Last news in Fakti

25 Април, 2019 10:20 14 765 25

Какви са разликите между къщите на Манолев и Йончева

  • михаил мирчев-
  • елена йончева-
  • александър манолев

Създава се впечатление, че всички от ГЕРБ са се възползвали, каза Мирчев

Какви са разликите между къщите на Манолев и Йончева - 1
Снимка: БГНЕС

Разликите при случаите с къщи за гости с Александър Манолев и Елена Йончева са големи – при Манолев е в центъра на Сандански, никога не е използвана по предназначение, а при Йончева е крайградско място и е използвано по предназначение. Това каза социологът Михаил Мирчев пред Нова ТВ.

"При казуса "ГЕРБ" става дума за огромни размери, създава се впечатление, че всички от ГЕРБ са се възползвали, когато става дума за злоупотреби. Казусът е много по-сложен от някакви апартаменти. А и трябва да е ясно, че тези, които са на власт, обикновено го отнасят, когато възникне подобна ситуация. А и "Апартаментгейт" не беше създаден като казус от американска медия, а не от БСП. Не знам ГЕРБ какво намесват БСП тук", коментира още Михаил Мирчев.

"Удивително е как винаги, когато има скандал, БСП казват какви са разликите. Ние като общество трябва да сме наясно, че няма разлика, когато има злоупотреби", заяви Александър Владимиров от Института по дясна политика.

"Докато не се произнесат институциите, имаме обвинения от страна на медиите", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 извън протокола

    111 53 Отговор
    Разликата между Елена и Манолев е в двойния аршин на прокуратурата, която при Елена се явява като поръчкова бухалка, а при герберасткия бандит се опитва да замазва голямото лай...о което е сътворил

    Коментиран от #7

  • 2 ОБЕКТИВНОСТ И КОРЕКНОСТ МОЛЯ

    47 41 Отговор
    И двамката са крад.. .
    Демек няма разлика
  • 3 onq s konq

    38 15 Отговор
    Всички тия ВАЖНИ РАЗЛИКИ тоя СОЦИОЛОГ МИРЧЕВ трябва моментално да отиде и да ги изложи В ПРОКУРАТУРАТА И РЕСПЕКТИВНО В СЪДА,а не да ги бръщолеви по ТВ-то щото НЯМА ЕФЕКТ.Дори ако не отиде и да свидетелства за РАЗЛИКИТЕ,би трябвало да бъде ПОДВЕДЕН ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА "УКРИВАНЕ НА ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА"!
  • 4 ВЕК

    51 37 Отговор
    Веднага защита за Йончева!!!! Нейните имоти са за народа ама друг път!!!!!! Кога ще има оставки??? За жалост, те си въртят тяхната плоча и каквито и да са резултатите.....те винаги нападат и се изкарват победители!!!!
  • 5 Да да

    39 30 Отговор
    Не знам къде се изгуби идеята на БСП за равенство? Нали дрОгарите и избиртелите им са едно! А какво излезе? ДрОгарките били друго!
  • 6 Тръмп

    39 27 Отговор
    Мирчев,Стойчев и Райчев са от комунистическите социални дебили,които също окрадоха Европейски пари както Йончева и ще бъдат разследвани!!!:):):)Винарната на Кънчо,от нея ще почнем!!!:););)
  • 7 В протокола

    30 18 Отговор

    До коментар #1 от "извън протокола":

    Приликите са европейските пари,използвани за лични цели. Защо Е. Й. - "Будната съвест на БСП", знаейки за наличието на тези имоти, не е направила журналистическо разследване, дали средствата са използвани законосъобразно и ако е така, дали е морално да придобиеш имоти с европейски пари, които са от всички нас.
  • 8 Да не се оплаква Йончева

    19 13 Отговор
    Вярно е, че не ни става приятно, когато някой е успял по правилата, а ние - не. Напр. това архитектче на Йончева. Макар и преди да го познава, е чуло за програмите за поощряване на селския туризъм и, понеже е по специалността и образованието му, е решило да изпълни изискванията - младият му тогава все още баща прави фирма, попълва необходимите документи, синът прави архитектурните проекти и вс. нужни книжа, пускат си молбите, одобряват ги. Получават парите срещу вложения труд и материали. Изпълняват изискванията (вероятно) в продължение на 5 години, колкото е срокът за получателя на средствата да пази документите във връзка с дейността и да експлоатира по предназначение постройките. И сега хората имат налична инвестиция, за която, очевидно, Йончева нито е е съдействала, нито е имало как да го направи. Явява се "наготово" един вид покрай дейния си мъж. Вероятно дори не ги притежава, ако няма принос със средства в тях, т.е. дори не са СИО, още по малко пък - нейни (ако не ги е купила от фирмата на бащата на приятеля си, разбира се, в последствие). Така са й и имотите - получила най-скъпата част от изграждането им наготово - парцели по наследство, строителни книжа и архитектурни планове - от приятеля си. То това му е скъпото на един имот. Другото е само обзавеждането. За него, сигурно, е давала пари. Но е видно, че я влече минималистичният стил - голи подове и стени, семпли, дори грубовати, мебели, сякаш издялкани набързо. Но това е нейния стил и той се харес

    Коментиран от #9

  • 9 goni

    23 12 Отговор

    До коментар #8 от "Да не се оплаква Йончева":

    Човека е доста по-млад и утре ще тръгне да се развежда. Ако, изобщо имат брак! Как мислиш тя дали ще закачи нещо от имотите и парите му! Освен издръжката за детето.
  • 10 ВИЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ ЛИ СЕ.

    23 16 Отговор
    Разликата е че Ленчето се прави на загрижена за народа.а е по загрижена за имотите си,а Манолев поне не се прави.
  • 11 Крадливото Ленче

    24 11 Отговор
    Аз не крада аз само пера,и къщи с евро пари строя
  • 12 От морето

    28 8 Отговор
    Някой да попита Елена Й. какво е мнението й за сем.Баневи и вярно ли е,че първият човек,който се качил на новата им яхта е Елена .Сергей Станишев не дошъл,защото си наранил крака. Това заявява Евгения в едно интетвю за списание.Те приятелки ли са,тъй като Банева беше на първия ред при прожекцията на филма на Й. за проблемната оградата с Турция .
  • 13 Готения.

    25 32 Отговор
    Йончева е абсолютен боклук,в това няма две мнения,лошото е че и цялата им партия е такава.Само плюят и омаскаряват хората ,апък себе си не виждат.Тази партия трябва да бъде заличена,чрез закон
  • 14 Kiko

    21 8 Отговор
    То по твойта логика и ГЕРБ трябва да се заличи.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 панчо виля

    30 13 Отговор
    Силна е Йончева. Не случайно изборният щаб на Цвъки се пъне да я очерня. Копат за нея, копат за мъжа й, ще копат за родителите й, за близки и далечни дори случайни познати. Съчиняват и ще продължават дори несъществуващи измислени факти и обстоятелства само и само да я омажат в катран, но всуе. Тя започна и печели битките за БСП дори без да е партиен член.
  • 18 той

    9 2 Отговор
    Скоро от минах покрай покрай прословута винарна .Заграбил е между селски път.
  • 19 Велин

    9 5 Отговор
    Заради къщите на "роднини на Е. Йончева" май вече не съществува един апартамент със собствен асансьор, а !? Наглост!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ново

    0 2 Отговор
    Разликата др минчев че богатите вземат апартаменти а загриженитеза народа панаири тецове техноимпекс и други Малки объекти.
  • 23 Ново

    0 2 Отговор
    Разликата др минчев че богатите вземат апартаменти а загриженитеза народа панаири тецове техноимпекс и други Малки объекти.
  • 24 Протоколирайте

    0 1 Отговор
    Социологът Мирчев, да е чувал думичките "Google Maps". Била в центъра на Сандански. Ма да си тури пенджурите и да види де е. 1800 м2 в местноста "Чинар Куши", край гр. Сандански.
    Ерго, разликата е никаква!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове