9 Август, 2019 10:30 9 027 26

Майката на загиналия в Приморско младеж: Никой не ни се обади

  • приморско-
  • аквапарк

18-годишният тийнейджър се е ударил в друго момче, докато се спуска по пързалка тип „цунами”

Майката на загиналия в Приморско младеж: Никой не ни се обади - 1
Стопкадър: NOVA

"Знаем, че са се сблъскали глава в глава с негов приятел. Този, който отговаря за пързалката, е пуснал младежа по-рано, отколкото трябва. Той твърди, че момчето се е спуснало само", разказаха пред NOVA родителите на момчето, което загина вследствие на инцидент в аквапарк в Приморско.

„Тук ни обясниха, че нашият син е паднал от 2 метра височина, но това не е така. Децата казват, че не е падал. Спасителят, който е бил там го е изнесъл и може той да го е увредил", казаха още те.

„Младежите бяха на почивка. След инцидента никой не ни се обади. Държахме връзка само с приятелите му. Дори от болницата никой не ни потърси. Опитахме се да се свържем с болничното заведение по телефона, посочен в интернет, но никой не отговори”, добавиха родителите на загиналия младеж.

В четвъртък 18-годишен тийнейджър загина, докато се спускаше по екстремна пързалка тип „цунами”. Предполага се, че причина за трагедията е недостатъчното изчакване между спусканията на младежите. Заради водната струя, вътре в улея, двамата се сблъскват и единият бива сериозно наранен.

Двете момчета веднага са транспортирани в Университетската болница в Бургас. Въпреки усилията, лекарите не успяват да спасят живота на един от младежите. На другия пострадал е оказана медицинска помощ и, след като е подписал декларация за доброволно напускане на лечебното заведение, е освободен.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    44 3 Отговор
    А, подобието на държава кога ще го затваряме за оглед. Докато текат процесуално-следствените действия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Познат на всички

    61 0 Отговор

    До коментар #2 от "Johansson":

    Кой етнос си пролича, че на никой освен на теб не му стана ясно? Ако намекваш, че хората от снимката са цигани(роми, бразилци, сигани, сапунки и прочие) аз лично смятам, че грешиш!
    Много жалко за момчето и близките му, всяка смърт е трагедия, но нелепата причина и възрастта правят още по страшна тази история!

    Коментиран от #20

  • 4 Ахилесовата пета на българина

    11 3 Отговор
    Е главата му. Всички знаят, че това е слабото му място...

    Коментиран от #9

  • 5 Трябва да се внимава

    19 0 Отговор
    Кофти, много кофти! Затва трябва да се мисли и да се внимава, че живота е един и няма рестарт като при игрите:-)

    Коментиран от #11

  • 6 Анти милиционер

    5 9 Отговор
    Да не е скачал с главата напред в пързалката. Какъв примат.
  • 7 България

    4 1 Отговор
    Кофти материал.
  • 8 Всички

    27 1 Отговор
    Сме били млади, безрасъдни и сме правили глупости. Не обвинявате момчето това е съдба, орис. Съболезнования на родителите знам какво е да загубиш близнак човек мъката е неуписуема.
  • 9 толерантен

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ахилесовата пета на българина":

    А, ти от кой "неуязвим" народ си - кажи си, не се срамувай - циганин, турчин, евреин... Ние, българите сме толерантни, ще те разберем.

    Коментиран от #15

  • 10 ДОКО

    5 5 Отговор
    ЗАПОМНЕТЕ БОКО Е ВИНОВЕН..КОЙ КОГО БЛЪСНАЛ..КОЙ КОГО НАСТЪПАЛ..АЛА БАЛА ..АКО ИМАХТЕ ПАРА ЩЯХТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ПЪРЗАЛКА В КЪЩИ И ПРОБЛЕМ НЕМА..
  • 11 индуист

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Трябва да се внимава":

    Има "рестарт". Но не е "като при игрите".
  • 12 Джентълменът русофил

    12 0 Отговор
    "и може той да го е увредил", казаха още те".
    Айде почнахте и вие като англичаните. Човек да го е страх да помогне в Англия, ако стане свидетел на ПТП. Най-логично то е човек да помогне, а не да стои като пън и да чака линейната докато пострадалите издъхнат.

    Коментиран от #13

  • 13 Той хубаво

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Джентълменът русофил":

    Е решил да помогне но има случай в които пострадалият не трябва да се мести. И той като спасител трябва да знае тези неща. Може да има счупен врат или други неща при които не се мести пострадалият. Не обвинявате родителите в тяхното състояние обвиняват всички може и да са прави.

    Коментиран от #23

  • 14 Тръмп

    9 2 Отговор
    Ужасна трагедия!!!:(:(:(Коментарите и ровенето в нея са излишни!!!:(:(:(
  • 15 Българин съм

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "толерантен":

    Но това не пречи да познавам слабите си места особено когато са видни и демонстрирани от всички включително и от теб.

    Коментиран от #19

  • 16 Бойко Борисов.

    3 6 Отговор
    Един българин по малко аз черпя.
  • 17 ИВАН

    3 2 Отговор
    Мутрата е поизбързала да го пусне, но и майката е трябвало по-добре да възпита детето си - да не пълни гушите на мутренски атракциони, все пак жалко за момчето
  • 18 отвратен

    8 0 Отговор
    Чудя се дали им е сладко собствениците на медии да харчат пари изкарани с публикуване на такива покъртителни лични драми?
    Що за животно трябва да си за да продаваш реклами покрай такова човешко нещастие?! Пфу! Бих предпочел да гледам животни на село и да мизерствам, отколкото да съм на Малдивите с пари от такива гнусни перверзии. Винаги е било така - лошите новини се търсят най-много, защото провалените в живота се наслаждават на чуждото нещастие и умират да следят всяка драма. Нарича се "чекия на душата" и е наркотика на отрепката.
  • 19 толерантен

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Българин съм":

    Ясно - от юродите.
  • 20 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Познат на всички":

    Намеквам,че са българи!
  • 21 1234

    3 0 Отговор
    Случват се такива неша, на 18 можеш да се удавиш сам, да скочиш от 5 етаж, да се пребиеш с мотор, кола и какво ли не. Предполага се, че като си на 18 ти ще даваш акъл на 15 г как да се спуска по парзалката. Не е преценило момчето ситуацията
  • 22 1234

    2 0 Отговор
    Убеждавам да се че сме шампиони не по футбол а по простотията си, там сме ненадминати. Освен че ни избиват ами и ние бързаме да се самоубиваме
  • 23 Джентълменът русофил

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Той хубаво":

    Като цяло съм съгласен с вас, но може да попитате пострадалият, (ако е в съзнание) дали изпитва болка във врата или гръбнака и ако не изпитва такава да му се помогне. Само че закона в Англия стриктно забранява всякаква намеса. И знаете ли, че в Англия всички спекулират с врата и раменете. И при най-леко произшествие твърдят, че са с травми заради застраховката. Това по моему не е почетно. А за родителите разбирам, как се чувстват.
  • 24 следовател

    2 0 Отговор
    Случаят е следният:
    Момчетата са скочили двамата едновременно в съоръжението с главите надолу. Така се е случило, че не са изчакали инструкторът и когато са набрали голяма скорост са се срещнали глава в глава. Единият оцелява и има счупвания точно както би те ударил някой с глава - рамо, предмишница и китка. Когато го снимат момчето мълчи, а кой мълчи, този който има какво да крие.
  • 25 Игор Додон

    2 0 Отговор
    Жалко за момчето. Но това отново са безразсъдни постъпки. Другото момче вероятно е искало да си направи някакъв майтап в улея или и двамата са планирали нещо и просто този горе си е затворил очите. Но може би се премълчава нещо.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове