Last news in Fakti

11 Септември, 2019 15:05 4 556 19

БСП: Цветановщината витае и без него

  • манол генов-
  • цветан цветанов-
  • цветановщина

Той заподозря, че законовите промени са обвързани с местните избори

БСП: Цветановщината витае и без него - 1

Г-н Цветан Цветанов го няма, но Цветановщината още витае тук през законодателството. Това каза народният представител от ПГ на "БСП за България" и член на Изпълнителното бюро на БСП Манол Генов по време на дебатите по Закона за местното самоуправление и местната администрация.

Колегата му Иван Иванов от БСП коментира, че на дискусия през месец март 2018 г. под егидата на Цветан Цветанов е обсъден този законопроект. "Спомените, които се възвръщат в мен са докарването на килограм кметове на ГЕРБ, които да обясняват как очакват този закон и и му се радват и искат на всяка цена да стъпят в правомощията си", посочи Иван Иванов.

Той заподозря, че законовите промени са обвързани с местните избори. БСП определи внасянето на такъв законопроект седмици преди изборите като прекалено тенденциозно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бермудския Триъгълник

    29 4 Отговор
    Цецо сега е само на хонорар!
  • 2 Патриот

    27 3 Отговор
    Ооооо...... там ОПРАВИЯ НЯМА !!!!!!!!!!!!!!!!
    ДОКЪТО ТОЯ "народ" Е В БУДНА КОМА !!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Дядото

    23 15 Отговор
    ....а Овчаровщината ...има ли край, комсомолец??? С Доган се целувахте по площадите докато раздаваше порциите ...!!! И да питам: Когато виждаш с очите си за големи периоди от време че се вършат незаконни сделки и се граби българския народ ,независимо от коя партия са КРАДЦИТЕ , и нищо че не участваш пряко ами си само свидетел...ТОВА ПРАВИ ЛИ ТЕ ПО ДОБЪР ОТ КРАДЦИТЕ,??...НЕВИНЕН ЛИ СИ...?? БЪГАРСКИ РОДОЛЮБЕЦ ЛИ СИ.....??!!? БОКЛУЦИ и Гадове сте...комсомолецооооо !!!
  • 4 Хорацио

    33 4 Отговор
    Това да те отвежда с белезници като свидетел си е чисто отвличане, против волята свидетелите се призовават с призовака! Гавра с човека е това, гавра на държавни служители самозабравили се!!!
  • 5 Гост

    10 27 Отговор
    Другарки и другари комунисти, за криво колело-прав път няма.
    На ва с все нещо ви пречи да спечелите поне едни избори през последните има, няма 15год.
  • 6 фидосова

    29 6 Отговор
    Тя
    Цветановщината е като
    Борисофщината

    Коментиран от #19

  • 7 Розата

    18 4 Отговор
    ТЯ,ЦВЕТАНОВЩИНАТА Е КАТО ГЛУПОСТТА-БЕЗКРАЙНА...
  • 8 jorj

    3 4 Отговор
    Ще се върне!!! Тогава ще ви ЕПМ мръсни убийци!!!!
  • 9 Един

    14 3 Отговор
    Бойковщината и цветановщината са като диарията откъдето минат става мазало
  • 10 Зайко Байко многознайко

    13 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"

    Коментиран от #16

  • 11 Зайко Байко многознайко

    12 1 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, нашата страна. Пенсионери гладни мъждукат през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма ,потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний живота тежък, как ще продължим!?!
  • 12 Зайко Байко многознайко

    10 2 Отговор
    Нагъл, отвратителен, ушав шлифер с особена форма на главата тип каунЬ, Цецо Крадецо ,върни заграбеното, плати си данъците!Нареди се в списъка на най-отвратителните крадци в новата история на България, като почнете от Гоце, Р.Овч., Костов аборигенният индо-европеец, великият приватизатор, "Царят" нашия пъдар, който така ни оправи за 800 дни, заедно с неговата кохорта от крадливи юпита, че още не знаеме на къде вървим, Доган На@ран, другият специялист по " художествена гимнастика" , специялист в състезанието с обръчи, Р. Овч. "великият енергиен гуру" на бедната ни Родина, Пикащият във фонтаните с вторият си псевдоним, Маджо Вика Румен, изключително отвратителен нагъл номенклатурчик, безгръбначното мекотело мистър Бийн, Соломон Трабантски, Московския "изключителен" ваксинален комбинатор, " майката" на нацията , жената Шива, стругар, министър и неуспял кандидат президент, забравих хубавото и крадливо Наде, комунистката крадла Елена Поппарфюмеровна , не на последно место Тиквоций Едно, доказан бандит, който управлява държавата, както са го управлявали него във времето на групировките. Всички заедно с трътляците в Парламента във затвора. Това са крадливи, национални предатели!
  • 13 Истината

    1 8 Отговор
    След 1944 вие като убивахте и отвличахте, а и фашистите и те убивали комунисти и заради вас комунисти и фашисти ние гладува е от 20 години, децата ни, защо едни същи обикновени хорица на прицел, а вие все сте си окей и както казва един родител от провинцията, син му адвокат в столицата. Ти тях не ги мисли софиянци, имат по 5,6,7 жилища.. Под наем ги дават, вили и ако закъса е продаваме, а и в провинцията само работа на комунисти, земи, на едни и същи и не се сърдете бкп, кога ви казваме слабите места. И с избори и без все ние без партии и без пари сме прецакани. Кой има пари ще живее и трябваше по възр. Или при смяна на имена да стане война и кой оцелееше да живее, преди да починат старите.. Много богати с крадене и надолу без работа цели семейства деца.. Сега има за 400 лева, но преди 12 години и по-преди и след никъде не можеше да започнеш, всичко бе за техните, цц цб нека и дпс кажат, а и абв също. А и сие. Нелепо е. Едни да ядат, а други да гладуват и от там може би им се раждат с недъзи деца, от недохранване на бременните млади и сие. Божа работа, но знае ли и от стрес. А и родителите им безработни. Не всичко е било зле при соца. Цц е млад, но ние знаем и помним др. Цветанов.. И преди 1944,а и баба ми бе р. 1885,така че, и историята, но вие ударите гжа Мозер, техните хора.. Много злини от 1984, до днес.. Яшката, цвета, много явни неща пред очите ни, а сега биете тъпана, късно е на години на Калина и танас са. Вашите внуци на комунистите растат, а друг

    Коментиран от #17

  • 14 ХА ХА ХА

    7 6 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯХА , ПОГНАХА ГИ ТАЛАСЪМИ !
  • 15 Хаха

    7 0 Отговор
    Не гласуваш. Казах на един провинциалисти помагаш в сф на си че ютист, внуците.. Мая Манолова нямала диплома за юрист, а той бил братовчед на съпруга й.. Кой? Не разбрах, май хасковският, а той бтей.. Оставаше и бой.. А караянчева, а министъра някоя от герб за мед. Сестра.. Пълна лудница.. И на х.. Тая не ме иска.. Това прочетох, ама ха де.. Комунист червен до комунист син, дъщеря син. Наздраве със студена водица. Пийте, може да ви мине яростта
  • 16 Хаджи хаджи Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Зайко Байко многознайко":

    Чудесен анализ!! Поздравления, но дали следващото поколение, ще знаят повече от компютърните и медиините симулации! Адмирации от мен!
  • 17 Българин

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Това е руски език преведен през Гугал-преводач....Руски тролове правят ситуации....Пиши на Руски бе Серьожа....Що се срамиш от езика си.....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ново

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "фидосова":

    Сън не ви хваща успокоите се цветанов е на почивка Стига сте бълнува ли още от сега си търсите оправдание з некъдърноста си
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове