Last news in Fakti

10 Май, 2012 17:02 4 069 2

Гриша Ганчев: Залагам името и честта си, че захарният бизнес ми е чист (Обновена)

  • гриша ганчев-
  • литекс-
  • ддс-
  • захар-
  • литекс

Данаил Ганчев и трима изпълнителни директори на Литекс Комерс са задържани

Залагам името и честта си, че захарният бизнес ми е чист. Това заяви пред Канал 3 бизнесменът Гриша Ганчев.

С най-голямо удоволствие отивам да ме задържат, взимам си четката и пастата за зъби. Така Ганчев иронизира твърденията, че ще бъде арестуван и той.

Относно твърденията, че синът му Данаил Ганчев и трима изпълнителни директори на Литекс Комерс са задържани, Ганчев отговори, че те са на разпит в Националната следствена служба и той не знае за подобно нещо.

Данаил Гришов Ганчев е задържан за 24 часа, уточнява бТВ.

Освен него в ареста са още Милко Талев, Ивайло Талев и Тодор Симеонов.

Преди ареста на сина му да стана известен, Гриша Ганчев заяви пред bTV, че приветства акцията срещу далаверите с ДДС в захарния бранш. Той коментира, че няма от какво да се притеснява и всичко във фирмата му е чисто.

Бизнесменът Гриша Ганчев за пореден път посочи, че той многократно е сезирал държавните органи за нерегламентирана търговия със захар. Той призова този път „да се стигне до края” и да се разнищи всичко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миша канчев

    2 0 Отговор
    Залагал името и честа си ама разбирасе едното нищо неструва а другото го няма.
  • 2 storm

    0 0 Отговор
    айде, отиде цеха в Баховица.