5 Юли, 2019 19:46 3 225 26

Кошлуков каза какво ще направи като шеф на БНТ

  • емил кошлуков

Той посочи, че първата му задача като генерален директор е да продължи стъпките за намаляване на дефицита на БНТ

Кошлуков каза какво ще направи като шеф на БНТ - 1
Снимка: БГНЕС

Емил Кошлуков посочи, че първата му задача като генерален директор е да продължи стъпките за намаляване на дефицита на БНТ. Смята, че спрените договори ще спестят 6-7 милиона лева на телевизията. Ще започнат и разговори за просрочените плащания, за да може да се редуцират задълженията.

На въпрос как ще управлява БНТ, той заяви пред националната телевизия:

„Ами, както сме записали в тази концепция, която е приета и става неделима част от договора за управление. За мен е най-важно да я направим по-открита и по-прозрачна, да може да има механизми за контрол и баланс и никой да не си позволява самоволни решения вече. Това, което е най-важно според мен, е журналистите да имат ясни правила за кариерно израстване. Много бих искал да видя колегите, че имат амбиции и цел и ще получат заплащането за тези амбиции и цели, когато ги постигнат, за да се знае, че всеки, който желае да работи ще расте и ще има по-голяма заплата“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Centurion

    36 2 Отговор
    Каквото му каже Пеевски.
  • 2 Браво

    31 1 Отговор
    Свирка на Тиквата е добро начало за всеки шеф на тв!
  • 3 АНЕНЕРБЕ

    25 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: На въпрос как ще управлява БНТ, той заяви пред националната телевизия:

    „Ами, както сме записаЛИ в тази концепция, която е приета и става неделима част от договора за управление."

    ТАЗИ КОНЦЕПЦИЯ НЕ СИ ЛИ Я ПИСАЛ ТИ ИЛИ СТЕ Я "ПИСАЛИ" КОЛЕКТИВ КОЙТО ТИ ПРЕДСТАВЛЯВАШ?? ТА КОИ СА ДРУГИТЕ ОТ ТВОР(ЕСКИЯ КОЛЕКТИВ НА КОГОТО ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАШ РЕШЕНИЕТО??? Не са ли онези които те ВЕРБУВАХА В СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР и те направиха БИБЛИОТЕКР??? Всъшност за какво лежа в ЗАТВОРА бе КОШЛУКОВ?!!!
    Докога начело на тази държава ще стоят разни агенти като САВА , ПАВЕЛ , ГОЦЕ , БУДА , ИВАН ..... Докога ще бъдем мишлета на няколко хитри ченгета взели държавата на абордаж от времето на ПЕРЕСТРОЙКАТА!!

    Коментиран от #5

  • 4 Всички знаем, какво

    23 2 Отговор
    правят продажниците, подлогите, които пикаят в чепиците си, за да напуснат армията! От тоя, по-голяма подлога няма! :(
  • 5 Лежа в затвора,

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "АНЕНЕРБЕ":

    защото пикаеше в чепиците си, да се изниже от служба! Излъга две момчета, войничета, да бягат през границата и отиде и ги издаде. Само те отидоха в затвора! Тоя боклук, науж беше, само за актив!
  • 6 Тома неверни

    21 1 Отговор
    Този е толкова директор, колкота Делян Пеевски,предприемач-
    депутат , каквото отмъкнат гелди кяр...
    Никой не му вярва защото е назначен да съсипе БНТ и отмъкне каквото трябва за Доган и сие....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    22 2 Отговор
    Кошлука да внимава защото от този пост наистина може да отиде във затвора. Длъжността библеотекар е заета.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тодоров

    19 3 Отговор
    Ненапразно го пращаха да учи в Щатите. Сега ще е лоялен на господарите...

    Коментиран от #16

  • 11 ТОЧКАТА

    13 0 Отговор
    кушЛУКА,каза че ще си мръдне пръста---средния!!!!!
  • 12 баба ВУНА

    12 0 Отговор
    Хак да ви е честито Емил Карлуков новото пост.
    Наздраве за СЕМ, СЕМКИТЕ И РАЗНИТЕ КЛОУНИ И ПУДЕЛИ В ТАЯ ПРОДАЖНА И ВМЕРИСАНА СИСТЕМА!

    Коментиран от #19

  • 13 Townboy

    12 2 Отговор
    Ще е*мамата на Канал 1 тоя помияр. Досега гледах само техните новини но сега ще станат едно към едно с "Новините по Нова".
  • 14 Никола Николов

    3 8 Отговор
    Браво на тия които го избраха. УСПЕХ ти желая но с какви хора ще работиш. Като гледам коментарите ще е трудно. Кервана да върви кучетата винаги ще лаят.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 А,де ...

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Тодоров":

    Учи, ама не доучи :-) Останали му ''некви'' изпити. Явно по ''скайпа'' ще ги взема.
  • 17 Sky-blue

    10 1 Отговор
    Сега куши ще трябва да върши много услуги на хората на които подгазува и на спонсора си от зад океана орос и разни други боклуци като него сега ще източат бнт и ще се покрие фенът на опиятите
  • 18 Баба Вуна

    10 1 Отговор
    За тези които не помнят! Емил Кошлуков, Софиянски и подобни чифути, са едни от проститутките на прехода! Кошлуков , ревеше по жълтите павета пре 90те и даже "умираше" от гладна стачка тогава! СОРОСОИДНИТЕ го пратиха да учи в САЩ безплатно, и сега това мекере става стожер на БНТ! Ние помним предателите !
  • 19 Баба Вуна

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "баба ВУНА":

    Ама брат, верно много смърди! Идват избори наесен и шайката бърза да подготви почвата!
  • 20 Румяна Костова

    5 1 Отговор
    Механизмите за кариерно израстване при журналистите в медия, на която СЕМ са избрали директор са ясни. Той Сорос им пише наръчниците.Имаш позиция ала Дойче Веле, растеш в кариерата.
  • 21 И сега

    4 0 Отговор
    Кво ще гледам. Остават ми Хистори, Нешънъл, Вилд и Тянкуф тв. В последната мога да барна някоя за съжителство и да не пуши
  • 22 Сульо

    0 1 Отговор
    Ще направи на морето дупка.
  • 23 Маймуна...

    1 1 Отговор
    С трици маймуни ще лови.Телевизия се прави с много пари ,дори да има дефицит , иначе не става.Добър покерджия не мисли за дефицит.
  • 24 отватително бедно дете

    1 0 Отговор
    Единственото което прави Кошлуков е слугинаж на Ахмед Доган и се изживява като мъжката секретарка на Доган със чин ," Делян Пеевски №2."
  • 25 Цар Вул

    0 0 Отговор
    Н И Щ О!!!ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО КАТО НЕГО!!И ще си го сложи на бюрото
    да си го гледка и му се възхищава!!След показания среден пръст остава и задника си гол да покаже,за да върже повече рейтинг!!Е беше по едно време във СДС,но сега вече е на държавна хранилка/копаня/и ще играе по свирката на Тиквоча и сие!!!!Иначе........дута ла каса!!!КАЗАХ!!!!
  • 26 Цецкo

    0 0 Отговор
    Нищо няма да направи! Ще направи точно толкова, колкото направиха с Панделиева през 90-те. Боклуци!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове