Last news in Fakti

29 Август, 2019 08:30 4 211 30

Още няма следа от Иван, изчезнал след "тайно" парти

  • иван йорданов-
  • аксаково

Потърсил е помощ, почувствал се е застрашен, не може да каже от какво, казал е, че имало много хора, каза гл. инсп. Пламен Големанов

Тайно парти в гората – след това събиране се губят следите на 28-годишен мъж край Варна. Издирването на Иван Йорданов продължава и днес.

Около 150 души се събират в бившето военно поделение край село Любен Каравелово на импровизирано парти, договорено в социалните мрежи. В района е издигната сцена и се забавляват със силна музика.

Минувач вижда спрял автобус и се обажда на 112. Сигналът е предаден в община Аксаково, а оттам на кмета на село Любен Каравелово. Докладвано е и на полицията.

Оказва се, че в ОД МВР – Варна разбират за сбирката чак в неделя вечерта, когато бащата на изчезналия мъж се обажда да търси помощ в издирването му.

Синът му Иван Йорданов е пращал и локация на близките си къде се намира, но след това следите му се губят.

Кметът на селото Иван Димитров разказа, че е видял палатки и коли в района на поделението. Питал е и двама младежи какво се случва, а те са му отговорили, че са на парти.

Местните пък разказаха, че и миналата година се е чувала силна музика от района. От полицията заявиха, че партито е било нерегламентирано:

„Това го научихме от медиите, че е имало такова обаждане. Полицията не е уведомена за мероприятието, мероприятието е нерегламентирано", каза гл. инсп. Пламен Големанов – нач. Сектор "Издирване", ОД МВР – Варна.

Той поясни, че са проведени разговори с хора, присъствали на това парти.

„Разговаряли сме, има колеги, които са гледали във Фейсбук за такива групи организирани.... Това са хора, които се организират, слушат музика на много силни честоти и търсят места, скрити, потайни места, където да правят това, което харесват. Ние научихме от бащата, който се обърна с искане за съдействие по издирване на сина му. Потърсил е помощ, почувствал се е застрашен, не може да каже от какво, казал е, че имало много хора. По свидетелски показания около 150 души, целият район е бил пълен с каравани, кемпери, коли, импровизирана сцена с висока озвучителна техника”, добави той.

Служителка в магазин обясни, че видяла някои от хората, които приличали на хипита, но не си купували спиртни напитки:

„Алкохол не, повечето си взимаха бири, безалкохолни, вода, питаха къде е селската чешма да си налеят. Бяха като тези хипитата едно време, битници такива, момчетата с дълги опашки плетени, сплъстени... Даже синът ми ги е питал къде ще се събират, той казал "тайна" - единият от тях. За първи път такова нашествие на хипари, с палатки, окъсани, одърпани”, разказа Маргарита Баева – служителка в магазин.

От полицията молят ако хора са качвали на стоп Иван, да се обадят на телефон 112.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БТВ новините

    23 9 Отговор
    наркомании пропадняци закопана някъде още един малоумник гушна букета между другото вангелови в Пирдоп са боклуци

    Коментиран от #26

  • 2 Лора

    5 9 Отговор
    Надежда златова украинска к**** женена за белгийци мършава две копелето на един черен боклук бесарабски боклук
  • 3 Синдикат на Ало Измамниците

    15 2 Отговор
    Напомня за случая с Ларс Миттанк, който изчезна по подобен начин преди няколко години от летището във Варна.
  • 4 Опаа

    14 2 Отговор
    Умириса някоя трънка!
  • 5 Behemoth

    19 2 Отговор
    Лоша дрога и изпушил мозък ...метнал се е в някой окоп....
  • 6 гост

    14 1 Отговор
    През нощта се обажда на баща си, бил уплашен, след няколко часа баща му звъни и той не можел да го познае, звучал като сънен, после нямало информация, бил в група, но никой от групата не го търси нито казва къде е. Вдигат МВР и доброволци да търсят някой, който надали има редстава, че е изчезнал, може да си е скитник, имам такива познати, ходят боси, събират се в комуни и всеки един лев, до който се докопат дават на шамана си, а той понеже ги учи да се откажат от материалното, ходи с гсм, кара кола, пуши и пие. Преди години имаше пак такъв случай на подобно момче, отказал се бе от материалното и само по една тениска и гащи беше измръзнал до смърт в гората.
  • 7 Антон

    17 1 Отговор
    какво се чудите, взел синтетична дрога, като ефект го подгонила параноята, дървета в гората са му се виждали като големи средновековни рицари, хората от тумбата са му приличали на джуджета, а той се почувствал като дошъл от бъдещето човек, който има мобилен телефон. успял да се свърже с близките си, но ефекта от дрогата се засилил и той решил да бяга. Защо се хаби ресурс да се издирват наркоманите......
  • 8 Не си

    11 2 Отговор
    Купували алкохол защото са карали явно съмо на нискочестотна музика...
  • 9 Tate

    15 6 Отговор
    Тъжна статистика и все по тъжна ще става ! Хора без мотивация живеещи с мама и тате ,движещи се по най-ниското съпротивление но с претенции и желания ! Какво да очакваме от посерко на 28 години в БГ ,друсат се и се мислят за безсмъртни ,ако имаше поне 3 месеца казармена подготовка може и да има шанс ! Такива ще се загубят и на "Жълтите павета" ! Лошо наистина лошо ,да не дава Бог да трябва такива индивиди да ни защитават от "нашественик" ,че май пак старците трябва да свършат нещо !!

    Коментиран от #30

  • 10 Късоиме

    16 1 Отговор
    Изперкал е от дрогата . До няколко дни ще се оправи и ще се появи някъде !
  • 11 azko

    13 1 Отговор
    Кат го пуснат гъбките или лсд-то,ша си дойде:)
  • 12 SIC

    7 1 Отговор
    Какво става с коката на другарката Бориславова ?
  • 13 Кольо Мишинито

    11 1 Отговор
    След поетата доза LSD той изчезнал.
  • 14 9978

    15 2 Отговор
    Пак се появиха тези боклуци. На времето в САЩ им казваха ходещи клозети, защото не се къпеха никога, опикани, осрани и воняха ужасно. И пак така се събираха в комуни - кришнари, хипари, всякаква сган
  • 15 Име

    13 2 Отговор
    Тази година по черноморието беше пълно с такива нарко отрепки. Бабичките ги бъркат с хипитата, но не са - онези поне са правили безразборен секс и са се зарязявали масово със спин , докато тия мършляци само лежат и спят....
  • 16 100

    9 6 Отговор
    Абе много бързате да му лепнете етикета "наркоман". Човека поне на снимката не изглежда да е наркоман. Може по някаква друга причина да е изчезнал. Дано да е жив и здрав.

    Коментиран от #17, #24

  • 17 100, (сто) какво??????

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "100":

    Толкова ти трябва за доза ли??????

    Коментиран от #19

  • 18 Голям праз

    3 4 Отговор
    Една отрепка по-малко!
  • 19 100

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "100, (сто) какво??????":

    Не, на четящите им трябва IQ 100, за да ме разберат. ;)

    Коментиран от #21

  • 20 Стоян

    4 0 Отговор
    Много кофти място е са избрали за "тайно парти",село Любен Каравелово и околните Изворско и Водица са 99% цицанско население,ако вечерта се объркал в тъмното да влезе по къщята на някой от мургарите индивиди,смятайте ,че са го обрали,убили с камъни и са го пуснали в някоя септична яма.
  • 21 100, (сто) какво??????

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "100":

    Извинявай Айнщайн, Сигурен съм че шмъркащтите те разбират само с поглед!!!

    Коментиран от #22

  • 22 100

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "100, (сто) какво??????":

    Откъде си толкова сигурен? Да не би и ти да си от шмъркащите?

    Коментиран от #23

  • 23 Алергичен към глупаци

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "100":

    От шмъркащите е ,ама на дрога от 15 лева,този цървул 100 лева не е виждал на едно място от последния път когато открадна пенсията на баба си;)

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 имамGкласа

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "БТВ новините":

    Не се прави че и ти не си същия.Дрогирали са се и Ванчето е умрял най вероятно от свръхдоза или дилара го е убил защото му е дължал много пари ама.. кво ни занимавате с него.
  • 27 НаркоманиСте

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "kkk":

    И дано и ти да си един от тях циркаджия хаха
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Синдикат на Мафията

    2 1 Отговор
    Всички които се възмущавате на шмъркащите бело шмъркате и вие ма се праите на ощипани вдовици ревящи за хОй
  • 30 Синковец

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Tate":

    Човека е лекар, "Тате" Завършил медецина в СУ.Твоето отроче каво е завършило? Бакалавар по шмъркавици и уискита в кварталната чалготека, ама иначе хората слушащи техно са наркомани. Пази Боже сляпо да прогледа, че ако си видите хала ще изпотрошите клоните да се бесите на тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове