Last news in Fakti

6 Юни, 2019 20:01 55 619 37

Ето от какво е починала 21-годишната сервитьорка в Бургас

  • сервитьорка-
  • бургас

Смъртта е вследствие от здравословен проблем са показали резултатите от аутопсията

Ето от какво е починала 21-годишната сервитьорка в Бургас - 1

Разследващ полицай от Първо РПУ в Бургас, а не следовател, както е по закон, работи по случая с починалата снощи на работното си място сервитьорка, пише Флагман.

Припомняме, че вчера около 19,50 часа на телефон 112 е подаден сигнал, че младо момиче, застъпило втора смяна, е припаднало по време на работа. Линейката е пристигнала в рамките на няколко минути, но въпреки усилията на спешните медици, те не са успели да спасят сервитьорката.

Смъртта е вследствие от здравословен проблем са показали резултатите от аутопсията, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Междувременно стана ясно, че 21-годишната Мария е имала болно сърце и няколко прекарани микроинфаркта. Това установили съдебни медици след аутопсията.

Младата жена е страдала от т.н. хипертонично сърце, вследствие на нелекувана есенциална /първична-б.а./ хипертония, обясниха медици.

Сърцето ѝ било с размерите на два мъжки юмрука. Във фаталния ден то просто спряло, а жената издъхнала за минута.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо лошо лошо

    325 3 Отговор
    Жалко за младото момиче ! Бог да я прости !
  • 2 :(((((

    273 6 Отговор
    Да почива я мир. Не е трябвало да работи толкова натоварена работа с болно сърце. Горката, ако е нямала пари и се е принудила.
  • 3 злобар

    203 32 Отговор
    Само една малка капчица от цялата горчилка на име Демокрация. Твърде млада за да си отиде така....
  • 4 ДДД

    84 10 Отговор
    Казва се кравешко сърце.Често срещано е при културистите.Зобат за мускулна маса,сърцето и то мускул и расте.

    Коментиран от #20

  • 5 NLK

    51 7 Отговор
    R.I.P 😔
  • 6 Гост

    76 2 Отговор
    Много тъжно наистина толкова младо момиче да си отиде по този начин. Обаче в статията не знам защо се споменава, че по закон следовател трябвало да води досъдебното производство, след като в НПК си пише, че следователите не се занимават с разследване на убийства? При такава тъжна новина е несериозно да се показва непознаване на българското законодателство, в името на евтината сензация!
  • 7 Тои

    133 8 Отговор
    Като не работи от де да вземе едни мизерни 5-600лв че да съществува(Държавица сме ма...му).Язък за момичето.
  • 8 Йосип Броз Тито

    200 11 Отговор
    Да е*а майката на всички бо*луци в парламента, бивши и настоящи, както и бъдещи. Направиха го хората да се чудят откъде да изкарат 5лв да се нахранят и постоянно да живеят под стрес...
    Това младо момиче не се е разболяло от нищо, блъскане, напрежение, стрес и мрем млади като мухи...
    Жалко за момичето, направо болно ми става като видя такива новини. Бог да я прости!
  • 9 няколко минути

    65 12 Отговор
    Линейката дойде след 20 минути !
  • 10 Тони

    161 6 Отговор
    Момичето не издъхна за минута , А клиенти на заведението я поддържаха 15 минути жива със сърдечен масаж ,изкуствено дишане и вадене на глътнат език. Спешната помощ дойде след 15 минути за да се влачи още 2 с бързината на реактивен охлюв да мястото, където лежеше момичето за да констатира смърт без никакъв опит за реанимиране. Така че майната им на следователите , Спешната ни помощ е мъртво родена!
  • 11 Jessy James

    113 12 Отговор
    Веднъж ми се наложи да закарам приятел в частен кабинет без талон за направление защото бяхме в друг град, няколко пъти питахме копилето докторско колко ще струва прегледа а той мрънкаше неразбираемо, едва след прегледа много ясно спомена цифрата 120 лв.
    -- Последваха сцени от Роки,Рамбо и от някои полицейски сериали, имаше ризи на конци и зъби на трески.
    -- Ето така ние обикновените хора се превръщаме в престъпници, и може би момичето не е било осигурявано и не са и достигали парички за докторското копиле.
    --- Дано душицата и вече лети в рая.

    Коментиран от #17

  • 12 еми

    96 5 Отговор
    Еми нали трябва да се дават телкове на здрави хора.. Защо да не работи момичето в жегата с болно сърце..?
  • 13 Пръци

    82 9 Отговор
    Мир на праха и.А можеше да народи 1-2дечица,българчета.Боко президент-машала ашколсун...

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гневен

    75 2 Отговор
    Дано за всяка невинна душа изчезнат по 100политици
  • 17 ПРАВ СИ БРАТО

    87 3 Отговор

    До коментар #11 от "Jessy James":

    АМА....ЩО СИ БИЕМ УЧИТЕЛИТЕ...МЕДСЕСТРИТЕ...ДОКТОРИТЕ.....???? А НЕ СИ БИЕМ ПОЛИТИЦИТЕ....????? МАЙ ТЕ СА ПОВЕЧЕ ( ПОЛИТИЦИТЕ) ЗА БОЙ....

    Коментиран от #26

  • 18 Коко

    22 1 Отговор
    Нямам думи.....
  • 19 Тази

    38 1 Отговор
    Аутопсия, за часове? Е за рекордите на Гинес! Невъзможно ! Абсурд! Чадърче някакво!

    Коментиран от #37

  • 20 Да да

    11 30 Отговор

    До коментар #4 от "ДДД":

    А тя какво ли е зобила? Ако някой се съмнява че е друсала яко, да ми слага минуси колкото иска.
  • 21 дрт прч

    15 5 Отговор
    ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО, МОЖЕ БИ Е ХОДИЛА НА ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ. МОЖЕ БИ Е ПОЛЗВАЛА НЯКАКВИ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ. МОЖЕ БИ ДЪРЖАВАТА Е ПЛАЩАЛА ЗА НЕЙНОТО ЗДРАВЕ, НО КАКВО ОТ ТОВА. ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО
  • 22 Ивайло

    47 3 Отговор
    На 21 години с такова заболяване??? Всичко идва от стреса и несигурността в която живеем, ГМО-то с което ни тъпчат и работа по 12 часа като луд на някой частник за трохи!!! Жалко за младото момиче, дано почива в мир!!!
  • 23 Бай Хой

    39 3 Отговор
    Бойко на твоята съвест ще тежи... Не знам един ден като ти дойде времето с какво ще се оправдаеш!!!
  • 24 Пост

    24 2 Отговор
    "България за тебе те умряха "....жалка картинка на нашата прекрасна родина ..най красивата на света ,това е факт ,но децата ни не могат да усетят красотата,да са горди че са българи,защо ...???,кога най после ще бъдем европейски равни и по здравеопазване и по заплати за да имаме и ние съмочувствие ,a не да слугуваме на др европейци ,.Жалка жалка картинка ,Бог да прости детето ,дано поне в Рая всички са равни...!!!
  • 25 реалистът

    18 3 Отговор
    Жалкото е, че тези хора по тези места на тази възраст друсат много и какви ли не боклуци, статията си е статия за да е интересна на хората, а истината остава мистерия.
  • 26 Иво

    19 3 Отговор

    До коментар #17 от "ПРАВ СИ БРАТО":

    защото сме мишоци колко хора от провинцията ще дойдат на протест в София за нови реформи в здравеопазването,5-10 човека
  • 27 Шансу Имамов

    5 7 Отговор
    Случва се на всеки
  • 28 Цеко

    7 0 Отговор
    Един ангел си отишъл !
  • 29 Бат Мишо

    8 1 Отговор
    ще споделя кото зная и от БНА - в такива случаи -освен за глътнат език от силната болка БИЛО ИНФАРКТ БИЛО ИНСУЛТ - давайте НИТРОГЛИЦЕРИН ПОД ЕЗИКА -40 стотинки е запасете се - аз имам във всяко МПС , помага да оживее пациента до пристигане на Смешна помощ , намаля и щетите след преживяване В ПЪТИ - СЪЩО СТУДЕНА ВОДА НА ГЛАВАТА -СЪРЦЕТО И ТОПЛА НА КРАКАТА ако имате достъп до вода ....с тоя нитроглицерин за по 40 ст СМЕЛО мога да кажа че съм спасил поне 20 човека - при ПТП та поне 5 правещи инфаркт щот мъкна и апарат за кръвно ....гледам джаснали се -стреса голям спирам -некой червено лицето държи се за гърдите -вадя меря 220 на 160 бам нитроглицерина и са освестят даже без доктор щот после шока минава -НАКРАТКО -40 стотинки СПАСЯВАТ ЖИВОТ -запасете се с НИТРОГЛИЦЕРИНЧЕ в аптечката на каруцата -видите ли го червен или болки в гърдите се едно някой му е седнал на гърдите тежест ДАВАЙТЕ ПОД ЕЗИКА 1 хапченце ...сваля за 3 мин - ако се забави смешната над 30 мин още 1 - няма опасни странични действия НЯМА ДА УБИЕ И ЗДРАВ ЧИЛЯК -просто съдоразширява
  • 30 Бат Мишо

    6 0 Отговор
    ПС съдоразширяването предотвратява инфаркта-инсулта в 90 процента ако сте сварили с нитроглицерина И НАМАЛЯВА КРЪВОИЗЛИВА и последващото лечение и последствия В ПЪТИ дори да сте пристигнали късно и нитрото да е дадено след инфаркта или инсулта -ДАДЕНО бързо в ,, златния час,, след белята -върши работата на дългогодишно лечение по болници СЛЕД златния час -както наричат първия 1 час след инфаркт-инсулт -защото тогава става кръвоизливането - и след тоя час съсири ли се няма значка по колко болници ще иде ако ще и в ню йорк да са....НИТРОГЛИЦЕРИН а като животоспасяващ е дотиран и е само 40 ст -размера е малък -пластмасово водонепроницаемо колкот инхалаторче за хрема - земайте 20 и по 1 във всяка кола -жабка-аптечка може и в чанти раб дрехи - няма да личи даже в джоба и тежи 50 грама НО СПАСЯВАТЕ ЖИВОТ
  • 31 Бат Мишо

    5 0 Отговор
    ПС 2 при достъп до вода - мокра ледено студена кърпа на главата - сърцето или и на 2 те места- не е грешка -на краката гореща вода -при наличие на леген-кофа пълните с гореща колкото може да търпи и краката в легена - сваля за 3 минути кръвното- съответно намаля излива на кръв - горните съвети съм получил ОТ ВОЕННИ ДОКТОРИ при задължителното си мед обучение във ВА Г С Раковски И ГАРАНТИРАМ ЧЕ РАБОТЯТ И НЯМАТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ - всеки военен санитар ги прилага на фронта
  • 32 Бат Мишо

    5 1 Отговор
    ПС 3 ГОРНИТЕ СЪВЕТИ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МОГАТ ДА ВЛОШАТ ПОЛОЖЕНИЕТО на пациента - и забравих по горе- ПОДЛОЖЕТЕ НЕЩО ПОД ГЛАВАТА И Я ПОВДИГНЕТЕ ДА Е ПО ВИСОКО -при положение ЧЕ СТЕ СИГУРНИ 100 процента ЧЕ ВРАТА НЕ Е СЧУПЕН ако е ПТП И ДРЪЖТЕ ПОСТРАДАЛИЯ ЛЕГНАЛ С ГЛАВА ПО ВИСОКО ОТ ТЯЛОТО....колкото и да е странно при наличие на други дребни нарянявания НЕ СПИРАЙТЕ КРЪВОТЕЧЕНИЕТО - предотвратява инфаркта или инсулта от стреса .....дали е дребно нараняването ще познаете по цвета на кръвта - тъмна или светла - има ли мехурчета в кръвта - СПИРАЙТЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ТЕЧЕНИЕТО
  • 33 Бат Мишо

    4 0 Отговор
    ПС 4 при пострадал врат при удара и настоящи каквито и да е болки в него прескочете последния съвет И НЕ МЕСТЕТЕ ГЛАВАТА -ограничете се до нитроглицеринчето под езика и мокра студена кърпа на сърцето и главата
  • 34 Българин

    5 0 Отговор
    Ясно е че за всичко са виновни политиците и банките.Заложихме си къщи и здраве за да има нещо за децата ни.Но в крайна сметка получихме това ,децата ни умират млади и работят като роби в чужбина.Докато нашите политици ,кметове и тяхните деца се радват на присвоените парички от изстрадалият народ.Крайно време е да сложим спирачка на тези бездушници.
  • 35 При Бат Жоро

    0 2 Отговор
    Милото животно ;(
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 МНОГО ЯСНО СМЪРТ НА РСБОТНО МЯСТО ТРУДО

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Тази":

    МНОГО ЯСНО СМЪРТ НА РАБОТНО МЯСТО......ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН РАБОТОДСТЕЛЯ, А НЕ ДА ПИШАТ ЧЕ БИЛА БОЛНА БОЛЕН ЧОВЕК НЕ РАБОТИ И ТО СЕРВИТЬОР
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове