Last news in Fakti

7 Юли, 2019 11:46 2 544 29

ГЕРБ: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари

  • александър иванов-
  • бсп-
  • субсидии

Имат си собствена телевизия, собствени медии, може би и собствени социолози, изхарчили са си парите, коментира той

ГЕРБ: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари - 1

БСП имат собствена телевизия, собствени медии, може би и собствени социолози, изхарчили са си парите. Получили са субсидия от 9 млн. лв, но са ги похарчили. ГЕРБ са си управлявали добре парите, по-уравновесено, не като тях. Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари. Това каза в предаването "Офанзива" с Любо Огнянов по Канал 3 Александър Иванов, депутат от ГЕРБ.

"Политическите партии по време на избори и преди това показват дейност и политически идеи и се бият с това, а не със средства в касата. Укорът на БСП и тяхното съвещание, от където стана ясно, че нямат пари в касата, мога да кажа, че вината си е чисто тяхна. Получавали са си партийните субсидии, толкова много години", допълни Иванов.

"В закона за държавния бюджет, който променихме сега, предприехме и една промяна, в закона за политическите партии, за да не се ограничи съществуването на партиите. Решихме офисите, местата, където се срещат партиите с хората, вече да се осигуряват безплатно", каза още депутатът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ууууууу

    24 24 Отговор
    Кажи и нещо за Цветанов и парите за апартаментите и личния му лифт.

    Коментиран от #9

  • 2 Бумеранг

    24 19 Отговор
    Наглецо ... всички харчите нашите пари, които вашето правителство раздаваше щедро даже с по 2 лева отгоре на глас. Само че за разлика от другите партии, герберастите и крадете най-нагло и без мярка, затова си позволявате и спестявания в банкови сметки

    Коментиран от #10

  • 3 369

    15 11 Отговор
    Всеки обича да харчи чужди пари, тоя кви ги приказва, всеки обича туй занимание, но нали сме хора и се харчат за лични облаги!!!
  • 4 Бсп

    21 15 Отговор
    И се видя че ГЕРБ обичат да крадът от фондовете за сметка на качеството!

    Коментиран от #15

  • 5 Сот Цацар

    20 8 Отговор
    Спец Гешев,днес има сбирка на ОПГ ГЕРБ.Бегай да арестуваш!
  • 6 Антисоциалист

    27 12 Отговор
    Господа, изказаното от г-на е вярно. Изразява забелязваното и преди, и сега, и е закономерно. Лейди Татчър е изразила тази закономерност така: " Белята от социалистите е, че бързо изхарчват парите на другите хора." Има и още, и също съществено, изразено от великия американски антисоциалист Mises: "Няма нищо по - непоносимо за социалистите други да са на власт". Не само в България - и в Британия, и в САЩ и където и да, та и когато и да е - това е вярно защото изразява всеобща закономерност. А сега, г-да социалисти, пишете ми минуси! Естествено - както винаги без доводи!
  • 7 Centurion

    25 24 Отговор
    Какви чужди пари бе унанист грозен. Харчили са си субсидията която е по закон и която министъра на финансите от ДПС им е дал! Чуждите пари ги харчите вие през изкуствено заложеният излишък в бюджета!Харчи ги Борисов ,харчи ги еднолично. Не зная не ви ли е срам от този ,примитив,да му се кланяте,или в името на "България" разбирай кражбите и лапането сте готови на всичко.

    Коментиран от #12

  • 8 БСП ДПС Евророма

    18 8 Отговор
    Тия дето окрадоха, парцелираха и приватизираха България, пищели за още? Че дайте им, ако не ви стига ума!
  • 9 Антисоциалист

    21 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ууууууу":

    Като не Ви казва г-н Александър Иванов, ще кажа исканото от Вас "нещо". Г-н Цветанов бе наказано отстранен от управлението в ГЕРБ. Отстранен от управление и забележете - не от живота, както БСП отстрани Луканов, Павлов и много още убити. Не заслужават жал, но БСП може само зверски, и да си го признае ни може, ни ще.

    Коментиран от #16

  • 10 боярышник

    18 10 Отговор

    До коментар #2 от "Бумеранг":

    И как крадат,след като върна надбавените субсидии,я ми кажи "бсп"(брутално скъсан презерватив) кога же рърнат народните пари?Наглецо,мурзилка нещастна.

    Коментиран от #22, #24

  • 11 Не разбрал...

    8 2 Отговор
    Стига майтапи бе БайНов,ти сериозно ли говориш?”Хората”отБСП се оплакват ,а ТИ казваш че харчат ?Как така става тоя номер?
  • 12 СссереМ

    11 7 Отговор

    До коментар #7 от "Centurion":

    А надвзетите пари защо не връщат, искаме си парите,само тези крадци се услушват бе каунььь.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Centurion

    8 7 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Защото нямат от каде в момента,никой не е казал ,че няма да се върнат.Ще ги разсрочат както направиха с Мюфтийството.
  • 14 СоцБоц

    14 9 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Гроб създаде ККОНПИ=ДС да брани правоимащите, демек хората на Гроб за останалите е мащеха, т.е. едни да връщат парите други(Гроб) не
  • 15 onq s konq

    16 11 Отговор

    До коментар #4 от "Бсп":

    ДРАЗНЕЩО Е че Ти и подобни на теб ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НАСЪСКВАТЕ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ към Управлението на страната с МАНТРАТА че ГЕРБ "крадат Еврофондове".Естествено че го има "Тоя момент" в определени случаи чрез възлагане на Обществени поръчки на Близки до Властта фирми,т.е. "Наши хора" и тук е ролята на Опозицията - да се реализира като Регулатор на Властта.Има обаче една СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА между между Управлението на ГЕРБ и на БСП - че КОГАТО БСП Е НА ВЛАСТ,Еврофондовете СПИРАТ!А значи ли това че спират и КРАЖБИТЕ?...Естествено че НЕ,просто започва да се краде УДАРНО ОТ ДЪРЖ. ХАЗНА по същия начин чрез Обръчи от фирми.И както казах - точно тук е основното различие ГЕРБ - БСП - че едните крадат ВЪНШНИ ПАРИ от Еврофондове,а другите - ОТ ДАНЪЦИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!И да не забравяме :Еврофондовете "не растат по дърветата" и за вкарването им в БГ си "требе Чалъм",който някакси БОРИСОВ ГО УМЕЕ ПРЕКРАСНО!Ето затова и гласувам плътно за ГЕРБ - защото се краде,но и остава,докато при БСП е "тотал щета":)

    Коментиран от #23, #27

  • 16 ???

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Антисоциалист":

    Кога в Сащ са били на власт социалисти?И сигурно искаш да кажеш ,че са го оставили жив да се мъчи с апартаментите и да си умре от яд ,че не е "купил" още 5-6.
  • 17 Bubbles

    7 5 Отговор
    По повод всички тъпотии изречени най вече от опозицията бих попитал -
    А досега какво пречеше на олигарсите да финансират партии?
    Отговора е - Нищо.
    Ама друго си е да вземаш 11 кинта от глас и отделно някой чичко паричко да те дундурка, а сега особено непарламентарно представените партии доста ше озорят.
  • 18 Блу

    12 7 Отговор
    Реалността е съвсем ясна от десетилетия :
    "Социализмът свършва тогава, когато свършат парите на другите"
    Казала го е брилянтната Желязна Лейди Тачър. И е очевидна истина, потвърдена от живота винаги и навсякъде, където социалисти се докопат до публични финанси.
  • 19 Цв.Цв.

    11 14 Отговор
    ГЕРБ не са много по-различни от БСП.
  • 20 месара

    8 10 Отговор
    всичко от и на народа, за нас! лозунг на бсп (бкп) !
  • 21 333

    11 5 Отговор
    Абе къде е Александър Симов,да каже дали медитира върху едното левче.Друг път винаги ни осведомява,върху какво медитира в момента.

    Коментиран от #29

  • 22 Да ти го

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "боярышник":

    Лесно е да върнеш няколко милиона, след като си откраднал няколко милиарда, гербав смешнико
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Само и единствени

    2 3 Отговор
    Само ГЕРБ - лични
  • 27 Nik

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Прав си,но донякъде!Ако има добър контрол и добра съдебна система,"кражбите" ще се "сведат" до минимум-както на Евро средства,така и на пари от държавни поръчки,с пари от бюджета!
  • 28 Свиленски

    1 1 Отговор
    Биволицата е майстор на спорта в тази тема а и в комбинация с корифея на фалитите Румен Гечев щеше да е интересно ако имаха пари а не че са ФАЛИРАЛИ!
  • 29 МАНЬО

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "333":

    Пие бира с последните стотинки от касичката на БСП и чака да се стъмни та да пишка на някой паметник !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове