11 Април, 2019 08:13 16 756 59

Борисов: Стига сеир! Оставки и от другите

  • бойко борисов-
  • апартамент

Оставките в последните дни водят към "Борисовгейт" заради данните от последния доклад на ЕК от февруари тази година, в който се казва, че две трети от сигналите за корупция за видни политически личности не се разследват

Очаквам и от другите оставки, заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос ще има ли още оставки във връзка с имотните скандали у нас - оставки в средите на ГЕРБ.

Министър-председателят е в белгийската столица на извънредна среща на Европейския съвет за Брекзит.

Те ни гледат сеира, ние човек след човек, знакови фигури подават оставки. Накрая излизат с цялата си наглост и казват, че оставките не било нищо. Ами подайте и вие като нас оставки, пък след това ще говорим по другите теми, изтъкна Борисов.

Това е стандарт, който се спазва в ГЕРБ от всички - при съмнения, при сянка от съмнения, се подават оставки. Така Тома Биков, депутат от ГЕРБ, коментира в парламента оставката на Делян Добрев. Народното събрание прекрати неговите пълномощия.

Оставките в последните дни водят към "Борисовгейт" заради данните от последния доклад на ЕК от февруари тази година, в който се казва, че от две трети от сигналите за корупция за видни политически личности не се разследват. Отговорност за това носи министър-председателя. Това припомни в сряда народният представител от БСП за България Елена Йончева.

Говорител на Европейската комисия отказа да коментира подадените оставки сред управляващите в България. Знаем за тези събития, заяви говорителят в отговор на въпрос на пресконференция. По неговите думи ЕК не вижда причина да вземе отношение. Не коментираме вътрешни политически събития, добави говорителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРАВИЛНО

    170 34 Отговор
    ОСТАВКИ НЕ САМО ОТ ДРУГИТЕ А ОТ ВСИЧКИ ОТ ШАЙКАТА ГЕРБ И ОТ ТЕБ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 фжр

    97 28 Отговор
    Тръмп ли да си подаде остваката бе балкански шпек?! - Я му прати призовка за базите и на "Дънди прешъс", може и на ТИМ-Варна и ДПС да им предложиш тая оферта, тогава ТИМаджийте ще гръмнат до тебе нещо друго, а не газова бутилка...
  • 4 мъст

    100 23 Отговор
    А оригиналните комунисти кога ще ги подпукат до трето коляно за откраднати земи на софийските селяни, за незаконните им имоти в квартали като Изгрев, за безбройните им вили. Нека всички внуци на шумкари треперят и чакат отмъщение.

    Коментиран от #8

  • 5 Храма на обречените

    148 32 Отговор
    Бойко, ти ги гониш твоите корумпета през вратата, а те се връщат през комина, като дядо Коледа!!! Кого лъжеш ти, рожбо на Сатаната???

    Коментиран от #31

  • 6 тра ла ла

    65 14 Отговор
    Баце, защо не предложиш -Давате си вие "големците" от Герб оставките искате ги и на тия в парламентарни партии в парламента, и искате и техните оставки и се започва начисто! Нека дойдат по кадърни и по неопетнени млади хора /сигурен съм че ги има все още в България но не им се дава шанс за издигане/толкова ли е сложно ? И без вас света ще се развива и България пак ще я има , имало я е, над 1300 год и пак ще я има та ?!!!
  • 7 Димитър

    46 116 Отговор
    ГЕРБ ще пребъде,колкото и да плюете червени мърши преди изборите.Сега напън другия месец като ви бием шутовете и пак ще се кротнете.

    Коментиран от #14, #52

  • 8 Komunist

    77 6 Отговор

    До коментар #4 от "мъст":

    Всички агентчета на бившето ДС сега евроатлантичета като Иво Минджев и прочие да се готвят и те да плащат!
  • 9 NikNay

    48 11 Отговор
    Ти вземи си изрини направя и не гледай на комшиите а двора. Не се опитвай да прехвърлиш проблема от болната на здравата глава - (не че другите са много читави)
  • 10 Коментар📝

    76 13 Отговор
    НАГЛЕЦ.ТЕ МУ КАЗВАТ,ЧЕ НАПРАВЯТ МИЛИОНИ И СИ ХОДЯТ СДВОБОДНИ ТОЙ ИМ РАЗПРАВЯ МИ ХОДЕТЕ СИ И ВИЕ.ЕГАТИ НАГЛОСТТА
  • 11 Георги

