25 Септември, 2019 16:00 41 348 66

Осман Октай: Пеевски, Доган и Борисов са политически проекти посредници

  • осман октай-
  • анализатор-
  • герб-
  • дпс-
  • борисов-
  • цветанов-
  • доган-
  • пеевски-
  • бнр-
  • избори

Борисов е нервен, защото усеща, че тези, които са го качили на власт, се готвят да го детронират

Осман Октай: Пеевски, Доган и Борисов са политически проекти посредници - 1
Кадър: Денят с В. Дремджиев

Винаги съм коментирал през последните години, че след фалирането на КТБ и изчезването на милиарди от погледа на гражданите, парите бяха преразпределени и още се води битка за тези пари и активи. Винаги съм казвал, че при преразпределението на активите и парите на КТБ, Делян Пеевски беше момчето касиер, който обслужваше, както персонално хора във всички области на властта, ваши колеги журналисти, техните деца - от 5 до 20 милиона кредити имат. След това бяха рефинансирани от друга банка, за да не бъдат осветени. С всички тези зависимости, чрез Пеевски, задкулисието държи много активи и неслучайно нещата стигнаха дотам, че сблъсъкът на две руски групи за тези активи и нашите тарикати тук в България се опитаха да изиграят, обслужвайки и едната, и другата страна, накрая изиграха този цирк с шпионския скандал'', това заяви бившият зам.-председател на ДПС и политически коментатор Осман Октай в предаването ''Денят с В. Дремджиев'' по TV+ и TV1.

''Винаги съм коментирал, че още от началото на прехода изградиха това задкулисно управление в България. Днес нищо не е различно, хора като Пеевски, хора като Доган, хора като Бойко Борисов, са поредните политически проекти посредници, както беше и Симеон през 2001г. Когато обаче един проект или една личност започва да става дразнител в публичното пространство, обществото започне да негодува, винаги се намира начин да бъде подменен'', каза Осман Октай.

''Интервюто на Цветан Цветанов не ме изненада, изненада ме единствено, че беше толкова много откровен. Това говори за негово малко надменно и фалшиво самочувствие, че едва ли не той отговаря на Бойко Борисов, когато Бойко Борисов го обиди. Слушах много внимателно всяко изречение на Цветанов. Той като министър на вътрешните работи и като шеф на парламентарна група, десет години разполага с реален кадрови ресурс и комуникации, твърде силен и опасен е с хората, които изградиха проекта на Бойко Борисов. Самият факт, че Цветанов каза много съществени неща против ГЕРБ, откровено отговаряше, че много хора са били изолирани, че около Бойко Борисов има ласкатели, които постоянно го лъжат. Тези неща ми дават основание да мисля, че много сериозни хора стоят зад Цветанов за детронирането на Бойко Борисов'', заяви още бившият втори в ДПС.

Ако няма самочувствието, че стоят зад него силни хора, нямаше.. твърде е силен Бойко Борисов и с прокурорската власт, и с други власти. Може да му нанесе много тежки поражения от всяко естество на Цветанов, на фамилията му и всичко се случва в България, виждате. Тези послания бяха отправени директно от името на сенките и задкулисието към Бойко Борисов. Ако ви прави впечатление, тази година особено, Бойко Борисов.. много е нервен, много е агресивен, неспокоен, кара се на всеки възможен неудобен. Това показва, че той осъзнава, че тези, които са го качили на власт, вече се готвят да го детронират'', продължи той.

''Цветанов, въпреки че се пише евроатлантик, беше принуден да саботира съдебната реформа, под диктата на прокуратурата. ГЕРБ досега да са паднали от власт, ако не е явната, откритата подкрепа на ДПС за управлението на Бойко Борисов. Това е най-силният и мощен резерв на управлението му'', коментира още политическият анализатор Осман Октай.

Относно кризата в БНР, Осман Октай сподели: ''Да спираш ефира пет часа, както казва президентът Радев: ''Това по време на война на е..'', гражданите нямат рефлекси, или имат рефлекси, но знаят, че от тях нищо не зависи. Това е големият проблем за развитието на София, другите градове и цялата ни страна.''

По темата за предстоящите избори, анализаторът заяви: ''Дразня се от всички анализи и пропагандни клишета, че видите ли балотаж ще има между двете руси дами - Фандъкова и Мая Манолова. Защо трябва софиянци да приемат да бъдат обиждани като избиратели. тяхна интелигентност, изборна култура и демократична култура? Защо да не накажат тези, които подготвят пак същите хора да дойдат на власт, за да се сблъскат отново лобито на СИК и лобито ВИС в София. Отново за сметка на софиянци и гражданите на София. Защо гражданите с всичките си рефлекси не накажат тези пропагандатори за този модел? Защо не Игнатов или Борис Бонев да са на балотажа с Фандъкова или Мая Манолова, примерно? Когато спряха ефира на ''Хоризонт'', защо половината София не се изсипа пред Радиото или в центъра? Това, което става с БНТ.. това, което става с Гешев пред Съдебната палата, къде са гражданите, къде е рефлексът им? Пасивността на гражданите се употребява от сенките и задкулисието. И те си правят, каквото си поискат, не им пука, не им пука! Вижте кои защитават избора на Гешев? Мутрите. Кого ще защитава Гешев: мутрите или ще защитава правата на гражданите?''


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 130 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    338 18 Отговор
    Верни наблюдения.
  • 2 Рабад

    329 16 Отговор
    Човек на една определена възраст започва да говори вдичките истините като Октай!

    Коментиран от #13

  • 3 100

    171 7 Отговор
    Не посредници, а посерници.

    Коментиран от #61

  • 4 Трибъл

    253 6 Отговор
    Не се събират пред БНТ и БНР просто защото в България няма общество, има някакви които си живуркат напред назад!
  • 5 Ел М. Горбачоне

    6 92 Отговор
    Слава на БХК и НАП!
  • 6 киро

    30 176 Отговор
    И тоя май някой го е нагушил
  • 7 Ххх

    266 10 Отговор
    Умен, интелигентен и знаещ човек. Винаги съм слушал с интерес изказванията му. Интересна теза прокарва в интервюто. Ако зад Цветанов не стояха силни хора, той щеше да си трае. Сигурно е така. Но ми се струва, че и самия Октай не си трае от доста време. А и той самия живее в България. А него самият не го ли е страх, като казва доста неудобни истини ? А зад Октай стоят ли някакви силни хора, че смее да прави такива коментари ?

    Коментиран от #18

  • 8 АНЕНЕРБЕ

    162 13 Отговор
    ЗАДКУЛИСНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЛИЦЕТО НА СЪЗДАДЕНИТЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ сътвориха ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА в която са АКТИВИТЕ , и НАШАТА държава в която са ПАСИВИТЕ.

    Начело на тази ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА с външнотърговските фирми стои заместника на Огнян Дойнов лицето СТОЯН МАРКОВ /СТЕНМАРК/.

    ЗЕТЯ НА СТЕНМАРК Е БРАТА НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ - ГЕОРГИ , А НЕГОВИЯТ БИВШ ШОФЬОР Е СЕГАШНИЯТ СОБСТВЕНИК НА ВИВАКОМ ПРЕДСТАВЛЯВАЩ ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСКАТА БАНКА ВТБ /най големият акционер след Цветан Василев в КТБ/

    Действащ в интерес на РУСКИ ОЛИГАРСИ и банката им ВТБ , СТОЯН МАРКОВ създаде на само проекта БОРИСОВ , но и проекта НИНОВА като назначи за шеф на БСП една от неговите подчинени служителки управляваща външнотърговското дружество ТЕХНОИМПЕКС.

    УМИШЛЕНИЯТ ФАЛИТ НА КТБ ИЗВЪРШЕН ОТ ПРОКУРАТУРАТА И В ЧАСТНОСТ ОТ НАБЛЮДАВАЩИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ ВКАРАЛ ВЪОРЪЖЕНИ СЛУЖИТЕЛИ В ОФИСИТЕ НА БАНКАТА ДОВЕДЕ ДО СРЕВ И ЛИКВИДНА КРИЗА.

    БОРИСОВ ПЪК ОТ ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА ИЗПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ НА РУСКАТА ВТБ КЪМ ВЛОЖИТЕЛИТЕ, А СЛЕД ТОВА ПРЕДОСТАВИ БЕЗ ПАРИ АКТИВИТЕ НА БАНКАТА - ВИВАКОМ И БУЛГАРТАБАК НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ВТБ лицата Стоян Марков и Делян Пеевски.

    ОЧАКВАНИЯТА СА НОВИЯТ ПОСЛАНИКА НА САЩ У НАС ДА НАРИТА ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРЪСТЪПНО -ОЛИГАРХИЧНА РУСКА ГРУПИРОВКА ПРЕВЗЕЛА ДЪРЖАВАТА И ОКРАЛА АКТИВИТЕ Й.

    БОРИСОВ И НИНОВА СА ПЪТНИЦИ.

    Коментиран от #10, #32, #54, #65

  • 9 безсрамНИК

    182 22 Отговор
    Октай е прав. Казва иситната! Тази истина, обаче я занят всички , които имат ум и мислят в БГ. (Тук се абстрахирам от троловете, независимо кой им налива акъла в главата.)
    САЩ са свалили доверието си от ГЕРБ и герб знаят, че иде краят им.
    Това, което повече ме вълнува, а и не само мен е "Американското посолство в БГ, кого ще назначи да ни управлява?".
    Ясно е, че има нов избранник, но за сега не го огласяват.
    Който и да е обаче, няма да е за наше добро.

    Коментиран от #49, #53

  • 10 НАТО ВЕЦ

    99 9 Отговор

    До коментар #8 от "АНЕНЕРБЕ":

    А групировката не я ли докара на власт козяшкото "братство", със съдействието на една "немска" фондация?!
  • 11 ЖОРО ПАВЕТО

    95 19 Отговор
    Октайчо да внимава какви ги говори за дон Буда Борисов, защото бившият сикаджия има 9-ти дан вече!

    Коментиран от #12

  • 12 НАТО ВЕЦ

    110 6 Отговор

    До коментар #11 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Той ако "Октайчо" се плашеше от такива "будисти", отдавна нямаше да е тук. "Будистите" някога ходеха да му "целуват ръка". Та, прави си сметка...

    Коментиран от #14, #44

  • 13 Бря,бла,бля

    55 8 Отговор

    До коментар #2 от "Рабад":

    Трепериш само като чуеш имената,на хората, които работят по закон в България. Как се изплъзна от затвора твоят местан? Имате интерес да има беззаконие и да си правите игричките. Народа Ви наказа с право.
  • 14 Кой не го е страх ?

    45 6 Отговор

    До коментар #12 от "НАТО ВЕЦ":

    Началника му затова ли се покри в чуждо посолство?

    Коментиран от #62

  • 15 Хммммм

    33 69 Отговор
    Да започнем от зад напред мутрите и червената мафия пропищяха от избора на Гешев , това значи че той е човекът, а и ти си от престъпното управление на БСП и ДПС, така че може да лъжеш там ония от паланките , където по време на управлението ви актувахте пътища и тротоари, а то чакъл няма кърджалийско, смолянско ,хасковско и още други подобни населени места ! Другото което ми направи впечатление, защо не споменаваш хора от БСП и НДСВ ? НИМА ТЕ НЕ ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА ИЛИ НЕ БЯХА В УСЛУГА НА РУСКАТА КОЧИНА, или и ти си от вербуваните руски шпиони , защото ако не беше досега щяха да те затрият мутрите на ДПС ?!
  • 16 WOW

    57 33 Отговор
    Кога е познала тази бивша депесарска калинка? Тоя е учил за фелдшер, а днес го раздава анализатор? Докато слугуваше на Доган траеше като пукъл, сега се сетил да лепи етикети! Цветанов изхвърча заради прекалено топли връзки с ДПС, но се пише евроатлантик, за да забравим, че е апартаментчик!
  • 17 rock

    33 54 Отговор
    Този доносник пак илезе от "нафталина". Човек от миналото си не може да избяга. Не отрича през коя партия направи пари. Ако не бяха го изритали преди време сега щеше да е най-големият дпс-ар. Сега тръгнал анал-лизи да прави...
  • 18 Сух

    36 6 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    Дори и да стоят и зад него, той поне дава алтернатива на статуквото и мафията. А тези които ти дават + на коментара ти, замислят ли се върху това най-вече, а не да поемат, като шарани захранката.
  • 19 пико

    63 16 Отговор
    Казал съм го и го повтарям-ГЕРБ ще се махнат от власта когато народа протестира пред американското посолство с лозунги от рода на ,,Вий бандити ли сте ,че поддържате бандити."
  • 20 Аууу

    22 53 Отговор
    Бай октай колкото остарява оглупяваш гледай си пенсйката.
  • 21 Пипи дългото чорапче

    69 3 Отговор
    Скъли:самия Октай няма какво да губи.За семейството му всичко се знае.Разведе се с жена си:но единия му син не е човек:макар че баща му много му е помогнал И той го отряза.Прав е.Един мъж/жена след определена възраст трябва да се стегне и да разчита на себе си.Няма зависимост с която да го притискат:затова е смел
  • 22 Пипи дългото чорапче

    19 2 Отговор
    Скъли:самия Октай няма какво да губи.За семейството му всичко се знае.Разведе се с жена си:но единия му син не е човек:макар че баща му много му е помогнал И той го отряза.Прав е.Един мъж/жена след определена възраст трябва да се стегне и да разчита на себе си.Няма зависимост с която да го притискат:затова е смел
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Француза

    63 8 Отговор
    Тъп народ е българина,той никога не е бил свободен, винаги е бил поробен и така ще бъде занапред.
    Кучето си лае керванът си върви.
  • 25 onq s konq

    6 42 Отговор
    Не знам какво да кажа. А и никой нищо не дава. Абе, Бойко е голем
  • 26 Чичо Гошо

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "месара":

    Две кила врат за пържоли дай
  • 27 Кое?

    35 5 Отговор

    До коментар #23 от "месара":

    Не съм от ДПС, но те уверявам, че ДПС не е политически проект на Турция. Това го твърдят предимно хора, които предпочитат еднопартийна система Има обаче партии развяващи знамена на една друга държава.
  • 28 ВИС ящ СИК

    13 33 Отговор
    Октайчо ли си Боктайчо ли си не ми се прави на вода ненапита какъв беше ти бре лонгур такъв .Погледни се в огледалото и тогава изле в медиите да приказваш тиквун такъв.
  • 29 ХАРОН

    32 5 Отговор
    Османе, защо не го кажеш и да се приключи. Старата школа МУЛТИГРУП уж разбита но консолидирана ръководи парада. В нея са всички български ресурси. Пък и чужди за препиране се появиха- от Козяк не могат да им насмогнат на маневрите, а и вече неискат да губят пара!
  • 30 ник3900евро

    52 4 Отговор
    Октай е един от малкото останали достойни хора. Бъди жив и здрав.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Батман Боко

    29 1 Отговор

    До коментар #8 от "АНЕНЕРБЕ":

    С интерес чета Вашите коментари.
    Истината над всичко.
    Ако някой ден,Вие или групата хора,ваши съмишленици решите да направите,примерно "Сдружение Истина"или Клуб"Истината за Истината"или нещо подобно,аз съм с вас.
    Хората в тази държава трябва да знаят истината,Октай няма да го викаме при нас,нямам му доверие.
    Истината ще ни направи свободни.
    Бяхме,но за кратко през 1989г.,но след това избраха Ж.Желев и до там,до ъгъла на светофара.Ако беше Дертлиев,друго щеше да е.Ще Ви чета и занапред,ако все още пишете
    Да опазим истинското слово.Нормален съм !
    Словото опазихме!!!НАРОДЕ ????

    Коментиран от #58

  • 33 Язе

    6 34 Отговор
    Обща фразеология, анализ-мъгла, кои са тези кукловоди, задкулисие така и никой не знае, но едно е ясно - че г-н Октай се опитва да ни хвърли в музиката и че се прави на много умен. Бойко Борисов и ГЕРБ са избора на българския народ, а задкулисието и мафията само се опитват да променят това но безуспешно. Всичко е в ръцете на българските граждани.
  • 34 Алфа Ромео

    35 2 Отговор
    Боре събра ли си багажа вече, ще те пенсионират скоро, пак ша си караш жипката но няма да те снимат и ще останеш в историята като едно петно, както и всички докосноли се до властта през годините. Докарахте до унижение и отчаяние голяма част от народа, много българи се евакуираха по спешност, те искаха да живеят в родината си но все пак по-важно е да оцелееш. ЧОСВНИКА ТИК-ТАКА, ЧАКА ВИ ИСТИНСКИЯ СЪД, ТАМ НЯМА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ, НЕ ВАЖАТ МРЪСНИТЕ ВИ ПАРИ, ТИК-ТАК....

    Коментиран от #35

  • 35 Алфа Ромео

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Алфа Ромео":

    ...ЧАСОВНИКА....
  • 36 акуд

    4 31 Отговор
    османе с колко пачки те нагрухря цветан василев за това интервю
  • 37 Усмивката

    24 3 Отговор
    Съвършен и сбит анализ.За задкулисието ,за всѝки е ясно че съществув.То е като ,,тъмната маса" във Вселената.Не се види ,но се усеща осезателно.Особено при вземането на съмнителни политически решения и бизнес инфраструкторни проекти

    Коментиран от #38, #60

  • 38 или случеят

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "Усмивката":

    Полфрийман
  • 39 Георги Илиев

    4 7 Отговор
    Не мисля че полфрийман е виновен по скоро заради бащата на загиналия левскари (който не може да преглътне фактите) плаща кръвнина а обществото покрай скорошните убийства се прави на морални и търсещи справедливост. ...а ако бяха такива щяха да мислят за ГЕШЕВ КОШ ЛУКОВ И Т.НА. ВСИЧКИ СТАБИЛНИ НАЗНАЧЕНИЯ УЖ НОМИНАЦИЙ УЖ .....
  • 40 Иванка иванова

    29 5 Отговор
    Браво на Осман Октай. Явно той е най - силният човек в България. На който му стиска да казва истината. Въпреки че нямаме други силни хора които да реагират. И да ги затворят. В целия елит да няма един честен човек. Боже, Боже.
  • 41 Иванка иванова

    14 2 Отговор
    Браво на Осман Октай. Явно той е най - силният човек в България. На който му стиска да казва истината. Въпреки че нямаме други силни хора които да реагират. И да ги затворят. В целия елит да няма един честен човек. Боже, Боже.
  • 42 гост

    4 18 Отговор
    Беше времето когато Октай говореше и това ,което казваше се случваше,предполагам ,че имал свои хора в Сараите.Сега ,меко казано говори нататък.Последните му 2 анализа ,пълна боза ,дори логика нямаше,не знам защо ги чета.А сегашния анализ е литературен разбор на други анализи.Нескопосана работа с една дума.
  • 43 лаборант

    3 13 Отговор
    Блудкава каша от пълни глупости и измишльотини.
  • 44 criminal

    5 14 Отговор

    До коментар #12 от "НАТО ВЕЦ":

    Ко му са радваш на тоя рязан помак....и ти ли си от там ???
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 волен сидеров

    3 5 Отговор
    тоа пак се появи ...е и приказва си ама ко стааа-едно нищооо
  • 47 ХА ХА ХА

    4 13 Отговор
    А ЗА БСП НЯМА ДА СПОМЕНЕШ НЕЩО РУСКИ ШПИОНИНО , ИЛИ ЗА ТЯХ САМО ХУБАВО ИЛИ НИЩО, КАТО ЗА УМРЯЛ !

    Коментиран от #48

  • 48 Просто статистика

    5 3 Отговор

    До коментар #47 от "ХА ХА ХА":

    Защото БСП, за разлика от герб и дпс не е на власт и не разпределя "порции". Капиш?

    Коментиран от #50

  • 49 Джони

    5 8 Отговор

    До коментар #9 от "безсрамНИК":

    Убеден ли си, че американското посолство ще посочи следващите управляващи. Защото аз твърдя, че това винаги е били руското посолство. Като доказателство ще посоча избора за президент и избора на другаря Радев за президент. Решетниковите институт към президента Путин бе дал на Корнелия Нинова и бсп 30 страници секретни документи свързани с изборните процеси в България. Решетников е дал кандидатурата на другаря Радев за президент на бсп и Нинова. Така, че основна роля при изборните процеси играят руските схеми и руското посолство. Всичко друго е внушение и отвличане на вниманието. В този парламент всички партии са от руското решетниково партийно стройтелство.
  • 50 Джони

    8 4 Отговор

    До коментар #48 от "Просто статистика":

    Ей найвник и то яко заблуден. Като бсп не е на власт защо в държавната администрация има назначени над 17 хиляди агенти на бившата тоталитарна и репресивна дс служба. Защо кадрите от бкп, бсп масово са навлезнали от квотите на атака и вмро в държавното управление. Давам един пример, зам министър на енергетиката е Красимир първанов един верен кадър от бсп, които стана зам министър от квотата на атака. Същият този първанов, като директор на нек подписа договор с руснаците за аец Белене. По късно премиера Борисов заплати 1,3 милиард лева на руснаците. Вината на другаря Красимир първанов е безспорна и той вместо да влезне в затвора за дълги години стана зам министър. Това е задкулисие в гигантски мащаби. Самото дпс е също рожба на дс и кгб. Така, че реално управляват България тайните служби на дс и кгб и техните приближени протежета и подставени лица и фирми.
  • 51 Джони

    5 3 Отговор
    Ей найвник и то яко заблуден. Като бсп не е на власт защо в държавната администрация има назначени над 17 хиляди агенти на бившата тоталитарна и репресивна дс служба. Защо кадрите от бкп, бсп масово са навлезнали от квотите на атака и вмро в държавното управление. Давам един пример, зам министър на енергетиката е Красимир първанов един верен кадър от бсп, които стана зам министър от квотата на атака. Същият този първанов, като директор на нек подписа договор с руснаците за аец Белене без да има тези правомощия. По късно премиера Борисов заплати 1,3 милиард лева на руснаците. Вината на другаря Красимир първанов е безспорна и той вместо да влезне в затвора за дълги години стана зам министър. Това е задкулисие в гигантски мащаби. Самото дпс е също рожба на дс и кгб. Така, че реално управляват България тайните служби на дс и кгб и техните приближени протежета и подставени лица и фирми.
  • 52 Мирен преход Да ама НЕ

    5 5 Отговор
    ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ СА РУСИЯ И Д П С..........

    Коментиран от #55, #64

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Джони

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Мирен преход Да ама НЕ":

    Точно ..
  • 56 ЗЗЗЗ

    10 0 Отговор
    Кой да се събере пред БНР ?????
    Огледайте се като вървите по улиците на София и си дайте сметка колко от нашите съграждани биха реагирали на каквато и да е нередност ( освен ако директно някой не ги нападне на улицата !) .
    От провинция дори и да има хора , как да дойдат ??? За това трябва свободно време и ПАРИ, а колко имат това?
    Иначе тези дето идват масово ги знаем, карат ги с рейсове ( тези "организаторите" ) , а те си правят безплатна разходка до столицата + безплатна храна .
  • 57 Хммммммммммммм

    9 2 Отговор
    Светът върви към провал на всякакви ценности и т.н. Достатъчно е да знаем, че К.Георгиева е начело на МВФ и повече нищо няма какво да коментираме.
  • 58 Защо ли

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Батман Боко":

    БСП избра СДС пред БСДП
  • 59 Отец Нафърфорий

    2 2 Отговор
    Мислех ,че Октай е някакъв стойностен човек с добра информация и анализ, но последната година ,това което чувам от него са абсолютни фантазии и абсурди. Не че не можем да намерим 20-30% истина в думите му , но това не ни дава ясна картина за нещата в България , кой ги движи и кои са факторите. По добре да седне да пише сценарий за трилър . Явно търси откъде да вземе хонорар . Явно същите тези задкулисни субекти му пускат мухи.

    Коментиран от #63

  • 60 Имам Баялдъ

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Усмивката":

    Ти си елементарен профан. какъв анализ .Това е един бълвоч от Абсурдистан . Този се оказа много прост гаджал . 10% истини и 90% тюрлюгювеч.
  • 61 симо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "100":

    посерници+посредници
  • 62 симо

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кой не го е страх ?":

    Разходката до посолството и всичките останали смехории са плоски ченгесарски номера които могат да заблудят само проскубани гарги. И Доган и Местан и вся остальная сволочь от ДПС/БСП/ГЕРБ... са слуги и ще служат до гроб на една "организация в която се влиза трудно но се излива още по трудно само през комина". Анадънму?
  • 63 биго

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Отец Нафърфорий":

    Отец Нафърфорий, можеш ли да си го нафърфориш?
  • 64 оги

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "Мирен преход Да ама НЕ":

    ДПС е Русия както и БКП, БСПм ГЕРБ, ПетрЕот и вся остальная сволочь....

    Коментиран от #66

  • 65 АННА

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "АНЕНЕРБЕ":

    ЦИТИРАНИТЕ ОТ ВАС ИМЕНА ОТ ДАЛЕЧНОТО МИНАЛО , МН-О-О ГО ОТДАВНА ИЛИ СА УМРЯЛИ ,А, ТЯХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ БЯХА ДОБРЕ ИЗУЧЕНИ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ ПО СВЕТА.....ТЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С УТАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ ....НЯМА ДА ГИ ИЗБРОЯВАМ НОВОБОГАТАШИТЕ ,- НЕГРАМОТНИ И ПРОСТИ БАНДИТИ !! ЩО СЕ КАСАЕ ДО РАЗДАВАНИТЕ И КРАДЕНИ ПАРИ ОТ БОРИСОВ И ЩОМ ГО ПИШЕТЕ, ДОКАЖЕТЕ ГО !!! НЕ САМО БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ ...........................................ПИШЕТЕ СИ ИСТИНСКОТО ИМЕ ?!?!?!
  • 66 АННА

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "оги":

    Oct
    15
    Списък на престъпленията извършени от Русия спрямо цивилизования свят


    Изненадващо хрумване, превърнало се в смешка, се появи във Фейсбук.

    То е на финландеца Veikko Korhonen от Oulu.

    Без претенции за изчерпателност, към списъка всеки може да добави още „престъпления” на руснаците!

    И така:

    През 1802 и 1918 г. Русия вероломно награди със суверенитет Финлaндия.

    През 1918г. подло и коварно руснаците подариха държавност на латиши и естонци. Въпреки, е те никога не са имали подобно нещо!

    Литва възстановява държавността си през 1918 г.
    Благодарение на Русия.

    Полша също възвръща независимостта си с помощта на... омразната Русия.
    При това не един, а два пъти- през 1918г. и през 1944 г.!

    Румъния се ражда в резултат от руско-турските войни.
    Тя придобива суверенитет, по волята на Русия, след войната 1877-1878 г.!

    Молдова се ражда като държава в...СССР.

    Българската държава възкръсва като държава, в резултат от победите на руското оръжие, след руско-турската война, през 1877-1878 г.!

    В знак на благодарност, българите участват в състава на 2 анти-руските коалиции. И през двете световни войни!
    Сега България пак е против Русия!
    Тя е членка на НАТО.
    На територията и са разположени няколко наземни и морски бази на САЩ.
    А в България не е имало дори един руски войник след края на 2-та Световна война...

    Впрочем и Гърция е отвоювана от Русия. От турците. През далечната 1821 година...И няма грък, който да не е
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове