Last news in Fakti

11 Април, 2019 15:42 3 001 35

Погнаха за имоти и червения депутат Крум Зарков

  • крум зарков-
  • имот-
  • кпконпи

С разпореждане на прокурор от съответните нотариуси ще бъдат изискани пълни копия от нотариалните дела за всяка сделка

Погнаха за имоти и червения депутат Крум Зарков - 1

КПКОНПИ и НАП ще проверяват и червения депутат Крум Зарков. Проверката е възложена от Върховна касационна прокуратура и се базира на публикации в медиите.
Проверката е за произхода на средства за придобиване на недвижимите имоти.

В съобщението се посочва, че сигналът се базира на публикация в "24 часа" със заглавие: "Зарков купил жилище на пъпа на София за 1107 евро квадрата, платил и дворно място". В съобщението се посочва, че такава публикация има и в сайта "Топновини".

Проверката е възложена на КПКОНПИ на основание чл. 145 ал. 1 т. 3 от Закона за съдебната власт, чл. 82 и чл. 83, т.8 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество,

Комисията ще изисква информация за недвижимите имоти, притежавани от Крум Зарков, относно историята по собственици на всеки от закупените имоти, декларирането на имотите в съответните общински райони, относно заплащането на продажната цена и дължимите данъци и такси, както и относно произхода на средствата за покупката.

С разпореждане на прокурор от съответните нотариуси ще бъдат изискани пълни копия от нотариалните дела за всяка сделка, при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за нотариусите и нотариалната дейност.

От проверяваното лице ще се поиска съгласие за разкриване на банкова тайна, като при липса на такова ще се процедира по реда на Закона за кредитните институции.
НАП трябва да провери дали при придобиването на имотите е спазено данъчното законодателство и съответствието между декларираните и/или получени доходи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бл.134 в Зап. парк

    24 23 Отговор
    Зарков , Вън от Парламента

    Коментиран от #7

  • 2 Подкупен червен овчар

    18 27 Отговор
    Оставете хубавия човек на мира, бе! За БСП/БКП-то е разрешено да покрадват! Ето вчера онзи "красавец" Кирчо Добрев каза, че за Жаблянов законите не важат и можело да си взима евтини имоти, тъй като бил опозиционен депутат. Ето Йончева и тя взимала една камара пари уж за да снима филми - филми няма, има обвинение, а нахално я слагат да е лице на България в Европа! Ужас!
  • 3 офчу месу

    29 20 Отговор
    Долни мекерета тръгнали да проверят Крум Зарков вижте кои са му родителите вижте какво е завършил виште какво е защитил в СОРБОНАТА НЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ ИЛИ СИМЕОНОВО

    Коментиран от #8, #30

  • 4 хляб и зрелища

    22 3 Отговор
    Тая работа с имотите стана вече като сапунен сериал - зрелище за тълпата ... но къде е хляба, само със зрелища не става
  • 5 Guest

    5 15 Отговор
    Е па я се викам Крум. - Крум кой? Е па Крум Зарков другарю съдия! - Абе момче, бе ти трето име нямаш ли? Е па имам - Крум Зарков Дбрудбрумкьо. - Абе тва, Дбрудбрумкьо как да го запишем? Ами да си се учил да знаеш, да пишеш. Да те ... у съдията рийш ли!
    Весо Парцала - "Смях без гащи"! Как го е предвидил този червен смешник преди толкова много години?!
  • 6 Пешо

    11 0 Отговор
    Законите важат за всички, но не и в България. Тук за цигани, политици, съдий, прокурори и чиновници - калинки не се отнасят.
  • 7 добавям

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "бл.134 в Зап. парк":

    Ангелкова и Банов - вън от министерските кабинети!

    Коментиран от #10

  • 8 Доктор Ох Боли

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "офчу месу":

    .... ха хаха... е..... тва като е защитил да не го проверяват ле?.... Ама многу ва мола.... пийти си ликарствата ..... хах ахаха....
  • 9 среднощен

    14 6 Отговор
    Започнаха да си вадят "кирливите ризи"..! Когато в обществото няма постигнат договор за "етичен праг" относно материалните придобивки на политическата класа, често ще бъдем свидетели на такива "нелицеприятни сюжети"..! Нашите деди с богатството си са изграждали болници, училища, църкви и читалища, а сега да си богат е "нарицателно"..! Строителите на "комунизма и социализма", чиито деца са днешните "успешни" бизнесмени и политически лидери, "разказаха играта" на морала в обществото ни..!!

    Коментиран от #18

  • 10 Доктор Ох Боли

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "добавям":

    .... ха хахах.....Рачков кво вика..... "А-такааааааа........."..... ха хахах........ааааааааа.... Вън.... ха хаха....
  • 11 123

    9 4 Отговор
    Може пък човека да е случил на тъст и тъста знае ли се а може да е платил на зелено лошото е само че си няма собствен асансьор

    Коментиран от #12

  • 12 Доктор Ох Боли

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    .... ха хахаха....... случил е на партия...... ха хах ахаха.........аааааааааааааааааааааааа.....аааа
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Доктор Ох Боли

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "нещастници":

    .... ха хахаха...... ама..... тоя е от БСП уе..... ха хахаха........ Ка са обърка ти?.... ха ха хах.....

    Коментиран от #15

  • 15 Бат Ваню

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Доктор Ох Боли":

    ..... ха хахах.... обърка са...... като не си е пила лекарствата... така става..... ха хаха
  • 16 Batushka

    13 4 Отговор
    Гасят пожара с насрещен огън само че не се гаси туй що не гасне!
  • 17 прокурора

    11 5 Отговор
    Герберастки тикви, не разбирате ли, че проблема не е в придобитите имоти, а в злоупотребата с власт и влияние, които евентуално са способствали за облагодетелстване на определени персони от властта при придобиването на тези имоти! Крум не е облечен във власт както е случая при Цветанов, Цачева, Цецовата кумица ... и все такива екземпляри на държавни и общински позиции
  • 18 Беден

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "среднощен":

    Проблемът не е това дали си богат, а в това как си станал такъв. Ако богатството е резултат на усилен и почтен труд и явни резултати, не би било чак толкова "нарицателно". Но у нас такива се броят на пръсти.

    Коментиран от #19

  • 19 среднощен

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "Беден":

    Прав сте на 100%!!! Затова говоря за "обществен договор" и "етичен праг"..! Богатството, преди всичко, е отговорност и средство за обществено полезни начинания..! Това не разбраха нашите "политически лидери" и политически удобни "бизнесмени"..!!
  • 20 Игор Бунич

    5 3 Отговор
    " Златото на Партията". Има я в Гугъл и в книжарниците. Изд." Прозорец".
  • 21 3333

    7 5 Отговор
    Нека Крумчо да се обясни, как новобранец като него в политиката има няколко тузарски имота. За Нинова и Гергов няма какво да се говори, те купуват цели хотели, предприятия, магазини и никой не ги пита как и откъде?.
  • 22 466

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "нещастници":

    Важното е да си верваш.
  • 23 Садист комунист

    8 3 Отговор
    Крумчо щял да измъчва старци с другарката си Нинова
  • 24 596

    9 1 Отговор
    Синът на Ана Заркова.
  • 25 Bingo

    5 0 Отговор
    Империята отвръща на удара.
  • 26 Зъболекар от герб

    4 0 Отговор
    Пак се разделихме на червени,сини и бомбени....Истината е много проста-произход на парите!Всичко друго е булшийт!
  • 27 onq s konq

    6 4 Отговор
    Нещо му липсва лъчезарната усмивка и "по детски" невинният поглед?!
  • 28 ГеПИ ПЛАЩАТ ДО 600 ЕВРА И СИЧКО

    2 2 Отговор
    Е ТОЧНО .ТОА ПЛАЩА 1100 ЕВРУ И ИМА ПРОБЛЕМ???? КО СТАА ТУКА?:,??;;,??
  • 29 Да да

    4 0 Отговор
    Крум Зарков Бробрункьов! Не може да бъде!
  • 30 И сега какво,

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "офчу месу":

    да го оставим да краде и той? Никой над закона, без партии, личности да се съдят, да доказват как с такива заплати, купуват за милиони! Осъзнайте се, дебили!
  • 31 боярышник

    2 2 Отговор
    Не може да бъде,"бсп"(брутално скъсан презерватив)и далавера,не мога да повярвам.Сега кУрни ще ни обяснява,че те не са управляващи,как прокуратурата изпълнява поръчки на др.партий.Тез и на калъп да ги хванеш,ще ти обяснят,че си сляп и нещо си се объркал.
  • 32 nnn

    2 1 Отговор
    Кво стана с Горанов?
  • 33 Съд бЪ

    2 0 Отговор
    Ехоооо. Господа депутати ...
    До като си мерите имотите и мангизите моята заплата все още е 250 евро. Аз съм Българи и живея в Европейска държава
  • 34 Крум Зарков

    2 0 Отговор
    Ако искате да си купите жилище от 140 кв.м. на "Дондуков", то не пропускайте да работите в "Макдоналдс", но най-вече в Комисията за конфискуване на имущество. 😋
  • 35 694

    1 0 Отговор
    Троловете и симпатизантите на ГЕРБ гледам "вият" тук като ранени кучета. - Има нещо много просто господа! - Ние останалите, които не харесваме Борисов и групичката му, както и цялата му партия нямаме проблем със съвестта! - Ние всички казваме, че ако има някой който е откраднал от държавата трябва да бъде съден. Проблем имате Вие, чиито началници крадат и се оправдават с предходните, които според тях правили същото. - Разбирате ли колко тъпо оправдание е това?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове