Last news in Fakti

9 Април, 2019 08:40 42 858 104

Борисов: Господ, хората и аз можем да накажем Цветанов

  • цветан цветанов-
  • апартамент-
  • бойко борисов

За първи път от избухването на „Апартаментгейт“ Борисов директно нападна заместника си по партийна линия

Борисов: Господ, хората и аз можем да накажем Цветанов - 1

За първи път от избухването на "Апартаментгейт" премиерът Борисов реагира остро на поведението на своя заместник в партията Цветан Цветанов.

“Как може Цветанов да каже такова нещо, че няма кой да го накаже! Първо - може да ни накаже Господ, може да ни накажат хората, мога да го накажа и аз! И го наказах с максималната строгост! Другото е работа на партиите, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите“.

Това заяви Борисов по повод думите на заместник - председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Панорама" от 29 март. Тогава в ефира на БНТ Цветанов заяви: "Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже. Един депутат не може да бъде наказан, защото решението за излизане от парламента е лично волеизявление на народния представител".

Думите му предизвикаха огромна негативна реакция.

По време на извънредното си изявление Министерски съвет тази вечер, провокирано от Консултативния съвет за национална сигурност при президента, Борисов обяви, че се е запознал с интервюто на Цветанов пред БНТ чак днес и гневно избухна:

“Сега даже, преди да вляза, понеже не бях гледал "Панорама", ми казаха това, където... Цветанов, че имаше рожден ден днеска, да му е честит. Аз така му го честитих, да го питам, как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Първо - може да ни накаже Господ, може да ни накажат хората, мога да го накажа и аз! И го наказах с максималната строгост. Другото е работа на партиите, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите. Така че към моите съм изключително строг! Не заставам зад тях и да викам: Ние сме....айде да не говорим."

На г-жа Цачева дори не ѝ позволих да се върне като депутат в парламента - затова, че си е избрала апартамент на изкоп. Дори това не ѝ позволих! - коментира още Бойко Борисов.

Вече стана известно, че по желание на Цецка Цачева, ЦИК не я връща в парламента.

Вчера и заместник - председателят на ГЕРБ Йорданка Фандъкова обяви, че на мястото на Цветанов тя би напуснала всички управленски постове, вкл. и в партията. Столичният кмет подчерта, че реакцията на Цветанов за оттегляне от парламента е закъсняла.

В отговор на критиките срещу него, Цветанов се закани, че разговаря с адвокати и правят анализ на това, което се случва. Мисля, че имаме готовност да заведем дела към определени хора, които действително преминаха границата на нормалното в обсъждания и коментари, за всичко, което се случва", обяви Цветанов.

В неделя пък Централната избирателна комисия (ЦИК) зачеркна политическата кариера на Цецка Цачева като излезе с решение, с което обяви досегашния депутат от ГЕРБ Ралица Добрева, която заемаше мястото на Цачева, докато тя беше министър на правосъдието, за народен представител от Плевенски избирателен район.

Решението на ЦИК се позовава на постъпило на 5 април в деловодството на парламента заявление от Цачева, с което тя заявява, че "не желае да бъде обявена за народен представител от листата на ГЕРБ от Плевенския избирателен район". Това е станало в деня, в който в пленарната зала депутатите гласуваха оставката ѝ и избраха на нейно място бившия председател на правната комисия Данаил Кирилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце ви Боко

    121 7 Отговор
    Обявявам строго мъмрене на Цветанов!...И анатема!

    Коментиран от #34, #35, #75, #85

  • 2 Гифонович

    194 8 Отговор
    Да, толкова НАГЛИ станаха, че са недосегаеми. НЯМАЛО КОЙ ДА ГО НАКАЖЕ ТОЗИ МИНДИЛ ЦВЪКИ. ОЩЕ ПО ПРОТИВЕН МИ СТАНА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    167 7 Отговор
    И като се сетя, че Цецка можеше президент да ни е сега...... направо тръпки ме побиват! Какъв импийчмънт щеше да се заформи! Има Господ горе!
  • 5 Mорук

    122 13 Отговор
    Брей брей ашколсун тиквуне,ами тебе кой ще те наказва или ще се самонаказваш, толкова си самоуверен че ше искал и Господ да изместиш,палячо запричиваш на жълтия клоун отвъд океана вече
  • 6 Наивен

    88 7 Отговор
    Прав е човекът - че може да го накаже МОЖЕ че го е страх и не го прави СТРАХ ГО Е!
  • 7 Иван

    103 10 Отговор
    Бойко него наказа а го покри от парламента!
    Тези където се мислят за безнаказани има кой да ги накаже, иначе ГЕРБ ще бъдат наказани на 26 май
  • 8 ОТКАЧАЛНИК

    96 7 Отговор
    Е ГАТИ НАГЛЕЦИТЕ СТАНАХТЕ С КОЙ УСТА СПОМЕНАВАТЕ ГОСПОД КРАДЦИ
  • 9 ostavka be kauni

    69 10 Отговор
    аз съм безпартиен
    ще гласувам за БСП
    ГЕРБ ще бъде свален от гербеерасти, които не са се облажили
    от обществени поръчки
    еврофондове
    от апартаменти
    и от яд , че са прецакани фгерберасти
    ще свалят тиквата какато каауня и мамата на нацията
  • 10 Д, казачки

    72 6 Отговор
    Да им вземат всичко, и в затвора както постъпих с други
  • 11 ккк

    36 9 Отговор
    що ни са скрийш бе бучук
  • 12 Меркел

    92 9 Отговор
    Толкова объркан словоред и въобще изказване, че трудно му се разбира на тиквата. Както винаги впрочем. Само с Винету не става. Просто прост човек, тип селски хитрец.
  • 13 Антиидиот

    64 5 Отговор
    Като не ти стиска да го разкараш!
  • 14 ТОА

    84 3 Отговор
    ТИЯ ОТ СНИМКАТА СА ЗА НАРОДЕН СЪД

    Коментиран от #68, #72

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Васил

    66 4 Отговор
    Значи нашият диктатор се повиши на Господ преди Великден очаквайте иконите в църквата да са с неговият лик.
  • 17 Справедливост

    56 4 Отговор
    Кога ще има справедливост ? Герб на Власт и евтини апартаменти с големиии балкон ии ??? Е само за ГЕРБ за народа ? Докога ще гласуват за ГЕРБ??
  • 18 Гост

    68 2 Отговор
    Жестоко го наказа направи го шеф на предизборния щаб и втори човек в партията.Пожелаваме си повече късмет като неговия а на него повече късмет от нашия.

    Коментиран от #56

  • 19 ГЕрб

    72 3 Отговор
    БАТ БОЙКО МАХАЙ ГО НАГЛИЯ ЦВЕТАНОВ ЗАЩОТО ВЕЧЕ ПАДАШ ОТ СТОЛА
  • 20 Next

    73 6 Отговор
    Пичове абе тия политически лумпени са се оплели като свински черва, има голяма нетърпимост между тях и си вадят кирливите ризи. Аз съм за президента Радев.
  • 21 Реалист

    36 2 Отговор
    Реши, че няма нужда от Господ. Нищо не става без Бог и Помощ Свише. Само бръщолеви
  • 22 Batushka

    58 1 Отговор
    Простите българи как не се срамуват от това недоразумение което ги наказва,дава,пуска все нещо от десет години аз честно казано се срамувам ,че съм българин...чувствам се като чужд с такива хора ...като ходя по улиците и гледам какви хора живеят и се оглеждат ококорени по кюшетата направо ми се свива сърцето...

    Коментиран от #87

  • 23 За наказанието

    58 2 Отговор
    На Господ- неслучайно е известна приказката" Бог забавя, но не забравя"! Така, че чакайте си реда. Що се отнася до възмездието от хората- ще си го получите от тях в най- скоро време- бъдете сигурни. А относно твое евентуално наказание, наложено към физкултурника-сержант, не ни пука изобщо, понеже си политически труп от известно време, и то много добре си го знаеш този факт. И вече нито числеността на т. Нар. Държавна администрация ще ти е от полза, нито заплахите към обикновените хора. Управляващ с дпс-то, и всички го виждаме, въпреки, че се кълнеше в нещо съвсем друго. Сега можеш само да си очакваш заслуженото!
  • 24 бббббб

    61 0 Отговор
    На запад при по-малко провинение си подават оставката,а тук консултация с адвокат!
  • 25 Исахий

    61 0 Отговор
    И как го наказа най-строго бе, тикво? Взе му апартамента или го вкара в затвора.
  • 26 Гост

    65 0 Отговор
    Премиера или не иска или не може да накаже Цветанов аз лично ще ги накажа на 26 май деня на изборите гласувайки против тях.

    Коментиран от #29, #102

  • 27 Зевса

    43 1 Отговор
    Зевсът си повярва, че Господ!
  • 28 Дядото

    54 0 Отговор
    За големите кражби, схеми за източване и необяснимо мисионерско замогване в нашата мила родина най строгото наказание е........БОЛЛНИЧЕН И ИЗЛИЗАНЕ В ПЛАТЕН ОТПУСК!!!!!! Да го духат БЕДНИТЕ!!!!
  • 29 filo

    8 11 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Гласува се за някой, а не против. Тебе явно те е срам да кажеш за кой ще гласуваш.

    Коментиран от #54

  • 30 Цурко

    57 0 Отговор
    Идва страшния съд за всички бандити от герб
  • 31 Националист

    56 0 Отговор
    Сега Бойко пак се прави на мъж с гръмки думи. Не му обръщайте внимание, хвърля ви прах в очите. Целта му е да остане на власт.
    Знаел е много добро за всички корумпирани гербарийци, но си е мълчал. Цвъки е русофоб на десета степен. И е корумпиран до уши. Русофобите са като Цецко, Цецка и Бойко.....

    Коментиран от #37, #81

  • 32 566

    23 3 Отговор
    Ще му се хванеш за шлифера на Цвъцко
  • 33 истина

    44 4 Отговор
    Цветанов е символ на Русофобията в ГЕРБ, те спрях ЮП и Белене, за сметка на това милиардите от газа и атомната централа отидоха в Турция. "Браво" Русофоби! Успешно затривате България! Един Кармата ви ще ви се стовари на главите.
  • 34 Ивана

    33 1 Отговор

    До коментар #1 от "Баце ви Боко":

    Значи съдът не може така ли? Ами да ако можеше Лозан Панов нямаше да съди България в Страсбург.
  • 35 Иван

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Баце ви Боко":

    Можеш, ама няма, да го направиш. Нали?
  • 36 Розата

    41 4 Отговор
    Цецко и КОМПАНИЯ- В БЕЛЕНЕ!ЗАВИНАГИ!!!
  • 37 Зузу

    5 28 Отговор

    До коментар #31 от "Националист":

    А русофилите вероятно са глупаци, като теб?
  • 38 Иф9944

    45 2 Отговор
    По-нагъл и от НАГЛИТЕ!За тоя м.е т.и.л.Цвък има само едно наказание-РАИРАНА ПИЖАМА.
  • 39 некойси

    46 2 Отговор
    Всичко е вече такъв фарс ... Бойко кара вече 2-ра, 3-та шизофрения. Живее си в измисления свят и не му дреме.
  • 40 Западните Балкани

    36 5 Отговор
    Борисов го гони старческото слабоумие. Хайде да си ходи по живо, по здраво
  • 41 смях в залата

    39 3 Отговор
    Боко Боко ..ти вярваш ли в господ ..имаш ли страх от него бе мутро герберска ..защото господ е казал не кради не лъжи .....не убивай това което ти е в кръвта
  • 42 Тъп та дрънка

    40 3 Отговор
    Тоест след като ти бащице не го наказа, остава Господ или хората да го накажат?
    С всяко следващо изказване дълбаеш все по-надолу тикво...
    Тъп, по-тъп, най-тъп, бб, ...., цв цв.
    Горното е заменимо и с нагъл, по-нагъл...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гадината

    36 2 Отговор
    Тоя и ония трябва да ги накаже прокуратурата,съдията и накрая палача.Боклици мръсни
  • 45 Centurion

    35 3 Отговор
    Смешник!!!
    На Цветанов трябва да му отсекат главата в буквалният смисъл!!!
    На тебе също ,и на групата която те монтира на власт!!!Митко уж интелигентен пък гледай какви утрепки държи на власт вече 10 години!!! Вие от ГЕРБ не сте са наказание,вие сте за екзекуция!!!
  • 46 човек

    25 2 Отговор
    Господ няма, така е остават Ти и народа, Ти си диригент на цялата схема, а народа е тъп, наивен и и пасивен - кой остава?
  • 47 Янко

    31 1 Отговор
    Да видим какво наказание ще измисли Борисов на Цветанов или просто крадеш докато те хванат и след това просто си подаваш оставката и ти слагат на нов пост пак крадеш докато те хванат И така до безкрай
  • 48 Закинтос

    29 0 Отговор
    Наистина повярвайте ми Няма такава държава
  • 49 Избирател

    36 1 Отговор
    "Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже. Един депутат не може да бъде наказан, защото решението за излизане от парламента е лично волеизявление на народния представител"............. КАКЪВ ТРЯБВА ДА СИ , ЗА ДА "СИМПАТИЗИРАШ" НА ТОЗИ ??????????????
  • 50 Бамби

    28 0 Отговор
    Най-голямото наказание е конфискация на апартаментите закупени с пари, които не може да докаже.

    Коментиран от #92

  • 51 Крали Марко

    22 0 Отговор
    А аз мога да накажа Тиквата и да го пратя зад решетките, където му е мястото!!!
    Гласувайте за мене!
  • 52 Сатаната

    22 0 Отговор
    Бойко, госпожата ти Цачева не беше избрана за народен представител, тикво.
  • 53 hmhmhm

    23 0 Отговор
    А сега народът ще те накаже теб - задето го допусна ! Вън !
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ХАРОН

    22 1 Отговор
    Не можете да ги стигнете, пипнете и уязвите. Великата империалистическа е зад тях. Зад Бойко с куп компромати, документи и договорки, а Цуцко си пие кафето със секретаря на ЦРУ. Докато има стратегически интерес САЩ, тези пичове ще върлуват из власта на всички нива. Обградили са се с верни псета, добре охранени и насъскани към всеки който не е с тях. Ще ви мачкат, гняват и тъпчат и от пред и от зад докато пускате онази струващата 50 кинта, бюлетина. Най- бедни, най- манипулирани, най- унижавани, най- безперспективни..... Нищо даром не се дава- даже и "демокрацията"

    Коментиран от #97

  • 56 Николчо

    26 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Тиквочев, гуменката, бившата партсекретарка, всички герберастки техни подлоги - на доживотен затвор!
    България ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!
  • 57 Борислав

    32 0 Отговор
    ГЕРБ са по-лоши и от башибозук. Те са нещо като бай ви Ганя и Андрешко и БКП, ама в син цвят.
    Идва 26ти май. Всички да гласуваме срещу тия. Правилото е просто, никакъв ГЕРБ и никакви техни патерици, текущи и минали. Все ще има нещо да си харесате, преценяйте колкото можете хората, все пак в европарламента отиват.
    После идат местни избори, схемата е същата...
    Загубят ли градовете ще се разбягат като пилци, че иначе ги чака затвор.
    И за нищо на света не бива да си избират прокурор.

    Коментиран от #65

  • 58 Гербофоб

    33 0 Отговор
    Всички участвали в "управлението" и разграбването на страната след 10 ноември 1989г.трябва да бъдат изправени пред народен съд,имуществото им да бъде конфискувано и на тях ,и децата им да бъде забранено да заемат държавни длъжности, и да се занимават с политика!

    Коментиран от #60

  • 59 Хитлер

    17 0 Отговор
    Шайката Калашников ше ви накаже 😁😁😫😫
  • 60 mitko kulturista

    4 11 Отговор

    До коментар #58 от "Гербофоб":

    ...И на следващият ден Турция ни обявява война!
  • 61 на този си е

    17 1 Отговор
    чист Простак....
  • 62 чнг

    27 0 Отговор
    Няма такава пропаднала държава, в която някой да гласува за треторазрядни мутри, охлюви и травестити и после да очаква,
    че нещо ще свършат, като хората !

    Коментиран от #71

  • 63 иванасен

    24 0 Отговор
    Светият Господ ще ви накаже вас,всинца.
  • 64 гост

    13 1 Отговор
    Бойко ...вече нищо не можеш да направиш!!!
  • 65 Ивак

    14 0 Отговор

    До коментар #57 от "Борислав":

    Така е те вече по цял свят ги знаят че не стават. Този кабинет 3 пъти се дъни вече.
  • 66 Бени Хил

    16 1 Отговор
    Цецо никой неможе да го накаже, щото му подариха от партията нови гуменки да може да бега по бърже.:))))))
  • 67 холобоо

    5 7 Отговор
    Ще му пр.днете на .ура на Цеци. А Б може и да тромпетира няколко пъти
  • 68 !!!!!!!!!!

    18 0 Отговор

    До коментар #14 от "ТОА":

    Вички минали през парламента от 1989г до сега без изключение са за бесилото! Никакъв затвор! БЕСИЛО
  • 69 Цецо ще

    6 1 Отговор
    Съди Бойко
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ТОЧКАТА

    6 0 Отговор

    До коментар #62 от "чнг":

    Има,има---великият обор....
  • 72 666

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "ТОА":

    Жаблянов и ти ще бъдеш на скамеиката до Цецка и Цецо.
  • 73 ТОЧКАТА

    10 0 Отговор
    То си има приказка....НЕ споменавай името господне с подли замисли и напразно....
  • 74 LGV

    17 0 Отговор
    Ще му накриви "шапката" на физкултурника,той си е оправил живота с 10апартамента и пълни банкови сметки,много важно ,че го махнаха от ГЕРБ,трябва да има съд бързо разследване,конфискация на всички имоти и пари, и дълги години затвор,тогава наистина хората ще повярват,че бат Бойко се бори с престъпността,а сега всичко е предизборен цирк и прах в очите на хората!!!
  • 75 Бай Иван

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Баце ви Боко":

    Пълни глупости и замазване на очите на Хората, а те са се
    Омазали до ушите
  • 76 Капитана

    19 0 Отговор
    Идва ти КРАЯ ДЕБЕЛА МРЪСНА МУТРЕНСКА ГЛАВА !!! КОЛКО ЖИВОТА ОТНЕ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ КОЛКО ЖИВОТА ОБЪРКА И КОЛКО ХОРА ПРОКУ ПО ЧУЖДИ ЗЕМИ ЗА ДА МОЖЕТЕ НА СВОБОДА ДА КРАДЕТЕ ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!! СТИГА ТОЛКОВА ЛЪЖИ ДОЛУ МУТРАТА И НЕГОВАТА ШАЙКА !!!
  • 77 Ще ти повярвам, кога

    8 0 Отговор
    го вкараш в затвора и всички боклуци, нароили се за 30 години!!!! От всички говняни партийки! ЗАТВОР му е лека!
  • 78 ЗЛОБЕН

    9 1 Отговор
    АБЕ НАИВНИ БЪЛГАРИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ СЕ МЕСТИ ПРОБЛЕМА ОТ БОЛНАТА ГЛАВА НА ЗДАВАТА. НА ТОВА СЕ КАЗВА: " ВДИГАТ ПРАХ В КАЛНО ВРЕМЕ " ТОВА ЛИ Е НАЙ- ВАЖНОТО ЗА ЖАЛКА БЪЛГАРИЯ ? АПАРТАМЕНТИТЕ НА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ. ВСИЧКО ЛОШО Е ЗАСТИГНАЛО БЪЛГАРИЯ. ПО ВСИЧКО ЛОШО СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО, ПО ВСИЧКО ХУБАВО СМЕ НА ПОСЛЕДНО.
  • 79 Hhhhhhh

    7 0 Отговор
    Като нямаме съд и прокуратура ще се надяваме на господ.
  • 80 Bojo

    9 0 Отговор
    Има предвид че съд и прокуратура не могат да го накажат :)
  • 81 filo

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Националист":

    И какво като е русофоб. Забранено ли е?
  • 82 Усмивката

    8 0 Отговор
    '„'.....И го наказах с максималната строгост! Другото е работа на партиите, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите“..... и съда Бойко .И съда.Недей да заваляш.Страх те е дори да произнесеш тази дума.Знам.Много нощи с много кошмари.Ма иде .И за вас и за него.
  • 83 Джоро

    3 4 Отговор
    Стига. Изпратете Йончева в ЕП. Този резил на България и стига.
  • 84 Усмивката

    9 0 Отговор
    Та като стана дума за евтин популизъм ,що не му отговорим на Плевню....има ли наказание кога има невине.Как така се съчетаха .Този човек(Б.Б.) направи революция в правото и държавността.Няма такава идиотска държава и не е имало през последните поне 1000 години.Ние сме ,станахме остров на безвремието.И глупоста.
  • 85 Димитър Кънев

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Баце ви Боко":

    Абе Бойко що говориш тъпотии.За да каже Цецо подобно нещо това означава че ти Бойко зависиш от него.Та не се ерчи.Явно той знае къде те боли.
  • 86 щщщщщ

    6 0 Отговор
    Цветанов още навремето си запази и намери компромати против повечето уж лидери на партии.Затова и никои не смее да го пипне със пръст.Дори и Боико се съобразява и шикалкави.
  • 87 Иванов

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Batushka":

    Като се срамуваш от народа си, сам си режеш корена. Следващият ти живот ще е някъде в Африка.
  • 88 алчността не знае граници

    3 0 Отговор
    Време е на този надут пуяк да му пооскубят перушината! Самозабравил се е.....
  • 89 123

    4 0 Отговор
    Когато е уличен в толкова неморална и нагла постъпка спрямо народа и партията, вместо да се извини Цветанов ги повежда към избори. Е това е вече връх на самозабрава. Не случайна в древността до всеки цар е имало слуга, който постоянно да му напомня, че е смъртен. До Цветанов явно няма.
  • 90 Националист

    4 0 Отговор
    Русофоб=Българофоб. Не е забранено за Българин да е Русофоб, но е падение.
    Цецка, Цецко, Бойко, Иван Костов, Филип Димитров ..... все отбор Русофоби. Какви плодове произведоха делата им за Българския народ?
  • 91 Ват ен ка

    1 0 Отговор
    В щатите, от време на време, се намира някоя откачалка, вади цевта и почва да пуца. Но тук нещата трябва да са целенасочени.
  • 92 Цецо

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Бамби":

    Ха-ха, стресна ме! И после кво - ще си купя нови апартаменти с вашите пари :D Ето днес теглихме още 2 милиарда евро заем - ще ги връщате тези пари вие... Аз съм си харесал на Банев къщата сега - като се вдигне пушилката ще я купя
  • 93 Шайката си купува избори

    5 0 Отговор
    Тогава нека се изправим срещу тези нагли цигани на 26 май.Да ги на кажем както подобава.Сами си го търсят.
  • 94 Истината

    8 0 Отговор
    Ще се опитат да купят изборите както винаги,но ако се гласува масово,мисля ,че няма да им се получи.
  • 95 Цвеанов

    4 0 Отговор
    Мен и на калъп да ме хванете с чужда жена, пак ще отричам до последно,. Ако се намери някой да ме критукува - ще го осъдя за много пари. И понеже българския народ е прост ще го накарам да гласува за мен. Ха ха ха. Аз съм номер 1. Най - крадливия и най - големия тарикат съм Аз, и само Аз.
  • 96 Каракуд

    4 0 Отговор
    Суджука все се опитва да се прави на мъжкар, но всъщност е жалък страхливец, не случайно прякора му беше Прани гащи когато се правеше на спортист но го беше шубе да излезе на състезание
  • 97 Един

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "ХАРОН":

    "Свободна Европа" изнесе данните за апартаментс на Цецо !
    "Свободна Европа" е медията на ЦРУ !
    Не е ясно с кой си пие кафето Цв.Цв., но американците ся му вдигнали мерника !
    Явно много си е поискал комисионна за Ефките ;)
  • 98 Ставрю

    1 0 Отговор
    Ееееее каква лисица си ти Боцее. Дали някой ти верва на лъжите дето ръсиш.
  • 99 Патриот

    2 0 Отговор
    Борисов използва Божието има за лични егоистични изгоди. Той и Герб служат на личните си амбиции, но не и на народа.
  • 100 божията сила на ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Света, вода ненапита, та и господ да помага, при тормоза на хората
    ВСИЧКО Е РАЗРЕШЕНО
    изключително, Премиерско лицимерие...дано го чуе онзи горе.
  • 101 Октопод

    1 0 Отговор
    Сигурно и господ е от ГЕРБ,щом позволява съсипването на цял народ !!!
  • 102 Октопод

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Сигурно и господ е от ГЕРБ,щом позволява съсипването на цял народ !!!
  • 103 snail

    0 0 Отговор
    Че как ще накажеш началника си бе Бойко? На всички им е ясно че Цецко дърпа конците, а ти си куклата!
  • 104 Безлична Безкостна Тварь Божия

    0 0 Отговор
    Плевнелиев ПАК ЛИ НЯМА МНЕНИЕ?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове