20 Септември, 2019 20:49 15 230 60

Корнелия Нинова: Не можем да мълчим вече, това е диктатура в действие!

  • корнелия нинова-
  • бнр-
  • криза-
  • свобода на словото-
  • диктатура

Вече е тенденция да се гонят и уволняват журналисти, защото имат различно мнение

Корнелия Нинова: Не можем да мълчим вече, това е диктатура в действие! - 1
Източник: БГНЕС

''Първи реагирахме още в предишния петък, след нас реагираха Борисов и Цацаров. Предлагаме следващата стъпка - анкетна комисия. Защото сме с усещане, че замазват случая. От три години предупреждаваме за нарушаване на свободата на словото'', това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналиста Сашо Диков в кулоарите на парламента по повод безпрецедентната криза в Българското национално радио. Разговорът между Нинова и Диков бе излъчен преди минути в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

''Вчера журналисти от БНР изнесоха информация за натиск срещу тях, не можем да мълчим повече, това е диктатура в действие. ГЕРБ избраха това ръководство на СЕМ. То е тенденция вече, колко журналисти бяхте гонени, уволнявани, защото имате различно мнение. Десетки пъти да посягаш на журналисти, това си е тежка диктатура'', заяви още Нинова.

''Този път не го оставяйте да се размине с лакърдии. Не знам кой е главанакът, но да не ни правят на главанаци - целият български народ. Ние търсим политическата отговорност. Кой е оказвал политически натиск, имена да се дадат? Ще ги поканим тук в парламента да кажат истината. Да са спокойни, че го правят в най-публичния орган, да не се притесняват, че някой ще ги преследва. Заставаме зад тях'', добави Нинова относно Борисов, намеренията на БСП и журналистите от БНР.

По повод скандалите във варненската организация на БСП, Нинова заяви: ''Част от варненската организация се съпротивлява, за да си запази статуквото, да си правят далавери''.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосарян

    29 14 Отговор
    За да се Промени нещУ, трябва нов матрял. Опа ма той е си заминал, ма! До 10год ни няма. Демографски икономически, всякак. Надай се да гладуваш, докато гласуваш. За кого?
  • 2 чукча

    55 56 Отговор
    Корнелия Нинова: Не можем да мълчим вече, това е диктатура в действие!
    Курнелио, ако се фанеш за палците със сигурност няма да мълчиш, докато действам в твоята анапна инфрастуктура.

    Коментиран от #59

  • 3 Мордекай

    81 50 Отговор
    Тази ли говори за натиск , айде малко по сериозно. Тя в подопечната си партийка беси и коли , тръгнала за БНР и СЕМ да говори. Няма капацитета да се изказва по такива проблеми. Комунисти и морал , простотия до шия , опитват се да прехвърлят техните мизерии на ГЕРБ , нагласените им комплоти тип Костинброд , тюфлеци.

    Коментиран от #10

  • 4 Йосарян

    39 15 Отговор
    Щом след 30 годин псевдо демокрация, все още се вълнувате от партийки. Си заслужаваме Смъртта. Само територията е важна, без матряла де. И е факт.
  • 5 Другия с коня

    60 24 Отговор
    БКП/БСП е Партията,чиято Идеология е ДИКТАТУРАТА на Пролетарията....Нинова е Капиталиста/Приватизатор,но идеологията си е Идеология.....Диктатура... Обаче Народа/и аз като част народа/ го знаем това и няма да позволим на Комунисти да ни Управляват повече като Партия....мНай-добре се Самолустрирайте Нинова......Поне няма да сме свидетели на предсмъртната агония на Партията ти....

    Коментиран от #13

  • 6 АНЕНЕРБЕ

    40 17 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Предлагаме следващата стъпка - анкетна комисия - КАЗВА НИНОВА

    А НИЕ СИ МИСЛЕХМЕ , ЧЕ ЩЕ НИ ПРЕДЛОЖИШ КАТО СЛЕДВАЩА СТЪПКА НЕ АНКЕТНА КОМИСИЯ , А ПРЕДПРИЕМАНЕ НА ДЕЙСТВИЯ ЗА СВАЛЯНЕ НА ДИКТАТОРА!!!

    УВИ !!

    ТИ НИНОВА СИ ЕДНА ФИКТИВНА ОПОЗИЦИЯ КОЯТО НЯМА НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ДА ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА В КОЯТО ПРИВАТИЗАТОРКИ КАТО ТЕБ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ПРИДОБИХА НА БЕЗЦЕНИЦА ДЪРЖАВНИ АКТИВИ!!

    ТИ ЗАЕДНО С БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕНА И ВКАРАНА В ЗАТВОРА!!
  • 7 Нинова маргинализира БСП

    40 16 Отговор
    Уважавам Нинова,че успя да ликвидира БСП,нещо което не вярвах че може да стане реалност!
    Нинова получава само шамари от Варна,включително от Варненското БСП!Войнстващата корумпираност,зависимост от тъмни капитали и селяндурска посредственост на Нинова,не се толерират от варненци!С номенклатурни номера, Нинова се превърна в несменяем диктатор!Обгради се с послушковци,изгони всички,които я подкрепиха за вожд на БСП, приватизира финансиите на БСП, съди Поглед, уволнява в Дума, не случайно се отъждествява с Адолф! Който не е безприкословно с нея, е против нея и е враг на БСП!
  • 8 Behemoth

    12 14 Отговор
    Венсеремос другари!Смърт на Тирана!
  • 9 Западните Балкани

    30 3 Отговор
    Нинова, вие какво мислите за Гешев като главен прокурор?
  • 10 АНЕНЕРБЕ

    42 17 Отговор

    До коментар #3 от "Мордекай":

    ТАЗИ Е ЧАСТ ОТ ДИКТАТУРАТА на БОРИСОВ.

    ИГРАЕ ГО ОПОЗИЦИЯ , И ТО НЕ КАКВА ДА Е , а конструктивна.

    Лъже маже , назначава някакви комисии и врели некипели.

    ТАЗИ КРУШОВСКА БИВОЛИЦА Е ЗА ЗАТВОРА не само заради приватизацията на безценица на ТЕХНОИМПЕКС , но и за криминалния износ на цигари от БУЛГАРТАБАК когато същата е била председател на борда на директорите на холдинга.

    Въпросната негодница е участник и в делото за ВАНЬО ТОПЛОТО като е съдействала за прикриване на престъпното му деяние!!

    УЧУДЕН СЪМ КАК БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ ДОПУСНАХА ПАРТИЯТА ИМ ДА БЪДЕ ПРИВАТИЗИРАНА ПО ТАКЪВ БАЛАМСКИ НАЧИН ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ КАКВИТО СА РУМЕН ОВЧАРОВ И ПРОТЕЖЕТО МУ КУРВЕЛИЯ!
  • 11 Диктаторът от Банкя

    18 15 Отговор
    Кури ти откри топлата вода ха ха
  • 12 Анонимните

    26 8 Отговор
    Кой беше на власт 2007,2008, дпс и бсп, българи дпс по банки и на държавни.. Бойко, да го светна, в държавното три дни почиват и след работа на частно.. Малцинствата навсякъде, а българите към запад. Може би отвън иде всичко, но това е геноцид спрямо. Има си хора, които след 20 заминаха, но те искат много пари, много сте умни, върти те се бсп и дпс, дпс и герб и пак дпс и бсп днес и на избори. Без съвест сте, това го казват и нотариус, доктори.. Циганията е от 30 години дпсдпсдпс, пеевски и той голям ум, кво му е умното, че продадох те и унищожихте България всички от бкп, леви десни кучета бесни
  • 13 Йосарян

    19 29 Отговор

    До коментар #5 от "Другия с коня":

    Баце тиквата е комуняга, шофьорче на Живков. Какво значи отново? Че не се сещам.
  • 14 Българин

    32 35 Отговор
    Ако Бойко Борисов е комунист,то наистина си личи.....Тича ,блъска,работи,прави нещо смислено....Фирмите около него и заради НЕГО хранят хиляди работници,жени и десвтки хиляди ДЕЦА.....Ако не беше той те щяха да са в Германия и Англия ...Шапка му свалям на Бойко.....Пак ще те изберем Пич....Споко......
  • 15 А БЕ

    45 29 Отговор
    КУРНИ ЯХАЙ МЕТЛАТА, ПРЕЗИДЕНТА Е ЯХНАЛ ВЕЛОСИПЕДА ВРЕМЕ ТИ Е ЗА ПОПУЛИЗЪМ , ИЗОСТАВАШ ОТ НАЙ ГЛУПАВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО СМЕ ИМАЛИ !
  • 16 Русуфил

    31 16 Отговор
    Намерил кой да го каже. Не понасям сектантката Фандупкова, но ще се радвам да зашлеви поредния шамар на Маяма Нолова и тая зъблестата.
  • 17 ИСТИНАТА

    50 10 Отговор
    Учудващо за коя диктатура говори К. ИМПЕКСОВА. Тази ли, с която приватизира ТЕХНОИМПЕКС? ТАЗИ ли, с която партията им се финансира от олигарси? Тази ли, с която продаде Пловдивският панаир на Г. ГЕРГОВ? Връзката и с "ФРОНТИЕР" или задкулисните игри на времето на "ВАЛЬО ТОПЛОТО" и В. ЗЛАТЕВ? КАК ОТ СДС, СЕ ПРЕХВЪРЛИХТЕ В БКП, след добро напъване на личните ви сметки? Защо СТАНИШЕВ ви уволни за корупция? Кой създаде пирамидата КТБ, която разграбихте по времето на ОРЕШАРСКИ? ИЛИ ВРЪЗКИТЕ ВИ и ЗАДКУЛИСНИТЕ ИГРИ С РЕШЕТНИКОВ ЗА СПУСНАТИЯТ пРЕЗИДЕНТ! БКП/БСП Е СТАРАТА КОМ.ПАРТИЯ, КОЯТО СМЕНИ САМО ИМЕТО СИ, НО НЕ И ПАРТИЙНИЯТ УСТАВ? ИЛИ ФАЛШИВИТЕ ИГРИ "ПОДАВАМ ОСТАВКА", "НЕ ПОДАВАМ ОСТАВКА"? КЪДЕ Е СИНЪТ ВИ, КОЙТО ИЗДЪРЖАТЕ СЪС ЗАГРАБЕНИТЕ НАРОДНИ ПАРИ? ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА БЕЛЕНЕ ДНЕС. ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПИТАТЕ КАК ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ СА УНИЩОЖИЛИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА БГ. ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА. ВАШАТА АЛЧНОСТ ЗА ВЛАСТ, ФАЛИТ И РАЗГРАБВАНЕ Е БЕЗГРАНИЧНА! МЯСТОТО ВИ И НА МНОГО ОТ ПАРТИЯТА ВИ Е В ЗАТВОРА, НО НАЛИ СИ ИМАМЕ УВРЕДЕН БГ МАТЕРИАЛ. БЛАГОДАТЕТЕ СЕ НА ТЯХ! В друга държава с камъни щяха да ви убият!!! Личност, без морал и достойнство. Не случайно ви казват ХАМЕЛЕОН и Г-ЖА ЛЪЖА! Достойно защитавате прякорите си!
  • 18 ИМА И ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА

    15 17 Отговор
    Стратегията на Бойко е да отклонява вниманието на противника от сериозната тема. Като подхвърлен кокал на куче да не лае.
  • 19 Чернобил

    31 6 Отговор
    Докога ще ни занимавате с това гнусно и мазно същество???
  • 20 Задънена улица

    17 10 Отговор
    Без опозиция няма демокрация, проблемът на БГ е че хората не припознават корумпираната БСП като истинска опозиция и алтернатива на корумпирания ГЕРБ. В такава ситуация народонаселението гласува за запазване на статуквото или се отправя към Терминал 2
  • 21 Nik

    34 10 Отговор
    Не можах да разбера,колко журналисти са "гонени и уволнявани"според Нинова и защо намесва ГЕРБ,при този "вътрешен" проблем в БНР?Тази ли ще ми "говори" за "свобода на словото"?Смях!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Кур нелия

    15 7 Отговор
    Срамно име!
  • 27 МИХАЙЛОВ

    20 6 Отговор
    ...АУУУУУУ....
    ...АНКЕТНА КОМИСИЯ ЗНАЧИ
    НАЙ-ЕФИКАСНОТО,
    ИЗПИТАНО,
    ПРОВЕРЕНО
    И ДОКАЗАНО СРЕДСТВО
    ЗА ЗАМАЗВАНЕ
    И ПОТУЛВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
    И ЗАКОНОНАРУШЕНИЯ
    И ЗА ПРИКРИВАНЕ
    И ОПРАВДАВАНЕ
    НА ИЗВЪРШИТЕЛИ
    НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
    И ЗАКОНОНАРУШЕНИЯ...
    ...Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
    И НЕ МОЖЕ ДА ИМА...
    ...ДАЖЕ АКО ФОРМАЛНО
    ОЩЕ Я ИМА...
    ...ОЧЕВИДНО И ОЧЕВАДНО
    МНОГО СКОРО НЯМА ДА Я ИМА...
  • 28 Morgoth

    21 7 Отговор
    Ти пък кога си мълчала? Твоите лъжи ги знаем.
  • 29 S.s

    23 9 Отговор
    Ей червен бухал, от вас започна всичко, ти си просто един червен боклук.
  • 30 Scout for funn

    21 6 Отговор
    Тоя лъжлив плъх докога ше си развява актьорското майсторство .ТВА Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЪЖЕЦ ЗАВЪРШИЛ СЪВЕТСКАТА ШКОЛА ЗА : ДРЪЖ МИ ШАПКАТА ДА БРЪКНА В КАЦАТА .
  • 31 Див селянин

    13 18 Отговор
    Забавляват ме теолчетата на ГЕРБ. Днес четох статия за руските троли, които са идентични с нашите. Една руска журналистка даде инрервю за тях. Сега чета за Курнелия, крушовска биволица, техно импекс и тем подобни глупости. За милата ви тиква и кохортата му, нищо. Но това беше надлежно обяснено в статията и дано повечеро хора са я пеочели.
  • 32 WENKO

    18 7 Отговор
    Тази история в БНТ ми се струва активно мероприятие на БСП и президентството !
  • 33 Мдаа

    17 3 Отговор
    Да диктатура е, ама как се бори диктатура? С анкетна комисия ли? После хората били дебили. Я се стегнете и се заемете със задачата си на сериозно, а не ни играйте игрички със силните на деня, за да стане от този разграден двор пак държава. И ако трябва подай оставка. България е важна не ти, ББ или който и да е. Хората нямат доверие на политици с трудно обяснимо миналото и като не можете да ги обедините какво правите? Не знаете какво да правите ли? Ми направете път на необременените кадри и им станете ментори. Вместо да вървим напред си въртим едни и същи муцуни от времето на БКП и ДС гравитиращи в СДС, ДСБ, ДПС, БСП,ГЕРБ и в какви ли още не партии. Тропни по масата и кажи СТИГА ПРЕХОД. Щом сме в ЕС ставаме европейска държава и на който не му харесва да емигрира в Турция или Китай! Всички заплати и пенсии първоначално се вдигат с 50 %, здравеопазването за осигуряващите се е напълно безплатно и полицията, прокуратурата и съда стават по западен тертип, иначе всички ще сме на улицата и протести до откат. Оф отплеснах се и забравих, че „нямаш топки за тая работа”, а и ние сме дебили. Извинявам се, анкетна комисия казвате а?

    Коментиран от #34

  • 34 ИСТИНАТА

    19 13 Отговор

    До коментар #33 от "Мдаа":

    ЛЕСНО давате предложения, но никой не казва от къде ще дойдат парите? С готови пари, всеки знае да разполага. Но никой не казва как ще се пълни хазната, пенсионният фонд. Съжалявам, забравих, че имаме всестранно развити личности, с притъпени от времето на соца болни мозъци. Едни и същи грешки, не водят до различни резултати. Съзнавам, че на някои не им изнася истината, която е очевадна. ББ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ БГ ПРЕМИЕР, ОТГОВОРЕН И УВАЖАВАН ОТ ВСИЧКИ СИЛНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ!

    Коментиран от #46

  • 35 месара

    14 10 Отговор
    абе защо не публикувате нещо стойностно, кой го интересува какво е казала другарката импексова и как се прави на загрижена за всичко?

    Коментиран от #38

  • 36 Хасан4о

    11 6 Отговор
    Главанака в Гроб е ПеевСики , Тец Варна с новите пари за по-големи кораби да изнасят житото и туризъм в хазартни заведения , един дето му изтрепаха сходните по име животни ама на съседен език , оня дето му купиха "Дупката " във Варна и разбира се процентажиите от излишните 240 броя във WC /НС /. Трима -четирима Ви въртят на пръста си като маймунки и гонят от страната благодарение на стотиците алчни и мързеливи пирани покрай тях които си ги избират срещу подхвърлен олигавен кокал.
  • 37 нов

    9 5 Отговор
    Разбира се, Борисов действа предимно еднолично, но това е начина с този неуправляем материал да създадеш нещо. Нинова го разбри и на партийно ниво прави същото, но ако се докопа до властта ще е подобен модел, но по женски; нещета ще се правят доброзорно. Колко неуправляем народ сме? На един работник му се дава чертеж и технология, а той "ба го в глупавия инджилер, а го напраа по убаво'; и изцвъка нещо като нищо. После коструктута си променя чертежите за да спаси съсипания материал, а работникът ще се хвали, че той измислил да се направи по тозиначин. Подобно нещо може да се види навсякъде в живота на материала.
  • 38 Активист на БСП

    6 8 Отговор

    До коментар #35 от "месара":

    Щото трябва да се подържа внушението за многопартийна система ! Иначе всички произлизат от БКП -от Жельо Желев до Бойчето Борисов! И те така...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ДАААА

    11 4 Отговор
    А ЗА НАЛАГАНЕТО НА КМЕТОВЕТЕ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ОТ ТЕБ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ - АЗ МОЖЕ НО ДРУГИТЕ НЕ НАЛИ ?!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ПИТАЩ

    11 4 Отговор
    С КОМИСИЯ ЛИ ЩЕ СВАЛЯШ ДИКТАТУРАТА НА БОРИСОВ МА?

    ТИ ЛУДА ЛИ СИ ИЛИ НАС НИ ПРАВИШ НА ЛУДИ?

    С БОРИСОВ ДВАМАТА ГО ИГРАЕТ ЕВ ЕДИН ТЕАТЪР - ГЕРБСП.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 А дано ама

    5 7 Отговор

    До коментар #34 от "ИСТИНАТА":

    Колко пълни мандата изкара най-успешният ни премиер? С16 милярда кредит не можаха ли да се вдигнат заплатите и пенсийте, като по този начин се задвижи потреблението в икономиката? А къде отидоха тези 16 милярда заем някой знае ли с точност? И не се притеснявай пари има ама не са за нас(виж как се формира държавния бюджет и колко милярда остават на година за „оперативни” цели и отделно как се харчат парите по пера и парите от генерирания дълг)! Все пак е хубаво, че все някой се чувства добре и подкрепя властта. Стига да не е срещу заплащане естествено.

    Коментиран от #54

  • 47 Иво

    9 3 Отговор
    Ми ти не се спря да дрънкаш ма, не се ли усещаш? Или то - усещането е за малко по- интелигентните....?!
  • 48 Истината боли много...

    11 1 Отговор
    Курнелия върни синчето в България,върни откраднатите пари от Българският народ и може да те помилваме на Народният съд, които е вече на една ръка разстояние.....
  • 49 електорална единица

    8 1 Отговор
    Др.Нинова, да беше казала нещо за социализъма,а? Нали си вожд на соцпартия или на тази тема си траеш като партизанка на разпит, а? И тъй, какъв социализъм ще правиш др.Нинова и защо като бяхте на власт нищо не направи, освен за себе си, а?
  • 50 чичо

    8 2 Отговор
    Нинова,а има хора,които мълча и търпяха повече от 50год. заради вашето „демократично" управление.
  • 51 тнт

    6 1 Отговор
    Г-жо, Нинова вашето изказване по отношение съдебното решение на САС също намирисва на диктатура! Вие сте двоен стандарт и минстър -председател няма да станете!Лицемер!
  • 52 Леви и десни се обединиха

    3 0 Отговор
    Десните чрез своята уволнена радио журналистка наляха вода в мелницата на БСП и дори започва да вони на съвместна акция. Радиото е държавно и не може един журналист да има партийни пристрастия и открито да ги пропагандира независимо към коя партия клонят тези пристрастия. Истината е по средата. Когато някой иска да пропагандира така яростно една партия то нека бъде любезен да го направи от партийна или поне частна медия.
  • 53 Не на мафията

    0 6 Отговор
    У нас управлява режим. Министър-предс. се държи като диктатор. Няма свобода на словото, журналистите не показват корупционните схеми на правителството..... Страх!
  • 54 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "А дано ама":

    Ти ,така и не разбра ,че тия 16 милиарда не са похарчени,а само са гласувани.Вземи и прочети нещо по въпроса и недей крещя!
  • 55 Панов

    2 0 Отговор
    Кажи за окрадената партийна каса и как купи на синът си апартамента в манхатън.
    Октомври 2016-16.4 милиона лева,май 2018-700 хиляди лева
  • 56 Gost

    2 0 Отговор
    Da ti go turi diktatora
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Анонимен

    1 0 Отговор
    Аз предлагам да има електронно гласуване. И да има повече русофили в парламента. Защото с Руснаците сме по-близки, като народ. По-добре Русия отколкото друга държава. Вие кого харесвате повече дори и с недостатъците му вашият роднина или чужд човек? Слава на славянския народ.
  • 59 КАКЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "чукча":

    Каква инфраструктура създаде Боко, защо така се заблуждава те. На Боко изобщо не му пука за бедния българин
  • 60 Дарина

    1 1 Отговор
    ТРеално - "Стани ти - да седна аз - това е . Срам и позор за БСП
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове