Last news in Fakti

7 Юни, 2012 17:09 1 609 3

Не са открити части от тела на мястото на взривовете

  • взривове-
  • петолъчка-
  • открити-
  • части от телата

Първоначално беше съобщено, че има такива

Не са открити части от тела на мястото на взривовете - 1
Снимка БГНЕС

Специализирана група за обезопасяване на боеприпаси и бронирана техника влезе в района на взрива край ямболското село Лозенец.

Едва след приключване на работата на сапьорите, в епицентъра на взрива ще влязат разследващите, тъй като районът е изключително опасен, заяви окръжният прокурор на Ямбол Георги Ханджиев, цитиран от БНР. Той беше категоричен, че

човешки останки не са открити

и търсенето на тримата работници, изчезнали по време на взрива, не е прекратено. Още вчера, непосредствено след огледа в района, окръжният прокурор каза, че е възможно да има жертви.

Открити се части от тела на мястото на взривовете, но все не е ясно дали са от човек или животно. Това заяви прокурор Георги Ханджиев, съобщиха БГНЕС и Стандарт преди часове:

Прокурор Ханджиев уточни, че ще бъде направен ДНК анализ, за да се установи от кого са тези части. На този етап обаче не може да се каже дали става въпрос за човешки или животински тъкани."Не намерихме трупове или части от трупове. Видени са тези телеса, на които ще бъде направен ДНК-анализ. Като се има предвид кратерът, ако е имало хора вътре в този първи склад, най-вероятно ще са жертви", каза прокурор Ханджиев.

С близките на изчезналите са проведени лични разговори и не е скрита абсолютно никаква информация, заяви директорът на Ямболската полиция главен инспектор Генчо Иванов.

Никой от кризисния щаб на Петолъчката не потвърди информацията за разтоварване на камион и взрив като основна причина за драмата. Оказа се, че подобна информация липсва и в прокуратурата, и сред полицаите. Прокурор Георги Ханджиев отказа да коментира изявлението сутринта на зам. главния прокурор Бойко Найденов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зло Куче

    2 1 Отговор
    Срамота!!! Това не е държава! И в Сомалия никой не си рискува живота за 350 лева на месец. Само в тази скапана БЪЛГАРИЯ мутри и политици са си бръкнали в гащите и правят каквото си искат с народа. Подземни миньори стоят с месеци без заплати, плащаме най-скъпите лекарства, телефон, горива и ток. ДОКОГА!??? СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зло Куче":

    ma shto hodite da rabotite za stotinki be?kato nevi otarva si tasite druga rabota.ako li ne si biete kamshika na van ot BG/
  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зло Куче":

    ma shto hodite da rabotite za stotinki be?kato nevi otarva si tasite druga rabota.ako li ne si biete kamshika na van ot BG/