    82 7 Отговор
    Защо няма нито един политик в затвора,толкова ли са честни,с 3000 лв заплата коли за по 200 000 лв и апартаменти за милиони.
    г-н Борисов, полицията работи за наркодилърите,каква държава,какви закони.....
  • 12 Сашо

    78 6 Отговор
    Как можете да допуснете хора, който са работили 40 години за държавата да вземат 200 лв пенсия, а някой цигани един ден трудов стаж, взимат тавана.
  • 13 Plovdiv

    70 11 Отговор
    За циганските наглеци пак ли ще мълчиш Гнусен Тиквенико????
  • 14 *******

    86 16 Отговор

    До коментар #7 от "Димитър":

    Абе, мършо не разбрали, че най-големите и най-лошите комунисти и техните наследници са точно в герб. Бившата номенклатурата е в тази партия. Писнами от вашето реване, че който не харесва герб е комунист! Червените мърши сте вие!

    Коментиран от #57

  • 15 Р. Овч.

    11 29 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 16 некойси

    66 8 Отговор
    Присъди, присъди баце ... не искаме престъпниците да се приберат по незаконно придобитите си имоти и да си харчат нашите пари.
  • 17 айдеее

    48 10 Отговор
    Ще метем!Оставка!!!
  • 18 ми 7

    57 15 Отговор
    боко крадеца боко лъжеца
  • 19 Бай май

    48 11 Отговор
    Оставка бе!
  • 20 Драги

    49 9 Отговор
    Точно така, всичко което правите с оставките, си е баш сеир и нищо повече, пита се кога някой ще си понесе последствията за самозабравянето и зулумите.
  • 21 Чачо

    46 4 Отговор
    Малее , не ми се мисли следващият истински прокурор колко работа го чака..
  • 22 Мордекай

    20 25 Отговор
    Гнусните шумкари , мързеливите комунета , които не ходят и на работа се крият по дупките си снишени да не ги помете хорската обич . С правитизаторката на чело и крадливата елена - офшорката , не само че нямат морал ами и с повдигнати обвинения си правят пас , докога , никога повече див комунизъм
  • 23 питащ

    29 5 Отговор
    хлапета помните ли? едва ли. не сте били родени. по времето на бай тошо имаше номенклатура - политическа и икономическа. тя се контролираше от дс. знаеше се всичко за всички тях. сега има номенклатура, но не се знае всичко щото не искат да знаят. тогава бяха около 2000 семейства. сега са 8-10000. как станаха толкова? лесно - 300 партии и всяка с номенклатура. извод - за да крадеш яко и да имаш трябва да си в списъците. колкото по близо до властта толкова повече. правете си изводите и дерзайте.
  • 24 Бай Благой

    30 10 Отговор
    Баце чака явно да си пренареди играчите за да си подаде оставката...да сложи "правилните хора" на "правилните места" ...
    Или по-скоро кукловодите му да наредят играчите дето трябва да играят..
  • 25 Batushka

    34 7 Отговор
    Тоя тъпак дори не схваща проблема ...мисленето му е криминално ....
  • 26 Васил

    32 8 Отговор
    Мадуро от Банкя до последно ще държи кокала иначе по света никой не го бръсне за слива
  • 27 Наглец

    31 5 Отговор
    Кои други ? И от какво да напускат? Та всички институции, агенции,администрация и прочие от 10 години се управляват от ГЕРБ. Цялата клиентела начело с шайката е вътре. Народа е търпелив , но не е сляп.

    Коментиран от #28

  • 28 питащ

    7 9 Отговор

    До коментар #27 от "Наглец":

    кои други ли? ами ония от другата БКП. щото знаеш да ти обясня. на много места на средно оперативно ниво все още са хора от тройната коалиция и саботират властта. не могат да ги махнат щото съда ги връща. като ченгето от харманли. но тея "малките" вършат големи били. кмета на чупрене например. продават имоти, прокарват разни решения и т.н. а "големите"са крали та крали - не помниш ли заменките на Станишев и сие? абе блато, а в блатото се затъва и ще затъваме все повече докато не го пресушим. как ще стане никой не може за сега да каже, но времето ще намери решение, а както знаем само пирамидите не се страхуват от времето...
  • 29 ГРОБ

    24 4 Отговор
    ОСТАВКА ГЕРБ !!!
  • 30 Сатаната

    12 3 Отговор
    Кои сте тези с минусите, напишете нещо в тяхна защита да ви прочетем аргументите.
  • 31 Сатаната

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Храма на обречените":

    Този не ми е син, но ще ми е един ат най-любимите ми пациенти, обещавам му.
  • 32 Монтреал

    23 2 Отговор
    Невероятен простак е Суджука, колко време е в политиката, ходи по Брюксел, среща се с държавни глави, но си остана същата тиква, не можа едно "съмтайм уин, съмтаим люн" да научи
  • 33 ех че нагъл

    19 1 Отговор
    То е ясно, че от ЕК смятат като обикновените граждани, че за престъпления не се дават само оставки, а е нужен и затвор. Нагъл е Борисов- неговите хора са купили имоти, без да плащат данъци, а са полицити, които трябва да съдействат за събилане на данъци в хазната. Обратното е довен аршин-бай драган да плаща данъци, а бай цветан не
  • 34 И ти Борисов

    25 3 Отговор
    Редом с тях и ти Борисов вземай твоята оставка и да те няма! Мръсник такъв! Съсипахте цялата държава и всички нас! Не ви ли е срам?!
  • 35 Суверена народ

    18 1 Отговор
    Бога ми.Разболявам се като чета тук мислите Ви.А той не узрява да каже " простете".Нито ЦЦ се извини,нито който и да е.А Главният мълчи ли мълчи.Нали си получават заплатите.Другото,обаче,е страшно.Не.Не физическо унищожаване.Духовната смърт е важната.Господа.Смирете се.И спрете поне да говорите от Брюксел.Излагате цял един достоен народ.Благодаря Зная,че ще се поправите...
  • 36 Булшитс

    23 2 Отговор
    Хвърли и твойта оставка и решаваш проблемите на всички
  • 37 сори

    15 2 Отговор
    Боко боко тъпа Тикво ...ами как останалите да подадат оставки ,,,,като не са се възползвали от властта за да крадат,,,, като 10 години не са в властта
  • 38 айде у ряката

    18 2 Отговор
    Оставка от ББ!!!!!
  • 39 Няма комунист да не е крал

    5 11 Отговор
    А МИЛИОНЧЕВА НЯМА ДА ПОДАВА ОСТАФКА, ТЯ ИСКА ОЩЕ МИЛИОНИ ДА ЛАПА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР.
    АМИ ДРУГИТЕ КОМУНЯГИ??? Имали комунист да не е крал???
    Абсолютни паразити са комунистите
  • 40 SAAB

    15 1 Отговор
    Какво значи оставка ? Крадеш и си тръгваш .....жив и здрав с краденето ? Трепане е нужно ...:)

    Коментиран от #55

  • 41 София

    2 8 Отговор
    много е прав червените наглеци замо лаят а иначе си държат на крадците в червенета сган...къде е двойния стандарт, а??? лаят,лаят а всъшност те са долните отрпки и номенклатури,,,факт!!!
  • 42 onq s konq

    7 15 Отговор
    Е.Йончева ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МАНИПУЛАТИВНО ЛЪЖЕ...пък който се хване на приказките й!Тя цитира данни от доклад на ЕК за БГ в който се казва че 2/3 от сигналите за корупция за видни политици НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ.Не съм чел доклада,но най-малкото пък вярвам на Йончева.По важен е обаче е нейният Коментар-заключение:"Отговорност за това носи Министър-председателя/Премиера/"...На Йончева ще обясня НЕ ЗАЩОТО НЕ ГО ЗНАЕ,А ДА Е НАЯСНО ЧЕ И НИЕ ГО ЗНАЕМ:В България като демократична европейска държава съществува РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ.В този смисъл Престъпленията се разследват от НЕЗАВИСИМИЯТ ОРГАН "ПРОКУРАТУРА",след което окончателната присъда се взема от "СЪДА".Тия институции са АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМИ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И ПРЕМИЕРЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ МЕСИ ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА.Е да,ама според нея е обратното,защото иначе няма как да аргументира призивите си за оставка на Борисов,т.е. ДА СЕ РАЗЧИСТИ ПЪТЯ НА БСП КЪМ ВЛАСТТА.
  • 43 Шако теляка

    9 0 Отговор
    Прав е г-н Борисов, още днес си подавам и аз оставката защото съм приемал някой и друг бакшиш от клиентите на банята /не мога да си кривя душата-човещинка е/. От утре няма теляк в банята, търкайте се едни други безплатно. ДОЛУ КОРУПЦИЯТА!
  • 44 Ганчо Жоржев

    4 14 Отговор
    НЕЗАВИСИМО ОТ ЗЛОБАТА, ОМРАЗАТА И ОБИДИТЕ, КОИТО СЕ СИПЯТ ПО АДРЕС НА ПРЕМИЕРА, ОСТАВАМ НЕГОВ ПОЧИТАТЕЛ. Много е трудно да оцелееш сред рояк жилещи те оси, особено ако си алергичен. Хората, които го подкрепят, не се включват във форумите, защото веднага една чисто просташка надпревара от сипене на хули, обиди, неверни неща, приписване на всички смъртни грехове влиза в действие. Дали е печеливша обаче? Това е доста трудно поносимо, но щом така трябва, успех пожелавам на всички умеещи да мразят. Такъв бил, онакъв бил, крадец, престъпник. Ами докажете, бе хора! Дайте доказателства. Да говори каквото му падне, всеки може. Не ми харесва обаче случващото се напоследък. В угода на БСП и по-точно на предводителката премиерът се чуди как да й угоди. Сума ти хора подадоха оставки, други биват хулени и унижавани. Така не става. Унижението не е стимул за никого. Има ли нарушили законите, това е важно. Доколкото разбрах, няма. А за какво е целият този вой и защо хората са длъжни да бъдат унижавани в угода на мразещите ги?
  • 45 дама

    6 2 Отговор
    безсъвестни управници нямат ли срам
  • 46 Бастун

    8 2 Отговор
    Всички са помияри.Скоро идва време разделно.
  • 47 Хахаха...

    10 2 Отговор
    Боко голям цирк си да знаеш !
  • 48 Хахаха...

    6 2 Отговор
    Смешен си боЙко!!! :D
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 hmhmhm

    8 0 Отговор
    Откога е въведен тоя стандарт ! Смешки ! На думи много силни !
  • 51 техен

    5 2 Отговор
    СТАНДАРТ които се спазва в ГЕРБ-оялите се ги оставят да си живеят живота и на тяхно място други за ояждане- жалки смешници сте като гледах как /подлогата/ гърнето ревеше
  • 52 НЕ ВСИЧКИ СА ЧЕРВЕНИ

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Димитър":

    А ОТ ВАС ПО ЧЕРВЕНИ НЯМА. ТАКА ЧЕ ДРУГИЯ МЕСЕЦ ДА НЕ ПЛАЧКАТЕ.?
  • 53 интересно

    10 1 Отговор
    А МОЖЕ ЛИ ЛИЦЕ СЪДЕНО И ОСЪДЕНО ДА ЗАЕМА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ ПОСЛЕДНО ОСЪДЕН ДА ПЛАТИ 5000 лв НА ЙОНЧЕВА
  • 54 виц

    6 0 Отговор
    Един ловец поканил приятел да му разгледа трофеитекато ги разглеждал стигнал до една снимка и попитал това кои е Борисов отвърнал ловецът ми тои много усмихнат бе казал приятелят му ми тои до последно си мислеше че ще го снимам казал ловецът
  • 55 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "SAAB":

    Ми то ,,оставката,, е като носна кърпичка...,,Триеш и търкаш лекето върху костюма,НО РЕЗУЛТАТЪТ Е ПО-ГОЛЯМО ОМАЗАНО ЛЕКЕ.....ТЯ не е поемане на вина и отговорност от партията !!!КОЯТО УПРАВЛЯВА....ТОВА Е Онази идиотска идеология---ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ...общество от ИНДИВИДИ....То затова и ЦеЦерон е толкова самоуверен...ТОЙ просто е СИЛЕН ,ЗАКОНЕН ИНДИВИД ...и ,,обществото ,по закон е ДЛЪЖНО да му ГАРАНТИРА ПРАВАТА....
  • 56 Ясно е едно

    2 0 Отговор
    Нещо на всички ни: че сте големи боклуци, сбрани от кол и въже на място, което ни най- малко ви подхожда. Всичката я свършихте, че почнахте и на парче да правите сеир на хората. Нещастници и боклуци- Бог забавя, но не забравя!
  • 57 моряк

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "*******":

    Те комунягите са навсякъде,те са едно голямо неизлечимо злокачествено раково образувание!!!
  • 58 мечтииииии

    1 1 Отговор
    ех та не са Бсп на власт тогава ще видите едни оставки ще се смеят отстрани на цялото общество и въобще няма да им пука за никакъв народен гняв както когато ги обвиняваха в присвояване на милиони левове корнито излезна по медийте каза че няма такова нещо и кои каквото иска да си мисли и показа че и е през оная работа ама искам и Орешарски да е на власт тогава ша видите дали комунист дава власт или постове
  • 59 ОТВРАТЕН

    0 0 Отговор
    ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИЯ Е БЛИЗО НЕ КОМЕНТИРАТ , НО ЗА ВЕНЕЦУЕЛА И РЕШЕНИЯ ВЗЕМАТ ....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове