Last news in Fakti

20 Май, 2019 12:29 11 615 17

Странна случка с обърната кола взриви мрежата (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • кола-
  • обърната-
  • студентски град

Розов автомобил "Пежо" бе обърнат по таван на тротоара пред известно заведение

Странна случка с обърната кола взриви мрежата (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимки: Фейсбук

Шокираща случка се е разиграла вчера в тъмните часове на денонощието в столичния кв. "Студентски град".

Розов автомобил "Пежо" бе обърнат по таван на тротоара пред известно заведение, пише Блиц.

Оказва се, че собственичката Моника Кълвачева-Катранкова е паркирала колата си там през последния месец. Това съобщава самата тя в социалните мрежи.

Тя разказва нейната гледна точка за това как се е стигнало до неприятната случка и как е открила розовия си автомобил.

Според твърденията на дамата, возилото ѝ е било обърнато от хора от "гъзарското заведение", както тя самата го нарича.

Ето какво пише Моника в социалната мрежа. Публикуваме реакцията ѝ без редакторска намеса:

“Най-доброто” ми събуждане до сега: “ Колата ти е обърната по таван”! Първо си помислих, че сънувам, кой по дяволите ще го направи, как така, невъзможно е .... Но ето че е факт.

Сега ще ви разкажа и историята. Колата ми седи паркирана на едно и също място от 1 месец (нещо незаконно?), без да е в нарушение, без да има знак, че е забранено паркирането и т.н.

ДА, но е паркирана пред “гъзарско” заведение, на което му трябват паркоместа!
Та, след “готиното” ми събуждане, слизам, полицията е пред колата, давам си книжката, талона и т.н. и въпросният господин с бялата ризка (който беше пиян до козирката) от клипа ми казва: “ Ти защо паркираш тук? Заемаш паркомясто”, а аз отговарям: “ На кого е паркомястото? Някой си го е купил?”, Бялата ризка казва: “Ей там по-надолу има паркинг, тук не може да се паркира”, Аз: “господине, полицайте не ми правят забележка за паркирането, вие ми правите забележка...” след което полицаят се опита да ни озапти, а бялата ризка се провикна: “ Ей сега мина агитка на Левски и тя ти обърна колата” и тук е момента, в които една лампичка ми светна в главата: “Аха, ясно, звучи ми като: Крадеца вика дръжте крадеца”.

Вижте, не ми е за колата, да, тя имаше огромна сантиментална стойност за мен, да, тя вече няма да съществува заради едни пияни ЧИЧКОВЦИ, които си помислиха че разпределят паркоместата в Студентски град, не ми е за финансовите загуби и щети, повече ми пука за злобата на тези хора, за лошото, което е в тях, за това че си мислят че ще останат безнаказани (искрено се надявам да не е така), за това че НЯКОЙ СИ си мисли че има власт и може да се разпорежда с чужда собственост! Плаша се, хора, страх ме е. В какво се превръща нашето общество????
П.С. Ако някой иска да му кажа кое е въпростното заведение, пред което не е желателно да се паркира (защото може да се случи същото), може да ми пише.

Също моля, споделете и ако някой има видео материал от ситуацията, ще съм благодарна, да ми го изпрати.

Странна случка с обърната кола взриви мрежата (СНИМКИ+ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    66 0 Отговор
    Ако полицията поиска, много бързо ще намери извършителите! Но как да накараш полицията да поиска, аз незнам! Ако някой знае - да пише! (Около мен е пълно с юристи с опит - те не знаят!)
  • 2 град козлодуй

    17 9 Отговор
    не си се от чела на някоя квартална батка
  • 3 мадурков

    45 0 Отговор
    отговора е извършителя не известен щетите са под минималната заплата да живее милициятаааа ураааа
  • 4 Гост

    11 27 Отговор
    Явно сорственичката незнае,че автомобили с Пазарджик регистрация ще бъдат допускани само до околовръстното...
  • 5 Монтреал

    23 4 Отговор
    "... кое е въпросТното заведение...", хи хи. Интересно какво следва "дамата"
  • 6 RED

    33 1 Отговор
    Ако беше нов Мерцедес и 1 година да седи нямаше да го пипнат
  • 7 Будалата

    10 34 Отговор
    Туй с паркирането на курник на неправилно място е като ти седнат селяци в препълнено заведение и да ти се плюнчат цяла вечер на безалкохолни. Та ни свясна кола да ти спре, ни свястни клиенти. И те така те. Добре са я обърнали.

    Коментиран от #8

  • 8 RED

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "Будалата":

    Като са не са свестни да затваря кочината и да си прави по-добре бизнес плановете за отварянето на заведение.
  • 9 Ивайло

    36 0 Отговор
    Действително, при положение, че НЯМА ЗНАК, забраняващ паркирането и паркомястото НЕ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, жената си е в пълното право да паркира там, ако мястото е свободно и да го заема за неопределено време!!! Останалото е чист вндализъм и посегателство над частна собственост от разни субекти, които си мислят че общото е тяхно и могат да колят и бесят!!! Ако колата пречи да влизат и изилизат МПС, въпросните "потърпевши" да говорят със собственика да я премести, ако същия е в нарушение и откаже - има си фирма "Паркинги и гаражи", която ще свърши тази работа!!!МВР да се самосезира и да си свърши работата, а не само да яде парите на данъкоплатците и да ни рекетира, че в автоаптечката е изтекъл срока на годност на кислородната вода!!! А забравих - МВР не може да се сезира точно сега, понеже са много заети - впрегнали са целия си ресурс да търсят неуловимия Зайко Байко, хахаха!!! Жалка родна картинка!!!
  • 10 гост

    11 1 Отговор
    Глупаво е постъпила момата , просто след агитката на левски е трябвало до си хвърли фаса върху разлятия бензин .
  • 11 111

    13 2 Отговор
    Zapali my zavedenieto
  • 12 Molotov

    14 2 Отговор
    3 литра бензин+ нафта смес, в 3 шишета по литър и половина, с по един парцал и заведение няма... А тая кола бих я оставил там за винаги
  • 13 Гост

    16 5 Отговор
    Това е една от най-важните причини, поради които младите хора бягат от тази територия! Те не искат да живеят скотски, не искат децата им да живеят скотски, не искат внуците им да живеят скотски! Когаттази територия стане Държава, тогава може и да има някакви шансове за оцеляване! Колкото до момата - млада си, бъдещето е в ръцете ти, знаеш къде е Терминал 2! Успех! Съвсем сериозно!
  • 14 Гаро

    3 2 Отговор
    Нормално,за 1 месец паркиране пред заведение, какво друго може да се случи.

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БАРО

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "От провинцията":

    Правилния отговор е и собствениците на заведението и обръщачи те и обърнатите идват от село Радвайте се един на друг ха-ха-ха Много ми е гот как само се срещнахте у Софето
  • 17 Фифи

    1 0 Отговор
    1 месец седяла колата. Със сигурност и е било ясно, че там дразни гъзарите, но я е оставила. А те нямат право, но ходи ги търси. Премерили са си силите и това е резултатът. 1 месец е доста време. Били са доста търпеливи. Аз държа на колата си и бих я преместил. В това, в което се е превърнал Студентски такива взаимоотношения за съжаление са нормални.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове