Last news in Fakti

15 Септември, 2019 17:32 4 557 43

НСО: Да, имаше катастрофа

  • нсо-
  • катастрофа

Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено

НСО: Да, имаше катастрофа - 1

На 15 септември 2019 г. около 10.30 часа на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, автомобил на Националната служба за охрана (НСО) е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач. Благодарение на бързата и точна реакция на водача на НСО, са ограничени щетите от удара. Това съобщиха от НСО.

Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено.

При инцидента г-жа Цвета Караянчева е получила нараняване и незабавно е транспортирана в болнично заведение. Национална служба за охрана не разполага с информация за други пострадали от инцидента.

Причина за пътния инцидент и вината за причиняването му ще бъдат установени в рамките на текущото разследване.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледания от други

    24 3 Отговор
    Да плащат разходите по поправка на Шкода Фабия
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Behemoth

    48 4 Отговор
    Лъжат ...виждали ли сте как се движи кортеж ...отпред кола отзад и отстрани точно по средата на пътя....оная се е паникьосала от тоя в средата и се е забила в тях....само кортежа на Путин се движи безопасно (щот му затварят магистралата хахахххххх)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Шаран

    47 2 Отговор
    ПовЕрвах на статията дума по дума...
  • 7 Тупан

    31 2 Отговор
    Заради тия некадърници, Пекинската патица щеше да отлети при Св. Петър, да прави географски открития на оня свят!

    Коментиран от #14

  • 8 goni

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Диян нач.Дирекция ТПС-БДЖ ЕАД СОФИЯ":

    Разбирам че имаш психични проблеми. Много от тях се лекуват. Най-големият проблем е че хора с такива проблеми отказват да се обърнат към специалист! Знам че ще ти е трудно, но ако осъзнаеш проблема си! Поговори с някой близък, ако ти е останал такъв! Може да ти помогне.
  • 9 Дивеча

    6 40 Отговор
    Вчера, малко преди Пловдив в посока Бургас, ме застигна кортеж от 2 Тойоти, водач Ауди и отпред още едно Ауди А8, 4,2, което караше около 500м пред останалите. Изпреварвах ТИР с 140км/ч. А8-цата започна да святка къси-дълги доста зад мен. Натиснах газта и осовободих трасето. Едната Тойота наистина кара върху осовоата линия. Прибрах се плътно в дясно, почти стъпих в аварийната лента, за да отворя място на кортежа. Подминаха ме спокойно, Тойотата мигна с аварийните за мерси и си заминаха. Без проблем. НСО си вършат работата. Това е.

    Коментиран от #13

  • 10 АНЕНЕРБЕ

    36 1 Отговор
    ТО, ЧЕ Е ИМАЛО КАТАСТРОФА С КОЛА НА НСО Е ЯСНО.

    НЕ Е ЯСНО ОБАЧЕ ПО КАКВА РАБОТА Е БИЛ ТАМ АВТОМОБИЛА И ДАЛИ ТОВА ЩЕ Е трудова ИЛИ битова ЗЛОПОЛУКА ЗА ГОСПОЖА КАРАЯНЧЕВА.

    ВИЕ И СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ЛИ РАБОТИТЕ И С КОГО РАБОТИХТЕ ПРЕЗ НОЩА НА 14 СЕПТЕМВРИ??

    Не купонясвахте ли за сметка на българския данъкоплатец, който ще плати и колата и щетите които са произтекли от този ваш ЛАЙФ!!

    ЗАПРИЛИЧАХТЕ НА БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП!!

    ДВИЖИТЕ СЕ ПО ПЪТИЩАТА КАТО ИЗВЪНЗЕМНИ СЪЩЕСТВА , А НЕ КАТО СМЪРТНИЦИ.

    РЕДНО БЕШЕ СЪДБАТА ДА ВИ ПОКАЖЕ, ЧЕ СТЕ СМЪРТНИ.
  • 11 Емил

    27 2 Отговор
    Няма вариант да има катастрофа с кола на ченге и вината да не е негова! Карат безразсъдно и нагло! Все едно някой иска да застреля избраниците на народа!
  • 12 Емил

    34 1 Отговор
    Докога ще ви е страх от народната любов?! Крият се като мишки и се пазят като наркобосове (май "като" е излишно)!
  • 13 АНЕНЕРБЕ

    28 1 Отговор

    До коментар #9 от "Дивеча":

    ДА , ТЕЗИ РАБОТЯТ ОТ СУТРИН ДА ВЕЧЕР , и събота и неделя.

    ЗДРАВА РАБОТА КИПИ НАЙ ВЕЧЕ ПРЕЗ ТЕЗИ ДВА ДЕНА КОГАТО НАСТЪПВА ИСТИНСКИЯ ЛАЙФ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ БОГОВЕ, КОИТО КУПОНЯСВАТ В ПРОВИНЦИЯТА ПРИ СМЪРТНИЦИТЕ.

    Та катастрофата с КАРАЯНЧЕВА - битов или трудов ИНЦИДЕНТ ЩЕ Е??

    КАКВА ГИ Е ВЪРШИЛА С КОЛА НА НСО В ТОЗИ КРАЙ НА РОДИНАТА НИ ЕДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ТО В СЪБОТА СРЕЩУ НЕДЕЛЯ?!!

    ОТГОВОРИ МИ АКО МОЖЕШ , ЗАЩОТО АКО ТОЗИ ИНЦИДЕНТ БЕШЕ СЕ СЛУЧИЛ В НЕ В ДИВАШКА СТРАНА КАТО НАШАТА , медиите задължително щяха да попитат г-жа КАРАЯНЧЕВА - КАКЪВ ГО ДЪРЖИШ С КОЛА НА НСО В ТОЗИ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ МА ГОСПОО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ?!!

    ТУК ДОРИ НЯМА ОПОЗИЦИЯ ЗА ДА ЗАДАДЕ ТОЗИ ВЪПРОС , А МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ СА КАТО ТРИТЕ МАЙМУНИ - НИ ЧУЛИ , НИ ВИДЕЛИ , НИ РАЗБРАЛИ!!!

    ТА ВЪПРОСА ОСТАВА ВИСЯЩ - къде бяхте вечерта в СЪБОТА и какви ги вършихте заедно с Караянчева г-да от НСО?!

    Коментиран от #18

  • 14 Хистори

    19 4 Отговор

    До коментар #7 от "Тупан":

    НСО са карали нормално. Явно шофьорката се е паникьосала от отсещния бързо движещ се кортеж. Бръкнала е в чантата да извади химикал и снимка на Караянчева, за да и иска автограф и се е бутурясала в нея. Караянчева си е усукала рамото и не е могла да и даде автограф. Въпроса е, защо се харчат милиарди за охрана и кортежи на такива бюрократични лица като Председател на НС, депутати и други? Кортеж трябва да има само Президента, Министъра караянчева не е никаква, освен да удря чукчето шо масата и да вика: моля Ви колеги и колежки, тишина... Давам на...??? Голямо КАЛИНКИЗИРАНЕ е 72 години тук?
  • 15 Алфа Ромео

    24 2 Отговор
    Ама естественно, от НСО винаги реагират бързо и точно, никога няма вариант те да са виновни...

    Коментиран от #30

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Дивеча

    4 24 Отговор

    До коментар #13 от "АНЕНЕРБЕ":

    Цвета Караянчева е председател на Народното събрание на България. Понеделник, неделя, сутрин, посред нощ, по служба, до тоалетната - тя е длъжна да бъде със служители на НСО. Такива са правилата. Ти като гражданин имаш право да държиш сметка. Но за това си има правила, процедура. Тук можем да си пишем каквото си искаме. Това, което съм видял от НСО, от хората, които работят там - те са професионалисти. Инциденти се случват за жалост.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Дивеча

    2 17 Отговор

    До коментар #19 от "Бай хой":

    Това са глупости! Има много правила, по които се движат колите на НСО.

    Коментиран от #22, #24

  • 21 Нормален

    8 2 Отговор
    От много време се чудя нещо. При толкова боклуци, защо точно Шумахер?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Е, и

    3 1 Отговор
    Единствената за годината?
  • 24 Брадвата

    13 0 Отговор

    До коментар #20 от "Дивеча":

    Има правила, сигурно, спазват или не, като малечки не са учили достатъчно физика. Съответно сега физиката им прави лоша шега, трябва да се занимават с бумащина и фалшификации, за да се изкарат чисти като сълза
  • 25 Дивеча

    6 10 Отговор

    До коментар #22 от "Бай хой":

    Аз, че пиша глупости - факт.
    Обаче по правилата на НСО, ако при подадени сигнали не освободиш трасето, съвсем законно ще те обезвредят. Последното може да стане по различни начини. Сега, това правилно ли е, не е ли правилно за теб не знам, но законите са такива. НСО не са линейката с пуснати сирени и никой братче не ебава да се премести. Примери бол. А да не говорим, че линейката е с много по-отговорна мисия.

    Коментиран от #29, #32, #36

  • 26 КралиМарко

    21 1 Отговор
    Неделя - кой и защо изпраща НСО на частна сбирка за партиина агитация другарката от Герп?Това не е официална делегация!Това не е Държавен глава!Защо и кой използва държавните структури за лични нужди?!Отговорността - кой ще я носи!?Оставка-на кой?!Съд за злоупотреба със служебно положение и средства на кого?!Тишина...Е, тук може и така - по тоталитарно,по нашенски!А има държави в които Премиера и министрите ходят с колела на работа.., ма мани ги тези Норвежци, Шведи ,Холандци..задръстеняци некви.Друго си е баш агата лично да те повози на Тойотка Тундра за около четвърт милион левчета , нищо че една книжка е прочел, отива му луксозното на чиляка!

    Коментиран от #27

  • 27 Дивеча

    3 14 Отговор

    До коментар #26 от "КралиМарко":

    Председателя на Народното събрание е с ранг над министър-прецедателя и след държавния глава.
    Сега, с колело ли трябва да ходи до Шумен, с влак или с Тойота Секвоя барабар с пилотна кола и т.н. са го преценили други хора.

    Коментиран от #33

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Дивеч2

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "Дивеча":

    Искаш да кажеш че линейката е с отговорна мисия. НСО не е. Как може пред парламента в Холандия да има сума ти велосипеди а тук сме с правителствени лимузини. Задници!
  • 30 НСО

    3 8 Отговор

    До коментар #15 от "Алфа Ромео":

    Умник, като много си вещ по темата как карат НСО, защо не се явиш на конкурса , търсят се шофьори , че да те видим какъв " можещ специалист " си ти????? Лесно е да се плюе по форумите тролчета платени....

    Коментиран от #38

  • 31 НЯКОЙ

    2 0 Отговор
    лошо смъртта пропусна лошите
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 КралиМарко

    12 0 Отговор

    До коментар #27 от "Дивеча":

    Тези други хора, дето преценяват че трябва другарката партиина активистка да пътува с Кортеж на НСО в Неделя , са точно толкова на мястото си колкото всички във властта!Тотални парашутисти , турени от ДС динозаврите да експлоатират нацията и да ползват благинките на властта!Срам, наглост,безочие и мания за величие е тотално обхванало всички във властта, а това е така само при дребни хорица със тотално осакатена ценностна система.Пази боже бедно да забогатее../без грам качества,труд и усилия/.
  • 34 Порно

    11 0 Отговор
    Нищо не споменава за хеликоптера върнал пострадалата Цура в София среще здрава сума от бюджета. А НСО трябва да спрат да безчинстват по пътищата. Съвсем естествено е неопитния водач да се паникьоса
  • 35 hmhmhm

    3 0 Отговор
    Тези от НСО си мислят че пътя е техен. Дано се самоубият всичките.
  • 36 hmhmhm

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дивеча":

    Това че някой който може да прави закони си е направил закон този закон не значи че е правилен.
  • 37 Алфа Ромео

    3 2 Отговор
    За обикновенне граждани пострадали по-тежко няма хеликоптер, що така се получава...
  • 38 Алфа Ромео

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "НСО":

    Нямам претенции че съм голям специалист, няма как да съм обслужващ персонал на хора съсипали страната ми и докарали до отчаяние и унижение голяма част от сънародниците ми, ще се намразя жестоко!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Тодоров

    3 0 Отговор
    Защо винаги пишете, че колите на НСО са ударени. Напротив, аз съм напълно убеден, че колата на НСО е виновна за катастрофата. Двете коли най-вероятно са карали една до друга, на една дължина разстояние и са заемали двете ленти. В дъгата на завоя външната кола на НСО с пуснати светлини и сигнали като новогогодишна елха е притеснила насрещния автомобил, жената се е паникьосала и е станало произшествието. Абсолютно непрофесионално и напълно излишни мерки за охрана от страна на НСО. Тръгнал някой да "трепи" Цвета Караянчева. Това НСО трябва да се закрие и да остане само екип за охрана на особено важни личности от типа на президенти и държавни ръководители на други държави. А нашите дупутати и политици да се качват на личните си коли, колелета, ролери или обществен транспорт и така да ходят на работа. А за ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ КАМПАНИИ - пари от партийната субсидия или от собствения джоб.
  • 41 жалко

    1 1 Отговор
    ,че не падна хеликоптера......
  • 42 Жалко

    0 0 Отговор
    Жалко че не се е споминал VIP добитъка. Наистина жалко!
  • 43 Ooooo

    0 0 Отговор
    Nso po zakon trqbva da spazva pravilata za dvigeniie
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове