Last news in Fakti

13 Юни, 2019 08:49 9 772 72

Бойко Борисов – един премиер на 60 години

  • бойко борисов-
  • герб-
  • премиер-
  • политик

Заради него във футболния фолклор се появи дузпа „Бойко”, която се пребива, докато не падне гол

Днес премиерът Бойко Борисов закръгля 60 години.

Роден през 1959 година в Банкя, баща му е служител в Софийско градско управление на МВР, а майка му начална учителка. Бъдещият политик има сестра Красимира, която е лекар.

Борисов завършва школата на МВР в Симеоново специалност "Противопожарна охрана".

След години в пожарната, в началото на демокрацията той започва охранителен бизнес, а по времето на кабинета на Симеон Сакскобургготски става главен секретар на МВР. Това става на 1 септември 2001 година с указ на президента Петър Стоянов, а самият Борисов е повишен в звание "полковник" от МВР. След встъпването си в длъжност, Борисов дарява месечната си заплата в полза на децата на загиналите при изпълнение на служебните им задължения служители от МВР.

Политическата му кариера започва като кмет на София в периода 2005 – 2009 година.

През есента на 2005 година участва в частичните местни избори за кмет на София, като ги печели убедително след балотаж. Полага клетва като кмет на Столичната община на 10 ноември 2005 година.

По-късно той става 50-ят, 53-ят и 55-ят председател на Министерския съвет на Република България в три правителства – от 2009 до 2013 г., от 2014 г. до началото на 2017 година и в настоящото. Той вече е счупил всички български рекорди за дълголетен престой на този стол. Бие дори Стефан Стамболов. Остава само рекордът на Тодор Живков. Тато удържа властта точно 3 146 дни - от 27 ноември 1962 г. до 9 юли 1971 г. Още миналото лято Борисов изпревари Стефан Стамболов, изкарал на държавното кормило 2 464 дни (от 20 август 1887 г. до 19 май 1894 г..

До края на тази година Борисов ще задмине 3000 дни на власт. 1325 от тях изкара начело на първия кабинет на ГЕРБ ( 27 юли 2009 г. -13 март 2013 г.). Второто правителство на Борисов управлява 817 дни - от 7 ноември 2014 до 27 януари 2017 г. Третият кабинет встъпи в длъжност на 4 май 2017 г..

Борисов вече се зарече след края на мандата да загърби голямата политика. Обещанието беше дадено седмици, след като германският канцлер Ангела Меркел обяви, че напуска политиката след края на сегашния си мандат.

Как празнува премиерът?

През 2017-а със събраните му за ЧРД пари бе купено обзавеждане за най-пострадалата от потоп къща в Хитрино, а през 2018 дари 20 хиляди за дострояване на новата църква в Бяла, Русенско, и ремонта на джамията в Подайва, Исперихско, пише в. „Марица“.

Миналия си рожден ден Борисов посрещна в Йерусалим, където получи Орден на рицаря на града за заслуги към православието и беше провъзгласен за велик командир на ордена на Божи гроб при Патриарха на Йерусалим Теофилос Трети. Лично президентът на Израел Реувен Ривлин му пя Happy Birthday.

В началото на демокрацията Бойко Борисов започва охранителен бизнес.

Основава фирмата „Ипон-1“, която осигурява охраната на видни личности като Тодор Живков, Симеон Сакскобургготски и президента на Международния Олимпийски комитет Хуан Антонио Самаранч. От Живков и царя получава най-ценните житейски уроци, твърди лидерът на ГЕРБ.

Въпреки че дядо му Асен е бил “утепан от комунистите”, Борисов винаги е мечтаел да бъде в екшъна на полицията. За негово съжаление полицията тогава се казваше милиция, а тя беше комунистическа – създадена от тези, дето са “утепали дедо му”. Но той това иска и това постига. Започва в МВР на БКП, за да оглави МВР на демокрацията, припомня в. „Труд“.

Пътят му към униформата е като българска магистрала – тук пропадне, там има ремонт, там има засада от алчни патрулки. Въпреки че е отличник в училище, става ясно, че не може да кандидатства в профилите “Държавна сигурност” или “Народна милиция” в Симеоново, заради досието на дядо му Асен. Баща му го съветва да стане пожарникар. Обаче не като него самия – “профилактик” (тези, дето ходят с папки и проверяват дали един обект отговаря на ППБ, б.р.)

“Сине, ако искаш да си в моята сянка и да ти е леко, трябва да станеш профилактик. Ако искаш да си правиш твоя биография и кариера, трябва да станеш боевак и да минеш през най-трудното”, казал баща му.

Борисов е фен на спорта.

Той е каратист, тенисист и футболист. Преди години бе част и от футболния отбор на Витоша Бистрица, но в момента играе само за ветераните на отбора с номер 13. Заради него във футболния фолклор се появи дузпа „Бойко”, която се пребива, докато не падне гол.

Пие кафето си с мед, яд го е, че пропуши на стари години. Шегува се, че е като кон - препуска по цял ден, хапва само вечер.

Борисов е любител на магнолиите, които отглежда в двора на къщата си в Банкя, и на кучетата. Любимци са му каракачанките и кавказкият вълкодав Чарли.

От първия си брак Борисов има дъщеря Венета, която го дари с две внучета - Бойко и Иван.

Съветите на Първия и Царя

Борисов е бил шеф на охраната на последния цар – Симеон и на последния генерален секретар на БКП – Тодор Живков. И двамата докато са в немилост, припомня в. "Труд". И се учи от тях. “Това, което от Тодор Живков съм чувал, е съвпадало с това, което после ми е казвал царят. Има една сентенция, която съм чул от двамата, но казана с различни думи. Царят казваше: “Бойко, не се ядосвай, а прави другите да се ядосват!”, а Тодор Живков: “Недей псува, а накарай другите да те псуват!”

За него

Бойко, ти се справи прекрасно

Действията на премиера Борисов за приобщаването на страните от региона към Европейския съюз са категоричен успех. Темата “Западни Балкани” не беше лесен приоритет, но ти, Бойко, се справи прекрасно и трябва да останеш медиатор по тази тема. Хората от Западните Балкани очакват и искат конкретни и реални неща за подобряване на живота си.

Ангела Меркел, май 2018 г.

И двамата сме се наблюдавали

Един ден, не знам дали вече беше станал кмет или премиер, той ми каза: “Аааа, да не мислите, че аз не съм ви наблюдавал”. Викам: “Генерале, ако пък вие си въобразявате, че аз не съм ви наблюдавал, докато съм ви гледал в тила толкова често…“ Така че и двамата сме се наблюдавали. И може всеки един да се е понаучил на нещо.

Симеон Сакскобургготски, май 2018 г.

Борисов беше много полезен

Репутацията ви нарасна. Всеки сега смята, че България играе не просто роля, но централна роля в Европа. Бойко Борисов беше много полезен на Западните Балкани, като им обясни, че тяхното време за членство не е дошло. България беше много полезна за успокояването по този въпрос.

Жан-Клод Юнкер, юли 2018 г.

Партията е жив организъм

За мен са важни волята и желанието на Борисов и партията, партията да продължи напред, защото партията е жив организъм. Тя има динамичен живот по места… Партията има своя лидер, създадена е около неговата харизма…

Лиляна Павлова, юни 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    35 96 Отговор
    БРАВО БОЙКО ,НАРОДА Е С ТЕБ.!

    Коментиран от #5, #33, #36

  • 2 774

    79 28 Отговор
    За 30 години от ЕС сме получили около 45млрд. евро - трябваше да ходим по стъкло! Всичко обаче окрадоха престъпници корумпирани политици, един от основните които е Бойко Борисов: "Буда" от ДС, бившият член на БКП, бившата лична охрана на Тодор Живков, бившата мутра, тиквата!
  • 3 БКП ТВ HD

    45 19 Отговор
    ЧРД - БОКО ;)
  • 4 Garrincha

    37 8 Отговор
    Амон - Ра … време е да вдигнем пирамида !
  • 5 El chochone

    30 8 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    От БКП ще вдигнат банкет тази вечер ще пее Цвети Пеевска ;)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пенсионен фонд

    46 7 Отговор
    Значи е вече време да го пенсионираме, дори и от пенсия няма да има нужда, той си е взел повече от предостатъчно.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ачо

    33 6 Отговор
    Е днеска и 10 гащи едни върху други да обуе, пак ще ги протрият от лизане. Дупе да му е яко в буквалния смисъл, много езици ще отнесе. :)
  • 10 БЪЛГАРИЯ

    15 41 Отговор
    За да се гордееш че си Българин трябва да направиш нещо ти направи много и продалжаваш да правиш Благодарим ти да си жив и здрав !
  • 11 1234

    67 13 Отговор
    Един много тъжен ден за България. Тази дата вече е с черни букви в историята. Роден е човека който успя за 10 г на натика страната там от където 150 г се измъквахме. Турцизация, циганизация, дебългаризация, 3 млн надолу, безперспективна, технологично изостанала, с мечта на всеки родител ДЕТЕТО ДА ЕМИГРИРА! Последни във всички положителни и първи в лошите класации. Средноафриканска инфраструктура, корупция като в османската империя, нпо та и чужди агенти повече от полицатите и армията взети заедно, нулева перспектива, нулеви постижения във всички области, наука, образование, спорт.... Как да не намразиш този ден проклет довел до тоз разцвет?

    Коментиран от #67

  • 12 Дихател

    39 8 Отговор
    Да си го празнува сам като куче с нашите пари.
  • 13 среднощен

    8 45 Отговор
    За много и благословени години, г-н Борисов! За заслугите или слабостите на един политик най-добра оценка дава историята..! Някои казват, че историята се пише от силните..? По-правилно е да кажем, че историята се пише от тези, които имат смело сърце..! Смелост да погледнеш в миналото, да откриеш грешките си и да поискаш прошка..! Смелост всеки ден да носиш незгодите на ежедневието и да вървиш напред защото знаеш, че единствено това е начина да отстояваш това, в което вярваш..! Смелост да приемеш бъдещето със всичките му неизвестни, дори когато висотата на служението ти се оказва "висока наблудателна кула", от която пръв виждаш настъпващите бури..! Честит юбилей и наздраве!!

    Коментиран от #34

  • 14 Трън

    45 6 Отговор
    Каква биография? Можеха да напишат само: "Теле влезе вол излезе".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Боко Тиквата

    31 7 Отговор
    За 60 години що леб и свинска мас съм изял, поръсени със пипер от керемиди, нямате си на представа!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Batushka

    30 7 Отговор
    Падението на българският народ....е изпълнил е завета на Тато накара другите да го псуват....дано е доволен....

    Коментиран от #30

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Здравчева до1

    31 6 Отговор
    Видяхме на изборите, че народа е с него 7% хрантутници, аз му пожелавам според деянията му господ да го дари със заслуженото
  • 21 Язе 2

    11 26 Отговор
    Жив и здрав да е още дълги години начело на България!
  • 22 Къде, с кого

    5 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бойко Борисов":

    и колко пъти?
  • 23 Guest

    9 6 Отговор
    Да ни е жив и здрав Първият партиен и държавен ръководител! Слава, слава... Ооо Тато!
  • 24 ПЕЕВ

    10 20 Отговор
    Ч.Р.Д.ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гостенин

    19 8 Отговор
    С крепки пожелания за хроничен простатит !!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Hanko brat

    6 21 Отговор
    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СЛЕД ПРЕМИЕРСТВАТА СТАНЕ ЕДИН ХУБАВ.... ПРЕЗИДЕНТ:)))
  • 29 Усмивката

    23 4 Отговор
    Бойко се е учил от тия ,от които България не е видяла нищо добро.И сега прилага наученото.Не виждам нищо оптимистично в таз гъзолизна статия.Разумният би изкарал своите изводи.Останалите да честват собствената си глупост.
  • 30 Усмивката

    11 1 Отговор

    До коментар #18 от "Batushka":

    България и е време да роди един Радой Ралин.Вече вицовете станаа за едно издание.
  • 31 ройтрс

    21 6 Отговор
    60 години стигат. Стига тормоз , стига простотия, да отива в пенсия, да отива където си ще, само да се маха от управлението на страната! Той зароби България, прогони работните хора и младите от страната.
  • 32 шофьор софиянец

    21 6 Отговор
    С тия камери за бус лентите, нито той, нито Фандъкова, нито герб ще продължат да властват. До тука Баце:):)ЗАГУБИ 3 МИЛИОНА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!!Ог днес нататък трафика става зловещ. Хората които нарушаваха правилника в бус лентите, спомагаха малко от малко за по чист въздух, от днес ще дишаме най-мръсния въздух в Европа, но пък щe си имаме столица с хиляди камери за бус лентите и празни бwс ленти, но със зловещи задръствания в останалите. Тъпото си е тъпо тиквата си е тиква.Трябваше да направят точно обратното да премахнат бус лентите и да се освободи трафика, защото не можеме да дишаме вече.Колите няма как да ги забрани диктатора, а не може заради един автобус, който минава на 40 минути, останалите ленти да бълват дим нон-стоп. Тъпо управление от тъпи хора, да се махат.
  • 33 Реалист

    6 20 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Действително трябва да му се благодари - в момент когато на народа му беше писнало от червени и сини мафиоти, излезе на сцената и притегли електората от хора искащи България да върви напред, без да са привърженици на точно синя или червена идея. Добре е и че изгражда отбор след себе си който ще продължи. Добре е и че разкара цвъки в по-задни позиции защото се усещаше амбицията на цвъки да контролира партията. ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ПОНЕ!!!

    Коментиран от #37

  • 34 Усмивката

    14 3 Отговор

    До коментар #13 от "среднощен":

    Пишеш за смелостта.Напиши нещо и за без умието.Знаеш ли .Те външно не се различават.И си прав за историята.По плодовете се познават.От глупост ли е .От смелост ли е.....и.Българите умеем да честваме само победите си и победителите.Със сигурност Бойко ще бъде забравен
  • 35 Hanko brat

    2 16 Отговор
    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СЛЕД ПРЕМИЕРСТВАТА СТАНЕ ЕДИН ХУБАВ.... ПРЕЗИДЕНТ:)))
  • 36 Хахооо

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Ти напушил ли си се или си сбръкан кат тиквата?
  • 37 Усмивката

    14 3 Отговор

    До коментар #33 от "Реалист":

    И си прав ,и не си.Българие не пострада ни от „червените” ни от„сините”.България биде опоскана от крадците.Не виждам никакъв напредък от 10 годишното управление на Бойко Борисов.Вижда се в последните разкрития.И още има да види.Чествайте рождения му ден.Но какво общо има с България
  • 38 Усмивката

    10 2 Отговор

    До коментар #25 от "Дидо икебаната":

    Мисля не заслужава такоз хубаво нещо
  • 39 среднощен

    5 8 Отговор
    Историята понякога е много "своенравна", често пъти запазва спомена за "безумно смелите", които са донесли много мъка на хората около тях..? Примери "бол". За Б. Борисов не споря дали ще бъде запомнен с нещо добро или зло... Но днес той има юбилей - всички нормални хора по света се радват с радостите на своя законно избран Премиер..! Защо да не го сторим и ние - все пак той е човек като нас..!

    Коментиран от #40, #43

  • 40 среднощен

    1 3 Отговор

    До коментар #39 от "среднощен":

    Коментарът ми #39 е отговор на # 34 - "Усмивката"

    Коментиран от #44

  • 41 682

    1 10 Отговор
    Само Бойко,ще ви оправи .НЕМА ЛАБАВО...
  • 42 някой

    8 2 Отговор
    Бидона имал рожден ден,хахаха
  • 43 Усмивката

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "среднощен":

    Всички„те” са законно избрани.Или почти.Всеки народ се радва на законно избраните си премиери по различен начин.Примери„бол”.Още помним как румънците се порадваха на Чаушеско.Либийците не успяха.Някой друг биде удостоен с тази чест.Най спокойно празниците по честванията протичат у нас.Какво да правиш.Манталитен

    Коментиран от #60

  • 44 Усмивката

    0 1 Отговор

    До коментар #40 от "среднощен":

    Знам
  • 45 Вили

    4 10 Отговор
    Честит рожден ден..
  • 46 Боко клоуна

    12 2 Отговор
    И простия народ около него за 5 лева тениски с тиквата навлекли
  • 47 SAAB

    8 2 Отговор
    Айде......да го прибира " шефа "........ вече се наигра !
  • 48 СДС

    9 3 Отговор
    Посмешище.
  • 49 anton

    5 12 Отговор
    Жив и здрав! Показа на всички как се работи, как се строи и как се успява в живота! Евалла! С пожелания за още много успехи!

    Коментиран от #56

  • 50 Иванов

    9 4 Отговор
    Заглавието не е точно, трябва да пише- един мафиот на 60 години. А това си е постижение.
  • 51 Да го поздравим тогаз

    5 2 Отговор
    O, колко си прост, има ли смисъл с теб да говоря? О, колко си прост, има ли смисъл? О, не! O, колко си прост, има ли смисъл с теб да говоря? О, колко си прост, има ли смисъл? О, не!
  • 52 а сега

    4 4 Отговор
    Между 1989 и 2001, забогатях, фалирах, сблъсках се с мутри, застрахователи, обраха ме 10тина пъти, смених няколко града, почти емигрирах, завърших висше, ожених сА, купих апартамент, построих вила, карах 5 различни коли и прочие.

    Съчувствам на Господин Борисов, от тази справка излиза, че е бездействал 12 години, преди да стане някъв на мврто
  • 53 filo

    4 8 Отговор
    ЧРД на Бойко Борисов, безспорно най-успешния управленец на България от 1944 г. досега. Бъди жив и здрав.
  • 54 Centurion

    6 3 Отговор
    Е ,силно се надявам ,че няма да стигне Живков .Иначе погледнато си е чист Бай Ганьо и бие всички по простотия. Ненадминат е,Рекордьор.
  • 55 Добре де

    7 3 Отговор
    Защо премиерът ни не е от семейство на доценти или лекари а сичко е било с баща или дедо шофьор доносник пионка у мвр дс шапкар партизанин партиен секретар ?
  • 56 Какво?

    8 1 Отговор

    До коментар #49 от "anton":

    Какво е построил, с Евро пари от които 80% са откраднати. Колко млрд. дълг взе без да дава отчет з къде и за какво. Зароби бъдещите поколения които не са родени със дълг. Ти изобщо може ли да мислиш? Или по лесно ти е да целуваш зад... ици???
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 дедо Шишарко

    4 1 Отговор
    Бъди жив и много здрав!На такъв тупан ,такъв киек му требе!
  • 59 И аз ли съм един от Вас

    2 4 Отговор
    ЧРД!
    Много хора имат рожден ден. Да са живи и здрави!
    Срам за коментарите ###
  • 60 среднощен

    3 3 Отговор

    До коментар #43 от "Усмивката":

    Има разлика между избори в диктатура и демократични избори...? В Старозаветни времена Бог каза на Европейския народ: "...не е добре за вас да ви дам цар. Ще плащате данъци, ще издържате войската му и ще строите дворци за царя..." Но евреите настояха да си имат цар. Всяка власт в този свят е дадена /допусната/ от Бог, за да има между хората ред и законност. Когато не го осъзнаваме и хулим властта, всъщност вредим на себе си..! Да е жив и здрав Премиера ни Б. Борисов и дай Боже да ни води мъдро и да има мир в Родината ни!!

    Коментиран от #61, #68

  • 61 среднощен

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "среднощен":

    ...Бог каза на еврейския народ...
  • 62 Ррррр

    2 1 Отговор
    Един мафиот доживял до 60г.

    Коментиран от #63

  • 63 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ррррр":

    следователно не е обикновен мафиот!
  • 64 007

    1 1 Отговор
    Няма да му пожелая нищо-прoсто ще отмина с безразличие...,когато се покае, амa искрено, тогава ще го поздpавя.
  • 65 007

    0 0 Отговор
    #42, най-новият мy прякор е БУPЕисов :о :О
  • 66 Nik

    0 0 Отговор
    Честит рожден ден,господин премиер!Да сте жив и здрав и да се надяваме,че ще полагате още повече усилия за благото на България!Дано хората да станат по-богати и щастливи!
  • 67 Nik

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Не те ли е срам да говориш глупости и лъжи!Никой не казва ,че премиерът е идеален,че не е допускал грешки,че е много интелигентен и че не се е предоверявал на близки хора,като Цветанов!Той направи обаче,много повече от всички други премиери по време на демокрацията!Не бъди злобен и песимистичен!В България има стабилност,добра среда за работа и развитие!Не може всичко да се промени изведнъж!Поздрави човека Борисов!Бъди добър и толерантен!

    Коментиран от #69

  • 68 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "среднощен":

    В демократичния избор ,Бог е „допуснал”властта да бъде определяна от народа.Щом Бог е „допуснал ” да има демокрация ,ние сме длъжни да се подчиняваме.На демократичния избор.А демокрация означава....„Демокрацията (от гръцки: δημοκρατία, „народовластие“) или народовластието е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус консенсусна демокрация, чрез провеждане на референдуми пряка демокрация или избрани представители представителна демокрация”....Сиреч, не Бог ,или само Той ,учавствува в избора на нов зеленчук на властова позиция.Освен това ,Бог е казал ..... „ Онзи, който иска да стане пръв 6 царството, трябва първо да стане слуга на всички.” .Невярващите считат за велики онези хора, които господстват, като упражняват една с нищо незаслужена власт и като се държат надменно и деспотично. Величието в царството на Христос се определя от начина на служение.

    Коментиран от #70

  • 69 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Nik":

    Да му е честит рожденният ден на премиера и да не допуска отново „грешката” да заменя кражбата и посочването на крадците с извинението..... „злобен компромат”.Грешката е простена ,когато който греши се кае за греха си.В противен случай „грешника ” си оди у дома и там да си греши.Народните работи не са шега работа,...казва Левски
  • 70 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Усмивката":

    Това добре... Един въпрос: Сегашното статукво и властта в България според Вас, дали са законни..? Благодаря!
  • 71 Цар Вул

    1 1 Отговор
    А сиктир бе драги зрители!!Бойко,та Бойко!!Аман от близачи,лизачи,духачи и всички видове нагаждачи!!Е и к,во като е навършил шестдесет години!Голям праз!!Да му дадем по едно д.упе ли?Аз навърших седемдесет и четири и съм от тези,които свалихме ТАТО с идеята,че ще дойде нещо по добро!Отказах се от предложението да влезна в НС и т.н.Потроших една Лада 2105 и дадох 1500 лева/вноската за кола/за първи брой на Земеделско знаме/.Направих и първия митинг на Ж.Ж.на село/Черковица,община Никопол/,а през това този наглец си е плащал членския внос в БКП и се е излежавал в пожарната като преди това е училПУЦ/профисионален учебен центърСимеоново/,лежал в затвора в Чехия и т.н.и т.н.Водил е отбор дружина от СИК-аджии и ни е грабил/имал съм си работа с тях/както "Турците не са ни грабили"!Е и как да му честитя Р.Д.Дано по скоро историята го измете на бунището си,за да ни оттърве от присъствието му по телевизии,радио и т.н.,а и по всички медии,за да ни покажат"колко е велик"!Остава да запеем "Велик е нашият"Тиквун!!
    Да!Ама НЕ!Но пасаран брат ми!Хайде чао,че коня го изядоха мухите!!
    Да ходя "На нивата"!!КАЗАХ!!!!!!!!!
  • 72 И Пънко и он

    0 0 Отговор
    Бае ви Ганьо нема умре, никогиш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове