16 Юни, 2019 17:45 53 766 133

Беновска: Г-н Борисов, цялата власт е Ваша! Корнелия уби БСП!

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • бойко борисов-
  • илиана беновска

Борисов, за 60-ия му юбилей, получи трупа на БСП, изтъкна журналистът Илиана Беновска

Беновска: Г-н Борисов, цялата власт е Ваша! Корнелия уби БСП! - 1

Г-н Борисов, „От тук, до края на света“ цялата власт е Ваша! Корнелия уби БСП! Това е заявява журналистът Илиана Беновска в коментара си към днешното издание на предаването „Беновска пита” по Телевизия „Канал 3” и Радио „К2”, съобщиха от екипа на предаването.

Със заклинанието от „Кръстникът“: „Върнах се!“ Корнелия Нинова уби БСП, като си скъса оставката. Бойко Борисов, за 60-ия му юбилей, получи, украсен с Кор-/Д/Н/-елка трупа на БСП и победите на всички избори. У Борисов вече е цялата власт „От тук до края на света!“ - както се пееше в емблемата на БСП, „На всеки километър“, от Ламбо - иконата на БСП, употребяван като носна кърпичка от „Корнелиите“ в БСП и придворните ѝ „Мадам“- медии.

„Спри, не си отивай, ще ни бъде тъжно“, Корнелия…припяха в НДК баладата на Васил Найденов „илотите“ на Нинова в БСП. И разиграха сюжета на 40-годишната „Адаптация“ – филм- драма. В който се разказва за едно душевно болно момиче.

Днес, уважаеми г-н Борисов, Корнелия без думи се оттегли и от свръхпретенцията си да стане министър-председател на Ваше място. Отговорностите за България са на Вашите плещи. Да сте здрав!
Предстои конгрес на ГЕРБ на 7.7.2019 г. и очакванията на обществото са лично към Вас да зададете нов стил, да отговорите на всички зададени и не зададени въпроси, да установите в живота на хората повече смисъл, сигурност и благоденствие.

Очакваме отговори Ви за:
1. С кого ще управлявате България - разпада ли се коалицията ГЕРБ-ОП?
2. Ще ликвидирате ли основанията на президента Радев да се произнася като последна инстанция за всичко? Напоследък, например, че: ГЕРБ няма нужда от субсидия, защото „се храни от властта“, за избора на главен прокурор и регулацията на 3-мата първи в съдебната система?
3. Има ли корупция в България и кои са нейните извършители - до сега само „рибки-мренки“ се мятат в рехавата мрежа на обещаните разкрития за високопоставените?
4. Има ли законност и как ще бъдат контролирани главният прокурор, председателите на ВКС и ВАС - фамозният Лозан Панов си прави каквото си иска, а повереният му ВКС има над законови правомощия с решения в полза на олигарси и против правата на полицаите, например?
5. Какво се случва с мечтата ни за енергийна свобода на България? Русия спира ли ни газта? На основание на каква договорна перспектива внесохме американски таз? Ще ни заобиколи ли Турски поток? Ще секне ли газовата връзка с Гърция, преди да е заработила? АЕЦ Беляне - да или не? Азерски газ – кога и през какъв провод?
6. Ще купим ли Ф-16 и срещу какво? Ще заменим ли в региона „довереното лице“ на НАТО Турция, заради оръжейния турски завой към Русия?
7. Ще послушате ли Делян Пеевски и ДПС за намаляване и, дори, премахване на някои ДДС, за безплатни детски градини, както и за 0 лева държана субсидия за партиите?
8. Ще унищожите ли радикализацията на младите с ефективни мерки и какви?
9. Знаете ли, че за 12 години, днес, резултатите от матурите по български са на дъното на неграмотността и незнанието – какво ще направите?

Казахте, г-н Борисов, че „различното от мира е тотал-щета“? Ще постигнете ли мир в България като унищожите усещането, че властта е приют за посредствени и алчни, а не трибуна на визионери и патриоти?

Аз съм Беновска. И питам.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 155 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината е лоша много лоша

    183 235 Отговор
    Да ! Права е ! Корнелия и Йончева неволно или не завършиха столетницата ! На местните избори ще се случи още един провал за БСП !

    Коментиран от #13

  • 2 Кикимората

    299 93 Отговор
    Кикимората пита.... И никой не ще да отговаря на белязаната от сатаната.

    Коментиран от #38

  • 3 Лъжат ни много

    169 197 Отговор
    Борисов и ГЕРБ сътвориха много гафове ! Но една импотентна от към разумни ходове посткомунистическа група от бесепари не може да е конкурент на ГЕРБ !

    Коментиран от #5

  • 4 Behemoth

    245 55 Отговор
    Тая е малоумна !Г-н Борисов хахахххххх...нееам думи ....
  • 5 Срам ме е от управниците ни

    94 65 Отговор

    До коментар #3 от "Лъжат ни много":

    Имам усета ,че БСП са втория отбор на службите след ГЕРБ ! И вечно ще са в миманса на политическия театър ! Няма да ги допуснат да управляват !!!
  • 6 Фактите, каквито са.

    61 21 Отговор
    Да бъдеш комунист е РЕТРО!
    Да бъдеш демократ е РЕТРО!
    Да бъдеш нацист е РЕТРО!
    И така нататък.
    Само стари неща!!!
  • 7 Kasapina

    268 58 Отговор
    Беновска колко пъти лапа на Борисов микрофона Нинова пита .

    Коментиран от #11, #89, #103, #127, #130

  • 8 Тисъна

    225 60 Отговор
    Да сравним Данаилов с носна кърпичка, при това "употребена" говори за огромна духовна пустош...

    Коментиран от #10

  • 9 Прост народ

    295 50 Отговор
    От такива подлоги наричащи се журналисти ми се гади
  • 10 пешо анализа

    239 43 Отговор

    До коментар #8 от "Тисъна":

    абе тая патка докога ще трови сайта с архаични и олигофренични тъпизми
  • 11 гост

    105 162 Отговор

    До коментар #7 от "Kasapina":

    Факт е това беше края на БСП без коментар.
  • 12 Тото кратуно

    111 32 Отговор
    Да покаже и снимката с която го бяха изтипосали БАТ Бойко в скафандър на USA
  • 13 Госあ

    99 32 Отговор

    До коментар #1 от "Истината е лоша много лоша":

    Компрометирани. Те и онея в герб да хем компрометирани,яката, хем калинки (тези в БСП са много по образовани и професионални) ,но БСП наистина носи върху плещите си лоша карма и трябва да бъде много по взискателна. Освен това, енп продължава да бъде по голямата партия в ЕС. Иначе, съвсем тривиални въпроси зададени от тази по начин по който б.б. да се изкаже мъжкарски като 🦍 и пак да не даде ясни отговори

    Коментиран от #121

  • 14 Come

    73 13 Отговор
    "заклинанието от кръстника - върнах се" ????
    Моля някой да поясни. Наистина какво е това????
  • 15 Пълен Боклук

    162 33 Отговор
    Ходи прави .... (червена точка) на властимащите.Тази ням анужда от повече пластични операции, има нужда от мозъчни такива. Срам за българската журналистика

    Коментиран от #22

  • 16 Другия с коня

    68 77 Отговор
    Искренни съболезнования от кръчмата в нашто село за БСП...Научихме за оставката....Мъката за Партията ще е голяма на следващите Избори....Автосугестията за Нпогрешимост им играе лоши шеги вече десет години,....”Червеното знаме Роди Ви”...И то ще ви погребе....И мезете блажно...Мезете...
  • 17 Иисус Христос

    131 38 Отговор
    Господ я е показал Беновска кривата уста!
  • 18 Бай Хуй

    151 35 Отговор
    До кога една изкривена муцуна ще задава тъпи въпроси
  • 19 Jeik

    145 29 Отговор
    ТАЗИ Е ЕДНА НИКАКВИЦА ВИСЕШЕ В ЕДНО РАДИО И ТАМ БЕЛЕ НИКАКВИЦА ПОСЛЕ МЯТАШЕ ЕДНИ ЯБЪЛКИ КАТО НЯКАКВА ТКЗСарка И НИЩО НЕ СТАНА ОТ НЕЯ ЗАПОМНИЛ СЪМ Я САМО С КРИВИЯ И ФЕЙС!
  • 20 Centurion

    160 44 Отговор
    Борисов получи среден пръст Преврата не успя,язък за онези 43 милиона дадени на свинаря.Сега Нинова трябва да изхвърля тези стари и продажни утрепки.

    Коментиран от #21

  • 21 Jeik

    126 14 Отговор

    До коментар #20 от "Centurion":

    Свинара го прецакаха, взеха му и курорта Слъчев Ден(Дружба) не играе с Бойо
  • 22 Шаолина

    133 19 Отговор

    До коментар #15 от "Пълен Боклук":

    Не е пълен а абсолютен бок....! Седеше срещу Данаил Кирилив с къса пола и разтворени крака преди няколко дни в пошлото си предаване!
  • 23 БСП ДПС Евророма

    27 21 Отговор
    Touche! 😂😂😂👍
  • 24 Ira

    94 19 Отговор
    От много халосия, коментара е като криво огледало. Защо не се поспре тази морализаторка?
  • 25 мухъл

    106 27 Отговор
    Добре е Квазимодо беноФска да си пие редовно хапчетата. Ремисията е преминала. Добре е да остане за месец, два на 4-ти килпметър... може пък да успеят да й помогнат, въпреки, че случаят е неспасяем!
  • 26 ПОЗНАВАЧ

    39 17 Отговор
    „Ленин БСП ми купи, аз го стиснах, то се счупи. Още мъничко остана, да е.а неговата мама!” :-)))))
  • 27 критик

    83 21 Отговор
    Тая Беновска пък ако знае колко е убита...
  • 28 НОРМАЛЕН

    132 23 Отговор
    ТАЗИ, ОСВЕН ЧЕ Е ГРОЗНА И НАХАЛНА Е И БЕЗУМНО ПРОСТА!----------------------САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ!-------------------------------------НЕ ЖУРНАЛИСТ, А ПЛАТЕНА ПРОСТИТУТКА БЕЗ ФИНЕС СЪС ЗЛЕ ПРИКРИТИ ИНТЕРЕСИ В ПЛОСКИТЕ И ИЗЯВЛЕНИЯ!!!
  • 29 АМИН

    30 50 Отговор
    За БСП или добро, или нищо... Шмрък!!
  • 30 342

    46 4 Отговор
    Кораба потъва бавно.Оркестъра свири фокстрот.Сашко казва,че няма страшно,защото вода има за всички.
  • 31 Сашо

    88 20 Отговор
    Ех, Беновска, много те сърби ...... Не ти е лесно виждам.
  • 32 ИСТИНАТА

    16 38 Отговор
    НЕЩО КАТО : Вся власт саветом.

    Само, че за да упражни властта му трябват пари, а те са БЛОКИРАНИ!! Да не забравяме и новият враг на мутрафона - ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. В комбинация с Корнела те формират една невидима ВТОРА ВЛАСТ в която липсват старите муцуни от времето на перестройката.
  • 33 Аз съм Беновска..

    71 22 Отговор
    майстор на фелациото!
  • 34 Хаймана

    63 26 Отговор
    Герб има игра България училище да има прости ученици по лесно печели изборите герб като няма пари и хората се купуват прост народ Герб на власт ?..? ГЕРБ на власт при прост народ кой народ ще търпи такава корупция Апартаменти къщи магистрала кой народ !???.
  • 35 Беновска

    39 15 Отговор
    Американската перестройка започна, а ти още си на потъващия кораб.
  • 36 Centurion

    99 18 Отговор
    Физическите недъзи на Беновска не бих обсъждал. В журналистически план е трагедия. Толкова сервилно същество е трудно да бъде открито. Но когато работи в телевизията на Доган е Пеевски е така.Освен изпълняваната линията на поведение подарява ябълки и книгата на един "Доктор" за който е съмнително дали знае цялата азбука. И така леят се помии от екрана срещу Нинова и се правят свирки на ГЕРБ и ДПС.
  • 37 гаубица

    59 15 Отговор
    Спри не си отивай ще ни бъде тъжно ...напомня Бенатова . А случайно да си спомня преди фразата НЕ ТЕ ДАВАМЕ ДЕЛЯНЕ . и то от ПЕКИНА ВИЕТНАМСКА Спомня си тя но не е грее защото няма да получи от Бесапарите и пени, докато гробарите ще я попзлатят , може я депутат да стане я съветник . Голяма уста с калибър на гаубица
  • 38 Conti

    7 17 Отговор

    До коментар #2 от "Кикимората":

    Трай бе бахур
  • 39 Жабара

    33 47 Отговор
    БСП умрЕ
  • 40 123

    43 55 Отговор
    Много точен анализ и аргументирани въпроси към Б.Б.Браво Беновска. а тези които коментират външността и,нека се погледнат в огледалото.
  • 41 onq s konq

    30 62 Отговор
    По Шестобалната система оценявам "Хиперзвуковите слова" на Беновска със "ФАМОЗЕН- 7"!Естествено разбираема е и Злобата на Отряда ЛУМПЕНИ базиран ОТ РУСИЯ тук и въоръжен "до зъби" с про-руски идеи за Бъдещото развитие на БГ,защото с думите си Беновска "убива всичко детско у тях".Честно казано обаче НИТО ГИ СЪЖАЛЯВАМ,НИТО ПЪК ЩЕ СИ ХАБЯ УСПОКОИТЕЛНИТЕ ДУМА ЗА ТЯХ.За сметка на това обаче няма да пропусна да поздравя Борисов и ГЕРБ с "Ах,летете Ескадрони,в устрема ви милиони погледи са приковани..." и т.н.:)
  • 42 пипи дългото чорапче

    67 16 Отговор
    Тая журналистка ли е?Атрофирала съвест и материално човече
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Реалиста

    9 41 Отговор
    Всички долу само Славито ке ни оправи
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бенковски

    24 63 Отговор
    Браво Беновска!
    Досега те харесвах като жена, а сега вече те харесвам и като журналист?

    Коментиран от #62

  • 47 Ю-2 коко

    14 30 Отговор
    Браво Беносска, квичът пърдят и се уригват, свинете ядеики части от теб.!

    Коментиран от #79

  • 48 Обикновен човек

    45 24 Отговор
    Няма ли да се намери национален герой който на 7.7 2019 да заложи една бомба на конгреса на ГЕРБ и да ги прати на луната от там да си водят заседанията!!!!

    Коментиран от #51, #52

  • 49 Милев

    27 9 Отговор
    Изрод
  • 50 Centurion

    45 12 Отговор

    До коментар #45 от "Аноним":

    Мен ме кефи как се облича,направо избива рибата.Много" умело" съчетава стилове и тонове!Не зная няма ли кой да и каже.62 годишна пъстърма с липса на мярка, естетика и приличие!!!
  • 51 Centurion

    31 10 Отговор

    До коментар #48 от "Обикновен човек":

    Е не така грубо,ти искаш да ги направиш герои и мъченици,а те са едни откровени престъпниците. Чакай ,ще ги съдим първо ще ги накараме да повърнат всичко с лихвите до стотинка и ще бачкат в кариера до гроб.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Брадчед

    46 11 Отговор
    Беновска, беновска, не ви ли е съвестно заедно с разни социолози да манипулирате за"12сребърника"хората?то слабохарактерните се връзват ама 70%не.тогава за каква власт говориш, слагачка такава.
  • 54 Петър

    29 11 Отговор
    Абе тази със изкуствено чене ли е та фъфли толкова?
  • 55 Обикновен човек

    26 11 Отговор

    До коментар #52 от "Aмии":

    Амии... що не си го завреш отзад ,ако не можеш повикай БОЙКО той ще ти помогне ако и тои не желае аз с удоволствие ще ти го забия квадратен така че езикът ти замърсен от лизане на Гербадджийски задници ще изсъхне завинаги защо ти е език постоянно заврян в нечий задник?

    Коментиран от #57

  • 56 Антиидиот

    26 10 Отговор
    Свалила е ченето,за да може да лапне хубаво мускула на Боце¡¡!!¿¿??
  • 57 Aмии

    4 14 Отговор

    До коментар #55 от "Обикновен човек":

    Призоваването към тероризъм е наказуемо строго по НК. ДАНС, този е за вас!

    Коментиран от #58

  • 58 Обикновен човек

    31 13 Отговор

    До коментар #57 от "Aмии":

    Това не е призоваване към тероризъм ,това е мечта за почти всички Българи с малки изключения (лумпени като теб) ГЕРБ да изчезне завинаги от лицето на земята!

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Aмии

    9 11 Отговор

    До коментар #58 от "Обикновен човек":

    Призоваването към тероризъм е наказуемо строго по НК. ДАНС, този е за вас!

    Коментиран от #61

  • 61 Обикновен човек

    18 5 Отговор

    До коментар #60 от "Aмии":

    Аз съм от ДАНС според теб трябва ли да се самоарестувам ???Или ти ще ме арестуваш ???

    Коментиран от #63, #73

  • 62 Додо

    17 4 Отговор

    До коментар #46 от "Бенковски":

    Как така харесваш агресията? Та тя е злоба отвсякъде се и винаги със силните на деня.
  • 63 Aмии

    5 7 Отговор

    До коментар #61 от "Обикновен човек":

    Призоваването към тероризъм е наказуемо строго по НК. ДАНС, този е за вас!

    Коментиран от #80

  • 64 Иван

    25 11 Отговор
    Кривоустова питала ... Кой ли пък я гледа?
  • 65 Гошко

    35 9 Отговор
    Браво Корнелия ти измете педалите на Станишев.
  • 66 Аууу

    6 10 Отговор
    Тая сигорно е от клана на Тодор Живков. Нагла к ва какво ги бръщолевиш всички политици са от един дол дренки.
  • 67 Фен

    22 10 Отговор
    Гнила ябълко, вече има ли на кого да повлияеш?
  • 68 Здравчева

    17 9 Отговор
    Пита :Да не би да обичаш Борисов до края на света?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 До кога?

    18 8 Отговор
    А бе Беновска срама няма! След като направи четките на ББ, да отива да вземе тластия хонорар!
  • 71 Garrincha

    15 6 Отговор
    Беновска се натиска на Бойко от доста време насам и баце, ако го извади, тая ще го налапа с заедно с кълбата !
  • 72 123

    19 6 Отговор
    Някой виждал ли я е тая отблизо гледката е потресаваща все едно гледаш нещо кърпено но от лош шивач това е лицето и да пази господ да те срещне в тъмното направо филм на ужасите

    Коментиран от #83

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Пешо от панелката

    25 6 Отговор
    Бла бла бла, Беновска си ама не смееш да питаш Суджука за циганите.
  • 75 Супер

    9 20 Отговор
    Права е жената...
  • 76 Благо

    13 5 Отговор
    Смешен ментарджия и комунист конспиратор Бойко ще управи България?
  • 77 Петка

    20 3 Отговор
    блейте офци,Те си трупат пачки и имоти а вий,вий сте Идиоти че търпите
  • 78 Серж

    17 5 Отговор
    Беновска да се скрие някъде с нейния Бойко перачи на парите на БКП само истински съд ще ви управи.
  • 79 Политика

    15 3 Отговор

    До коментар #47 от "Ю-2 коко":

    Коя свиня ще отхапе от това чудовище,те и прасетата имат разум и вкус.Прасе вирус не яде,но виж дпс и герб бихая изяли от кев та тя толкова ги ласке ,че на винету лъка от лъскане вече е заблестял като никел.По едно време и ябълки му подаваше.До къде може да се наведе и един измислен журналист .Боже пази България и народа в нея.За трохи и власт какво ли не биха дали мишоците.....
  • 80 сори

    18 3 Отговор

    До коментар #63 от "Aмии":

    А политика на геноцид спрямо нацията , наказуемо лие а аферата ,,костинброд" наказуема ли е, а сравнението на българи с ,,лош човешки материал .....
  • 81 Пижо без Пенда

    23 7 Отговор
    Не мога да разбера защо БЯСовска плаче на чужд гроб. Нинова направи точно това, което трябваше да направи, а не това за което плати Борисов.
  • 82 995

    15 7 Отговор
    Беновска, не ти ли идва мекичък? Дърт е, дебел е, миризлив, развисен, лоена топка, сенилен, как не те е гнус?
  • 83 BG пич

    16 4 Отговор

    До коментар #72 от "123":

    И аз така мисля ! Беновска не стига , че проста ами и нахална ! Нещо като дърта амортизирана проститутка ! Никой не я ще но тя продължава да се натиска та белки я огрее ! Тя питала ! Айде стига идиотизми от кофти журналисти !
  • 84 lвъзмутен

    16 5 Отговор
    ДОЛНА! КОРУМПИРАНА! ГНУСНА! НАГЛА! Н А Г А Ж ДА Ч КА!
  • 85 Цар Вул

    18 5 Отговор
    Неам думи!Беновска счупи скалата на ГЛУПОМЕРА!Аман от многознайковци!!Що си не ръфа ябълките ами се хванала да се пише
    екстра секс/за второто не става!много е дърта/или там каквото беше!Но.......има едно НО!ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!А дали ГРОБ-арите ще имат КОН/ИЛИ МАГАРЕ/ФЕРЕНЦИЯ на бедния български народ му е през.........и оттатък!Корнелия това!Корнелия онова!Но само тя има смелоста да каже пред НС и цяла България:"Излез навън да ти шибна два шамара"!!!Неам думи!!Евала!!!Не съм комунист и никога няма да бъда,но се възхищавам от такива "мъжки момичета"!А за незнаещите да обясня:КОР/означава сърце/!!Важното в случая е,че изрита Московския и Шишманския в кокалчетата и ги изпрати в небитието!!Единствения и недостатък и не само нейния,че все още се наричат "Другари"!Така отблъскват младите и се капсулират!!А това не е добре!КАЗАХ!!!
  • 86 бкп ис нот дед

    5 4 Отговор
    БСП и ГЕРБ са части на едно тяло, БКП, ако Герб "убие" БСП, означава, че ще се самоубие!
    БСП са милиардери, не ми приличат на трупове, така, че Беновска да попита Бенчо Бенката, как стана милиардер!?
    Може и Митьо Очите да пита!
  • 87 Една

    7 16 Отговор
    Браво Беновска, виж само как пощръкляха червеногъзите макаци. Курнелата щяла да си довърши започнатото, ха, ха ха, дай боже. Тази жадна за власт лелка ще вземе да пукне от амбиции да управлява и да властва.Колкото до този „обикновен човек„ който призовава да заложат бомба на конгреса на ГЕРБ, призовавам службите да се самосезират, ако не лично ще ги сезирам, нека да излезе да го видим кой е този смелчага.
  • 88 онзи

    18 4 Отговор
    Освен това, че е бездарен журналист, показва и доста простотия. Аз питам на какво основание се оставят такива журналисти да замърсяват медийното пространство.
  • 89 marquise

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Kasapina":

    А други работи, дали е лапала пишман слънчасалата журналистка?
  • 90 1234

    8 4 Отговор
    Що за глупост изръси тази?!? Вече ми падна в очите изкукала.....
  • 91 Бай Иван

    11 1 Отговор
    Беновска господ ти е дал знак. Не го дразни допълнително. БСП престанете да се другаросвате. Смешно е как ще са другари милионери и бедни хорица

    Коментиран от #93

  • 92 Челмето

    11 3 Отговор
    Господин Борисов аз питам докога ще се занимавате с най откачените хора в България като изтерясалата Беновска.Не ви прави добра реклама
  • 93 Generalissimo FRANCO

    7 1 Отговор

    До коментар #91 от "Бай Иван":

    БСП също обслужва свои олигарси. За 30 годишен преход, от времето на Андрей Луканов и Георги Найденов (които се опитаха да откупят външния дълг на България), до днес, когато милионери като Георги Гергов и приватизатори като Корнелия Нинова не намират за необходимо да търсят опора в профсъюзите за защита на трудовата класа, конгресите на БСП са арена на безмилостна борба за власт на "Позитано" 20.... И когато в името на трудовата класа, привържениците на Корнелия и на Станишев се "другаруват", започвам да си мисля, че Беновска като че ли е усетила не само лицемерието и липсата на лява алтернатива в Столетницата, но и деструктивната вътрешна политика на Корнелия, която води БСП не към Европа, а някъде другаде....
  • 94 Питам аз

    8 2 Отговор
    Питах и аз ТРАВЕСТИТА БЕНОВСКА как тъка взе от държавата 200000 лева, след като има един вагон слушатели, обаче ТРАВЕСТИТА ВСЕ НЕ ОТГОВАРЯ. А колкото до темата, мисля, че рано се радвате.
  • 95 Разсънения...

    6 2 Отговор
    До населението на България: Не виждате ли какво се случва?И ЕДНИТЕ и ДРУГИТЕ работят заедно за довършване на ционисткия ПЛАН?!Събудете се и реагирайте ако не искате бъдещите поколения да останат роби на ТЕЗИ.
  • 96 Крава и пиле

    10 2 Отговор
    Тай беновска е най-голямата подлога на Боко Тиквата! Браво, беновска, надмина себе си
  • 97 Пророци

    5 3 Отговор
    Никога не се липсвали журналисти-пророци и оценки за "гроб" на това или онова. Такива индивиди би следвало да се заинтересуват за съдбата и житие-битие на подобни на тях, а тя е незавидна, злощастна в личен план и необяснима за обикновения човек. Или ако използваме "За мъртвият или нищо, или хубаво". Но най-важното е онова изречено от мъдрец "... и все пак тя се върти", а макар и в "гроба" БСП си е!
  • 98 hinkel

    5 2 Отговор
    Тая красивата що не стане пресаташе на тиквите???
  • 99 Ставрю

    5 2 Отговор
    Бойко ти беше бил на теб шута. Как така започна да му лижешш гъ..... а. Ааа ще бъда с таз която е на власт. Подлога. Бойко е на финала на следващите избори ще оправляват съвсем други паттии с изключение на гроб и бсп.
  • 100 Алооуу тъпата журналистка

    4 1 Отговор
    На всеки който му харесва така да живее другият път пак гласувайте за ГЕРБ,гласувате за ГЕРБ и се чудете някои хора,като се върнат от друга държава откъде имали толкова много пари,че си купували коли жилища,а пък на вас ви бил скъп тока...ами защото в нормалните държави има НОРМАЛНИ ДОХОДИ И НИКОЙ МИН.ПРЕЦЕДАТЕЛ НЕ Е КАЗВАЛ НЯМАМ ПАРИ ИЛИ АЗ ДАДОХ ПАРИ...ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ КАКТО ДОСЕГА И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАНЕ КАТО СВЪРШИ ПРОЕКТА 2020 СЛЕД 2020Г. НЯМА И ТОЛКОВА ДА ИМАТЕ
  • 101 Levski

    4 3 Отговор
    Тука партизаните вия като линейки.....не разбрахте ли че тя е агент провокатор,изпратена да разбие тая сбирщина комунистическа.бровос на Лъжкинята, справи се добре.вече сте в небитието. ДРУГАРИ,пардон.....ЗМИЯРИ.
  • 102 герберче

    2 0 Отговор
    Питаш, ама първо научи, че е Белене, а не Беляне! А може би "грешката" e вярна?
  • 103 Рум

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Kasapina":

    Хахахахааааа .......... Браво:)
  • 104 Оруел

    4 2 Отговор
    Ниновци инсталирали навсякъде ТРОЛОВЕ. БСП ИМАТ ТРОЛОВЕ ПУСНАТИ СЕГА, ЗА ХВАЛЕБСТВИЯ НА НИНОВА, И СА ИДЕНТИЧНИ КАТО БАРЕКОВИТЕ ТРОЛОВЕ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ.
  • 105 Лупи

    8 1 Отговор
    По лакеите им ще ги познаете! Беновска едно от най-гнусните поръчкови и долни влечуги добре облизващи всички отвори и точни дупки!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Емил

    7 0 Отговор
    Всички са си заедно,хапват- пийват и си помагат когато имат нужда, а вие смешници си дрънкайте зад компютрите,как пак се вдигат ток,вода,храна и............страхлива и жалка нация,неспособна да си извоюва хубав живот
  • 108 БОЖИ ЧОВЕЧЕЦ

    11 1 Отговор
    НЯМА ПО ГРОЗНО ,НАГЛО ,ТЪПО И КРИВОГЛЕДО ЖИВОТНО ОТ ТАЗИ ЛИЦЕМЕРНА И ГНУСНА СВИНЯ
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 975

    6 1 Отговор
    И тази се има за голяма работа.Ама е много въздух,под много налягане.
  • 111 Пфуу

    4 1 Отговор
    Слагачка. Тя държавата е труп...
  • 112 Чичо Пейо

    2 0 Отговор
    Аз нямам думи
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Пешо

    5 2 Отговор
    Тая пък ще се размаже от гъзолизане.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 kraliat

    4 2 Отговор
    Госпожо Беновска-кучко, ми като го обичате толкова Боко- па поискайте си от него. Току виж ви гъкагукнал. Все сме виждали репортери-боклуци, ама вие ударите тавана. Не че комуна ги те заслужават друго, но вие ни отвратихте с тези "свирки".
  • 117 Истината

    4 2 Отговор
    Госпожо кривогле да, ама твоят аз съм прост да не би да е и Човекоядец.......
  • 118 Квазимода Беновска

    7 3 Отговор
    Бойко Борисов не използва тоалетна хартия-има си Беновска.
  • 119 VV63

    5 2 Отговор
    И тая овца се включи наравно с агенция (ПИК)лив) във величаенето и слагачеството на султан Боко Тиквата I.
  • 120 Го го

    4 1 Отговор
    Тази женица е най-яркото потвърждение какъвНЕ трябва да бъде жирналистът.
  • 121 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    Нинова много ясно каза оставка. А защо месеш тук борисов щом ив костов и цв цветанов се отказаха да заемат лидерския пост на бсп много ясно че пак ще е тя в бсп няма мъже
  • 122 Бай Благой

    3 0 Отговор
    Тази подлога като я чуя и рязко ми се до*ира .
  • 123 бомбата

    1 0 Отговор
    Тая грозна перверзница се взе мноого на сериозно....питала....да беше питала майка си що за идиот я родила, та на премиера акъл взе да налива..... то пък журналята ептен го закъсаха та на врачки го удариха....
  • 124 Марк Енгелс

    2 0 Отговор
    …БСП не е лява партия – тя не защищава интересите на наемния труд. Не като такава е замислена и не като такава съществува. БСП като такава е най-успешния проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. Тя не съществува за да се бори срещу капитализма – каза го бившия председател на партията Сергей Станишев. Нейната задача е, от една страна, много изтънчена и подла, а от друга – в известен смисъл – хумана. Тя е създадена за да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптират към установения капитализъм и да го преживеят като бедни до момента на изчезванито на прослойката поради биологически причини. Паралелно с това БСП тушира и амортизира народното недоволство до степен, да не влияе отрицателно върху установяването на капитализма и вписването в него на мизерно малка част от социалистическата партокрация. Трябва да се признае, че замислът е гениален ! БСП е антикомунистическа партия ! Затова левите хора не трябва да очакват някакъв ляв завой в БСП, връщане към корените си или ясно изразена лява политика – това е химера. Тя ще съществува то тогава, докато БСП напълно изчерпи своето предназначение и след това доволна отиде в небитието. От социалдемокрация друго не може да се очаква, освен да бъде „честен” партньор на големите пари, на Глобалния проект, на Новия световен ред…
  • 125 Марк Енгелс

    2 0 Отговор
    …БСП не е лява партия – тя не защищава интересите на наемния труд. Не като такава е замислена и не като такава съществува. БСП като такава е най-успешния проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. Тя не съществува за да се бори срещу капитализма – каза го бившия председател на партията Сергей Станишев. Нейната задача е, от една страна, много изтънчена и подла, а от друга – в известен смисъл – хумана. Тя е създадена за да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптират към установения капитализъм и да го преживеят като бедни до момента на изчезванито на прослойката поради биологически причини. Паралелно с това БСП тушира и амортизира народното недоволство до степен, да не влияе отрицателно върху установяването на капитализма и вписването в него на мизерно малка част от социалистическата партокрация. Трябва да се признае, че замислът е гениален ! БСП е антикомунистическа партия ! Затова левите хора не трябва да очакват някакъв ляв завой в БСП, връщане към корените си или ясно изразена лява политика – това е химера. Тя ще съществува то тогава, докато БСП напълно изчерпи своето предназначение и след това доволна отиде в небитието. От социалдемокрация друго не може да се очаква, освен да бъде „честен” партньор на големите пари, на Глобалния проект, на Новия световен ред…
  • 126 Марк Енгелс

    1 1 Отговор
    Дяволска везна. Това е когато две неща са измерител на другото, следователно на себеси. Долар и Евро, едното е златото на другото. Едното контролира инфлацията на другото, и силата на другото. Ако количество долари натежи, тогава повече от еврото, да се изравнят слагаш още евро. Така печатницата не прави инфлация. Така и с ГЕРБ и БСП. Слави Трифонов и предишни изгърмени патрони, са да докажат, че алтернатива няма. БСП пада, ще сложат алтернатива, която с провал ще я вдигне. СДСето, сега е ГЕРБ. Преди беше марката и йената, сега е еврото, на везната срещу доларът.
  • 127 Той ... !

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Kasapina":

    Беновска не е лапала на Борисов "микрофона", ама КУРнелка не си вади от всички отверствия "микрофоните" на гласувалите за ГЕРБ ... !
    Очевадни факти, бе , ВЛЕЧУГО - комсомолско, в напреднала деменция !!!
  • 128 въпрос

    1 1 Отговор
    абе, запитвали ли сте се ако тая вместо ябълка хвърли бумеранг, дали ще се върне.
  • 129 френски ключ

    0 2 Отговор
    има нещо френско в тази жена
  • 130 Без слов

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Kasapina":

    Да, ама Нинчето сега дращи и съска като, че глътнала микрофон с две тонколони.
  • 131 Сивчо

    0 1 Отговор
    Нищо ново в БСП. Нито нови идеи, нито нови цели. Само клюки и интриги. Беновска е права, само Бойко печели от цялата работа.
  • 132 Maina

    0 0 Отговор
    Всички са едни и същи и от един отбор , Освен ДПС. От всичко печелят само доганите- правят бизнес без отгорности.
  • 133 Анонимен,

    0 0 Отговор
    Да, цялата власт е в бившите бкп членове.... Под прикритие герб... Не е тайна че герб са на власт не от избирателите, а от евреите.... Беновска ако ти си нагяждачка, народа не е прост.... С помощта на Бойко, който изпълнява чужди заповеди всичко се срива.... Що не го питаш отде са парите.... Защо когато има лоши новини за него все арестуват някой и хоп рекет от милиони, уж гаранция.... Евреите няма да те направят топ журналист. Най много да чисти някоя тяхна къща..... Продажни соросоиди..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове