23 Май, 2012 17:35 4 976 0

Верните отговори на всички матури

  • матури-
  • момн
Верните отговори на всички матури - 1
Снимка: БГНЕС

Образователното министерство публикува на сайта си отговорите на матурите за зрелостниците. Днес в цялата страна се проведе втората задължителна матура за 12-и клас и националното външно оценяване по математика в 7-ми клас. Най-много зрелостници са заявили, че ще се явят на днешната матура по "География и икономика", по "Английски език", по "Философия" и по "Биология". Общият брой на зрелостниците, които трябваше да се явят на матури днес по 13 предмета, е 67 980, но от тях има недопуснати кандитати, както и тези около 1000 зрелостници от Перник.

Заради вторични трусове вчера вечерта, два от които бяха с магнитуд около 3 по скалата на Рихтер, в Перник бе отложено провеждането на изпитите. Матурата там ще се състои на 29 май. 

 

Ето всички матури и техните верни отговори:

Английски език

Немски език

Френски език

Испански език 

Италиански език

Руски език

Математика 

Предметен цикъл "Философия"  

История и цивилизация

География и икономика  

Физика и астрономия   

Биология и здравно образование

Химия и опазване на околната среда

Български език и литература и ключ с верните отговори


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА