24 Април, 2019 09:09 4 193 23

Симеонов: Стига лъжи за имотите ми, завеждам дело срещу bTV

  • валери симеонов-
  • имоти-
  • скат-
  • телевизия

Построих църква за над 1 милион в циганската махала, за да няма ислямизация, а общината на Бургас даде 5 декара безвъзмездно, разкри още лидерът на НФСБ

Симеонов: Стига лъжи за имотите ми, завеждам дело срещу bTV - 1

Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната част на имота е наша, а другата е на "СКАТ". Определи ми се цена от 200 евро на квадрат и аз не бях съгласен. Поисках оценката да бъде завишена тройно и купих терена за 930 евро на квадрат, като сам пожелах това. Това каза пред „Тази сутрин“ по бТВ лидерът на НФСБ Валери Симеонов по повод поредния апартаментен скандал, но този път свързан с негов имот.

"Недейте да ровите, където няма нищо. Купил съм имот от общината. Тя продава на много по-ниски цени. В центъра се продават терени за по 300 евро на квадрат. Години наред не се строи нищо там, защото не сме имали финансовата възможност. Сключихме договор с фирма и построихме сграда, като идеята, разбира се, беше да се продадат апартаменти, с които да си върнем парите", допълни той и показа документ, в който се вижда коя част от имота е собственост на телевизията, и уточни, че останалата част е собственост на общината.

Валери Симеонов твърди, че "СКАТ" не е успяла да си върне парите, които е инвестирала в земите.

"Петър Ананиев изманипулира финансовата оценка. Подготвям дело срещу bTV, в което искам суровия материал, за да видим кой какво е казал", заяви още Симеонов пред Хекимян.

"Валери Симеонов построи църква за над 1 милион, а общината на Бургас даде 5 декара безвъзмездно. Искахме да има църква в циганската част на Бургас, за да няма мюсюлманизация", допълни той.

"Не съм баба Ванга. Резултатът ще покаже. Не мога и да коментирам имота на Каракачанов, защото не съм такъв финансов експерт като вашата телевизия и Петър Ананиев. Запознайте се с фактите, за да не става както в моя нещастен случай. Стига с лъжите, че прокуратурата проверява Валери Симеонов. Прокуратурата проверява "СКАТ", а Валери Симеонов не си е купил и кучешка колиба", каза още Симеонов.

По повод редицата подадени оставки в последните седмици, Симеонов каза: "Всичко е въпрос на министър-председателя. Г-жа Ангелкова може да бъде пусната в отпуск, докато я разследват. И моята оставка искаха. Това е от кухнята, не съм бил притиснат. Не исках да тежа като воденичен камък. Когато някой е тежък за правителството, по-добре да се оттегли. Не се чувам с Борисов, защото няма коалиционни съвети от месеци.

"Напоследък динамиката около евроизборите е доста голяма и не сме имали време да общуваме с лидерите на коалиционните ни партньори. Аз съм водач на листата, тъй като смятам, че съм най-подготвен да воювам за интересите на народа", каза още Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 444

    48 9 Отговор
    Еи че тоя бил света вода ненапита дай да го канонизираме щото уж изобщо не краде а оградата и още куп неща щял да съди ма ти си за съд и за затвор бе
  • 2 Garrincha

    50 9 Отговор
    Мноооо нагъл боклук !
  • 3 Рене

    26 23 Отговор
    БТВ защо не попитат и червените маймуни за имотите? Те на улицата ли живеят? Деба турската телевизия.
  • 4 Валери Симеонов

    36 10 Отговор
    Нагъл боклук
  • 5 Валери Симеонов

    33 9 Отговор
    Нагъл мръсен боклук
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Благой

    30 6 Отговор
    Даже той искал да се завиши цената....е те тука вече загуби детската аудитория!!!
  • 8 Шляхтиц

    16 8 Отговор
    Прочетох няколко коментара и стигнах до заключението, че освен коментаторите, други свестни хора в тази държава няма. За коментиращите всички са, меко казано боклуци и само те са едва ли не светци.........
  • 9 MTA

    12 29 Отговор
    Браво Симеонов, мачкай! Имаш моя глас на изборите!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Новичок

    26 8 Отговор
    Тоя човек,в нормална държава ще е овчар.Но в Булгаристан е политик???
  • 12 Давид

    27 5 Отговор
    Ислямизацията и циганизацията я създадохте вие . За да крадете . Съсипахте Булгартабак и селското стопанство в цялата страна и оставихте народа без работа и предприятия . Е кой е виновен ,че тези хора след това намират пристан в тези организации . Знаем , че българските мохамедани са едни от най трудолюбивите в света а циганите навремето работеха в секторите в които българите не искаха . Вие унищожихте промишлена база за над 120 милиарда на онези пари само за 28 години от некадърност . За каква църква говориш за 1000 000 бе брат . Ти дето едно дете дето имаш не можа да опазиш от наркотиците . Та нас ще оправиш .
  • 13 Националист

    24 5 Отговор
    Тоя не защитаваше ли Цецко и Цецка за апартаментите им? Нещо май се бе подигравал с майките на децата с увреждания също.
  • 14 Китко Миткин

    23 3 Отговор
    Еваларка, Валерка! И аз съм тъй. В магазина, салама е по 10л., но аз казвам - ''Не''. И го плащам по 30.
  • 15 Иван

    11 9 Отговор
    Не харесвам Валерката, но ако е дал 1млн. лева за църква браво, защото аз не съм чул някой да е дал собственни пари за църква в такъв размер. Паметника на ген.Иван Колев в Добрич май пак той даде парите не съм сигурен. Друг, който дава пари е Боко, за пенсии, магистрали и т.н..
  • 16 Доганя

    16 3 Отговор
    Преди да влезе в парламента тоя постоянно ревеше от скатя против Герб, бсп, дпс и прочие всички и като влезе му забиха кокала в устата и млъкна
  • 17 един побъркан

    3 3 Отговор
    до коментар#9 МТА-Един глас на подлизурко за Винкела
  • 18 мравояд

    11 2 Отговор
    Хекимяне, много му спести на тоя - не разбрах - нарочно платил три пъти над пазарната цена, ама после застой 10 години щото нямали пари за строежа... Не стана много ясно от кой друг съсобственик е купил тази част и защо общината не го е придобила/купила първо тя като съсобственик, по право... А защо все още не са продадени всички апартаменти, сигурно чакат 5 години за да падне ДДС-то - елементарно... Иначе много алчен и нагъл е тоя гларус...
  • 19 Справедливост

    5 1 Отговор
    Как направи пари колко данъци си плащал и ти май си укривал ?една хубава проверка и ще има затвор ???
  • 20 Един стар , стаар, Бургазлия

    2 4 Отговор
    Верно е хора , ,( става въпрос за хората , не за червените добитъци ),аз от много години гледам заседанията на Общински Съвет Бургас .В.Симеонов сам предложи цена доста по-висока от предложената от Общината .Тогава останах удивен от това ?Помислих си , този луд ли е ?Но ето , че и това било малко ! Всичко което е било и е около Борисов , трябва да се изтръмбуши , преобърне , заоре и докара до инфаркт , лудост и какво ли не !Отнякъде идва такава заповед , откъде ли ?Май че , от северо-изток .Към руснаците бях индеферентен , но сега ги мразя до смърт !!! PS.A защо медиите не се заинтересуват за българинът , оръжеен търговец купил имот за 35,000,000 $.Мй , ще излезе потомък на Висшата номенклатура на ЦК на БКП .
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Яшко

    10 1 Отговор
    Ко Ко речи,отде 1 милион като едвам преживяваше с 1500 лв ,наглец долен
  • 23 123

    7 1 Отговор
    И ти си на бонището на историята
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове