31 Май, 2019 20:47 1 960 26

Каракачанов: Преговорите със САЩ за изтребителите продължават

  • красимир каракачанов-
  • ф-16

От Белия дом имаше уверение, че ще се съобразят с нашите финансови възможности, но явно това е въпрос на преговори и разговори, поясни вицепремиерът

Каракачанов: Преговорите със САЩ за изтребителите продължават - 1

Преговорите със САЩ за закупуване на нови изтребители Ф-16 продължават. Има какво да изпиляваме в условията и цените, коментира в Русе вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Той заяви, че има спекулации, че искането за намаляване на цената ще бъде за сметка на способностите на самолета и на неговото въоръжение. Каракачанов бе категоричен, че подобно нещо няма.

"Ние сме съобразили нашите финансови възможности, заявили сме ги. Когато избрахме САЩ за потенциален контрагент, от Белия дом имаше уверение, че ще се съобразят с нашите финансови възможности, но явно това съобразяване е въпрос на преговори и разговори", каза Каракачанов.

Той обясни, че преговорите ще продължат, докато се намери онази пресечна точка, която е приемлива и за двете страни.

Каракачанов, който е и председател на ВМРО-БНД, коментира отношенията между партньорите в коалицията "Обединени патриоти".

"Малката коалиция си остава малка коалиция. Управлението си остава стабилно. Няма какво да добавя по отношение на някои рецидиви в някой от партньорите", каза Каракачанов.

По повод на оставката на Цветан Цветанов от всички ръководни постове в ГЕРБ, Каракачанов заяви, че няма навик да коментира какво се случва в други партии.

В Русе министърът на отбраната наблюдава съвместна тренировка между формирования на ВМС и служители на "Гранична полиция".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер Марио

    31 3 Отговор
    Референдум за изтребителите и черните отново ще решават както се получи на 26 Май!

    Коментиран от #8

  • 2 САСКУОШ

    34 4 Отговор
    Каракачано питай първо електората си в Максуда и Столипиново дали искат Ф16 фейсовия.

    Коментиран от #14

  • 3 Batushka

    26 3 Отговор
    Хихихи тоя вярва ли си ...няма достатъчно бедна държава от която САЩ не могат да ограбят нещо... хихихи ...ние сме слуги на ЗЛОТО!
  • 4 Иван

    26 3 Отговор
    Каракачанов, предателю български веднага подавай оставка и напусни държавата
  • 5 Каракачанката

    18 2 Отговор
    Ще се лапа, надушвам плячка!
  • 6 Ааа, ясно

    17 3 Отговор
    що изритаха Цв.Цв. Много си беше повярвал че ще бъде фактор и комисионер в бизнеса с ф16. Само че „сиренето” е с пари и то много повече от апартамент на аванта, пък макар и гарниран с псалми.
  • 7 Усмивката

    19 1 Отговор
    Каракачанов.Те САЩ нали не преговарят с терористи бе.Вие държите като заложници една държава барабар и народа и.Нима в САЩ не знаят за тебе и Бойко Методиев по прякор Буда ли.
  • 8 Николай

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "Супер Марио":

    Въпрос какво разбира масовия българин от изтребители, авиация, концесия на летища, атомна енергетика, АЕЦ Белене, добив на петрол и газ? Оставете тези които разбират и това име работата да вършат това за което са назначени.

    Коментиран от #16, #22

  • 9 А,де ...

    18 0 Отговор
    '' От Белия дом имаше уверение, че ще се съобразят с нашите финансови възможности''. Ха-ха. Все едно сме на 'битака'. ''Бе, ще намерим нещо, като за вас''.
  • 10 Лален

    16 1 Отговор
    Каракачанов, не ни будалосвай гласувайте бързо закона за неизбежната самоотбрана! Лъжци обещавате и забравяте веднага. Всичките сте такива и Сидеров е същият лъжец и предател пфуууу. Знаеш ли на тоя етап колко ги вълнува хората по селата за вашите ф- вове, ве- фове преговори, протакания и договори?
  • 11 айде мерси

    14 0 Отговор
    Каракачанка, знаем че краварите се опитаха да те притиснат с продаването на паспорти точно преди да заминеш за САЩ, обаче блъфират. Не че си стока, ама те нямат друг ход, нямат и други хора, така че ги отсвири. Когато ги докараш до цената на арабските, тогава може. Иначе да храним кравари щото всеки иска да да лапне комисионна не става.
  • 12 Вижте ся

    16 0 Отговор
    Единствените преговори са как да се плати. Краварите искат сега и навднъж,шкембе войвода и тиквун да отложат за следващото правителство. Така ,че тунел под Шипка и магистрала хемус някой друг път.
  • 13 Лален

    14 0 Отговор
    В Костенец видяхте един аматьор на какво е способен , Бог да го прости момчето.Ако утре хвана гората няма да имате средства да ме намерите ще ви съсипя спокоиствието и преговорите, тея преди вас ме обучиха и съм готов.
  • 14 Име

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "САСКУОШ":

    Циганите нито ще ги плащат, нито ще летят на тях да бранят България. Ние ще ги плащаме, ние трябва да мислим за България. И не е нужно да разбираме от самолети за да се усетим че има нещо нередно за арабите цената да е с 1/3 по-ниска.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Супер Марио

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Николай":

    А тези които уж разбират дали ще бъдат искрени в професионалните си заключения?
  • 17 Bahti

    4 0 Отговор
    А Закусвал ли си?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сашо

    7 2 Отговор
    Агент Каракачанов с големи комисионни ,а след това ромите ще го пратят евродепутат.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 zulo

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Николай":

    Ами и Цвъки каза ,че президента не разбира от самолети. Та на кой да вярваме? На теб

    Коментиран от #25

  • 23 БУКО БАЛАМАТА

    3 0 Отговор
    КОМИСИОННИТЕ СА ДЕБЕЛИ ЗАСПАЛИ СЪНАРОДНИЦИ???
  • 24 Шефа

    3 0 Отговор
    Гн. Каракачанов ама от собствения джоб ли ще ги плащаш, та толкова се хвали ааа.
  • 25 Шефа

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "zulo":

    Тези господа, облечени във власт само могат да воюват с бедните циганчета
  • 26 БУКО БАЛАМАТА

    2 0 Отговор
    КОМИСИОННИТЕ СА ДЕБЕЛИ ЗАСПАЛИ СЪНАРОДНИЦИ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове