Last news in Fakti

15 Юли, 2019 16:55 6 191 70

Мишо Шамара: БСП не са социалисти, те са крайнодясна и нацистка партия

  • мишо шамара-
  • бсп-
  • нацистка партия-
  • комунизъм-
  • ляво-
  • тръмп-
  • контракоментар-
  • асен генов

Комунизмът е тотално несполучлив експеримент, според Мишо Шамара

Мишо Шамара: БСП не са социалисти, те са крайнодясна и нацистка партия - 1
Източник: БГНЕС

''БСП успя да се изчисти от прогресивното мислене и в момента БСП е крайнодясна нацистка партия, която подкрепя крайнодясна и нацистка Русия. Заплахата за света не е от някакъв комунизъм, който ще се върне, днешните комунисти са крайни капиталисти, те не са комунисти и не мечтаят комунизмът да се върне. В момента проблемът е от същите тези крайнодесни, които се превърнаха в нацисти.Това е проблемът. Нацизмът, който се разпространява от Русия и в момента е силно изразен дори в САЩ - в лицето на Тръмп, силно изразен е в Турция - в лицето на Ердоган. Тази цялата зараза е по целия свят'', това заяви Михаил Михайлов, по известен като Мишо Шамара, в интернет предаването ''Контракоментар'', което се осъществява от блогъра Асен Генов.

Дали е вярно, че българските социалисти стават национал-социалисти?

''Те не са и социалисти, защото ако бяха социалисти щяха да се борят да вдигнат пенсии, заплати, социална справедливост, да има безплатно здравеопазване, безплатни училища - това нещо не ги интересува очевадно. Те се борят само за европроекти и проповядват нацистка идеология, за да могат да плашат хората. Нали знаеш, когато уплашиш някакъв електорат и като се правиш ти на спасител, с популизъм можеш да спечелиш изборите. Това естествено не се случва само в средите на БСП, това се случва и в дясната сфера'', заяви известният от близкото минало рапър.

Мнението на Мишо Шамара за лявото

Не смятай лявото за руското ляво. Руското не е ляво, то е кретения. Нито българското ляво е ляво, то е кретения. Лявото е това, което е в Канада. Нито един демократ тук, които се водят социалисти, никой от тях не иска да национализира бизнеса. Те искат да помагат на бизнеса, искат да инвестират в образование'', коментира той.

Какво мисли Мишо Шамара за комунизма?

''Комунизмът е тотално несполучлив експеримент.Той е доказан. Самоуби се, но къде се самоуби? Местата, където хората позволиха една еднолична диктатура да командва и всичко се срасна с едноличната диктатура. Кадърният човек нямаше шанс за развитие. Комунизмът е толкова лош, че той спира възможността на човек да мечтае и да се развива. Ти нямаш възможност да направиш нещо различно от това, което държавата ти каже и затова ти спираш да мечтаеш, намираш някаква сигурност в своята бедност, еднакво равна навсякъде, като това те успокоява. Отвратително е и видяхме, че не работи. Обаче гледай какво става в последните 20 години. Комунистически Китай направи най-големия скок, финансов и в стандарта на живот - 600 пъти. Вдигнали са 600 пъти стандарта на живот комунистически Китай. Това обаче е на цената, че нямаш право да говориш, нямаш право да мислиш, нямаш право да мечтаеш и каквито и пари да ти дадат, човек без свобода също няма щастие.


За ситуацията в Америка

''Тръмп е най-хаотичният човек, който някога Америка е имала за президент. В един момент Америка се беше уморила от типичните политици и затова в един момент те предпочетоха да вземат каквото и да е - да не е политик. В този случай някакъв клоун като Тръмп, който забавлява хората и говори абсолютно популистки, неонацистки неща по реалитата си, успя да спечели вота. Според мен Тръмп има три страхотни неща. Първо той е като проверка на държавата, дали тя може да работи. След Тръмп сме сигурни, че и магаре да сложиш за президент, тази държава ще работи перфектно. Можеш да пуснеш дори агент на КГБ за президент, тази държава няма да се срине, защото той е такъв, мое мнение. Второ неговата злина и зла мисъл е като ваксина за демокрацията. В сърцето на демокрацията слагаш някакво перфектно недемократично зло и то създава имунната система да започне да работи по-добре. Тоест в днешно време хората са много по-събудени, хората мислят много повече на всякакви теми. Той предизвиква страхотни полемики. Естествено цената и разрухата, която носи това е висока. Третото най-страхотно нещо на Тръмп са комедийните шоута. Представяш ли си колко щеше да е скучен светът без Тръмп'', запита той събеседника си Асен Генов.

Нравите в Америка

''Тук в Америка често ми се случва да видя полицай да сменя гума на някой, който е спукал гума. Ако спукаш гума, ще дойдат две коли и ще ти помогнат. Тоест тук полицаите също работят, те не стоят само да вземат рушвети и да чоплят семки. Те работят, извършват труд, голям труд, рисков труд'', сподели впечатления Мишо Шамара.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балканец

    87 15 Отговор
    Мишо шамара, ли???? Кой му даде думата на тоя? От къде ги изравяте тия бе?

    Коментиран от #46

  • 2 El boko

    66 8 Отговор
    Асен и Мишо - „Гумени глави“! :)
  • 3 Иван

    69 9 Отговор
    Всеки с мнение ли ще публикувате тук или само явни кретени ?
  • 4 Анти милиционер

    68 14 Отговор
    Какво ни интересуват мисловните бълвочи на този бавноразвиващ тираджия?

    Коментиран от #36

  • 5 Я гледай ти

    25 9 Отговор
    наш МишкУ.
  • 6 мислещ

    50 9 Отговор
    Само като му видиш мутрата на типичен талибанин...какво да му коментираш повече?
  • 7 100

    45 10 Отговор
    О, Шишо Машара и ти ли взе да разбираш от политика?
  • 8 хаха

    42 10 Отговор
    БОКЛУК!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Драйвър

    61 5 Отговор
    Шамара е платена маймунка която за пари е готова да каже ВСИЧКО!Когато на власт беше тройна коалиция две(БСП,ДПС и Атака за кворум) ,хората на Станишев го бяха наели через рекламна агенция да оргарнизира така наречените контра протести-за 50 хуляди лева трябваше да направи 11 протеста и накрая да бъде приет от Орешарски където да внесе подписка в негова подкрепа-така и стана!Вярно после имаше проблеми докато си вземе парите,но накрая му платиха!Знам защото по това време имах бизнес с негови роднини!Явно сега от опозиционното крило на БСП пак са го наели но този път да плюе по Курнела и групата дебили под нейно командване!Та този за пари всичко прави,утре ако му платят и майка си в лицето ще заплюе!Срам ме е от такива "Българи"!
  • 11 Пешо

    29 7 Отговор
    Защо си мислите, че този може да мисли и защо ни занимавате с глупаци??
  • 12 Мишката

    18 4 Отговор
    От Каде па тоя влезна в политиката па зе да разбира
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Русенец

    22 2 Отговор
    Тоя колкото пъти дойдеше на Норд в Русе, толкова пъти си тръгваше ошамарен.
  • 15 Аааааа

    24 1 Отговор
    На тоя нали точно БСП му купиха билета за Америка
  • 16 Порно

    18 2 Отговор
    Мишо , явно не ти е лесно да караш ТИР в ю ес ей , та си се наредил с копанята пред деда си Шорош. Не се бави , подкрепи Истамбулската конвенция и гей браковете там са кинтите.
  • 17 Кой пее за БСП

    23 2 Отговор
    Като се правеше на политически бежанец НИ РИВА, като пя за БСП пак НИ РИВА. Щяха го убиват, отвличат, изнасилват, само и само да се докопа до USA. Сега много компетентен и тоя е фурнаджия, айде бегай...
  • 18 ттххх

    11 10 Отговор
    тоя знае ли че между социализма в Ссср и социализма вГермания навремето е нямало разлика... Германския социализъм на хитлер е гледал и копирал социализма на сталин...а именнно.....избиване на милиони невинни хора...това избиване е документирано и заложено от социалистическите идоли на много хора без да знаят че са проповядвали милиони масови убийства за развлечения...а именно маркс и енгелс...те казват че трябва да се избиват цели народи...първо в ссср го налагат социализма и сталин започва масови убийства на милиони хора за удоволствие...години по късно същатата идеология социализъм я вкарват и в Германия и хитлер започва да копира ссср и сталин и започва и той да избива милиони хора...едните си оправдават масовите убийства на расов признак..в ссср оправдават убийствата на класово разделение...крайната цел на социализма е била всъщност избиване на милиони хора...затриване на Православието..което се вижда изключително брутално в ссср и държавите които са заграбили...взривяване на църкви...заменяне на икони на светци с портрети на сталин..избиване на свещенници ..включително като са ги давали на прасета...Това не е лъжа...забрана за посещаване на църкви..ограничаване на малкото останали живи хора в всичко...та това е една малка част от социализма като е бил замислен от маркс и налаган в ссср..
    германия..
    и много други държави...винаги се е почвало с избиване на милиони хора...
  • 19 Праве Мишо

    10 12 Отговор
    Точно!!!
  • 20 Ники

    19 4 Отговор
    На кой му пука за мнението на Шамара , тоя е американски тираджия ?! И не се е славел никога с особен .. интелект
  • 21 Мазен полу Ром

    18 9 Отговор
    Тоя много бързо забрави видеото си преди няколко месеца как псуваше Българите и България!Сега седнал да умува че БСП не са социалисти, а са крайнодясна и нацистка партия....Я МАРШ бе!

    Коментиран от #50, #52

  • 22 Xa xa xa

    6 3 Отговор
    Не е тираджия ... убер караше с една таратайка ама мишака го мързи да прави друго .... обесних му някои неща а грездея ме блокира.... бахси жината... толкос за мишо ти
  • 23 ЦДБ

    14 4 Отговор
    Представиха ни поредния идиот
  • 24 Брат ми

    13 3 Отговор
    Смени дилъра Мишу...Циганин наркоман
  • 25 Адолф Хитлер

    7 6 Отговор
    Извинете ме,ама от кога нацизма и комунизма са близки???Вие идиоти прости,ме разбрахте ли че изпозлват Сталин за да имам подсигурен гръб и да завладея Западна Европа,но Сталин щеше да ме атакува малко ПО-РАННО отколкото аз и затова аз го нападнах пръв,а това че не спечелихме войната,беше заради лошите климатични условия,лошите пътища и това,че САЩ спонсорираше СССР по време на войната.

    Коментиран от #27

  • 26 Българина

    16 6 Отговор
    Мойто момче гледай си кравите и не се занимавай с България. Ти си направил избора гледай си живота и не се занимавай а нас!
  • 27 нтфх

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Адолф Хитлер":

    комунизма в ссср и социализма в германия са едно и също...дори гьобелс го е писал в статия в вестник в Сащ...като е казал че тези две неща са едно цяло...социализма на ленин и социалистическата рартия на хитлер която малко след това налагат като управляваща в германия...статията е има и е факт..
    лъжец ли си ти???
  • 28 Патриот

    5 8 Отговор
    Имаше хубави парчета, които още слушам в колата, но политиката не е на теб, Мишо!

    Няма какво да се лъжем - който и да е на власт ще изпълнява заповедите на американският посранник в България.
  • 29 Aaa

    7 10 Отговор
    Ето - и неособено интелигентния Мишо отиде в САЩ, посъбра малко опит и поумня! Не съм очаквал точно от него да чуя нещо умно, но явно стана чудо! Сега нашите русофилски тикви ще заблеят в хор срещу изказването му!
  • 30 ХаХа🙈

    4 5 Отговор
    Бе добри песнички имаш , и аз като колегата още си ги слушам в колата !
    Що ти трябва да се маскариш с тези глупости ?
  • 31 Баи очи

    7 3 Отговор
    Рисофилите нямат тикви. Тиквите е само една боковата подлога американска.
  • 32 ПАЛЯЧО

    14 4 Отговор
    Абе смешник такъв ти нали избяга в щатите ? Какво те интересува какво се случва в Бг..Стой си там и не си ври носа там където не ти е работа...НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБЕ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ОТ НЕАДЕКВАТНОТО ТИ МНЕНИЕ !!! ЯВНО МАЛКО ШАМАРИ СИ ЯЛ В БГ. ЩОМ ОЩЕ СЕ ОБАЖДАШ !!!
  • 33 Лъжат ниии...

    8 2 Отговор
    Мише ко ти стана бе. Едно е ясно на всички освен на тебе Ай -Кютоти е колкото на алабаш средно голем. Отвориш ли уста и казваш някоя глупост. На твое място не бих давал интервюта освен ако не плащат дано да си зел лев че иначе само хабиш кислорода на децата. Еуглена такава... Надявам се да го прочетеш
  • 34 ИЗЧЕЗВАЙ МИРИЗЛИВ ПРЕДАТЕЛ

    7 3 Отговор
    КОЙ ТИ ИСКА СКАПАНОТО МНЕНИЕ ЗА КАКВОТО И ДА Е..НАВИРАШ СИ ТЪПАНАРСКИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА СИТУАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН..СТОЙ СИ ТАМ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ.. ВКИСНАТА АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА..ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ИМ ЛИЖЕШ .....
  • 35 Горо

    12 0 Отговор
    Щом и шамара взе да дава оценки,Бог да помага на България
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 692

    13 3 Отговор
    Лелееее.... докъде е стигнал ,блогъра Асен Генов.Да кани такива''капацитети", като Мишо шамара.Резил,резил,резил...
  • 38 Уии

    6 1 Отговор
    Тоя боклук кои му плаща (явно БСП) или това е фалшива новина ,преди евро изборите мръсна гад плюеше ГЕРБ ,статията някои а пише и му пишат името доло ,фалшива новина е ,тоя няма толкова мозък ,манипулации на БСП са.
  • 39 Я па я

    2 3 Отговор
    Тоя като отиде в Америка видя къде е истината. А какъв див комунист беше..Не е истина.
  • 40 Мигел

    8 0 Отговор
    Какво "съвпадение",днес Курнела изгони Гуцанов от шефския пост във Варна и тутакси Варненския Плъх критикува доскорощните си работодатели от БСП!Пари на вятъра,вместо Гуцанов да плаща на този дебил да беше дал парите на някой дом за деца ,вместо да храни циганетата на Шамара!
  • 41 Оня с рикията

    5 2 Отговор
    Ето отде са се пръкнале гербаджиите!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Въпреки

    4 5 Отговор
    Интересно, кой му пише текста! Но, този път се е изказал точно!
  • 45 Панов

    5 7 Отговор
    За БСП е абсолютно точен.
    Тях не ги желаят за партньор даже от Кремъл.
    Москва предпочита да разговаря с ГЕРБ.

    Коментиран от #47

  • 46 Б. Б

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Балканец":

    Съгласен. Думата кретен е точно за него. А кретения, се получава от хора като него.
  • 47 Краси

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Панов":

    И с атака... Щото тя със герб се фака...
  • 48 Гербер

    3 2 Отговор
    Харесва ми мисленето на господин Мишо Шамара. Ако продължава така и се докаже, може генерал Борисов да го удостои с честта да го вземе в екипа си от доказани професионалисти.
  • 49 Единадесетт

    4 0 Отговор
    Шамарът защитава БСП,но плюе белите хора.Платен е от кръгове с идеология като на Отворено общество и подобни НПО,които са за изчезването на белите.Няма как да е расист за белите и да се изкаже като публична фигура,ще го смажат и той го знае.Платен е.Всички бели националисти ги представят свързани с Русия,лъжат.Тази лъжа е от най-важните им,нея я повтарят винаги от години,когато изчистват от политика,медии и другаде антиглобалисти.Този е промиващ на мозъци,платен е и дано го изчезнат.
  • 50 Единадесетт

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мазен полу Ром":

    Шамарът би трябвало да е ББЦ съден и в български затвор вече!За обида над българският народ.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Енолог

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Мазен полу Ром":

    В комбинация с 'лъзгав полуконяк ли? Като толкоз си се загрижил за българите - що не ти пука и за езика им?!?!?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ...

    2 1 Отговор
    Празни мисли на един празен човек [ да ме извинят човеците, че това (цензурирано) го наричам ”човек”].
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ВИЗИЯ БГ

    0 0 Отговор
    ХСНЛ .. Християнски-Социален-Неолиберализъм! Премахване на правителството и партиите, и премахване на икономическата политика, като такива. Само данък ДДС 20%, 70% от него за социални помощи, 30% за полиция и армия. Общините също да се издържат от ДДС, което да е колкото искат жителите, за колкото време желаят. Армията да е длъжна да строи комуни за безработните и бездомните, като армията взима 10% от продукцията за себе си. Ако обществото реши, и пътища да прави армията и полицията с 5% от средствата си и с 5% от времето на служещите в армията и полицията. Армията и полицията да са едно и също, но разделени на 10 части, да няма преврат и диктатура, с демократично управление, служещите правят референдум за всичко. Медицината която е безплатна към всяка община, с издръжка акцизи и ддс-община, да е елементарна, без излишни високи технологии, но етична и безкрайно достъпна и демократична. Акцизите да са само за болници, комуни за зависими, екология и ВЕИ-безплатни. Образованието да е до 7 клас, просто и демократично, четмо, писмо, смятане, география и литература, филми, музика и музициране, пеене, играене, физкултура, готвене, строителство, пътна сигурност и шофиране, техника, музеи, екскурзии, езици и лагери, на ниво Питагор. Никакви пенсии и пенсиониране от държавата. Всички над 16 до 61 години, да имат право да участват в граждански гвардии, доброволно със свои разходи. Наркотиците да не са забранени, само да се облагат с глоби и акцизи 200 до 1000%, които
  • 57 ВИЗИЯ БГ

    0 0 Отговор
    ХСНЛ .. Християнски-Социален-Неолиберализъм! Премахване на правителството и партиите, и премахване на икономическата политика, като такива.Всички над 16 до 61 години, да имат право да участват в граждански гвардии, доброволно със свои разходи. Наркотиците да не са забранени, само да се облагат с глоби и акцизи 200 до 1000%, които пари да отиват за лечение с - комуни за зависими. Парите да са просто облигации, зад които да стоят общинска земя и сгради - от които социални апартаменти с нисък наем. Банките да имат право да печатат пари, на базата заемите дадени от тях, най вече в акции от фирмите и недвижимости, държавата да не плаща фалита им. Да няма лични документи и шофьорски книжки. Фирмите и банките да издават документи, ако са им нужни, но народът да ги съди и оспорва, или да им забрани. Посолствата се приватизират. Общината издава международен паспорт и защитава своят съгражданин когато е в чужбина. ВСЕКИ КОЙТО ДЪРЖИ 40 ГЛАСА, ДА Е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА ОБЩИНАТА, А КОЙТО ИМА 40 ГЛАСА ОТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ДА Е НАЦИОНАЛЕН КОМИТА В НАЦИОНАЛНОТО-ДЪРЖАВНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. Президент или кмет, да се избират всяко Рождество Христово, от 24-30 декември, от народните представители. Всеки ще прави пенсионен фонд. Ще давате 5% от доходите си, ще се купува земя, животни, и всичко необходимо за земеделие и животновъдство. Разпределението е 50 на 50. Внасяш примерно 5 овце, и получаваш половината произведено от овцете, другото отива за
  • 58 ВИЗИЯ БГ

    0 0 Отговор
    ХСНЛ .. Християнски-Социален-Неолиберализъм! Премахване на правителството и партиите, и премахване на икономическата политика, като такива. Посолствата се приватизират. Общината издава международен паспорт и защитава своят съгражданин когато е в чужбина. ВСЕКИ КОЙТО ДЪРЖИ 40 ГЛАСА, ДА Е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА ОБЩИНАТА, А КОЙТО ИМА 40 ГЛАСА ОТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ДА Е НАЦИОНАЛЕН КОМИТА В НАЦИОНАЛНОТО-ДЪРЖАВНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. Президент или кмет, да се избират всяко Рождество Христово, от 24-30 декември, от народните представители. Всеки ще прави пенсионен фонд. Ще давате 5% от доходите си, ще се купува земя, животни, и всичко необходимо за земеделие и животновъдство. Разпределението е 50 на 50. Внасяш примерно 5 овце, и получаваш половината произведено от овцете, другото отива за гледачите. Така и с ягоди, домати, лютеница, сирене, кашкавал, ябълки. Ще е световен фонд, и да е наблюдаем, прозрачен, и оперативен по интернет. С демокрация. GODO - real investment and freedom
  • 59 Марк Енгелс

    0 0 Отговор
    Защо БСП предлага бившият на президентшата, провалил евровотът? Волгин, А. Симов, Дачков, В. Енчев, В. Григорова, или някой антигерб актьор или певец, са отлични кандидати за кмет на София. Важното е ГЕРБ да не е на власт.Много от гласовете за президентът и БСП, са изработени от Волгин. И А. Симов. Вацев!
  • 60 документите

    1 0 Отговор
    Студената война е спечелена от Червената олигархия - днес капиталистическа върхушка. https://www.facebook.com/notes/ivan-kostov/никаква-отсрочка-вработническо-дело-30111989г/10150371976389538/ http://otzvuk.com/Knigi/New%20books/Revolutsia%20mente.htm https://chitanka.info/text/2795-bylgarija-ili-mafijatay
    Източна Европа беше буфер срещу западно нападение срещу СССР. Сега пак сме буфер срещу Русия обаче. Само територията свързана пряко с началниците се държи с доволно население, пак буфер, но за лична сигурност.
  • 61 robur

    1 0 Отговор
    ха ха ха доживяхме един пропаднал нещастни кой прилича еднакво на клошар и циганин ни дава акъл и да ни учи на живота
    пак смях можете ли до си представите колко е кух същия щом не можа да се управи в България
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Марк Енгелс

    0 1 Отговор
    Ако в БСП има 5% леви, те ще поискат БСП да искат поне 15 безплатни болници в България, които не отказват прием. Ако не, напускат БСП, итя им е вече най-голям враг.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 vasik atanasova

    1 2 Отговор
    ТОЯ ГЛУПАК ДЕТО ИЗРАСНА В КОМУНИЗМА
    СЕДНАЛ ДА ГО ПЛЮЕ
    КОЙТО СЕ БЕШЕ СПОСОБЕН И В КОМУНИЗМА СИ БЕШЕ ДОБРЕ
    И ЧАСТНО СИ РАБОТЕХА И КРАДЯХА ЯКО
    И ПОСЛЕ СИ ИЗКАРАХА ПАРИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА
    ТО ТЕ Е НАПРАВИХА ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ ЧЕ ДА СИ ХАРЧАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИТЕ
    ДА НЕ БИ БЕДНИТЕ ХОРА ДА СА Е НАПРАВИЛИ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ
    НО ЗА ПОЛИЦАИТЕ Е ПРАВ
  • 68 ХАХАХАХ

    0 1 Отговор
    ХАХАХАХ МИШОООО КОЛКО СИ СМЕШЕН И НЕЩАСТЕН
  • 69 гощо

    0 1 Отговор
    Тоз сега от къде изпълзЕ?!?! Некъв капацитет ли треее да е нещУ?!?!
  • 70 ДОКО

    0 1 Отговор
    ШАМАР И ТИ ЩЕ ЧУКАШ КАМЪНИ В БЕЛЕНЕ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове