Last news in Fakti

9 Август, 2019 21:48 2 847 14

Потвърдиха: Навесите на Пламен Георгиев са незаконни

  • кпконпи-
  • пламен георгиев-
  • навеси-
  • тераса

Бившият шеф на КПКОНПИ трябва да ги бутне за своя сметка

Потвърдиха: Навесите на Пламен Георгиев са незаконни - 1

Навесите на терасата на Пламен Георгиев са незаконни, съобщи бТВ. Това показа втората проверка на районните инспектори от община Слатина. Около 60 кв. м. от навесите нямат необходимите строителни книжа.

Заповедта за събаряне ще бъде връчена на бившия антикорупционен шеф на 19 август, като той ще трябва да премахне незаконно построеното за своя сметка до началото на октомври.

Скандалът с терасата върху покрива на жилището на Пламен Георгиев започна с твърдение на организацията "Антикорупционен фонд", че той е пропуснал да декларира 186 квадратни метра от своя апартамент. Георгиев не се съгласи с твърдението и започна проверка за законността на навеса.

Тогава Пламен Георгиев заяви, че казусът с терасата е атака срещу него от олигарси, които комисията разследва, а премиерът му препоръча да излезе в отпуск.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тука има-тука нема

    21 0 Отговор
    Стига, бе ?! Пак ли? Сега тербе да ги бута ''за своя сметка''.
  • 2 Йосарян

    9 1 Отговор
    Нека Гаврата пребъде! ТРАЙТЕ ПУ.... И СЕГА ПСУВАМ.
  • 3 Тоя нахален мазник...

    17 0 Отговор
    Срещу няколко кюфтета и кебапчета ще използва мургавия електорат И няма даже да усети!
  • 4 Кой68

    16 1 Отговор
    Сега ще почнат разни правни увъртания и така докато всичко утихне?
  • 5 майтап

    24 0 Отговор
    сега прокурор с незаконни навеси на обща тераса- май е вярно-Няма такава държава!
  • 6 Гост

    16 0 Отговор
    И да започне да пуска комшиите, да си почиват на покрива

    Коментиран от #11

  • 7 Зайко Байко многознайко

    15 0 Отговор
    Прави сте ! И тези, като онези. Помислете тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ви напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя избора ни се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че сте всеотдайни към ГЕРБ, както комунистите, но това идва в разрез морала ! Имате потенциял да разберете, че Славуца Плехановна е най-големият манипулатор и промивач на мозъци. Когато в студиото му дойде Тиквоций Едно , толкова витиевато и по лакейски задаваше въпросите, че чак ми стана жал за него. След това Тошко сценаристът скочи на амбразурата да го защитава, като Павлик Морозов, но белята беше станала т.е. о@рахме се малко и флагът му на борец за правдини беше покорно склонен в калта на вербалният ( понос ) , демек ди@рия!

    Коментиран от #10

  • 8 Зайко Байко многознайко

    6 1 Отговор
    Тошко, ти ли го защитаваш, като Павлик Морозов или пък ти Сиромахов както Зоя Космодамянская? В боравенето с думи може да не съм толкова добър, но пък се уповавам на фактите! Както всеки от нас и Славуца не е идеален, поради фактът , че е обществена личност обаче на него се отрежда роля на съвременен будител. По случайно стечение на обстоятелствата се стигна до момент в който определена група от населението го пожела, като политик. Добре , но да не забравяме, как с далечени финтове и пасове по време на интервюто с Тиквоций Едно пусна знамето на "борец за правдини" в калта. За да си политик, трябва да спазваш някои правила, безспорно Славуца има организаторски талант, нюх на бизнесмен и т.н. , но още едно но! Да бъдеш голям политик ти е необходима праволинейност и отстояване на това за което се бориш! Тъй, като в нашата държава всичко е някак почти , така и всичкото произтичащо от това е някак почти. Неблагодарноста е една от най-отвратителните човешки черти! Славуца е неблагодарен. Няма да забравя , как разнасяше микрофона в шоуто " Невада" ( на живо съм бил там ) с шоу водещият Къци Вапцаров а в последствие се опитваше да го осмива и обижда, това е неблагодарност. Другото което боде в очите , това е подмяната на моралните ценности на неколко поколения , имам пред вид чалгаризацията! След Украина с комик и ние ще изненадаме света с виолист и напъващ се певец!?!

    Коментиран от #9

  • 9 Спас безделника

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Зайко Байко многознайко":

    Пич, никой не си прави илюзии, че Трифуня е нещо повече от шоумен-чалгаджия. Номерът се състои в това, че хората търсят начини да се освободят от кърлежа Кратунски, а не знаят как. В страните с работеща демокрация народът просто излиза на улицата и го помита с кръв или без кръв.

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Да ама

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Той каза, че покрива е обща част, а постройките не са обща част. Така ако се наложи ремонт на покрива всички ще плащат, а само той може да ползва построеното.
  • 12 Кой68

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Спас безделника":

    В България е свободия и лакомия......Нямаме общество което да застане и стои зад едни ценности,а се хвърля от една крайност в друга.
  • 13 анонимен

    1 0 Отговор
    Абе пак ли ни занимавате с ПАЦО-ТЕРАСАТА? ???? А какво става с ЦЕЦО-АСАНСЬОРА??????? Само да попитам!
  • 14 цвцв

    0 0 Отговор
    прокурора ще подкупи всички и пак ще излезе чист да му мисли бедния
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове