24 Юли, 2019 22:07 9 082 33

Асен Йорданов: Гешев е по-голям ''вълшебник'' от Кристиян Бойков

  • кибер атака-
  • нап-
  • биволъ-
  • асен йорданов-
  • кристиян бойков-
  • иван гешев

Не познавам Кристиян Бойков, нямах идея за тази фирма

Асен Йорданов: Гешев е по-голям ''вълшебник'' от Кристиян Бойков - 1
Източник: БГНЕС

''Аз не мога да изкажа някаква определена хипотеза, защото не е ясно и точно, каква папка е намерена, намерена ли е, как е намерена. Адвокатите на Кристиян твърдят, че има много грубо погазване на Наказателно-процесуалния кодекс. Казват, че може да се сложи на компютъра такова нещо, а после да се ''намери'', както се подхвърлят наркотици например'', така издателят на сайта ''Биволъ'' Асен Йорданов коментира случая с хакерската атака срещу НАП и последвалите действия на държавните органи срещу заподозрения IT специалист Кристиян Бойков и фирмата TAD Group, в която той работи. Изказването си Йорданов направи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Познават ли Асен Йорданов и хората от Биволъ Кристиян Бойков и имат ли нещо общо с фирмата TAD Group, попита Йорданов водещата Кулезич: ''Аз нямах идея въобще, докато не се появи по медиите. Нямах идея за тази фирма, това момче не го познавам, даже не бях му чувал името'', отговори Асен Йорданов.

''Чух изявлението на премиера, че Кристиян Бойков бил ''вълшебник'', аз по тази линия бих казал, че Иван Гешев е по-голям ''вълшебник'' от Кристиян, щом прокурорите могат да правят такива инсинуации, щом си позволяват да правят такива внушения, твърдения, намеци, подтекстови обвинения, без да имат каквито и да било доказателства за подобни действия. Той ги обвини в кибер рекет. Да каже кои фирми са рекетирани от тази фирма? Това са едни голословни, словоблудствени обвинения, те са с цел оклеветяване, дискредитиране по принципа на цялата концепция на медиите, които са подвластни на Пеевски'', заяви още издателят на сайта ''Биволъ''.

''На никого не сме възлагали да търси нещо, камо ли на тази кибер фирма. Ние имаме много малко доверие на външни лица и субекти, кръгът ни е строго ограничен и предпочитаме да си вършим работата сами. Всичко сме си правили сами с цената на много усилия, а в крайна сметка и на много средства'', категорично отговори той на обвиненията срещу ''Биволъ'', че имат нещо общо с Кристиян Бойков и TAD Group.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герб

    26 4 Отговор
    Ако и когато бъде избран, Иван Гешев ще бъде първият главен прокурор на България, който е завършил своето образование в школата на МВР в Симеоново

    Коментиран от #12

  • 2 Ххх

    54 4 Отговор
    ТОТАЛНА ПАРОДИЯ Е ТОВА "НАМИРАНЕ" НА ПАПКАТА "ЗА БИВОЛ"... ЕЛЕМЕНТАРНА ТРАГИКОМЕДИЯ БАЦЕ..!!!
  • 3 Мата Хари

    39 3 Отговор
    Е сега веднага ще се намерят ослужливи фирми да кажат че са били рекетирани за минало време и естествено не са подали сигнал за това.
  • 4 onq s konq

    11 30 Отговор
    След като Биволът допуска че може да е подхвърлена макар и частично "компрометираща информация" от разследващите в някакъв Компютър на фирмата,ЗАЩО НЕ ПОСЪВЕТВА К.Бойков/ако се познават - като "познат",а ако не се познават - като "доброжелател" чрез медиите/ ДА ОТКЛЮЧИ КОМПЮТЪРА СИ/ИЛИ ЛАПТОПА/ и да се види ясно и точно какво инфо има вътре?Хем Бойков ще изчисти името си,хем ще помогне на разследващите да установят истината и да паднат всякакви съмнения и обвинения срещу него!

    Коментиран от #6, #18

  • 5 Съдията Дред

    29 2 Отговор
    Едно е да обвиняваш друго е да го докажат в съда. В съда всички лъжи лъсват не като да шиеш с бял конец!
  • 6 Ронин

    26 2 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Това да не ти е женския пазар сергията всички да гледат! Ти знаеш ли тази фирма колко много конфеденциално инфо има?

    Коментиран от #13, #22

  • 7 Гост

    1 9 Отговор
    По всички други въпроси можеш да изказваш хипотези, ама точно по тая не можеш...

    Коментиран от #8

  • 8 Другия

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Е то са само хипотези, нищо сигурно нямат!

    Коментиран от #15

  • 9 Бибата

    8 2 Отговор
    Според мен са изнудвали Ваклин мерзавеца какво ще кажете за теорията?
  • 10 ОТЕГЧЕН

    27 0 Отговор
    МАФИЯТА В ИТАЛИЯ РЯПА ДА ЯДЕ ПРЕД БЪЛГАРСКАТА !!! АЛ КАПОНЕ БИ ЗАВИДЯЛ НА РОДНИТЕ НИ МАФИОТИ !!! ПО ГОЛЕМА НАГЛОСТ НЕМА ПО СВЕТА !!!
  • 11 РОБ РОЙ

    22 3 Отговор
    За всичките години след соца. ДЪРЖАВАТА НИКОГА НЕ БИЛА ТОЛКОВА ЯВНО ГНУСНА И ПРЕДИ Е ИМАЛО МЪРСОТИЯ НО НЕ ТОЛКОВА ЯВНА КАКТО СЕГА! С ВСЕКИ ДЕН СТАВАМ ВСЕ ПО ПОГНУСЕН. И на тоя фон ми се дават разни градинки и улички отремонтирани калпаво за просперитет!!
  • 12 Младост 4

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Герб":

    Но са му преподавали абсолютно същите преподаватели от СУ ,и БАН институт по правото, защото до 1994 г юридическо образование имаше само в СУ и ВИПОНД МВР, или в чужбина СССР..Професор Герджиков ,ТенчоКолев,РуменЧолов, Методи Марков, професор Г.Петканов,Стамболиев Средкова няма как да чете други лекции.Освен това е имало учебници по всичко от които да чете за разлика от СУ по това време.А и хорариумът беше по голям защото МВР плащаше добре.Пък и в Симеоново преди 1989г се влизаше доста по трудно за мъже отколкото в СУ

    Коментиран от #21

  • 13 СссереМ

    2 14 Отговор

    До коментар #6 от "Ронин":

    Е,и спецпрокуратурата не е жена ти на пазара,а и има постановено решение от съда за обиските, а отказа за съдействие определено не помага на малкия терорист.

    Коментиран от #14, #33

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пеимист

    12 1 Отговор
    Много хора са объркани от случващото се, както и аз. В тази държава всичко се краде пари, обществени поръчки, лични данни, фирми, цели банки. Сега откраднаха и НАП, което най-малко може да очаква човек.
    За какви инвестиции си мечтаем, като самите ние се чувстваме объркани и несигурни.
  • 17 Другия

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Съдията чете това което е писал прокурора не го е разследвал обвинението в съдебна зала! закона е такъв за момента се съгласява и определя гаранция. това че някой е обвиненен не значи че е винивен! когато не знаеш, не се прави на разбирач смешо.
  • 18 Иван

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Много ли ти е готино да ръсиш тъпотии? 😂
  • 19 Съдията Дред

    4 0 Отговор
    Нали утре това обвинение ако стигне до съд защитата ще поиска експертно мнение от чужбина не от Бай IT спецалиста от Каспичан и всичко е чао.
  • 20 АНЕНЕРБЕ

    5 4 Отговор
    АСЕНЕ,

    Момчето ви изпрати информация за жената с която Иван Гешев живее на съпружески начала и бизнеса й заради който бяха закопчани двете кметици на Младост.

    За разлика от другите медии получили и отразили тази информация, вие грозно и зловещо ЗАМЪЛЧАХТЕ , и я предадохте на "компетентните" органи.

    Колко си жалък и ти и партньорката ти от Бивол с която делите не само едноименния сайт, но и леглото - Алберта Леон Алкалай зад която стои не само дружеството АЛЕФ , но и ШАЛОМ.

    НИМА ВАШИЯТ САЙТ С ИЗНЕСЕНИТЕ В НЕГО ДАННИ ИЗЦЯЛО ВЗЕТИ ОТ РЕГИСТЪРА НА НАП НЕ ЗНАЕТЕ , ЧЕ ТЕ СА ПУБЛИЧНИ , И НЕ СА ЗАСЕКРЕТЕНИ!!

    ЧЕ ВИЕ СЪС ИНСТАЛИРАНАТА В САЙТА ВИ ТЪРСАЧКА СТЕ СЪЩО ХАКЕРИ НА НАП!!!!!!!!

    ЗАЩО ВАС НИКОЙ НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА??

    ЗАРАДИ ШАЛОМ ЛИ??
  • 21 Съдията Дред

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Младост 4":

    Петканов знаеш ли как пишеше оценки на момичетата? ако си пола над коляното минаваш под коляното оставаш за на Есен!
  • 22 onq s konq

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ронин":

    Ще ти напомня нещо,което би трябвало да гознаеш:Тая ПРОКУРАТУРА НЕ Е ПАДНАЛА ОТ НЕБЕТО,А ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГ. НАРОД ЗА ТЪРЖЕСТВО НА ЗАКОННОСТТА НАД ПРЕСТЪПНОСТТА.И след като има ОСНОВАТЕЛНИ СЪМНЕНИЯ за "ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ",тя е ДЛЪЖНА ДА ПРОВЕРИ ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ,защото ...иначе ще излезе че не си върши работата!Затова и бих те попитал:КАКВО ПРЕДЛАГАШ В СЛУЧАЯ?дА КАЖЕ РАЗСЛЕДВАНАТА фИРМА НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ :Господа,компютрите съдържат Конфиденционална информация,след което Прокуратурата да се "Парализира" от изненаза и да започва да се извинява със заекване за Безпокойството ааа?!!Ама ДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ смело по Казуса бе,...че да ти видим акъла колко е:)

    Коментиран от #23, #31

  • 23 Комуниста

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Само как мазно пишеш от далеч ти личи че си били си слагач кой те знае какво мазно комунде си бил преди 10 Ноември!

    Коментиран от #25

  • 24 Истината

    1 0 Отговор
    Този ще бъде по голям Послушко.Концерт или шоу по желание.
  • 25 onq s konq

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Комуниста":

    Ха ха!Е няма как в рода ни да има комунисти,защото произлизам от Бедно кулашко семейство,чиито земи в Добруджа и имоти бяха национализирани от Народната власт.След което пък взехме че си ги реституирахме ей-така - от скука:)

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 onq s konq

    0 3 Отговор

    До коментар #26 от "Комуниста":

    Роден съм в Окръжен град и НИКОГА не съм живял на село.Куриозното обаче е ,че хем оценяваш думите ми като "Глупости",хем пък ги четеш?Всъщност никога не съм се съмнявал в това КОЛКО Е НЕОБЯТНА...Плебейската душа:)

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "Комуниста":

    Да съм ти дал право на "последна дума"?
  • 30 напалм дет

    3 2 Отговор
    Зад гърба му руското знаме и плюе по властта и закона на България! Типичен комунист!
    Другари, минавайте в нелегалност и започвайте с бомбените атаки, както едно време, Ф-16 идват, след 20 години всички червени феодали ще са мъртви, както и русофилството.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Иво

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "СссереМ":

    Не стига ,че правят рекет ,но и заблуждават обществото. Откъде знаят, че закона има пробойна и им дава право да не съдействат. Всеки един гражданин с чиста съвест би съдействал. По 20 години ефективна без право на обжалване и строг режим. Президентът и министър председател да взимат в пъти по-ниска заплата от тоя келеш?!?
    Работодателят му колко взима на месец? Колко данъци плаща тази фирма? Офиси всичко ли е им изрядно?
    Пенсионерите гладуват, 2500000 в БГ са социално слаби. Всички служби на проверка на фирмата, поне 5 години назад! Да бъде разнищена и ефективни присъди за данъчни измами! Ето те са виновни , да си докажат данъчната невинност!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове