюм и казват , че ти стои добре. Другата половина се покрива.
    Явно има нещо сбъркано в Европа, че дава кинти и после "уж" отчита как са изразходвони.
    Защото и в Брюксел е по голям батак с тия евро-кинти.
    Но гарван , гарвана око не вади.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове